- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bankkártya alakú és méretű AirTag alternatívát mutatott be a Ugreen
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz szasanyi #116157 üzenetére
RTX3080 lesz. Tudjuk miért váltam meg az RTX3070-től és várom a piac rendeződését. Nem megfelelő program sorok miatti 1% FPS beesés (50 alá esik)a gond ami még egy Fallout4 esetén is meg tud jelenni. Így nekem kedvezőbb lenne ha abban az 1-5mp programkód megjelenítésben is aktív maradna a sync. Ha nem is 1Hz-től de a 30Hz sokat segítene. Az MSI-re azt olvastam külföldi lapokban, hogy valóban 20Hz alatt is aktív marad a sync.
gsync megjelenésekor pedig hogy 30Hz az alsó határ. Ha ezalá megy a program akkor átáll 60Hz frissítésre.
Jelenleg FHD van
Keretet el tudom engedni és elmenni 200k-ig is. Sajnos én sem találok itthon termék palettát így nehéz megmondani de az alsó kategória is lehet olyan jó mint a mostani 60k-s AOC FHD 144Hz IPS
masik érdeklődésem: FHD nekem 24”-ig számít kényelmesnek (nem pixeles) 1440p esetén melyik ez a határ ? 27” vagy a 32” is az ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LC34G55TWWRXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Alienware AW3420DW dobozában, gyári tartozékaival
- BlackView 15,6" IPS FullHD külső/hordozható monitor - HDR- HDMI - USB-C - hangszóró - ÚJ! 2 év gar
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest