Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
stevenadler
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Akkor ezek után egyértelműen a Dell lesz, csak kellett egy kis biztatás.
üdv. stevenadler -
stevenadler
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos a pár hónapja tervezett laptop vásárlás elmaradt likviditási problémák miatt és most vált aktuálissá a dolog. Elég jó árban tudnék beszerezni gépet és három típus között vacilálok, teljesítményben nekem mindhárom megfelelne de a konkrét típusról a tapasztaltkra kíváncsi lennék, tehát a típusok:
DELL Inspiron N5010(i3-330M, 2 GB, 320 GB, BT, fekete)
Toshiba Satellite C650-15F (Intel Dual Core T4500 (2,3 Ghz), 3GB DDR3, 250GB)
Lenovo IdeaPad G550G Notebook (T6600, 3 GB, 320 GB, Win7)
(VGA és körítés minden típusban azonos)
A három gép közül nem tudok valasztani. Minden véleménynek, tapasztalatnak nagyon örülnék.
üdv. stevenadler -
stevenadler
csendes tag
Szia,
Köszi a választ, akkor ez a masina marad, majd arra leszek kíváncsi, hogy mit szólnak a szervízben ha viszem a féláron megvett ramot, hogy telepítsék szépen bele a gépbe. A 800 Mhz-es ramot rém áron adja a hp, azt hiszem a gyári bővítés valami 22k vagy több valamennyivel.
üdv. stevenadler -
stevenadler
csendes tag
Sziasztok,
Én is notebook vásárlás előtt állok, a következő gépet néztem ki magamnak:
[link]
Hp Probook 4515s
Extreme digitalnál szeretném megvenni Miskolcon, az lenne a kérdésem hogyha viszek a gépbe való ramot +2Gb-t ott garancia vesztés nélkül beleszerelik-e a gépbe, vagy erre nincs mód?
A probléma ott adódik, hogy állítólag a gép alján nincsenek csavarok és a ram bővítése problémás.
üdv. stevenadler
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest