- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottar
tag
válasz
Sly Bp. #44044 üzenetére
Netezni nemigen szoktam mobilról. A mail letöltés a mostanival (e52) is megfelel, de a Nokia 500 is megfelelt anno. Emlékeim szerint...
A cég a Vodánál van.
Most elmentem egy használtmobil-kereskedés mellett, és megnéztem egyet élőben...
Nem rossz, kicsit trükkös volt szétnyitni (konkrétan bénáztunk..., de elég masszívnak tűnt. És a billentyűi is kézreálltak a lapátkezem ellenére. Asszem egy ilyen készülék lesz...
(Mondjuk ott egy T-mobile függő használt cucc volt, hatvanakármennyiért. Inkább veszek nyolcvanért egy újat garanciával, és legalább az Áfát visszakapjuk. Csak sajnos nem nagyon van. (Árukereső egy céget dob fel, van még pár hely, de azok elég egzotikus nevű kis pultok különböző bevásárlóközpontokban...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest