Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy dell u2913wm monitorom van, viszont az vele a gond, hogy mivel én háttal vagyok az ablaknak, emiatt baromira fénylik. Ezért hasonló monitort keresek, de mattot. Úgyhallottam, hogy az jó az ilyen esetekre.
Fontos az is, hogy lehessen állítani a magasságát, hogy ne kelljen lefele néznem. Például a mostani alatt is van 2 jó vastag könyv és, ha a legmagasabb pontra állítom még, akkor sincs pontosan a monitor közepével szemben a szemem, szóval értitek. Játékra és egyéb általános dolgokra (film, böngészésre) használom leginkább. Van egy 1080-as kártyám, ha ez még fontos lenne. Ez a 21:9 képarány nekem nagyon bejön, bár szívesen vennék 1440p-s monitort is, mert biztos szép a nagyobb felbontás(meg biztos drágább is), de valahogy a 21:9-et jobban szeretem. Legyen szép a képe, ips panel. Maximum 150ezerig mennék el.
Ne befolyásolja nekem a fény a játékélményt, szóval nappal is tudjak normálisan, redőny lehuzása nélkül filmet/sorozatot vagy éppen játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest