Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
Vasinger! #49 üzenetére
Ez benne van, itt jön elő a fogyasztás, mert egy 32-es tv-nek azért már van 100W-os fogyasztása, az már melegszik is, na meg közelről elég érdekes egy ekkora képernyőt bámulni. Bár nekem szimulátorhoz külön jó lenne a tv, még sem azt fogom venni.
De így is, úgy is te, meg a tárcád fogtok dönteni. Ténylegesen mire van szükséged. Mert ha azt nézem, hogy 20ezerrel olcsóbban jutnál monitorhoz, akkor azt a 20-at más hardverbe fektetheted, mondjuk vga-ba. De én ezzel úgy vagyok, hogy előbb veszek egy monitort, és használom esetleg 720p-ben játékok közben, aztán ha lesz keret, jöhet a vga. Mert többször használom a monitort nem játékra, mint játékra, és azért legyen már szép, amit 5 évre veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest