Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
válasz
pinnacle #44752 üzenetére
Igen, alt. a Dell-eket meg lehet XP-vel telepiteni, dehat csak oreg op.rendszer mar ez. En javasom ra a Windows 7-et, ezt tudja igazan kihasznalni a gepet, de ha nagyon muszaj valami miatt XP-zni, akkor itt le van irva, hogyan csinald: [link]
(De ez lehet, hogy masik topic temaja lenne)
-
stifi
senior tag
válasz
pinnacle #44495 üzenetére
ha nyolc napos elállással akarsz élni, az más mint a 3 napos csere..
ha elállsz nem biztos, hogy jó szívvel kiszolgálnak legközelebb is, de persze megteheted, nem viccből van jogod hozzáén spec utálom a fényes kijelzőt, de az igaz, hogy kontrasztosabb, már ha el tudod olvasni a tükröződéstől, hogy mi van rajta
ha budapesti vagy, mirt nem mész el egy szaküzletbe, ahol ki van állítva ilyen is olyan is? (vagy nagyvárosokba, mediamarkt, plázák, stb)
-
stifi
senior tag
válasz
pinnacle #44486 üzenetére
kérdés, mennyire
ha 3 napon belül vagy, vidd vissza és kérd meg hogy vizsgálják be, ez még nem kerül semmibe (csak idő)
ha nem 3 napos, akkor viszont már szerviz, ott viszont ha kiderül, hogy nem hiba, fizetheted a bevizsgálást - szóval jobb lenne a 3 napos cseregarancia keretében kiderítenimeg ahol vetted, lehet több is ki van állítva, össze lehet hasonlítani, vigyél egy lemezt (meg a sajátod is próbáld ki másik lemezzel)
-
válasz
pinnacle #44268 üzenetére
Szerk: Bocsanat, a komment TigerCat-nek szol!
A Neked valo keszulek:
DELL Studio XPS 1640 Ci7
15.6 Full Hd
i7-es proci
4670-es videokari (jobb mint a 330m)
9 cellas akksi
es 3 ev gariEz egy kicsit fentebb van arban, olyan 380 korul lehet most.
Ami a 350be belefer ennek a P8700es valtozata:
DELL Studio XPS 1640
Nyilvan az i7 jobb, de azert a p8700-es sem szegyenkezhet, boven eleg ez is. (bar en ha ennyit koltenek egy gepre, akkor kicsivel megtoldanam, hogy i7 legyen benne, csak ujabb...)Illetve egy tipus meg szoba johet:
DELL Studio 1558
Hatranya, hogy csak 5470-es videokarivan van szerelve, de tobbi parametereben megegyezik. Es 350 alatt megkaphatod.En ebben az arfekvesben biztos, hogy Dell-t vennek, nem szarakodnek Sonyval. Nyomaban sem erhet egy XPS-nek....
-
premete
veterán
válasz
pinnacle #44256 üzenetére
Sok tesztet nem találni róla még, de a 6 cellás akku, 47 wattórával, intel vgaval is csak 3 órát bír, wifivel, dedikált vgával ugyanez kb. 2 óra lehet, ez kicsit kevés szerintem, illetve a cpu sem tűnik valami gyorsnak a c2d legutóbbi processzoraival összehasonlítva. 2.5 kg. sem a mobilitás csúcsa.
Összehasonlításhoz letöltöttem pár cpu baseline-t, és lemértem az enyémet is (legalsó): -
premete
veterán
válasz
pinnacle #44239 üzenetére
150-200 között kaphatsz újszerű/renew/refurbished 6910/6930-ast, vagy Dell Latitude E6400/e4300-ast. Az aláírásomban szereplőt refurbishedben vettem, és hozzá vettem dokkolót és magyar, háttérvilágításos billentyűzetet, igy megállt 200-ban (wwanom és dvb-t-m megvolt már). Hozzáteszem, hogy a háttérvilágítás sokkal jobb, mint a HP/Lenovo led a webkamera helyén/mellett. Az említett HP/Dell típusok mindegyike volt már nekem korábban is, soha, semmi gond nem volt velük.
-
premete
veterán
válasz
pinnacle #44236 üzenetére
A HP/Compaq is jó, azok voltak az üzleti gépek, a 6710, 6910 például, a 6930 sem rossz, de nekem az előzőek jobban bejöttek. Biztos, hogy olcsóbbak a fényesek, egyébként mi oka lenne, hogy olyan hordozható számítógépeket gyártsanak, amelyek csak sötét szobában használhatóak?
-
premete
veterán
válasz
pinnacle #44215 üzenetére
A minőségi sorrend nem sokat változott a régi Compaq, Dell, IBM ma is a topon van, ezek közül a komolyabbaknak a mai napig matt a kijelzője, csak LED háttérvilágítású, 50%-kal nagyobb a fényerővel. A sor végén most is a madarasteszkós tömegcikkek vannak, árban is és minőségben is.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest