Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 among many
tag
válasz
madgie #28512 üzenetére
Rakd le elém azt a 3-4 típust, ami érdekel és van is rá keretem, ígérem, személyes tapasztalat alapján fogok dönteni. Vagy akár csak ezt a kettőt. Az LG-t talán meg tudom nézni abban az üzletben, ahol készleten tartják, a Dell-t nem tudom, hol tudnám. Természetesen nem veszek meg monitort anélkül, hogy lássam a képét, de azt is jó tudni, minek érdemes utánajárni. Nincs rá elég időm január elejéig, mint írtam, hogy napokat csak ezzel töltsek el. Célirányosan szeretném elintézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest