Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #48006 üzenetére
Nem érdemes vitát nyitni.
Igenis hidd el, hogy van olyan, hogy beszerzési ár alatt adják a gépet, és iganis van olyan, hogy átvállaják a hitel költségeit, és az ár sem magas, sőt, még a nagyker ár alatt is vann..ha hiszed ha nem, ezek tények. ha csak az ilyen lehetőségeket haszálod ki az jó dolog, de a multiknak ezek a "ráfizetéses" akciók azért érik meg, mert mellette megveszel a boltban 20 másik dolgot is, amin meg 200% haszon van..
-
gecsoz
aktív tag
Elárulok egy történetet.
Multi Magyarországon M -el kezdődik és ETRO -val végződik.
Akciós PC -t akartak árulni,
Vettek a nagykertől X db gyári PC -t.
A nagyker eladta nekik, ők pedig (hogy becsalogassák a vevőket) azt az egy típust a nagykeres árnál (amennyiért vették) olcsóbban árulták a vevőknek.
Észre vette ezt a nagyker egyik tulajdonosa.
Villant az esze, rokonokat, simerősökt felhívta, hogy menjenek, vegyék a PC -ket.
Ismerősök, rokonok, barátok megrohanták a multut és vették a gépeket mint a cukrot.
Multi szólt a nagykernek, hogy azonnal kell neki még a gépből, mert nagyon fogynak a készletek..
Nayker pedig fogta, és újra eladta a multinak a visszavásárolt gépeket...szóval ennyit a multik árképzéséről...
a nagyker duplán nyert, mert kétszer adta el a multinak ugyanazokat a gépeket,,
a multi is boldog volt, mert statisztikailag eladott egy csomó gépet, és így statisztikailag egy csomó vevőt csalogatott be, és a vevők vitték a cég hírét..anyagilag abszolút ráfizetés volt nekik.. a nagyker tulaja meg virult mint álat
-
gecsoz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #47946 üzenetére
Ez nem igaz. Sokszor a nagyker ár alatt adják a termékeiket a multik.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #47933 üzenetére
Nem értem a véleményed.
A gép amit árulnak ugyanaz.
És ha kamat meg kezelési költség nélküli hitelre veszed meg, akkor teljesen jó.
sőt sokszor árban is olyan akciókat csinálnak a multik, amivel egy kisbolt sem versenyezhet.
mi is vettünk már 4 laptopot így multiban.
olcsóbban adták mint a gép nagykereskedelmi ára.. -
gecsoz
aktív tag
A Lenovo oldalán jelenleg semmilyen plusz tartozék nincs írva hozzá, de általában másik optikai meghajtó (pl.: blueray, CD-RW, DVD-combo, DVD-RW) rakható bele, vagy másidk HDD adapterrel, vagy plusz akkumulátor.
De jelenleg az U550 -hez nem írnak semmi ilyen tartozékot.
Az is lehet, hogy később jelenik majd meg hozzá. -
gecsoz
aktív tag
Te tényleg NEM ÉRTED?????
NEM a bolti ár a magasabb!!!!!
Minden más bltban annyiba kerül a termék mint az usanotebook.hu -nál a bolti ár.
Minden más bolt ugyan annyiért adja neten rendelve a dolgokat mintha aboltban vennéd meg.
Az usanotebook.hu KEDVEZMÉNYT AD NEKED!!! ha a neten rendeled meg.NEM FELÁR -at kell fizetned a személyes átvételért, hanem KEDVEZMÉNYT KAPSZ ha neten rendelsz! ..
Komolyan nem hiszem el, hogy nem érted...
De szerintem a kedvedért csak neked csak most csak itt ha neten megrendeled, akkor elküldik neked a kedvezmény nélküli drágább bolti áron a terméket -
gecsoz
aktív tag
Ez igaz, és ezzel az emberek 90% -a így is van.
Azonban aki valaha is dolgozott számítástechnikában az tudja, hogy az ilyen "ellenőrzésnek" még soha nem lett semmi negatív vége, mert mindíg minden cucc jól érkezik meg a nagykertől. Ha valami miatt kifogása van a kedves vevőnek akkor az inkább amiatt szokott lenni, mert nem tetszik neki a termék, nem azért mert hibásMellesleg ez a pixelhiba dolog is túl van lihegve. Ugyanis nagyon ritka, hogy pixelhiba legyen. De ha igen, akkor is kevés gyártó van aki emiatt cserél. Álatlában van egy adott % -ami felett kell lennie a hibás pixelek számának ahhoz, hogy kicseréljék. Van 1-2 gyártó, aki vállal pixelhiba mentességet. De ők is csak pár hónap erejéig vállalják a vásárlástól számítva.
Meg egyébként ezt minden gyártó vállalhatná, ha akrná, mert mikor lejön a futószalagról a termék, akkor le van ellenőrízve, és tuti pixelhiba mentes. Ha meg jön ki pixelhiba, az úgyis a "pixelhiba garancia" letelte után jön ki. De mellesleg észre sem veszed a pixelhibát normál használat mellett, csak ha speciális tesztképpel nézed a monitort.
Aki szereti megtapogatni amit venni akar, az vegye boltban, drágábban.
Aki bízik a netes adatokban az vegye webshop -ban, olcsóbban.
Aki meg szeretné olcsón venni, és előtte meg is tapogatni, az menjen el a hipermarketekbe, nézze meg, tapogass ameg a gépeket, utána meg rendelje meg webshop -ból -
gecsoz
aktív tag
válasz
USAnotebook #47833 üzenetére
Ez igaz, csak az a baj, hogyha van egy számtech boltod, akkor amíg nem bonyolítassz havi milliós forgalmat, addig a nagyker le sem ejt magas ívről..
Azt meg kevls kis cég tudja megtenni, hogy megfinanszírozza az ügyfelek garanciális okból vagy csak nemtetszésből visszahozott gépeit, míg a nagyker csak 2 hét után reagál valamit a szervízelésre leadott dolgokra.. -
gecsoz
aktív tag
Pedig ez mindenhol így van, és így a logikus.
A webshop -okban mindíg olcsóbbak a termékek, mint a hagyományos "boltokban".
Nem arról van szó, hogy drágábban kapod, ha személyesen mész,hanem arról, hogy kedvezményt kapsz, ha neten rendelsz!Ez nem az usanotebook hibája! hanem a többi cégé, aki webshopon is annyiért adja a termékeket, mint a boltban, pedig kevesebb költségük van vele ha a webshop -ban adják el..
-
gecsoz
aktív tag
Sajnos minél kissebb egy cég, annál kevésbé fér bele nekik anyagilag az azonnali csere.
Ezért általában visszafizetnek, és utána még hetekig/hónapokig szívnak, mire tőlük a nagyker visszaveszi, ha egyáltalán visszaveszi, merthogy a nagykernek egyrészt nincs ilyenje, hogy vissza kell venni, másrészt meg ha lenne is, már rég letelt volna a 3 nap mire az ügyfélhez jut a gép..Szóval nem egyszerű.. kicsiként lehetetlen talpon maradni.
Mi is ezért zártuk be a boltot, nincs annyi nyereség, hogy megérje görcsölni rajta.Ha vásárolsz, vásárolj nagy, régóta működő, bevált cégtől, az a biztos.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Taknyoshal #47818 üzenetére
Általános szabály:
1. Ha egy gyártó sok garanciát ad a termékre (3-4-5 év) akkor soha nem lesz szükséged garanciális ügyintézésre.
2. Ha a gyártó kevés garanciát ad (1 év) akkor tuti azonnal meghibásodik a garancia idő lejárta után. -
gecsoz
aktív tag
válasz
Gergőke88 #47811 üzenetére
Nem mondom, hogy jobban vagy rosszabbul néz ki, csak más.
Mondjuk ez általában igaz, hogy a marketinges fotók mindíg másképp mutatják be a terméket mint amilyen a valóságNem teszteltem a gépet, csak megvettem a nagykerben, és átadtam az ügyfélnek.
Amúgy egyben volt a gép, meg tetszett. De azért a Lenovo T400 -at nem adnám érte -
gecsoz
aktív tag
válasz
hoffman_ #47759 üzenetére
Nekem a T400 -as Lenovo 56Wh -s 6 cellás akkumulátorral megy kb 3 órát akkor, ha filmet nézek full fényerőn, de összes kikapcsolt vezeték nélküli eszközzel, alacsony "maximális akkumulátor idő" energiatakarékossági profillal.
Ez egy P8600 procival szerelt 14,1" -os gép, intel GMA4500 VGA kártyával.
Szóval szerintem ez a gép nem nagyon fog 3 órát menni neked normá hazsnálat mellett.. -
gecsoz
aktív tag
válasz
spyduck #47692 üzenetére
Nekem akkor csinlt ilyet a billentyűzetem, mikor kiszedtem, majd visszaraktam, és rosszul illesztettem vissza. Pár napig én is aggódtam, hogy mitől ilyen szar, újra szétszedtem, összeraktam, és azóta megint stabil. Igaz nekem T400 -om van, az említett másik két típust nem próbáltam még.
Thinkpad -et arra luxus tartani, hogy az ember otthon, asztali gép helyett használja, ráadásul nem is arra van kitalálva, ezért sincs sok típuson mai napig sem HDMI kimenet.
A felső kategóriás gépekben pedig tény, hogy van sok más szintén jó minőségű gép, akár az Acer Elite sorozat is felveheti a versenyt, meg HP -ból, DELL-bőlis vannak a Thinkpadekkel egy hategóriás gépek, perze azok ott is rendre 400e körüli nettó kisker áron kezdődnek..Na meg persze Thinkpad -ből is van mostmár gyengített széria, ami az otthoni igényeknek megfelelő követelményeket teljesíti alacsonyabb áron..
-
gecsoz
aktív tag
-
gecsoz
aktív tag
Szia!
Ha suliba kell, akkor sokat forgod hurcolni, ütni-vágni, szóval gondolom a kis súly, strapabíróság, kis fogyasztás is szempont.
Szerintem tegyél hozzá egy kicsit, és ebben gondolkozz: [link]Rendesen cégként dolgozik az eladó, nem hazsnált cikk, megbízható, nekem már két gépem volt tőlük.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
HoTDoG #47634 üzenetére
Egy Packard Bell -t ismerek a vonzáskörzetemben amit régóta használ a tulaj.
Ő mondjuk meg van vele elégedve évek óta.De ha inkább 14" -os érdekelne, akkor ezt ajánlom: [link]
Nagyságrendekkel jobb gép, mint a packard bell, 3 év világgarancia, az eladó pedig megbízható, már a második IBM/Lenovo -mat vettem tőle..
Ég és föl a T410 és packard bell között a különbség! -
gecsoz
aktív tag
válasz
Gabesz1019 #47632 üzenetére
Ilyen igényekhez gyakorlatilag szinte bármilyen noti megfelel.
Gondolom nem fogod hurcolni, áll az asztalon, és amire használni akarod, az nem túl hardver igényes feladat.
Válassz olyan gépet, ami tetszik külsőre, és minél több garancia van rá. -
gecsoz
aktív tag
válasz
SchDerGrosse #47488 üzenetére
Az, hogy 5 év múlva s notebook, míg az ASUS, MSI, Fujitsu, Acer, stb. vel örülsz, ha a garidő +1 év időtartamban hazsnálható marad..
-
gecsoz
aktív tag
válasz
M_Tomi0227 #47551 üzenetére
kb 3,81cm a különbség képátlóban a 14,1" és a 15.6" -os kijelző között.
Suliban / vonaton / autóban / lakásban nézve a filmeket rajta szerintem nem dob sokat a 4cm alatti képátló különbség. Azt tény, hogy 1-2 méternél messzebről nem jó nézni, de azért a laptop kijelző nem is arra van, hogy 5 méterről a fotelban ülve nézze 10 ember a filmet ami megy rajta..Saját illetve csoporttársaim példáját nézve sok csoporttársam gépe adta fel a folyamatos főiskolai megterhelés a 3+1 év alatt.. mert hiába voltak szépek, nagy kijelzősek és csillogosak, de nem bírták a folyamatos megterhelés, hordozás okozta megterhelés... (azért egy főiskola/egyetem évei alatt extrém terhelésnek vannak kitéve a gépek
)
Ezért írtam ezt a gépet: [link]
Az aminek csak éppenhogy ki lett nyitva a doboza, az csak 220e, és full 3 év garancia, és Thinkpad minőség.. ütheted, vághatod, sörrel locsolhatod akkor is hű társad lesz végig az egyetem alatt..Részemről annó inkább vártam fél évet a laptop vásárlással, de megvettem a Thinkpad -et, minthogy vettem volna kicsivel olcsóbbat hamarabb, és aztán megbántam volna..
Aztán irigykedhettek a csoporttársak.. -
-
gecsoz
aktív tag
válasz
M_Tomi0227 #47534 üzenetére
Én ezt venném: [link]
Minek a 15.6" kijelző? Ha egy 14" -os jobb felbontást hoz?
Mellesleg ilyen áron nehéz lesz olyan gépet kapni, aminek nagy a kijelzője, erős a processzora, strapabíró (kibírja az egyetemi körülményeket..), megy rajta jól az AutoCAD, és az aksi is jó legyen..Amúgy ha sokat akarod hurcolni, akkor le fogsz szakadni a kezed/hátad/vállad egy strapabíró 15.6" -os géptől..
-
gecsoz
aktív tag
válasz
rauschie #47485 üzenetére
Részemről azt tanácsolnám, hogy Lenovo/IBM szinten nyugodtan lehet/érdemes hazsnált gépet is venni.
Egy használt T szériás gép, akin még van 1-2 év garancia hátra a 3 évből még mindíg strapabíróbb, mint egy ugyanannyiba kerülő, 1-2 év garival ellátott új laptop..A régi T41 -em közel 6 évig ment gond nélkül, pedig nagyon kapta az ívet folyamatosan, metrón, buszon, biciklin, ütve, ejte, suliban használva..
Jah, és az 1 év körüli T szériás Lenovo/IBM gépeken észre sem veszed, hogy használtak..
-
gecsoz
aktív tag
-
gecsoz
aktív tag
válasz
animatrix11 #25231 üzenetére
Milyen vírusirtót használ a gép?
Véletlenül nem NOD32 -t?
Nekem az került fel a T400 -ra, és úgy belassult mint álat.. volt hogy 60% -on dolgoztatta a procit folyamatosan, pedig kikapcsoltam minden időzített ellenőrzést..
Leszedtem, újra gyors lett a gép.. kerestem más vírusirtót helyette.. -
gecsoz
aktív tag
válasz
Integra #24873 üzenetére
Ez mindíg is így volt, sima asztali TFT monitoroknál is.
Minden képernyőn van hiba max nem veszed észre..
Bizonyos márkák vállalnak olyat, hogy "garantáltan pixelhiba mentes" azonban ezaz időszak általában csak 1 héttől 1 hónapig terjedő időszakra vállalják a gyártók.
Mellesleg ami ISO szerinti előírás, azt észre sem veszed ha annyi pixelhibád van.. -
gecsoz
aktív tag
Aki olcsón akar egész jó gépet venni, most az Interspar -ban van!
HP 6735s
AMD QL-60 CPU 1.9Ghz 1MB Cache,
15,4", Ati Radeon HD3200, 2GB RAM, 250GB HDD,
DVD-RW, Bluetooth, Webcam, Wlan, Windows Vista,
+ Ajándék HP Notebook táska129.990,- Huf
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Barett 50cal #24782 üzenetére
Öööö.. azért ez nem így megy..
Ha az USA -ból rendelsz, akkor először is nézd meg, hogy Magyarországra is vonatkozik-e a free shipping..
Másrészt meg ha USA -ból rendelsz Magyarországra, akkor bizony mielőtt megkapnád a gépet, megy a vámra.. és rákerül 8% vám + 20% ÁFA.. és neked vagy úgy hozza ki a posta, hogy csak akkor veheted át, ha ezt kifizeted, vagy be kell menni a vámtelepre, és ott kiperkálni a pénzt, és utána átveheted.. -
gecsoz
aktív tag
válasz
BloodyEddie #24604 üzenetére
100e alatti gépeknél nincs túl nagy gondolkozási lehetőség.
Körbenézel a piacon és találsz max 2-3 gyártót akinek ilyen gépe van, és abból is csak pár tipust. Elmész, megnézed élőben, és megveszed ami a legjobban megfog téged.
Nincs nagy minőség és tudás beli különség a gépek között ebben az árkategóriában. -
gecsoz
aktív tag
-
gecsoz
aktív tag
válasz
mbalazs79 #24563 üzenetére
LS400 azért jobb, mert ezzel a kártyával máris megoldott a mobilnet dolog
Szerintem menj el ézd meg élőben a gépeket, próbáld ki, és az alapján dönts, hogy bejök szinpatikusabb. Minőségben nagy különbség szerintem nincs ezen tipusok között.
Most vettem programozásra T400 -at, nagyon sokat segít a 1440*900 -as nagyfelbontású kijelző, viszont 1GB RAM kevés, én rögtön bővítettem 3GB -ra, így már emberi sebességgel fut minden a vista -val.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Napfénysüti #24526 üzenetére
Igen, teljesen abszolút jó az információd.
200=12,1" 300=13,3" 400=14,1" 500=15,4" 700=17"Nxxx=R sorozat
Zxxx=T sorozat
Xxxx=X sorozatami új az az SL sorozat. ez egy teljesen belépő szintű nagyon költséghatékony kategória, de meg is látszik rajta az olcsósítás.
Az N sorozat átlag hazsnálathoz tökéletes, a T sorozat a verhetetlen üzleti strapagép, a X meg az ultra hordozható..
Az N sorozatot érdemes megfontolni ha valaki gépet akar venni, mert nagyon jó ár/érték arányban vannak jelenleg!!!
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Integra #24518 üzenetére
Most vettem egy T400 -at egy hete.
Kb 1 évig vekengtem, hogy melyik Lenovo -t válaszzam.
Egy fő szempont van: Mennyi pénzt szánsz rá.
Ha megvan a keretösszeg, akkor utána lehet nézelődni, hogy mi fér bele.
Szerintem enélkül kár gondolkodni.. döntsd el mennyi akarsz rákölteni. -
gecsoz
aktív tag
válasz
Csilla11 #24303 üzenetére
Hát, nehéz megfogalmazni, mindenki másképp mondja el, ha ezt megkérdezed tőle, mindenki nehezen tudja megfogalmazni, de mindenki tudja, hogy miről van szó és mit jelent
Az én megfogalmazásom (de ebbe úgyis sokan bele fognak kötni
) :
Nem konzumer az a gyártó, aki ezer éve foglalkozik a laptop készítéssel, folyamatosan fejleszt, újít, milliókat öl az új technológiákba, kezei közül szinte csak (az adott piaci kategórián belül) vezető, tökéletes termékek kerülnek ki, vezeti a piacot, diktálja a trendet.
Konzumer az a gyártó, aki nézi a nagyokat, másol, kicsit átalakít, kicsit olcsósít, kicsit design -ol, és jóval olcsóbban (de egyben több hibával, gyengébb anyaghasználattal, giccsesebb design-al, rosszab szervíz és minőségi háttérrel) adja készülékeit.
Várom az ellenvéleményeket
-
gecsoz
aktív tag
válasz
SirKero #24296 üzenetére
Film nézés, térképek, hordozás, ilyenre a toshiba elvileg akkumulátor élettartam miatt jobb, kevesebbet fogyaszt. játékhoz a vga kártya és erősebb proci miatt az asus a jobb.
De ha kamionban használod, akkor ott elvileg nem gond a áram ellátás, mert egy inverterrel, vagy egy autós töltővel tudod tölteni menet közben is.Ha nem akarsz komoly játékokat futtatni rajta, akkor Toshiba. Szebb (szerintem), kevesebbet fogyaszt, olcsóbb, és windows -is jár hozzá.
De ha játszani akarsz komolyabban, akkor Asus.. a jobb proci, jobb vga + az ASUS -ban van memória kártya olvasó is, így reális szerintem az a +30e.Bár a toshiba esetében a toshiba+autós töltő együtt kerül annyiba mint az asus egymaga.. igaz, az asus -hoz adnak táskát meg egeret..
Menj el, nézd meg, próbáld ki, és azt vedd meg amelyik jobban tetszik.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
SirKero #24294 üzenetére
Az ASUS-nak erősebb a procija, erősebb a VGA kártyája, viszont emiatt valószínűleg rövidebb ideig is bírja az akkumulátoros működést.
Nagyobb teljesítmény esetén az ASUS -t, hosszabb akku élettartam esetán a TOSHIBA -t mondanám, feltéve, hogy ugyanakkora kapacitású aksival adják,
-
gecsoz
aktív tag
épp most próbálgatom az új gépem, pár órája jött meg frissen a kis drága T400 -om
-
gecsoz
aktív tag
válasz
dolezsal #24204 üzenetére
Hát, izé.
Ezekkel a feltételekkel, ilyen áron ez szinte lehetetlen.
T61
Ez a legolcsóbb T61.. aT400 még drágább..Esetleg ez az N500.. de erről még alig van vélemény, tapasztalata..
Ha ráadásul a Photoshop -ból mondjuk a CS4 -et is futtaniakarod, akkor meg pláne nem fogsz kijönni sem Lenovo, sem HP, sem DELL ből bruttó 230.000 forintból..
-
gecsoz
aktív tag
válasz
mimi_bacsi #23893 üzenetére
Menj el, próbáld ki
Részemről én sem dijjazom a fényes kijelzőt, bár van akinek bejön
De lehet találsz a SL400 ből is matt kijelzőt.. viszonlag sűrűn frissüla Lenovo választék.. T400 -ból is páér napja jött be két újjabb verzió.. lehet SL400 ból is jönnek be újak karácsonyra.. -
gecsoz
aktív tag
válasz
mimi_bacsi #23891 üzenetére
mikor megjelent a T43 mindenki azt fikázta, hogy jobb a T41.. mior megjelent T60 midnenki azt fikázta, hogy jobb a T43.. mert az már nem igazi IBM... Mikor kijött a T400 mindenki azt fikázta.. hogy jobb mint a T61...
ennyit a sztereotípiákrólmenj, nézd meg, és ha kipróbáltad tudsz majd dönteni
-
gecsoz
aktív tag
válasz
mimi_bacsi #23887 üzenetére
Nem ismerem az SL szériát.
Sokan fikázzák, de szerintem egy SL szériás Lenovo még mindíg az össze többi egyéb márka fölött áll minőségben, szervízben, tudásban..
SL500 -nal azért nagyobb a procija, meg VGA .ja, mert arra van kitalálva, hogy az asztalon konekktorba dugva hazsnálod, míg az SL400 a hosszabb akkumulátoros időre és hordozhatóságra épít inkább..
döntened kell hogy melyik a fontosabb neked..
pesten az usanotebook -nál van tesz példán, ki lehet próbálni.. -
gecsoz
aktív tag
válasz
mimi_bacsi #23866 üzenetére
Attól függ mire akarod hazsnálni... hurcolni könnyebb a kissebb SL400 -at mivel kissebb
nekem 14" -os notim van és most fogom lecserélni efy másik 14,1" -osra, nekem a 15,4 -esek túl nagy méretűek..
döntsd el mire akarod hazsnálni.. -
gecsoz
aktív tag
-
gecsoz
aktív tag
Najó, akkor marad a várakozás.. :|
jelenleg nincs olyan T400 az országban amit kinéztem magamnak :|
Amikor volt, akkor a pénz nem volt meg rá, most meg amik vannak azok nem jönnek be.. nade hátha karácsonyra lesznek új verziók..olyat néztem ki ami:
P8600 PROC
2GB DDR3 RAM
250GB HDD
WEBCAM
BLUETOOTH
FINGERPRINT READER
14,1 WXGA+Ez volt az NM3TDHV, de jelenleg nem beszerezhető
-
gecsoz
aktív tag
Igen, ezt tudom.
Na de hiába a szuper szervíz háttér, ha a T41 -es IBM -emmel sem volt soha semmi baj 5 év alatt. Ha az MSI vel sem lenne semmi baj, akkor nem érdekel, ha gagyi a szervizükElgondolkoztatott ugyanis az, hogy fele annyiba kerül ez az MSI, meg tetszik, hogy piros és AMD
De tényleg a megbízhatóság és időtállóság a fontos, mert minimum 2-3 évig gond nélkül mennie kell terepen, irodában, hidegben, melegben..
De sehol nem találni igazán reális véleményt az MSI ről :|
-
gecsoz
aktív tag
Sziasztok!
Üzleti gépben gondolkozok, eddig Lenovo T400 -at néztem ki, de most találtam rá az MSI EX310 -re.
Mi a véleményetek róla?
Meddig bírja a 8cellás aksival?
Minőségben milyenek az MSI gépek?
Garancia? meghibásodás?Eddig IBM T41 -em volt, 5 éve megvan hiba nélkül úgy, hogy hurcoltam, használtam keményen.... bír ilyen felhasználást az MSI?
KMB
-
gecsoz
aktív tag
az 1000 -esnek nagyobb a képernyője és a felbontása.. ez azért jól jöhet minden téren..
Nagyjából mindenhol ugyan olyan árona dják, bár az nagyáruházakban néha olyan akciós nyomott áron adják az ilyen gépeket is, hogy azzal nem lehet versenyezni..
bár mondjuk akkor már meggondolandó, hogy 79.990 ért már komplett 15.4 -es laptopot is lehet kapni..
Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- Lenovo Thinkpad T540P Workstation - I7 4700MQ - 8Gb - 500Gb sshd- GeForce GT 730M
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest