Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
MaxLogan
csendes tag
Én már túl vagyok azon a korszakon, amikor molyoni akarok. Szoptam én anno eleget a Conexant modemekkel, amihez bár adtak drivert CD-n, az istenért nem lehetett feltenni. És abban a korban még nem volt minden házban ADSL (nálunk sem), így elég necces játék volt.
Aztán szoptam éppen eleget régebben az ilyen-olyan hangkártyákkal, amikhez nem volt egyszerű működő drivert találni.
Szóval nálam egy gyártó esetében az a minimum, hogy amit forgalomba hoztak ahhoz évekre visszamenőleg igenis legyen meg a driver a gyártó honlapján. Mert ez így fair, ennyi.
-
Tonyk
veterán
Valaki szeret molyolni azzal, hogy drivereket vadászik, valaki csak használni akarja könnyen gyorsan a gépét.
Letöltöm a drivert és könnyen gyorsan használom. Sőt vagy friss rendszert Ghostolok, vagy telepítőbe integrálok
az atlag userek (es valljuk be ok vannak nagy tobbsegben) rohadtul nem akarnak molyolni a driverekkel, hasznalni akarjak es kesz.
hmm... 10-15 perc az már mojolás?
Ugyanennek az átlagusernek kell a "hardcore" HP, Lenovo ??? Mert nekik elég lenne a szutyok Acer, MSI, Asus is nem?
Olyan "a saját farkamba harapok" érzésem van. Kell a legmenőbb cucc, de drivert keresni nem vagyok hajlandó?! Nekem ez fura egy icipicit.
Másik oldalról tekintve a történetet, azért kíváncsi lennék, hogy a Lenovo és HP mennyire up-to-date driverileg.
Normális esetben, értelmes gyártó esetén a hozzá adott CD-n rajta van a megfelelő driver.
Te már találkoztál olyan notival amihez nem volt driver?
Szóval értem amit mondtok, el is fogadom. Csak hát érzek egyfajta célzott, izomból való elutasítást, amivel nem értek egyet.
De hát én elvagyok a huszadrangú (Asus), nem divatmárka szolgálati notimmal, és az 5 perces driver downloaddal. Elismerem, bennem van a hiba!
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest