Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz Eastman #50152 üzenetére

ha hagyományos telefonnal nem jutsz dűlőre, akkor én egy régi okostelefont ajánlanék, azzal ez fájdalommentesen megoldható gombokért.

pl. én jelenleg még egy galaxy 3-at (nem S3, sima 3, i5800) használok, ezen van hotspot funkció, jelszavas (WPA2 PSK) védelemmel, stabil, használható.

amit fontolj meg, ha tényleg mobillal szeretnél netet osztani:

1) sem a telefont, sem az akkut nem erre találták ki, nagy valószínűséggel elég hamar fog amortizálódni az akku ilyen igénybevételnél, jó esetben nem pukkan el, de ha valami rétegtelefont veszel, akkor az utánpótlás kérdéses.

2) a stabilitás minden esetben kérdéses, a telefonokba ezt a technológiát ad-hoc megosztásra építették be inkább, nem biztos, hogy hosszú uptime-ot kibír egy huzamban.

a fentiek miatt én körbejárnám a kérdést, hogy nem lenne-e célszerűbb ezt céleszközzel megoldani (router, hotspot). fontos a mobilitás (tehát az akkus működés) vagy csak helyben lenne használva?

anno egy siemens me45-tel "osztottam" a voda mobilnetet a pc-re infraporton keresztül évekig, mert az albérletben nem volt alternatíva, those were days de azért nem mindig volt a mosolyom őszinte, és leginkább nem az észvesztő sebesség miatt.

Új hozzászólás Aktív témák