Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
t-joco #92685 üzenetére
Én is csak a nyilvánvaló, paraméterek közötti különbséget láttam azt nem, hogy működés közben milyen különbözőséget okoz. Mivel sem ezt ismerem, és a saját monitorodat típusát sem írtadmeg (ami azért lenne jó mert más, hozzáértőbb emberke az alapján talán ajánlhat alternatívát) így ennél többet nem tudok mondani.
-
OgreImre
senior tag
válasz
t-joco #90959 üzenetére
Szerintem a csatlakozók száma és milyensége, az állvány állíthatósága dönthet, a panelekben és a képminőségben ebben a kategóriában nincs különbség. Az MVA is egy VA panel.
75Hz vs 60HZ, van aki már a sima asztalon az egérkurzor mozgásában észreveszi a különbséget, van akinek fel sem tűnik. Inkább játékoknál számít, filmnél nem. -
OgreImre
senior tag
válasz
t-joco #90943 üzenetére
24" méretben FHD felbontással és VA panellal elég sovány a felhozatal.
A filmnézés és a fekete miatt a VA panel a javasolt.
A kis bevilágítás eléggé példány függő, de talán a szélesebb kávával rendelkezők jobbak ebből a szempontból, mint az extra vékony kávás társaik.
27" méretben már van nagyobb választék, a BENQ GW2760HS ajánlott szokott lenni.
Az, hogy 27"-on a FHD felbontás pixeles-e vagy nem sok mindentől függ (nézési távolság), lehetőség szerint élőben célszerű megnézni, hogy bejön-e a pixelméret valakinek. -
-
Brekk
addikt
válasz
t-joco #86021 üzenetére
Ha sötétben teljesen szemből nézed és nem fekete az bevilágítás. Már kis szögből is glowt látsz a sarkoknáj ha a monitor közepénél van a fejed, szóval kicsit menj odébb, és a széleket is szemből nézd. Ha így látod a bevilágítást kkor az az. A 65 fényerő még elég sok ahhoz képest sztem nincs vész.
A barna leheta felfénylés, IPSnél nem azonos színű két oldalról nézve a glow. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest