Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• MaxLogan

csendes tag

válasz Noddy #26842 üzenetére

Én már túl vagyok azon a korszakon, amikor molyoni akarok. Szoptam én anno eleget a Conexant modemekkel, amihez bár adtak drivert CD-n, az istenért nem lehetett feltenni. És abban a korban még nem volt minden házban ADSL (nálunk sem), így elég necces játék volt.

Aztán szoptam éppen eleget régebben az ilyen-olyan hangkártyákkal, amikhez nem volt egyszerű működő drivert találni.

Szóval nálam egy gyártó esetében az a minimum, hogy amit forgalomba hoztak ahhoz évekre visszamenőleg igenis legyen meg a driver a gyártó honlapján. Mert ez így fair, ennyi.

• Tonyk

veterán

Valaki szeret molyolni azzal, hogy drivereket vadászik, valaki csak használni akarja könnyen gyorsan a gépét.

Letöltöm a drivert és könnyen gyorsan használom. Sőt vagy friss rendszert Ghostolok, vagy telepítőbe integrálok :K

az atlag userek (es valljuk be ok vannak nagy tobbsegben) rohadtul nem akarnak molyolni a driverekkel, hasznalni akarjak es kesz.

hmm... 10-15 perc az már mojolás?

Ugyanennek az átlagusernek kell a "hardcore" HP, Lenovo ??? Mert nekik elég lenne a szutyok Acer, MSI, Asus is nem?

Olyan "a saját farkamba harapok" érzésem van. Kell a legmenőbb cucc, de drivert keresni nem vagyok hajlandó?! Nekem ez fura egy icipicit.

Másik oldalról tekintve a történetet, azért kíváncsi lennék, hogy a Lenovo és HP mennyire up-to-date driverileg.

Normális esetben, értelmes gyártó esetén a hozzá adott CD-n rajta van a megfelelő driver.

Te már találkoztál olyan notival amihez nem volt driver?

Szóval értem amit mondtok, el is fogadom. Csak hát érzek egyfajta célzott, izomból való elutasítást, amivel nem értek egyet.

De hát én elvagyok a huszadrangú (Asus), nem divatmárka szolgálati notimmal, és az 5 perces driver downloaddal. Elismerem, bennem van a hiba! :B

• sowi

őstag

az atlag userek (es valljuk be ok vannak nagy tobbsegben) rohadtul nem akarnak molyolni a driverekkel, hasznalni akarjak es kesz

Aktív témák