Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-joco
tag
válasz szasanyi #92686 üzenetére
Acer R241Ywmid 24" a jelenlegi monitorom,amit lecserélnék. Harmadik "alternatívaként" az AOC 24B1H monitort néztem még ki magamnak, "sivatagos" boltban kalibrálással. Kérdés a 3 közül melyikre lenne érdemesebb lecserélnem a jelenlegit?! Várom a véleményeket! előre is köszönöm!
-
t-joco
tag
válasz szasanyi #92682 üzenetére
Itt még nem néztem,köszi. a panel típusok között látok különbséget, és az "olcsóbbnál" írnak srgb %-ot a másiknál nem. VA, és AMVA+ (SNB) panellel szereltek. melyik a "jobb" panel? melyik monitort ajánlanád? főként filmnézésre használnám,és netezésre. játékra nem igazán. a lényeg,hogy a fekete szín fekete legyen,és szép legyen a képe. IPS Led monitort váltana le,1 év alatt sem tudtam "megszokni" a bevilágítást,filmnézésnél nagyon zavaró tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
t-joco
tag
Sziasztok! Mi lehet a különbség a 2 monitor között? megtudja valaki mondani? Árban kb 5 ezer Ft,de leírás szerint azonos a kettő. akkor miért drágább az egyik,mint a másik? Melyiket érdemesebb megvenni?
BenQ GW2470HL
BenQ GW2470H -
t-joco
tag
Sziasztok! Monitor vásárlás előtt állok. IPS Led monitorom cserélném le VA panelesre. 2 monitor között gondolkodom.
AOC 24B1H
BenQ GW2470H
Melyiket ajánlanátok? filmnézésre,netezésre használnám csak. az lenne a fontos,hogy ne legyen bevilágítás,vagy csak nagyon minimális,mert filmnézésnél nagyon zavaró tud lenni,és szépek legyenek a színei. BenQ monitorról elég jókat olvastam. Vagy érdemesebb lenne megvenni az AOC-t,mondjuk "sivatagos" boltban,kalibrálással? mennyire "fontos" a kalibrálás ha nem játszom vele,csak filmet nézek rajta,meg netezek? Válaszokat előre is köszönöm !! -
t-joco
tag
Sziasztok! Monitor vásárlás előtt állok. IPS Led monitorom cserélném le VA panelesre. 2 monitor között gondolkodom.
AOC 24B1H
BenQ GW2470H
Melyiket ajánlanátok? filmnézésre,netezésre használnám csak. az lenne a fontos,hogy ne legyen bevilágítás,vagy csak nagyon minimális,mert filmnézésnél nagyon zavaró tud lenni,és szépek legyenek a színei. BenQ monitorról elég jókat olvastam. Vagy érdemesebb lenne megvenni az AOC-t,mondjuk "sivatagos" boltban,kalibrálással? mennyire "fontos" a kalibrálás ha nem játszom vele,csak filmezek,meg netezek? Válaszokat előre is köszönöm !! -
t-joco
tag
Sziasztok! Monitor vásárlás előtt állok. 24 és 27"-os Benq monitor között gondolkodom. Kérdésem,hogy 27 "-on mennyire jó,elég a FullHd felbontás? nem pixeles a kép? vagy típus függő a "dolog"?! várom a véleményeket! előre is köszönöm!
-
t-joco
tag
Sziasztok! Monitor vásárlás előtt állok. 24 és 27"-os Benq monitor között gondolkodom. Kérdésem,hogy 27 "-on mennyire jó,elég a FullHd felbontás? nem pixeles a kép? várom a véleményeket! előre is köszönöm!
-
t-joco
tag
Sziasztok! 3 monitor közt gondolkodom,melyiket lenne érdemes megvenni?! Valakinek valamelyikről véleménye,tapasztalata?
BENQ 23,8" GW2470HL
IIYAMA XB2483HSU-B3
VIEWSONIC VG2439SMH-2 -
t-joco
tag
Sziasztok! Acer R241Y monitort használok,Full Hd felbontáson(1920*1080). kb fél méterről nézem a monitort,és pixeles a kép. legalábbis én annak látom. lehet ez ellen "tenni" valamit? valami beállítással esetleg? vagy csak ne ilyen közelről nézzem? volt már cserélve a kijelző,előtte is ilyen volt,és azóta is pixelesnek látom a képet.
-
t-joco
tag
válasz OgreImre #90946 üzenetére
24" méretben tudnál ilyent javasolni? abból a kevés felhozatalból?! néztem a BenQ monitort amit linkeltél,tetszik. élőben nem valószínű hogy megtudnám nézni milyen lehet. így viszont zsákbamacska a megvétele. KALIBRÁLTATNI érdemes,hogy csak filmnézésre használom? vagy elég a "gyári" beállítás?
[ Szerkesztve ]
-
t-joco
tag
24" méretben tudnál ilyent javasolni? abból a kevés felhozatalból?! néztem a BenQ monitort amit linkeltél,tetszik. élőben nem valószínű hogy megtudnám nézni milyen lehet. így viszont zsákbamacska a megvétele. kalibráltatni érdemes,hogy csak filmnézésre használom?
-
t-joco
tag
Sziasztok! Monitor vásárlás előtt állok. Filmnézésre,és netezésre használnám csak. A lényeg,hogy ne legyen bevilágítása (vagy csak minimális) a monitornak,a fekete szín az fekete legyen,és legalább 24 colos. 50-60 ezer Ft összegben. Mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
t-joco
tag
Közben már sikerült megoldanom,74 Hz-ig engedi max állítani. kárt nem teszek azzal a monitorban,vagy a videókártyában,hogy 60 Hz helyett 74 Hz-en használom? érdemesebb 74Hz-en használni? mivel,mennyivel lesz így jobb?
-
t-joco
tag
Sziasztok! nemrég vásároltam Acer R241Y típusú monitort. alapban a monitor 60 Hz-en fut,de olvastam 1 cikket,ahol azt írják,hogy beállítással, "tuningolással", elérhető a 75 Hz is.
https://geeks.hu/cikkek/180309/acer_r241y_lcd_monitor_teszt?page=1
igaz lehet ez,itthon magam is betudom állítani? és ha igen,akkor hogyan? várom a véleményeket,ötleteket... előre is köszönöm! -
t-joco
tag
Sziasztok!
Valakinek van személyes tapasztalata Samsung C24F390FHU monitorról? milyen képet ad,a színek mennyire szépek,fekete mennyire fekete? dönthető a monitor? netezésre,és filmnézésre használnám. érdemes megvenni? -
t-joco
tag
Sziasztok!
Valakinek van személyes tapasztalata Samsung C24F390FHU monitorról? milyen képet ad,a színek mennyire szépek,fekete mennyire fekete? dönthető a monitor? netezésre,és filmnézésre használnám. érdemes megvenni? -
t-joco
tag
Sziasztok!
t-joco
tag
Brekk??
-
t-joco
tag
1 hónapja megvan a monitor,szóval a vásárlástól már nem tudok elállni. Ezek szerint hibája sincs,így cseréltetni sem tudnám. Vagy megszokom,vagy kénytelen leszek megválni tőle.
Létezik olyan monitor,24"-ba,ahol nincs jelen sem az Ips Glow,sem a bevilágítás,felfénylés,ahol a fekete az teljesen fekete,szépek a színei,és max 50-60ezer ft körül van?![ Szerkesztve ]
-
t-joco
tag
Hogy érted hogy a 65 fényerő még elég sok?! a bal sarkot teljesen szemből nézve is barnás,akkor az felfénylés lesz. Kénytelen leszek megszokni,hogy ez ilyen?! Nem lehet mit tenni ellene??
Idővel,ahogy a monitor "öregszik" a Glow és a felfénylés változik,mármint rosszabb,több lesz,vagy ez marad ilyen végig,változatlanul?[ Szerkesztve ]
-
t-joco
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy ilyen mértékű IPS GLOW "normális" új monitornál?
http://kepkezelo.com/images/r27kij40uchgd4faap1h.jpg
Válaszokat előre is köszönöm! -
t-joco
tag
Üdv.! Érdeklődnék,hogy az IPS Glow "jelenség" monitor kalibrálással csökkenthető,eltüntethető,vagy ez 1 adott "dolog",monitor függő,amivel nem lehet mit kezdeni?! Ki mit gondol? Várom a válaszokat!!
-
t-joco
tag
Üdv.! Érdeklődnék,hogy az IPS Glow "jelenség" monitor kalibrálással csökkenthető,eltüntethető,vagy ez 1 adott "dolog",amivel nem lehet mit kezdeni?! Ki mit gondol? Várom a válaszokat!!
-
t-joco
tag
Sziasztok! van valakinek ilyen monitorja? https://www.acer.com/ac/en/GB/content/model/UM.QR1EE.001
-
t-joco
tag
IPS Led,vagy "sima" Led monitornál nagyobb,jelentősebb az Ips glow? vagy márkafüggő is ez? hogy van ez pontosan?
-
t-joco
tag
Netezésre,és filmnézésre használnám a monitort,Led,vagy IPS Led-es monitort érdemesebb venni?
-
t-joco
tag
Milyen monitort "érdemes" venni? ahol a fekete az fekete,és nincs jelen az Ips Glow jelenség,vagy csak minimálisan,nem zavaróan??
-
t-joco
tag
Sziasztok! Nemrégiben vásároltam 1 LG 23MP48HQ-P IPS LED monitort. olyan problémám van vele,hogy a fekete szín nem teljesen fekete a monitoron,főleg a széleinél észrevehető ez. filmnézésnél,játéknál eléggé zavaró tud lenni.
http://kepkezelo.com/images/doovw3valtp0huiuknpg.jpg
Itt 1 kép,mikor tölt be a win,mennyire nem fekete a fekete.szerintem túl sok az a fehér,főleg a képernyő széleinél. vagy tévedek,ez teljesen normális IPS Led monitornál? ki mit gondol? volt mikor csíkozott is használat közben,az utóbbi időben meg magától leszabályozta a fényerőt,amit utána sem lehetett normálisan visszaállítani. Megelégeltem,így fogtam,visszacsomagoltam a dobozába,és visszavittem oda,ahol vettem. elküldték szervizbe,3 hét a várakozási idő. Kérdés,mire számítsak? cserélni fogják,választhatok helyette másikat? vagy javítják? vagy azt mondják,hogy ez ilyen?!....
Ha választhatok helyette másikat,akkor milyet érdemes? sima Led monitort,vagy IPS Led-et? olyan kellene nekem ahol a fekete szín tényleg fekete,nem ilyen fehéres. Várom a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest