Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az alábbi paraméterekkel keresek notebookot / hibrid gépet / tabletet.
-Windows OS fut rajta
-érintőképernyős
-hibrid, könnyű kialakítás: 2 in 1, tehát szétszedhető, különálló tabletként funkcionál, vagy pedig összehajtható, a képernyő a billentyűzet fölé csukható
-minél hosszabb akkumulátoros üzemidő
-legalább 4, de inkább 8GB memória
-erősebb processzor (ez alatt azt kell érteni, hogy valami értelmes i3/i5, ami nagyjából hozza az U-s széria teljesítményét, ne Atom kategóriás csoda legyen)
-1366x768-nál nagyobb felbontásAmi érdekelne, hogy nagyjából milyen áron lehet hozzájutni egy ilyen géphez, ha számlával kell vásárolni? (céges beszerzés) Szerintem az sem probléma, ha használt, tovább értékesített gép, amennyiben tudnak névre szóló számlát adni.
Tudom, hogy a legésszerűbb megoldás egy Surface lenne, de mivel arra nem látok esélyt az magas ár miatt, ezért kutatok egyéb megoldásokat.
Hol érdemes nézelődni? (laptopsystem-en kívül, azt ismerem)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest