Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
csaba17
senior tag
heló mindenki
úgy néz ki hogy nyáron vagy szeptemberben veszek valami laptopot.
mivel nem vagyok otthon a témában így kérdezném hogy ez a laptop: hp pavilion g6-1201eh a5q08ea mennyire éri meg az árát? (most:auchan 110k)
1 év garisat biztos hogy nem veszek, telepítettem már jópár laptopot de mivel csak annyi időt volt nálam amig felment nemnagyon tudtam megnézni mit is tudnak ill játékot sem tettem 1ikre sem igaz múlthéten havernál a 95ezres tescós acer gépén volt bf bad company 2 és meglepően jól vitte pedig abban nemhinném hogy dedikált videokari lenne.
pl ezen a hp-n az alaplapi hd6480nal elmegy valami "maibb" játék?
alapból programozásra ill netezésre venném suli miatt de azért ne csak a 5 éves játékokat vigye el pl mediumon akadás nélkül vagy még azokat sem tudná? bár az acer után gondolom vinné ez is.
de hozzáteszem majdcsak 3-4 hónap múlva vennék, addig 1000x változnak az árak meg újabb gépek jönnek ki.
a max összeg később is csak 120k lesz, többet nem szeretnék rá költeni ill asztaliba is kellene még 1-2 hdd
Aktív témák
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest