Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Zsilike
üzenetére
Ekkora összegért, ilyen célokra, ilyen méretben én mindenképpen netbook-ot javasolnék. Van ugyan topikja, de nézd meg az 1215B és 1225B eeepc-ket. Utóbbi újabb, E-450 - HD 6320-szal 113k. Ennyiért enyhéz szólva best buy.
De, ilyen tájt vannak Thinkpad-ek is, azok is jó alternatívák lehetnek. Viszont nincs bennük USB3.0
Ilyen összegért billentyűzetvilágítás még nincs. Sony VAIO netbook-okban általában van, de azok jó 50k-val húzósabbak. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
NathanCullen
üzenetére
Köszönöm szépen, rajta vagyok az ügyön!

-
Zsilike
csendes tag
Hali!
Egy olyan gépre lenne szükségem aminek a kijelzője 11.6"-13.3" között van. A belseje minél átlagosabb annál jobb. Főleg csak netezésre, filmnézésre és szövegszerkesztésre meg baráti körére. A játékok nem érdekelnek, arra van más. Esetleg ha van benne billentyűzet megvilágítás az nem lenne hátrány. Olyan 100k körül kéne. Ötletek?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Igen, így szokott ez lenne...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
NathanCullen
üzenetére
Nálam se megy...
-
darvak
senior tag
válasz
NathanCullen
üzenetére
Persze, nincs gond.
-
darvak
senior tag
válasz
NathanCullen
üzenetére
Pl. alfa156 üzleti gépeket árul 6 hónap garanciával, emellett köztudottan megbízható emberke. Szerintem ez baró!
Aztán vannak vadiúj, vagy alig használt 2-3 év garanciás gépek is, ezekkel sincs kockázat.
Vannak jó ajánlatok csak keresni kell.
-
darvak
senior tag
válasz
whited
üzenetére
Hello!
Szerintem megfelelő a célra, de mindenképpen nézd meg vétel előtt élőben is!!
baker_ :
Brazos gépet szeretnél? Akkor jó lehet a Hp635.
Egyébként a régebben ajánlott gépek neked, mint pl. a Lenovo G570, vagy Fujitsu Lifebook A531 (ami elvileg nem tetszik neked). Ha elég gyenge procis gép (Brazból kiindulva), akkor ez a gép is jó lehet neked:
4535s
De rövidebb az üzemideje, mint a Hp635-nek, de jóval minőségibb is
MOD: f1alonso
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
NathanCullen
üzenetére
Gyors, láma kérdés, de engem is érint: azt hogyan kell?

Lenovo e125 E-450-nel, 4 GB rammal, és sima DVD-rippel is szaggat néha... W7 saját lejátszója és KMPlayer is. A W7 Media Playere lenne a cél... -
NathanCullen
senior tag
A Lenovót választanám, élőben nagyon jól néz ki. Egyébként 10 ezerrel többért már jóval komolyabb hardveres gépek vannak, ami netezésnél sem jön rosszul... Viszont E-450-nél állítsd majd be, hogy használja is HD filmnél a hardveres gyorsítást a lejátszó, mert a proci nem domborít túl jól néhány esetben. Bár komolyabb processzoroknál is érdemes beállítani, több okból is, de más téma...
-
NathanCullen
senior tag
válasz
ZweiTiger
üzenetére
Ha megnézed, a Y570 még a gyári fotókon is lila, szürkés lila.
Egyébként egyátalán nem nőies, pedig tényleg csajos színe van, de még sem az, jól összehozták. A megjelenésekor is ezen csodálkoztam. Nem fognak melegnek nézni, mert fel sem tűnik az embernek, neked sem tűnt fel, pedig a gyári fotón is lilás. Keress rá YouTube-on, meglátod. -
anihun
csendes tag
-
phobeus
aktív tag
Úgy néz ki holnap meglesz véve a dv6 6b08eh lapi. Remélem jó választás és kielégíti majd az igényeimet
Majd írok róla egy keveset, hogy milyen 
-
Lefty
addikt
-
whited
addikt
sziasztok
új laptopot szeretnék venni a keret max 140k, lehetőleg 15.6, felhasználás átlagos, néha wow , film, net
ő milyen?[link]

-
Carlos_A
tag
Nem nekem kell, egy lány ismerősömnek, neki nem kell semmi másra, csak net, filmezés ilyenek, és max. 145-150 amit rá költ.
-
f1alonso
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Samsung RV510A02-es tipusú laptop , amit el akarnak adni nekem.
Esetleg van-e vkinek vele tapasztalata? Nekem az lenne a legfontosabb hogy vigye a HD-s filmeket, szerintetek megbírkozna vele?Részletes jellemzők:
Operációs Rendszer: Windows 7 Home Premium 64 bit eredeti matricás.
Processzor: Intel Pentium Dual-Core T3500 (2,1 GHz, 800 MHz, 1 MB)
Memória: 1x2GB DDR-III (1066MHz)
Merevlemez meghajtó: 250GB 5400RPM SATA
Optikai meghajtó: Super-Multi Dual Layer DVD író SATA
Kijelző: 15,6" WXGA HD (1366x768), LED háttérvilágítással, 16:9 Gloss
Video vezérlő: Intel Graphics Media Accelerator 4500M
Hangkártya: integrált HD Audio
Hálózat: 10/100 ethernet (RJ45), Wireless 802.11b/g/n,
Bluetooth 3.0
Kártyaolvasó: 3 in 1, (SD, SDHC, MMC,)
Webkamera: 0,3 MPixel
Csatlakozók: 1db D-sub, 1db RJ-45, 3db USB,HDMI, 1db Mikrofon bemenet, 1db Fejhallgató kimenet. -
Carlos_A
tag
sziasztok!
erről a gépről, mi a véleményetek?
megbízható? meg megéri az árát? -
-
Brady86
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék új laptopot venni és nem tudom milyen legyen, mert hogy őszinte legyek sajnos nem igazán értek hozzájuk! Nekem leginkább netezésre és full hd filmek nézésére kellene ( a gépen ill. ha rákötöm a tv-re) .
Játékra is, de persze nem ez az elsődleges.
Dolgozni nem akarok rajta, semmi filmvágás, szerkesztés!
Néztem eddig az Air-t, Hp Envy 14 Beats edition-t, dell xps 15z, de nem lenne rossz egy ultrabook sem v várni az új MBP-ra!
Mi a véleményetek??
Válaszokat előre is köszönöm! -
jooker82
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
mint már irtam,a milyen alaplapot vegyek topicba vmi felkiáltójeles oldalt dobott fel többször is...sose volt még ilyen...,de utána beirtam ott máshova...
Barackbefőtt jó lesz.. -
jooker82
nagyúr
Hy
alaplapok közül milyet ajánlotok??újonnan 80 e ft ig...szép is legyen...
Ja azért irtam ide,mert a szomszédba,nem engedett belépni,vmi kártékony oldalt dobott fel... -
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Ide is beírom, mert majd szétb@sz az ideg. Valaki tud megoldást arra hogy ne szaggasson a pes2012 y570-en? Az egyetlen játék amivel játszanék és szaggat... HD6770 simán vitte még full HD-ban is.
-
darvak
senior tag
válasz
Peetry
üzenetére
Akkor tényleg nem kell erős..
Gt520 vs IHD2000 -
Peetry
senior tag
az előző laptophoz köszi a segítséget, kérnék az újhoz is

hugom is laptop csere előtt áll, és neki is segítenem kéne keresni, itt majd a konkrét típust kitaláljuk, az érdekelne hogy használ-e valaki grafikai munkákra laptopot, és ha igen, mennyire kell a videókártya. Én személy szerint (a korábban említettek miatt) nem ajánlanék neki konsumert, ellenben a megfizethető üzletikben max egy intel GMA HD van. NVidia quadro nvs-sel szereltek már elég húzósak. Szóval a grafikai munkákra mennyire kell/előnyös egy izmosabb VGA vagy elég lesz ha megkináljuk rammal meg procival? köszi
-
runner 125
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék vásárolni egyetemi használatra. Ami fontos:
-minél erősebb processzor;
-minél jobb videokártya (játszani is szeretnék rajta
);
-17"-os kijelző legalább;
-jó támogatás (főleg ha garanciáztatásra kerülne a sor);
-beépített wi-fi nem hátrány.A keret: 140-150.000 Ft. Lehet használt és új is, de használtat csak garanciával és hibátlanul vennék.
Mit ajánlotok?
Köszönöm a segítséget!
-
ZweiTiger
tag
válasz
darvak
üzenetére
Ez is 250 ezer ft.
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/HP_ProBook_4530s_Intel_Core_i5_2450M_8GB_750GB_AMD_Windows_7_Ezust_HPQ_B0X69EA_TC_3786.htmEnnél jobbat lehet találni.. i7-el de jobb videókártyával nem. ÉS i7-el már kurvadrága 300 felett van bőőven.
A 6490m meg valóban gyengus

Háát vagy Y580
Vagy EZ
vagy SOny VAIO F -
ZweiTiger
tag
Na én ennyire szűkítettem a választást:
Lenovo Y580 állítólag nagyon jó anyagból fog készülni , és igazi "szörny" lesz. 300-nál csak nem kérnek el többet érte. i7 , GTX 660M
A videóból azt vettem ki , hogy ez lila :S?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tqXIQwcX3To#!Vagy csak a fényvisszaverődés meg a szar kamera miatt van?
HP ProBook 4530s - igen ez megmaradt még mindig... mint üzleti jó kis noti. : i5 , 6490m
Sony VAIO F - Mert ezt muszáj látnom
Élőben.Pavilon dv5-6,g770-et elvetettem
-
darvak
senior tag
Masszív és jó a hűtése = ezért vastag. Valamit - valamiért

-
darvak
senior tag
válasz
Peetry
üzenetére
Jaja megváltozott, meghalt az FS, most csak Fujitsu van, jappppán.
Kilépett a konzummer kategóriából, már csak üzleti megoldásai léteznek.
első 2 bekezdésMOD:
Konkrétan az A531:Jó hűtése van, kényelmes billentyűzet, ami cseppálló, masszív ház, nem szétesős darab.
-
Peetry
senior tag
válasz
darvak
üzenetére
köszi mindkettőtöknek.

A FuSi lifebookokat már ajánlották régebben is, de valahogy nem tudom levetkőzni hogy FuSi.
Ez a márkanév 2-3 éve garancia volt a fél éven belüli szervízre :S ennyire gyökeresen megváltozott? Pedig minden paramétere tökéletes csak ne ilyen néven futna
-
ZweiTiger
tag
válasz
Peetry
üzenetére
Akkor most jutottam el arra a szintre , hogy nem tudok abszolút dönteni ><
Gondoltam jó egy Sony VAIO F. Lényeg a presztizs és gondolván a márkán , anyaga se lehet szar. i7 540m-el egész jó 300-ért.
Aztán mondtad , hogy HP Pavilon 6-7 milyen kb. Na akkor az is felejtős , a kis aluminium réteg bevonat. Majd szétmegy.
Lenovo Y580 tudnám mér kell erőltetni ezt a lilás szint belülről. Z580 nagyon tetszik , de külső anyaga ilyen fényes szar
Akkor marad a HP Probook és Elitebook. Ezek között mi a nagy különbség :/?
-
darvak
senior tag
válasz
Peetry
üzenetére
Mivel ÚJ kell:
A531
Belépő üzleti modell, nem kell félni tőle, alapban 3 év gari, bővíthető 5 évre is!, de robosztus, vastag noti. Olvass vissza, 100x előjött már.
E5520, de kéne hozzá még 2Gb RAM
E5520 4év garival
Minőségben pedig a Latitude és lifebook között:
4530s
4535sMind üzleti modell, ezek közül a Latitude a legjobb

MOD:
4535s link módosult, (most nagyobb HDD és 4Gb RAM) -
Peetry
senior tag
válasz
ZweiTiger
üzenetére
Hugomé is úgy rémlik alu. Az annyi hogy nem műanyag a fedlap, hanem egy 1 mm vastag alulemez. Ne hidd hogy jobb tartása van. nem fogdostam az új pavilionokat, de nem véletlen van a business kategória. Hosszú távra én csak abban gondolkodnék.
kis esettanulmány:
6 évvel ezelőtt szintén egyetemi okok miatt énis laptopra váltottam. Úgy voltam mint te, minimum 5 évre terveztem, sokat olvastam utána. Az üzleti notik, abban a teljesítményben amiben én gondolkodtam (te most ugye i5-i7, akkor T7200 volt a csúcs) 500-nál kezdődtek. Lett végül egy DELL Inspiron (le se merem írni mennyibe volt). Úgy voltam vele a dell-nek van neve, nem egy gagyi acer vagy asus, a konsumer laptopja is csak jobb lehet mint ezek, meg fogásra se tűnt rossznak. 3 év gari volt rá, 3 és fél év után meghalt a videókártya (ezeknél mondjuk típushiba volt mint utóbb kiderült). 70 lett volna csak a kártya + szerelés, de ekkorra már a burkolat elkopott, a zsanérok lötyögtek. 25K-ért tudtam elpasszolni bontásra ( a hibátlan használt darabok 80-90 körül mentek, nem érte volna meg javíttatni). Ezek után úgy hozta a sors hogy egy lenovo SL510-esem lett, ami az üzleti notebookok legalja. Nincs magnézium ház meg ilyen nyalánkságok, de ég és föld az akkori DELL-emhez képest, és harmad annyiba került (mert bőven kiszolgál most is a T szériás proci, nem kell P meg i3 meg i5 i7). Tökéletesen kiszolgál, a billentyűzete verhetetlen (T széria kivételével), és a zsanérok is tartanak. Soha többet nem veszek, nem ajánlok senkinek konsumer laptopot, csak ha nagyon nincs más lehetőség. -
GaborGh
őstag
válasz
Peetry
üzenetére
Ha használt is szóba jöhet, ez egy egész jó vétel:
ThinkPad T420i -
darvak
senior tag
válasz
ZweiTiger
üzenetére
Na azt kell látni, h mi most 2 külön álláspontot képviselünk.
300K-ért én már csak felsőkategóriás gépet lennék hajlandó megvenni.
Amiket te nézel, azok inkább multimédiás-szórakoztató gépek, vagy divatgépek, mint a VAIO. Ettől még tisztességes, nem szétesős gépek, csak ennyi pénzért ilyenekhez én már nem nyúlnék
, inkább a lehető legjobb minőségre mennék személy szerint.
Hardveraprón sokszor vadiúj gépek is vannak jóáron, vagy féléves, de még 2.5 év garis gépek, amik a bolti ár 60-70%-os árán mennek el.Na majd még más ad egyéb alternatívát neked, kérdezz még.
VAIO:
Nincs róla infóm, kb annyit tudok róla, h divatos, felfújt márka, ezér túlárazott, a nagyon jól összerakott gépei meg 300K felett kezdődnek. Újfent ennyiért sose vennék ilyet, mármint én..
-
ZweiTiger
tag
válasz
darvak
üzenetére
Rendben körülnézek.... bár inkább újonnan szeretnék venni boltból. Egy ilyen áru terméknél nem annyira merem bevállalni hardverapron használtan bármit is

De azért majd szétnézek. De a sony vaioról nem tudsz semmitse? Miskolcon nem igazán lehet megnézni se , mert ritka. mert meg drága.
De akkor lehet elitebook lesz belőle. eldől. Ha megtetszik valamelyik modelle...

-
ZweiTiger
tag
válasz
darvak
üzenetére
Egészségügyi Menedzsernek a debrecenin. Pontosabban Egészségügyi turizmus szervező
Igazából kollégiumba nem igazán vagyok hajlandó menni , csak albérlet jöhet szóba.Csak ez a VAIO annyira elvarázsolt ezzel a szép dizájnnal,márkájával...

"A windows Apple-je"Nézegettem a HP elitebookokat tetszetősek... de anyagban vagy hasonlóban milyen különbség van egy Pavilon DV 6-7 felől?
Envy széria nagyon tetszik , de sajnos az megfizethetetlen számomra. Elitebookok is elég húzósak i5-el vagy i7-el egy normálisabb videókártyával min 6490m kellene
-
Armis
tag
Processzor már nem Sandy Bridge, hanem Ivy, illetve VGA is fejlettebb.
-
-
ZweiTiger
tag
A Y580 miben fog különbözni a Y570-től?
Igen valóban jó a Y570. Árban is,teljesítményben is. De mikor videón láttam kinyitva.. mi az a lilás fura színű burkolat belül. Mert s enem fehér, se nem ezüst.
Kicsit VAIO párti vagyok.. mindig is egy olyanra vágytam csak kurva drága. De azok dizájnilag annyira tetszenek. Csak sajnos ár/érték arányban nem a legjobb. De legalább szépek xD
de a matt kijelző , és a billentyűzet világítása eléggé megfogott

-
ZweiTiger
tag
A Y580 miben fog különbözni a Y570-től?
Igen valóban jó a Y570. Árban is,teljesítményben is. De mikor videón láttam kinyitva.. mi az a lilás fura színű burkolat belül. Mert s enem fehér, se nem ezüst.
Kicsit VAIO párti vagyok.. mindig is egy olyanra vágytam csak kurva drága. De azok dizájnilag annyira tetszenek. Csak sajnos ár/érték arányban nem a legjobb. De legalább szépek xD
de a matt kijelző , és a billentyűzet világítása eléggé megfogott

-
darvak
senior tag
válasz
ZweiTiger
üzenetére
Egyetemi koliba én olcsó gépet vennék, loptak már el onnan pár gépet szobából

Nehogy általánosításnak vedd, de nekem járt így haver.Amúgy olyan HP elitebook linkek repkednek itt néha a fórumon hardverapróról...
300K-ért faxa üzleti modelleket találhatsz hardveraprón, új,v alig használt, több éves garanciás laposokat. Elitebook, Thinkpad, minimum Latitude gépeket ( utóbbi ~200K körül).
-
Peetry
senior tag
kicsit le vagyok most maradva a piac tekintetében ezért segítséget szeretnék kérni.
Irodai használatra keresek 15" körül laptopot, P szériás proci vagy i3-ra gondoltam, integrált vga teljesen jó, és nem horror áron, ami a max 200, de jól lenne 150 körül megállni.
Nekem egy lenovo SL510-es van, de ezt már nem árulják sehol, kb valami ilyesmi kategóriára gondoltam.ZweiTiger: a pavilion pont hogy ugyanolyan hulladék anyagból van mint bármi más consumer laptop. hugomnak az van, 3 vagy 4 éves eddig húzta, de már nagyon nyeklik minden fele.
-
Armis
tag
Végül is csak azt akartam kihozni az egészből, hogy teljesítményben így is elég az Y570, és legalább marad egy kis zsebpénz a 260-hoz képest, ami nem biztos hogy a júniusi Y580 ára.
-
ZweiTiger
tag
válasz
darvak
üzenetére
Most fogok majd járni egyetemre , és talán kollégiumba vagy albérletben leszek , ezért kell oda egy laptop. Matt kijelző előny , én úgy gondolom. Jó nemárt ha fut rajta kedvenc stratégiai játékaim.. de azoknak nincs egy battlefield 3 erőforrásigénye. i5 vaio 290 ezer i7 vaio 300 ezer. Tehát... lényegtelen árkülönbség. Csak nekem nagyon fontos lenne az anyagminőség,az anyaghasználat, Hogy hurcolászva mennyit lesz háát.. passzolom. Nem voltam még egyetemista
.Hamár 300 ezerért nézek egy laptopot fontos a minősége, hogy ne egy gagyi acert vegyek. Hanem vagy HP Pavilon DV6-on filózok , vagy Sony VAIO F szérián. Nem tudom melyik a jobb.
Néztem a többi vaio szériát is. C-t E-t és barátait... de olyan gyatra anyaghasználata volt nekik , hogy hihetetlen. Az S széria meg szép és jó , de teljesítményben nem a legjobb és egy i5 300 ezertől kezdődik. 6490m-el.
F széria még talán megfizethető van az L széria. olyan fél millától. na az már nem nekem való. Én egyszer szeretnék venni egy laptopot ami tartós is,és nem lesz elavult 1 év múlva... mondjuk

Esetleg még gondolkozok egy VAIO S szérián is... mivel azt írja hogy 8-9 óráig bírja az akkumlátora , és a súlya is kicsi.
ja és persze lehet 15,6 os vagy 16,4-es vagy 17,6 os mondjuk.
-
darvak
senior tag
válasz
Wisdome
üzenetére
Amennyire én láttam GM-ben gyengébb a VGA, nincs benne dedikált (magyar lenovo shop nyomán).
(#43009) Armis
Remélem nem neked lesz igazad. Amúgy az i5 Y570-nek mindig is ilyen elszállt ára volt. Az i3-mas verzió 180-190K körül indult, most 225-ért is osztogatják, ha éppen van.
-
wiggen123
senior tag
válasz
R_Betis
üzenetére
Ezt is megnézném a helyedben: Toshiba Sat L750D-12K
-
Armis
tag
Én nem igazán hiszek a 260ezres Y580-ban i7-tel, ha egy mostani i5-ös Y570 is 250. Ráadásul a korábbi generáció árcsökkenésében se bízhatok, mert nem lehet majd júliusban már kapni.
-
Wisdome
tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Valószínűleg a z575-re fog esni a választásom.

-
darvak
senior tag
válasz
R_Betis
üzenetére
Ha nincs játék akkor szerintem a legjobb, mivel üzleti modell, 3 év garival 120K Win7 nélkül (Win7 olyan 25-30K felárat jelent pluszba).
Z575AM a legjobb választás (nem z575GM), ha játékot vesszük alapul (Sims3-nál komolyabb játékokat nézve
). Ő alapban 2 év garis.
z575AM tesztMOD: (#43004) rizso
Hát az i3-2330M-hez képest, amihez kérdezted
Jah általános használatra elég, talán még procilimites se lesz a 4535s. -
rizso
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Nézegettem én az összehasonlításokat, de jobban örülnék, ha valaki már élesben is tesztelte volna
Youtube-on nem találtam sok gameplay videót, viszont ahogy néztem, a 6470m szinte megegyezik a 7450m-mel, és az már egész használhatónak tűnik.darvak: harmat? Mihez képest? Nem hiszem, hogy a mostani gépében lévő (azt hiszem) TL-58-nál gyengébb lenne. Mondhatni általános otthoni felhasználásra lesz a gép, néha egy kis játékkal. Ezekre a feladatokra meg csak elég...Vagy rosszul gondolom?
-
AxBattler
félisten
válasz
üzenetére
Szerintem bőven elég, de ennek csak két usb aljzata van.
Egy Lenovo B570e-vel talán jobban járnál... -
ZweiTiger
tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni laptop vásárlás ügyben. Maximum 300 ezer ftot szeretnék rászánni a ballagási pénzből.
Ezek a márkák érdekelnének: Lenovo,HP,Sony VAIO,SAMSUNG
Igazából a többi átlagmárka... nem igazán érdekel :/ . A kellemesebb megjelenésű presztizs márkásabbat szeretem. Hamár 300 ezerért vesz az ember legyen is az
Igazából ebből a 4 márkából 4 félét néztem ki :
Lenovo: Y570 (i7,nvidia 555m) és kellemesnek mondható ház
HP: Pavilon DV6 (i7,HD6770m) szál csiszolt alumínium ház , tetszetős. Minőségi darab
SONY VAIO: Sony VAIO F széria (i7,540m)
SAMSUNG: 7-es széria chronos (i5,HD6750m) Hasonló a macbook prohozSajnos nem tudok dönteni

Lenovo azért mert azt mondják azzal van a legkevesebb baj
HP azért mert a hp elég jó presztizs márkának mondható,kiváló anyaghasználat,szép dizájn
SAMSUNG: egyszerüen tetszik... hasonló a macbook prokhoz szerintem. De 300 ezerért i5 hozható ki kb.SONY VAIO: F széria. Nos sok tesztet olvastam , leginkább ez a laptop tetszik a legeslegjobban. i7 viszont csak 540m videókártya. Mondjuk nem is használnám csak régebbi játékok futtatására (killing floor,company of heroes,dawn of war 2 stb) mivel új játékokra ott az asztal számítógépem... egyetemen meg nem fogok játszani folyton szerintem. Viszont a tesztekben a rossz hűtést írták , azaz alapállapotban csendes , de ha egy komolyabb játékot pörgetünk akkor a hűtés hangos! Nem melegszik , csak hangos!
Viszont nagyon jól néz ki hátránya még az , hogy 35MM vastag , és az akkumlátora sima netezéssel wifivel és max fényerővel 3 és fél órát bír ki.Ha valaki tudna bővebben mesélni az F szériáról megköszönném

Szerintetek melyiket válasszam? Vagy tudtok ajánlani mást
?-Privátba is nyugodtan írjatok szívesen venném

Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként egyátalán nem nőies, pedig tényleg csajos színe van, de még sem az, jól összehozták. A megjelenésekor is ezen csodálkoztam. Nem fognak melegnek nézni, mert fel sem tűnik az embernek, neked sem tűnt fel, pedig a gyári fotón is lilás. Keress rá YouTube-on, meglátod.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
);

.