- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
se4ever2
aktív tag
Nemrég új mobil vásárlásán gondolkodtam,de sajnos nem sikerült.Most újra egy új mobil beújításán gondolkodom,de már más mobilokban gondolkodom!T-Mobile-nál vásolnám meg Domino csomagban.
1.Sony Ericsson W350i-Nagyon tetszik,jól néz ki,semmi bajom nincs vele (Ő tetszik a legjobban!)25000. HUF
2.Sony Ericsson W610i-Jól néz ki,jó kamera,alacsony felbontás ellenére jó kijelző 32000. HUF
3.Sony Ericsson K800i-Hát nagyon vastag,de tény a kamrája nagyon jó!Hát ezek lennének!Vszinüleg W350i lesz,de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre,talán más álláspontra jutok!
-
maathe
senior tag
Üdv!
Szerintetek K850i vagy P1?
Fontos a zene és a videó, P1 hozza a K850i szintjét? Szerintem nekem elég a 3,2mpx-eles kamera de azért a wifi jól jön néha. Nos? -
alex89
senior tag
valami balhé volt.. mod után megint elment ugyanaz a hsz
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
alex89
senior tag
Egy dolgot még kihagytatok a különbségeket illetően a kijelzőt 176x220 vs 320x240 , de összességében én mégis azt mondanám ,hogy az edie0914 által felsorolt igényeknek a kettő közül jobban megfelel a w660.
ui: nokia fronton is akad talán még 1-2 érdemleges készülék pl 6234 (1100mAh-es akksi),6555. Esetleg sony k660,k770 melyek specifikációk szerint 9 illetve 10óra beszélgetési időt bírnak
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
plus44
veterán
válasz ult1mate #8577 üzenetére
kf 600-am volt és csak ajánlani tudom. Kezelését szokni kell de egy nap alatt meglesz az is. Külső bár szubjektív de nagyon teccik nekem, bár a 3g hiánya fájó (lehet neked ha az kell) Tiszta hangzás és szép menü, szóval én ajánlom.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
hattrick
tag
köszönöm a válaszokat!
legjobbakat,
hta 7 törpe meghalt, Hófehérke már nem szűz, s Te még hiszel a mesékben?
-
Sipi16
őstag
Ezért váltottam le a K800i-m mert 3 napot bírtz az akksija. A 6300 meg 5-6 napot elmegy... Nekem nem jött be az Se...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
ult1mate
tag
Heo!
Az Lg KF 510 es 600 as modelleken gondolkozom. Van valakinek valami bovebb szemelyes tapasztalata ezekrol?
Nem tudok donteni, kivancsi lennek a tapasztalatokra.
Vagy esetleg valami hasonlo kaliberu telefont tudtok ajanlani? -
edie0914
csendes tag
Előfizetéssel venném, a munkahelyemre kellene, de több darab mert egymással kell sokat beszélgetnünk. Most kinyithatós fajtánk volt, rájöttünk, hogy nem volt túl jó választás, a nokia 6131. Már nem ragaszkodunk a kinyithatóshoz, inkább az a fontos, hogy bírja a munkát és ne a töltőn lógjon. Vodafonos, előfizetéses, hálózatba vagyunk. Az ára nem az elsődleges szempont, mivel azt a cégünk fizeti, nekünk a típust kell kiválasztani.
-
edie0914
csendes tag
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, milyen telót ajánlotok az alábbi feltételeket kellene tudnia minimum:
- kb.napi 4-5 óra beszélgetést kell bírni az aksinak (2-3 naponta töltés elég??)
- viszonylag nagy kijelző
- kamera
- rádió
- ne legyen kinyithatós
- kékfog
- nőies, dekoratív legyen.Kösz.
-
nemma
addikt
Majdnem linkeltem neked az apróhirdetéseket, aztán kattintottam és megláttam, hogy már fel is adtad a hirdetést...Na szóval ne ide már
se4ever2: W580i-t ne, szerintem vacak, nem tudták rendesen összerakni, a W880i minőségi cucc. Jah, és használd már a MOD gombot
Mod: Hejj, felcsaptam moderátornak, bocs, Viktor
[ Szerkesztve ]
-
MeTaL
tag
sziasztok, van elfekvőben egy telóm. Nem egy csúcsmobil tudom, de vészhelyzetekre alkalmazottnak vagy bárkinek akinek csak telefonálásra kell egy olcsó teló, arra tökéletes.
Ő lenne az -
hattrick
tag
sziasztok!
mobilkészülék-vásárlás előtt állok, 15 éves tesómnak..
elvárásai:
-mivel nem szeretnénk külön mp3 lejátszóra költeni, ezért legyen egy erőteljesebb zenelejátszó képesség
-ne legyen joy-os, mert azzal már befürödtünk k750i-nél
(nagyjából ezek a fontosak..)feltétel:
-max 60eFt
-t-mobile-nál 1 év börtönneleddig ezeket a készülékeket néztük meg:
Samsung SGH-U900 (valószínűleg zene miatt kiesett.. )
SE W890
SE W910ha ezeken kívül lenne bármilyen ötlet, szívesen venném!
köszönettel:
hta 7 törpe meghalt, Hófehérke már nem szűz, s Te még hiszel a mesékben?
-
plus44
veterán
válasz --Nozbert-- #8558 üzenetére
héééhéééhhéé. Azért ezt nem kellene. Véleményt mondott. Ha nem akarod észre sem vszed de ez nem kéne. Ezzel csak magadról allítasz ki szegénységi bizonyítványt......:S
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Huvi00
tag
Sony Ericsson: K550i ilyet vegyetek ajánlani tudom csak
.
-
veterán
Multimédiás, szórakoztató célokra én mindenképp az iPhone-t választanám.
magamnak pedig egyiket sem...
Bocs, nem írtam, miért:
Az iPhone-t erre találták ki. Nagyobb a kijelző is, ergo jobb böngészni, ha esetleg kell a navigáció, akkor az is jobb lehe vele - mivel iGO egyikhez sincs. A kezelői felülete az iPhone-nak mesés, illetve különlegesebb is.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Plebi
senior tag
válasz BossBoss #8549 üzenetére
Ma voltam vodafone-nál és próbáltam a HTC diamondot. Elég érdekes egy készülék első indítása 15 perc volt, nyelvet felteszi meg még kitudja mit csinál közben. A menüje viszont borzalmasan lassú így iphone után.
Valószínűleg maradok iphone-nál, windows mobile ebben a formában elég érdekesen hatott.Köszönöm a válaszokat!
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Kobe
veterán
nah, megbeszéltük asszonnyal, 6300 lesz a dologból. Edigitalban most úgis leakciózták 29re függetlenül
-
AMD Power
titán
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok! Jelen pillanatban kettő telefon közül nem tudok dönteni, az egyik a Apple Iphone 3G a másik pedig a HTC Diamond. Vodafondo vagyok de a T-mobilos Iphone se lenne ellenemre. Nem tudom eldönteni melyik lenne jobb választás.
Mivel magam nem tudok teljesen dönteni kérnélek titeket, hogy írjatok pro és kontrát mindekét telefon esetében, illetve ti szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni.
Iphone-t már próbáltam, gyorsasága meggyőzött, HTC-nél viszont a lassúság ami visszatart! Gondolom két külön dolog de megköszönném a válaszokat!
Üdv!
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
medvegy
aktív tag
üdv,
nővéremnek szeretnék egy kinyitható kialakítású, nőies, zene telefont venni 30-40k körül. Ti mit ajánlanátok? Én személy szerint a SE w380i-re gondoltam, van esetleg valakinek más ötlete?FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Jhonny06
veterán
válasz fernandez93 #8538 üzenetére
Mindkettőn lehet TV-t nézni, ez ma már elég alapfunkció, inkább az ára az, ami borsos. Mármint a TV előfizunak. Egyébként szerintem is N82.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
-
fernandez93
csendes tag
Hát nem is tudom Tv mind 2-be van?
-
AMD Power
titán
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz fernandez93 #8535 üzenetére
Én az N82-t ajánlom. Kisebb ugyan a kijelzője 0,2 collal,de gyorsabb a GPS,és van benne xenon vaku.
/\/0zb3/27
-
fernandez93
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek mien telót vegyek nokia n95 vagy nokia n82?vagy meik nokiát ajánjátok?
-
Jhonny06
veterán
Most vettem egy SE K660i-t 25 000-ért, egész jó kis telefon, ennyit mindenképpen megért!
-
hebling
tag
válasz Flintstone #8530 üzenetére
ha árban olcsobban gondolkodsz akkor még esetleg szoba jöhet az e50 kamera nélküli változata is!Vagy ha gondolod adok egy hátlapot 6230i-re amin nincs kamera!
Unatkozó okoskodó gyappantak kérem kíméljenek meg!
-
veterán
válasz Flintstone #8530 üzenetére
Lehet, hogy van, de nehéz lesz találni kinyitható készüléket kamera nélkül, mivel a buisness class inkább a candybar formával jár együtt.
Lehet a 3109 illetve kicsit drágábban, de jobb tudással az E51 a nokia részéről, illetve ha jól emlékszem, a SE-nál a G700-as jön ki ilyen változatban. (No meg az M600 és w950 is elérhető)
Összességében én az E51-et venném, kamera nélküli változatban 41k 2 év garival.
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Flintstone
csendes tag
Szervusztok!
Rendhagyó kérdésben kéne a véleményetek.
Olyan helyre kell mennem dolgozni, ahol a kamerás mobil erősen ellenjavallt.
Azért a többi dologról nem szeretnék lemondani.
Fontos (lenne):
sok telefonszám
hosszú készenlét/beszédidő
PC kapcsolat
Bloetooth vagy IR
bővíthető memória
esetleg kinyitható formátum(védett klavi)
MP3Szerintetek?
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz fateless #8525 üzenetére
Szerintem sokat számít az ára is, mert használtan pl. 15-25ezer is lehet az előny az N95 javára, hiszen az már kifutó modell. Tudásban viszont praktikusan csak a billentyűzet a különbség, az N95-nek viszont jobb a kamerája. Én speciel imádom az E71-et, és remélem hamar lemegy az ára, hogy megvehessem, ha most kéne vennem telefont, akkor az ár miatt az N95-t választanám.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
revans2
csendes tag
sziasztok,van egy kis dudvám ezért vennék egy telefon,ami:Legyen full érintős+Wifi+jó cam(min3.2mplx).Várom az ajánlatotokat köszike
-
brabus1986
csendes tag
helló mindenkinek! én egy lg ku990 szeretnék venni! azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mennyiért éri meg megvenni?köszi
-
veterán
Uhh, ez kb olyan kérdés, minthogy melyik éri meg jobban: egy Maserati Quattroporte vagy egy Mercedes E 320 diesel combi.
Mire kell a telefon?
Ha sok üzenetküldés, net, szövegszerkesztés az elsődleges, akkor E71, ha szórakozás (fotó, zene, kamera), akkor N95."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
AceTom
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy mobilguru, de mostanában szeretném majd lecserélni az ezeréves telefonomat egy újabbra. A Nokia 5310-essel szemezgetek nagyon-nagyon, ezt feketében szeretném megvenni nagy valószínűség szerint. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen árban érné meg kb. manapság ez a telefon? Valamint ha tudtok valami jó helyet (megbízható), ahol meg tudnám venni örülnék, ha megosztanátok velem!
Amúgy szolgáltatóknál is nézegettem, Pannonos vagyok és nem nagyon szeretnék váltani, ott pedig ha jól néztem nem is árulják.
-
theartofdota
tag
6300-t csak ajánlani tudom mindenkinek.szép is , annyit tud amennyit ki is lehet használni és az ára is jó.
-
-
se4ever2
aktív tag
válasz --Nozbert-- #8515 üzenetére
A Pannonál már vagy negyed éve nincs K550
-
AMD Power
titán
válasz Mulderpapa #8509 üzenetére
Nekem ezek közül a 6300 kéne. Bár egy Titanium Silver KE970 messze nem nőies de akkor se kéne.
-
maathe
senior tag
Hát ezek közül csak a K850i tetszik.. akkor azt hiszem várok inkább.
-
Kobe
veterán
válasz Mulderpapa #8509 üzenetére
u600 kiesett a problémás volta miatt, a szoft sok esetben emghal egy idő után, de a 630 nncs kizárva, asszonynak is tetszik
-
maathe
senior tag
Nekem senki nem tud segíteni?
-
Mulderpapa
aktív tag
-
maathe
senior tag
Tudnátok ajánlani egy telefont max 60k-ig?
Főleg zenére kell de azért a kamera se legyen rossz.
Eddig úgy volt hogy K850i-t veszek de most várnom kell rá mert SE nagykerbe sincs és lehet hogy van ennyiért egy jobb telefon. Kössz. -
Kobe
veterán
barátnőmnek keresünk éppen valami új mobilt. 30-40 ezer közötti áron, lehetőleg kártyásat - vagy függetlent. Valami nőies, elegáns darab kellene, ami az alap dolgokat tudja - mp3 csengőhang, bluetooth, és nem árt ha a kamerája nem a legrosszabb. Extra igények nem nagyon vannak. Kártyásan a t-mobilnál lenne optimális, függetlenül meg valami gsm shopból természetesen
Tippeket várok. Neki eddig a K550i tetszik, nem tudom ennél jobbat nőiesebbet (mert sztem nem igazán az) talál e ilyen árkategóriában
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem