-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz Mulderpapa #42520 üzenetére
Egy billentyűzetes, régebbi Symbianos Nokia is sokkal használhatóbb szerintem, vagy nagyjából bármelyik belépőszintű Androidos telefon, ha csak érintős jöhet szóba.
Nos, ez az.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
AMD Power
titán
válasz Mulderpapa #8509 üzenetére
Nekem ezek közül a 6300 kéne. Bár egy Titanium Silver KE970 messze nem nőies de akkor se kéne.
-
Kobe
veterán
válasz Mulderpapa #8509 üzenetére
u600 kiesett a problémás volta miatt, a szoft sok esetben emghal egy idő után, de a 630 nncs kizárva, asszonynak is tetszik
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz Mulderpapa #8460 üzenetére
Noigen, de csak a e71-ben van qwerty bill, ami jóljönne. Kicsit számológépes a cucc, de a tudása meggyőző.
Nekem személyszerint az n78 sokkal szimpatikusabb, ráadásul kb. ugyanazt tudja, mint az E66, csak 15ezerrel olcsóbban, még a kocsiban is tudnám használni lejátszóként az FMtransmitter miatt, Hi-speed USBvel, 3.5-ös jack-el, 9.3 FP2-vel, és még szép is.
Komolyan felmerült bennem a samu F700-as, jól néz ki, full qwerty-je van, csak nagyon fájó a wifi hiánya és hogy állitólag még a java progikat se lehet rátenni. A HTC-k nekem bumfordiak és drágák.
Az N95 nagyon jó gép, jó GPS-el, jó fényképezővel, szép képpel, de vajon elég gyors, nem retten meg a kevés RAM miatt?Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
AMD Power
titán
válasz Mulderpapa #8460 üzenetére
Megértelek. Nagyon jó lett az E66.
-
bobace
addikt
válasz Mulderpapa #5141 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Walkman teló nem kell,mert W800-am mellé menne 2. telónak. Szal se jó kamera,se rádió nem kell már pl.
A K600-at meggondolom, valamint esetleg V3 is eszembe jutott, E398 nekem már nagy, ismerősnek volt, amugy tényleg korrekt, V360 sem rossz, aki jó darabot fog ki belőle . Az elsődleges szempont(a korábbiakon kívűl) most a méret, minél kisebb annál jobb.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
neduddki
nagyúr
válasz Mulderpapa #5121 üzenetére
HI!
Es ketnaponta toltogeted nem tul acelos hasznlattal:- (((
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest