Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
gecsoz #23691 üzenetére
MIÓTA FÜGG A KONFIGURÁCIÓTÓL HOGY MILYEN EGY NOTEBOOK?
Attól hogy erős még lehet szar és fordítva is.A magyarban pedig nincs olyan szó hogy kszar, ugyanúgy ahogy az angolban nincs hy. Ezt még ők sem használják sehol, csak a magyarok hiszik azt hogy ez rettentően menő dolog. Inkább szánalmas.
-
Makaveli
senior tag
Nos... Szüleim döntöttek.
A notebook kb. egy-két munkára, szövegszerkesztés, internet, filmnézés, régebbi játékok jászására lenne. Max. 240000 forint van rá. Jöhetnek az ajánlatok. Dell és HP csak. Thx.
-
D.Orion
veterán
-
hann
tag
késve egy kicsit de itt egy kisebb beszámoló erről a notebookról
ASUS V2S-4S009 14" WXGA+ Glare (1280x800), Intel® Core™2 Duo T7100 1.83GHz -1x1GB/667, 120GBSATA, DVDSMDL LightScribe, nVidia 8600/256MB (512MB), 1.3Mpixel Webcam, 802.11a/b/g WLAN, Bluetooth, TPM, Újjlenyomatolvasó, 3G, 6 cellás akkumullátor, Táska + USB optikai egér
(188 640 Ft)
+ 1 Gb memória ( 3.420 Ft )
Fő szempont volt a vásárlás elött, hogy viszonylag kicsi legyen, nem túl nehéz és az ára se legyen vészes ...
Részben munkára, de nagyobb részben játékra fogom használni(ha éppen nem vagyok itthon) .. tegnap egész este Redalert 3-aztunk és Cabal Online-oztunk haveromnál .. nem okozott csalódást..
Igaz nem max grafon futottak, de bőven játszhatóak voltak..
Sokat gondolkoztam erősebb gépeken ( Hp pavilion, Dell XPS ) amik kicsit más árkategóriákban vannak, aztán rájöttem hogy fölösleges.. mivel nagy részt az itthoni gépen játszom.. és arra az időre amig nem vagyok itthon ez is bőven megteszi.Amire panaszkodtak hogy a ventilátor hangos,hát.. Cabal közben nagy ritkán felpörgött, de ha egy kis hangot adtam rá.. észre se vettem.
Most röviden ennyi, ha esetleg vkinek kérdése van, igyekszem rá válaszolni
-
Veichassur
csendes tag
Hy all!
Filmnézésre, illetve internetezésre milyen notebookot ajánlanátok a jelenlegi felhozatalból?
Nem kell vmi atom gép, csak legyen megbízható, illetve ne túl drága... Lehet, hogy ez így elég paradox
De reményeim szerint egy 100ezer Huf körüli gépen már kell menjen kellemesen egy film lejátszása, jó minőségben, vagy tévednék?
Az aksi elég ha átlag körül mozog, ha az ember filmet néz, ált úgyis van a közelben konnektor
Márka észrevételeket is szívesen veszek, mert elég rég néztem körül a piacon, mi is a helyzet...Thx: Veichassur
-
Bibby
addikt
válasz
spyduck #23684 üzenetére
Szerintem azzal is lehetne vitatkozni, hogy minőségre ugyanaz, de ha ez nem elég mutass 110-ért 14,1"-os n200-at, core2duo processzorral, montevina platformmal, HDMI csatolóval, Vista business-szel, merevlemez védelemmel, folyadékálló billentyűzettel, trackpointtal, stb.
Ez nem csak konfigon múlik. Értem én hogy mit akarsz mondani, de akkor sem tartom rossz választásnak, vagy rossz döntésnek a lenovo-tól hogy piacra dobták ezt a szériát. Olcsóbb alternatíva az üzleti szegmensben, muszáj nekik is nyitni másfelé, mi meg csak jól járunk ha nő a választék a jó gépekből, jó áron.
Más: megjelentek az n500-asok, hátha valakit érdekel, itt láttam.
-
Bibby
addikt
válasz
spyduck #23675 üzenetére
Én ezt értem, azt is értem hogy mennyire jó a roll cage és stb, de attól még az SL lehet egy nagyon jó gép hogy nincs benne. És bizony nem kell mindenkinek a legjobb üzleti gép, 200-ból pedig az egyik legjobb kompromisszum lehet teljesítmény és minőség terén. Ahogy írta is, mi van még mellette, esetleg HP6510b, abban sincs fém merevítés ha jól sejtem, és az nem is centrino2-es, csak santa rosa.
Tehát azért merésznek érzem leírni hogy az SL széria nem ajánlott, mert kinek és mire? -
gecsoz
aktív tag
Najó, akkor marad a várakozás.. :|
jelenleg nincs olyan T400 az országban amit kinéztem magamnak :|
Amikor volt, akkor a pénz nem volt meg rá, most meg amik vannak azok nem jönnek be.. nade hátha karácsonyra lesznek új verziók..olyat néztem ki ami:
P8600 PROC
2GB DDR3 RAM
250GB HDD
WEBCAM
BLUETOOTH
FINGERPRINT READER
14,1 WXGA+Ez volt az NM3TDHV, de jelenleg nem beszerezhető
-
amol
addikt
válasz
gecsoz #23674 üzenetére
Az enyém elég reális. Ég és föld (alatt). Nem csak a szervizük gagyi. Nem véletlenül kerül feleannyiba, ne is várj el tőle annyit. Ha pirosat szeretnél akkor Latitude E6400-as kérhető piros fedlappal.
a T41 -es IBM -emmel sem volt soha semmi baj 5 év alatt
Pont erről van szóMeg eleve a T400 business class, az MSI meg egy sima konzumer ketyere.
-
gecsoz
aktív tag
Igen, ezt tudom.
Na de hiába a szuper szervíz háttér, ha a T41 -es IBM -emmel sem volt soha semmi baj 5 év alatt. Ha az MSI vel sem lenne semmi baj, akkor nem érdekel, ha gagyi a szervizükElgondolkoztatott ugyanis az, hogy fele annyiba kerül ez az MSI, meg tetszik, hogy piros és AMD
De tényleg a megbízhatóság és időtállóság a fontos, mert minimum 2-3 évig gond nélkül mennie kell terepen, irodában, hidegben, melegben..
De sehol nem találni igazán reális véleményt az MSI ről :|
-
catty21
tag
Mostmár egyébként teljesen össze vagyok zavarodva
nagyon tetszik a gép, külsőre, belsőre egyébként, de épp most láttam egy HP-t elég jó paraméterekkel 129e-ért és ingadozom
Sztem az is sokat számít, hogy nem értek hozzá és így ha beviszem a C-szervizbe eléggé látszik, hogy hülyére lehet venni
-
gecsoz
aktív tag
Sziasztok!
Üzleti gépben gondolkozok, eddig Lenovo T400 -at néztem ki, de most találtam rá az MSI EX310 -re.
Mi a véleményetek róla?
Meddig bírja a 8cellás aksival?
Minőségben milyenek az MSI gépek?
Garancia? meghibásodás?Eddig IBM T41 -em volt, 5 éve megvan hiba nélkül úgy, hogy hurcoltam, használtam keményen.... bír ilyen felhasználást az MSI?
KMB
-
catty21
tag
No előkerestem a noteszem, a Westendesek (nekem Dell bolt, bocs
) adták meg a számot, és ez valóban a HRP, 452-46-70 ott egy srác mondta, hogy mivel C-szervizes a garancia levelem, ezért náluk csak pénzért szervizeltetem, ebbe az alkatrészek is bele tartoznak. Most akkor nem jól tudta, vagy csak le akart rázni
-
bAtt001
addikt
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok éppen és szeretném a segítségeteket kérni.
Van néhány elképzelésem már. Először azok a piszkos anyagiak, szóval max 200k-t szánnék rá. Elsősorban netre, filmre, office-ra lenne használva a gép. 14,1 " kijelzőjűt szeretnék, mivel kolis vagyok és hátha könnyebb azt cipelni.
Szóval kinéztem magamnak először a Lenovo SL400-ast. Tetszik is meg minden, csak szeretném ismerni a többi alternatívát is. Láttam, hogy ajánlottátok még a HP gépeket is. Ezek közül is találtam egy szimpit, a HP 6510b (KE132)-t.
Sokáig szeretném használni a gépet, mert egy jó darabig nem lesz másikra keret, szóval szeretném ha tartós lenne, ezért is néztem a Lenovo-t elsősorban.
Ti melyiket ajánljátok inkább? Van a HP olyan tartós mint a Lenovo?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv batt001!
-
dudi
senior tag
Hogy pontosan miért érdemes nem 100%-on tárolni azt nem tudom, amikor tavaly vettem a notebook-ot akkor részletesen utánaolvastam az egyik itteni topikban és ott valami kapacitív öregedés miatt mondták, hogy érdemes kb. félút felett tartani a töltöttséget. De már sajna nem emlékszem, és annyira nem érdekel a téma, hogy pontosan utánajárjak/méregessek.
De valami olyasmi rémlik, hogy a töltés végénél az akku áramfelvétele hirtelen megnő és kisülésnél is hasonlóképpen nagy áramok folynak benne és ez nem tesz túl jót az akku alkatrészeinek.
De még mindig jobb 100-on tartani, mintha sose töltenéd fel 100ra és átkalibrálódna tőle és azért csökkenne az akkuidő, mert "nem tud" a gép a meglévő tárolókapacitásról. -
Machado
tag
Valaki be tudna ide linkelni egy képet a 12 collos notebookjának a desktopjáról vagy pl. Officeban, vagy böngészővel megnyitva egy oldalt. Ja igen, a default 1280*800-as felbontásban kéne, bármilyen betű vagy ikon nagyítást nélkülözve.
Köszönöm a segítséget. -
dudi
senior tag
elvileg az a legjobb neki (én így használom és az 1éves lenovo - sanyo aksim még mindig 52170mAh-s mint újonnan), ha feltöltöd 100%-ra, lemeríted 60-75%-ra és kiveszed. Havonta pedig lemeríted 2-3szor, ahogy kijön a lépés és utána lehetőleg azonnal újra feltöltöd és kezdődik az egész előlről. Vagyis kb. évente érdemes 10-20szor lemeríteni. Nekem legalábbis ez bejött, de lehet, hogy csak mákom van és jó minőségű az aksim.
-
harry
veterán
Azért kérdem igazából, mert ismerősön első sorban asztali gépként használja, vagyis rajta van a táp mindig, ki/be kapcsolt állapotban is, minden nap (kivéve esetleg hetente 1-2 napot, de nem mindig). Szóval ez esetben jóformán nem is szükséges az aksi, és így nem tudom, hogy neki mi a jó, hogy folyamatosan töltődik, vagy ha néha tényleg lekapcsoljuk róla a töltést.
-
amol
addikt
Igen, de ha ebben a lemerült állapotban tárolod akkor megmakkan. Tehát kivenni huzamosabb időre csak töltve szabad.
Ki lehet venni a gépből, ha az ember ezzel akar tökölődni, valamivel tovább fogja bírni de állás során is öregszik. Aki fontos dolgokra használja az szerintem ne vegye ki vagy használjon ups-t.
Különben kasszától is függ, aki egy 3-400 ezres gépet vásárol valószínűleg rá tudja szánni egy-másfél évente azt a 20-30.000 ócska magyar pénzt egy új akksira és akkor nem érdemes foglalkozni vele.Nem tudom mennyire megbízható adat, de egy éves a Lifebookom, az akksit sosem vettem ki belőle és NHC szerint wear level 0%. Valamivel azért kevesebbet bír mint újonnan, de nem számottevő a különbség. Kb. 50%-ban megy tápról. Van egy másodlagos akksim (odd helyére) is, azt ritkábban használom így talán nem meglepő de arra is 0%-ot ír.
Tehát szerintem mindenki eldönti hogy neki mi a jó. Hallani ugye fél év alatt kipurcant akkumulátorokról is.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Egy rendkívül egyszerű kérdést tennék fel
Milyen laptopot vegyek?Na jó,igazából akkora a kínálat,hogy nem tudom hol induljak el,és nincs is tapasztalatom márkák között.
Szeretném ha valaki javasolna egy nagyon jó márkát.
A tető amit elbír a kassza az 250 rugó.
Játék nem lessz rajta,amire használva lesz az zene,videó,könyvelés,net,ebben az árban a legjobbat és leggyorsabbat szeretném.Ha valaki tud legyenszíves javasoljon márkát és esetleg a legkorrektebb árú boltot is tegye oda zárójelbe
Előre is köszönöm!
Üdv
ocee
MOD:jó lenne minnél vékonyabb és könnyebb
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyra keresek gépet a családnak, főleg internetre, irodai célra, néha esetleg egy kis játék a gyereknek (Barbie). Ki is néztem egy ilyet 90.000.-ért: BENQ Joybook A52 , ilyen paraméterekkel:
Processzor: Intel Core Duo T2130 (1,86GHz/533MHz/1MB L2
Merevlemez: 120GB S-ATA Memória: 1 x 1024MB DDR-II 533MHz
Optikai meghajtó: DVD-Supermulti
Kijelző: 15,4, 1280 x 800, WXGA
Grafikus megjelenítő: ATI Radeon X200
Akkumulátor: 4 cellás (leginkább asztalinak szánom)
Pozícionáló eszköz: Touch Pad
Audio: Integrált
Szoftver: Linux
Bővítőhelyek: PCMCIA
Interfészek: 3 x USB
Kommunikáció: Lan, Wifi, Modem
Méret: 362 x 260 x 30.5 mm Súly: 2,7 kg
Magyar billentyűzet
2 év garancia
Minden javaslatot, tanácsot szívesen fogadok, esetleg valakinek valamilyen tapasztalata ? -
harry
veterán
Amennyire én tudom li-ion aksit nem is lehet teljesen lemeríteni, mert van bennük valami védelem, így csak az abszolút minimumig lehet menni - ami meg jó. Mármint most használat közbeni merítésre gondolok, nem egyéb kütyüvel. Már ha jól tudom egyáltalán.
Régebben szó volt erről is, ha hálózatról megy a gép, akkor töltsük fel teljesen az aksit, vegyük ki, és használjuk a gépet anélkül? Néha aksit vissza, lemeríteni, megint feltölteni, megint kivenni, már ha jól emlékszem...
-
Hydra SR
addikt
válasz
catty21 #23600 üzenetére
Ebben az a poén, hogy legjobb tudomásom szerint a laptop.hu Dell gépeinek a Humansoft a szervize. Annyit tudok elképzelni, hogy lehet kapni a Dellnél 3 hónap garival gépeket, amik olcsóbbak de a laptop.hu nem 3 hónappal szeretné eladni őket, ezért ő maga leszerződött a C-szervizzel, hogy náluk legyen garis a gép tovább is, de annak semmi köze a Dell worldwide warranty-hoz, az a saját bevállalásuk. Lehet, hogy te egy olyan gépet kaptál, ami már 4 hónapja volt raktáron és a Dellnél már nem garis, csak a Laptop.hu vállalja érte a garit a C-szervizen keresztül. A Dell oldalán tudod ellenőrizni service tag alapján, hogy a Dell tud-e róla, hogy a gép garis. Ha nem, akkor sajna igaza volt annak, akivel beszéltél. Ha viszont igen, akkor valaki nagyon benézett valamit.
-
adm
őstag
2d vagy 3d grafika? 15" vagy 17"? 250k vagy 500k?
2d-hez
- c2d 2ghz felett
- memória 4gb
- bármelyik vga, dvi vagy hdmi/displayport
- igény szerint nagy felbontású kijelző + külön hozzá kijelző kalibrátor vagy normális kalibráltatás3d-hez
- prociból minél erősebb, sosem elég
- memória min 4gb
- mobil quadro fx (firegl) dedikált, optimalizált vga
- igény szerint nagy felbontású kijelző + 1 kalibrálást biztos megér.250k körül renew hpq 8510w és 8710p/w
500k körül dell precisionok, hpe 8530w/8730w, ibm/lenovo w500/w700 -
RCZ
csendes tag
Üdv!
Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.
Grafikához szeretnék gépet vásárolni és nem tudom mire érdemes odafigyelni leginkább.
A proci és a memória gondolom tán a legfontosabb,de mi a helyzet mondjuk a videokártyával?
A segítséget előre is köszönöm! -
amol
addikt
válasz
catty21 #23640 üzenetére
Nos a Dellnek nincs boltja, csak egy disztibútornak a Westendben. Dell márkaszeviz több is van, a szervizelést a disztribútorok végzik. A Váci úton van a CHS (C-szerviz) és az Ingram is, de a HRP sincs sokkal messzebb.
Ott valami emberke mondta, hogy ők sajnos nem tudják vállalni a szervizelést csak teljes áron anyag és munkaköltséggel, egyébként is elveszne a garancia stb...
Ha elveszne a garancia akkor nem márkaszerviz és akkor érthető hogy miért akarják kifizettetni az alkatrészt. Rossz helyen jártál szvsz. -
catty21
tag
Nem úgy alakult, ez egy céges gép, szóval nem én döntöttem a Mikorról
Mondjuk részben saját is, de ez már más kérdés.
A Dell boltját hívtam fel, onnan a Dell Márkaszervizbe irányitottak, azt hiszem a Váci úton van.
Ott valami emberke mondta, hogy ők sajnos nem tudják vállalni a szervizelést csak teljes áron anyag és munkaköltséggel, egyébként is elveszne a garancia stb...Megkérdeztem a páromat: az első alkalommal rendesen feltöltötte (ezt ajánlották a Laptop.hu-nál nekem is), úgy van beállítva, hogy kritikus aksi szinten kikapcsoljon, amúgy meg töltögetem, amikor úgy látom, hogy 25%-ra esett a mutató. Néha ez irgalmatlan gyorsan bekövetkezik akkor is, ha nem játszom.
Én körbekérdeztem, mégcsak hasonlóval sem találkozott sem a Dell bolt, sem a notebook.hu, viszont a C-szervizben előttem négyen vitték be ilyen panaszokkal a szintén hasonló korú gépeket. Állítólag
-
amol
addikt
válasz
catty21 #23637 üzenetére
Óvatosan megkérdem hogy miért nem az utazás után vettétek meg
A dellnél mondták, hogy minden költség az enyém, ha nem a c-szervizzel csináltatom, az alkatrészek is
Jó, de milyen számot hívtál? Ugyanis olyan telefonszám, hogy "DELL" nincs csak a disztibútoroké. Legalábbis én nem találtam.
Beszéltem HRP-nél a szervizvezetővel és ő máshogy mondta.A Li-Ion akksit kisütni nem szabad! Le kell meríteni amíg a gép ki nem kapcsol, aztán fel kell tölteni, majd egy ideig csepptöltésen hagyni. Nagyon nem szabad lemeríteni (ez a kisütés).
Hát érdekes az a gép az biztos
-
catty21
tag
Szia, általában én is, csak nem voltam itthon
Megvettük és el kellett utaznunk.
A dellnél mondták, hogy minden költség az enyém, ha nem a c-szervizzel csináltatom, az alkatrészek is
Most XP van rajta. Volt rajta Vista is, azzal se volt jobb
és volt rajta suse linux.
Ja, slusszpoén, hogy valamilyen hálózati adapter driverét hiányolja, amit nem ir az eszközkezelőben mégis sír érte, ezt a szerviz se csinálta meg
Egyébként a wifi is dölgődik(
Hogy kisütöttem-e az aksit? Ez megkérdem páromtól, első alkalommal ő molyolt vele.
Bármi lehet egyébként, nem tudom. De eleinte volt hogy 41 fokra melegedett a tapipadja és meghalt az egér, egy sima kis Feketeözvegy játéktól, múlt hétvégén négy napig gyűrtem egyfolytában, játszottam, egy dekát nem melegedett, szóval ez is érdekes benne
-
amol
addikt
válasz
catty21 #23633 üzenetére
Én ha veszek valami műszaki cikket 3 napig csúcsra járatom
Nekem azt mondták, hogy a C szervizen kivül mindenhol kell fizetnem az alkatrész árat is
Hol mondták ezt?Jól kifogtad, ennyi 1525-ös problémával még összesen nem találkoztam.
Vinyó kattog - Vista van rajta? Optikai: igen, ilyen van, már több helyről hallottam hogy kicseréltették gariban. Az akksi miatt viszont gyanús a gép. Bekalibráltad (jó, tudom. Li-Ion de tapasztalataink szerint annak is jólesik)?Nem lehet hogy valami javított/visszárúzott gépet kaptál?
-
wid22
aktív tag
Ha csak internetezésre meg filmnéhzésre kell akkor mit ajánlotok?
M540 s proci elég 1.8 Mhz n?
Kösz -
catty21
tag
Lehet, hogy már háromnaposan is az volt, eleinte keveset használtam, sőt szinte semmit.
Az a furcsa, hogy a szerviz állítja: nem szedte szét a gépet, csak egy drivert cserélt le...
Nekem azt mondták, hogy a C szervizen kivül mindenhol kell fizetnem az alkatrész árat isKattog a vinyóm, időnként összeomlik a gép (wint már újraraktam), úgy csinál a DVD íróm, mint aki menten felszáll
Az akku meg kb. egy órát bír ki, így két hósan
Minden egyéb már nyalánkság -
amol
addikt
A régebbi akksik valahogy jobbak voltak. A bőven leszolgált - és még mindig kifogástalanul működő - 6 (vagy már 7?) éves Toshibámból soha nem vettem ki az akksit pedig szinte csak tápról ment. Tavalyelőtt volt egy kis szervizes történet ami több hétig tartott, akkor halt meg (lemerült és nem volt töltve). Újonnan tudott 2 órát, a végén 15-20 percet de működött. Arra mindenképpen jó volt hogy átvigyem egyik szobából a másikba vagy hogy áramkimaradás esetén tudjak menteni és ki tudjam normálisan kapcsolni.
-
amol
addikt
válasz
Napfénysüti #23626 üzenetére
Írjak?
Van egy ilyenem T2500 procival. Nem az igazi a hűtése. Marha sokat megy a venti, még sima netezésnél is szinte állandóan. Épp "alulvoltolom", 1.2625 helyett stabil 1.0250-en (2GHz-nél). Csak az a baj hogy a Core nem mehet 0.9500 alá (1GHz-nél), pedig lehetne bőven, még 10-es szorzónál is stabil ott (6-12 x 166 a tartomány). Próbálgattam különböző Biosokat, hasztalan. A Lifebook topikban van egy srác akinek 1.66 procis mint a linkelt gép, neki sokkal kevesebb ilyen problémája van. Ami még zavar, hogy nincs dedikált hangerőgomb.
Most épp stabilitásteszt fut 25 perce, teljes terhelésen az egyik mag 70, a másik 60 fokos.Ezektől eltekintve tényleg jó gép, ennyiért meg szinte ajándék. Féláron van.
-
Sztojcsi
tag
[23582] Valaki?
-
Pimpa88
csendes tag
HP s sorozatról mi a véleményetek... és a Pavilionról?
-
dudi
senior tag
nem nekem lesz, ezért gondolom az pöcökegér se nagy gond, mivel kb. mindig asztalon, kb. mindig külső egérrel lesz használva.
A lifebook-nak is 3év garija van, míg az R61-nek csak 1, pedig az touchpados és drágább, mint az R61e-nek.
laptop.hu-nál celeron440-nel adják, ami azért igencsak gengye bármire is kell. -
Bibby
addikt
Lenovo thinkpad r61i vagy r61e. Arra kell vigyázni hogy az olcsóbb változatokban lehet hogy nincs touchpad csak pöcökegér. +2 év garancia azért jól jön hozzá, főleg ha sokat van strapálva, csak így valószínűleg kicsúszol a 150-es keretből. Viszont a vásárlást követő 1 hónapig van lehetőség bővíteni, addig lehet gyűjteni.
Meglepő, ezek szerint van már sima r61 is olcsón, 3 év garanciával, nem gondoltam.
Az a lifebook sem rossz valóban (laptop.hu-nál olcsóbb!) és alapból 3 év garis. De az r61 robosztusabb darab, lehet hogy jobban bírja az igénybevételt.
-
dudi
senior tag
hello!
milyen gépet tudnátok ajánlani max150 ezerért, ahol az egyetlen és nagyon lényeges szempont a használt anyagok minősége és strapabírása?
köszi -
D.Orion
veterán
Barátom laptop vásárlás előtt áll és felkért, hogy segítsek neki.
200K a kerek és van pár elvárás:
15"-os kijelző minimum
"erősebb proci"
2GB ram
min 120GB ram
dvd-rw
bluetooth
kameraFifa, Heroes, Sims sorozatokkal játszik és főként stratégiával.
Hosszas keresgélés és némi fejtágítás után kiválasztottam egy laptop-ot Ipon-ból. Szeretnék érdeklődni, hogy jót sikerült-e? -
rakal
senior tag
Megszűnik a FUSi,most már biztos.
http://index.hu/tech/uzlet/fs081104/ -
Dicsa
csendes tag
egy 15'' -s kis winyós értelmes notit keresek 160k körül használtan miet keressek?
-
amol
addikt
válasz
catty21 #23607 üzenetére
Ezeket a dolgokat nem tudja senki előre és nem is fogják mondani, ezért írtam le.
Nem lehet hogy az 1 hetes gép már 3 naposan is hibás volt?
A média gombokhoz csak egy szalagkábelt kell bedugni, gondolom rosszul rakták össze.
Azt hogy érted hogy nem tudsz hozzá venni Dell garit? Meg miért vennél ha garanciális? Egyszerűen ballagj be vele a HRP-hez és kérdezd meg mennyibe fog kerülni a javítás. Az alkatrészekért nem kell fizetned.
De mi vele a baj? Csak a gombok? -
Attix82
addikt
Hello.
Laptop vasarlas elott allok, es ezt neztem ki magamnak, nagy kepernyos + 2 giga memoria stb stb [link]
Velemeny?
-
catty21
tag
Én a laptop.hu-nál vettem, egy büdös szóval nem mondták, hogy figyeljek a garanciára... mondjuk más sem
Hát az egy hetes gépet vittem is vissza, majd 3! hét múlva visszakaptam, ugyanúgy annyival kiegészülve, hogy a média gombok sem működtek, a laptop.hu-tól kiadták a garijegyeket... utánaérdeklődtem, venni sem tudok hozzá dell garit
Bármennyire keretem is a kis szarost, azért bosszant, hogy így megszívtam vele:@
-
vagamo
őstag
Mivel most vettem meg az első notebookomat ezért lenne egy-két amatőr kérdésem!
-Ha megoldható, mindig hálózatról használjam?
-Folyamatos töltés nem tesz kárt az aksiban?
-Mindig kapcsoljam ki, vagy lég alvó/hibernált álapotba tenni?
-Melyiket javasoljátok?+ egy két ökölszabállyal megismertetnétek?
Köszönöm előre!
-
hann
tag
nah megvettem... alap hogy rakattam bele +1GB memoriát..ha nem megy dualba akkor kicseréltetem az alapot is. Mivel az aksit tölteni kell nem kevés ideig, igy a beszámoló csak késöbb lesz.
Első ránézésre jól össze van rakva.. de erröl majd késöbb
A + rammal együtt 190.380Ft volt
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest