Hirdetés
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
Kobe
veterán
reális funkciókra gondoltam, ezeket amiket felsoroltál, még asztali pcben sem használnám
sokkal inkább a kijelző minőségi, a hanglejátszás minősége, a kijelzőméret különbségekből fakadó hátrányok előnyök érdekelnének. Én pl hányok attól, hogy 2008-2009ben még mindig az eszközönként kettő legalább cipőfűző vastagságú zsinórral kell szenvedni, kompakt, egyszerű, designos holmi érdekelne, ami élményt ad a felhasználónak, ennyi
egyszerűen gyűlölöm a kábelrengeteget és a batár jelelget a PCnél
-
adm
őstag
- a legmodernebb pc (c2d,phenom) vásárlók közül hány %-nak van raid5 tömbje?
- (csak) a tv-tuner vásárlók közt hány % vesz sat-tunert?
- grafikus kártyát - bizonyos feltételek mellett - notiban is lehet cserélni. a kérdés, hogy megéri-e. másrészt 3d igény nélkül bármire elég egy sok éves vga is. -
Bibby
addikt
Végül is világos amit írsz, celeront ne vegyen mert az gyenge, vegyen netbookot...
Be kellene látni hogy napi használatban az a 10 colos kijelző édeskevés, vakuljon előtte több órán át aki akar.
Tomszy1: azért mutattam azt az esprimot mert akkor még azt írtad hogy 14-es méretben gondolkodtok. Ha mehet a 15,4-es is, akkor ezt választanám. Bruttó 3000-ért hozzá 2 év garancia meg nevetséges, szinte ingyen van.
Viszont azt fogadd el látni hogy ezek nem fognak sokat menni akksiról, akármelyiket is választod, 2 óra körül bírják. -
amol
addikt
Én mint 3 hónapja MSI Wind tulajdonos nem tudom honnan veszed azt,hogy a Wind gagyi?
Volt már "pár" a kezemben. Nem maga a wind gagyi hanem az msi mint márka. 3 hónap nem nagy idő. Különben szerintem az Aspire one jobb egy fokkal.2 év garancia van rá
Ezt ellenőrizd a garlevelen, ugyanis a többi msi-vel ellentétben szerintem csak 1.
De lehet bármennyi ha nem tudod normálisan érvényesíteni.Netbookok esetén más a helyzet mint notiknál, kevésbé bonyolult felépítés, kis méret miatt sokkal kevesebb torziós deformáció, nincs odd és egyáltalán nincsenek csúcsra hajtva hogy kíméljék az akksit. Éppen ezek miatt egyáltalán nem kizárt hogy hosszú évekig kiszolgál majd. Azt tudja amire ki lett találva.
-
amol
addikt
FuSi-t a helyedben nem vennék,akkor inkább az MSI...
Persze. Inkább egy ócska ipari hulladék nulla supporttal mint egy közepes üzleti gép 3 év világgaranciával és kiépített hazai szervízhálózattal.
Hagyjuk már ezt az "élből rávágjuk hogy a FSC szar mert divattá vált a fikázása és mert xyz aki MARHÁRA ért a számítógépekhez ezt mondta" dumát. Egy csomóan azzal jönnek hogy a rendszergazda mit mondott. Na most már rájöttem hogy ez nem jelent semmit, ezen rendszergazdák többsége csak asztali gépekhez ért. Mert ha értenének a notikhoz akkor nem utasítanák el testületileg a FSC-t, nem ajánlanának MSI-t az erős hardver és alacsony ár miatt, nem ajánlanának olcsó szutyok HP-ket csak a nevük miatt és nem ajánlanának Asust azért mert jó alaplapokat gyárt. Ismerek olyan céget is ahol kizárólag FSC van panaszmentesen.
Bejött egy pacák hogy ő 300-350 ezres Acert akar rendelni látványtervezésre mert hogy a rendszergazda szerint az a jó és hogy a FSC egy rakás szar és be kéne perelni az egészet mert nem ad ki drivert a fél éves gépeihez (mi van?). Hiába mondtam hogy egy jobb Lifebook nevetve aláz bármilyen Acert, én nem értek hozzá és biztosan át akarom verni. Ja igen, és az ennyi pénzből erre a célra tökéletesen alkalmas Dell, Lenovo és HP munkaállomások szarok mert ne legyen rajtuk pöcök.
Mielőtt bárki megvádolna, semmilyen érdek nem fűz ahhoz amit írtam, csupán tapasztalat.
-
adm
őstag
a szó amit keresel az a sub-notebook. általában 12"-13,3" közötti normál noti-nak kinéző gépek. sony-nak talán 10" subnotija is akad. míg az umpc-k (pl ez) inkább butított vagy teljesen billentyűzet nélküli, egyetlen darabból állnak. talán felfújt videójátékra hasonlítanak legjobban.
-
sir fg
aktív tag
na igen, ez az MSi gép előnye. Ill. az Asus hátránya. Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire hátrány, ha adnak hozzá op.rendszert, ha nekem egyébként nem kéne, illetve lehet-e az Asust op.rendszer nélkül venni.
Ahogy nézem, sajnos nem a kereskedőktől függ, hogy van-e hozzá oprendszer, tehát vagy Vistával tudom megvenni, vagy sehogy....
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest