Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• harry

veterán

válasz Medige #13799 üzenetére

Ez nem leszólás, hanem tény, ha valami gagyi, akkor gagyi, ezen nincs mit szépíteni. Az anyaghasználat szerintem azért elég fontos szempont, főleg egy mobil eszköznél (recseg/ropog, könnyebben törik, karcolódik, meolvad, vagy strapabíró, kényelmes, masszív). Nyílván mindenki vigyáz a cuccaira, de balesetek akkor is előfordulnak, konstrukciós hibák, anyagelhasználódás, stb. Egy videóból meg ne következtessünk már, azért elég sok típust gyártanak, másrészt ilyet mindenki csinálhat, csak körül kell nézni [link] [link]
    Szervíz szintén fontos, hogy ha esetleg bármi gond lenne, akkor gyorsan intézzék. Az elméletedet követve, hogy azért nincs jó szervíz, mert fölösleges, akkor minek is adnak rá garit, úgy sem romlik el, nem?
    És továbbra sem értem, hogy miért ragaszkodsz az MSI-hez, mégis mi köt ehhez? Rengeteg ellenvéleményt hallottál, olvass még teszteket akár, vagy nem tudom. Ha meg a marketing duma a fontos, vagy pont egy ember véleménye számít, akkor fölösleges fórumoznod. Meg ez a 95:5 nem tudom hogy jött ki, akkor meséld el, hogy az itt leírt ellenérvekhez képest, mégis mi miatt jobb ennyivel.

• (Kolombusz)

veterán

válasz Medige #13799 üzenetére

Ilyen az, ha én fikázom.

Itt a témában a tapasztalataimat, valamint amit itt olvastam, azt írtam le. Ha tetszik, ha nem, én ezt látom az MSI-ből. Vedd meg, használd egészséggel. Aztán, a következő laptopodnál már talán jobban választasz.

Aktív témák