- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy027
tag
válasz
teszt345 #46805 üzenetére
Sok klíma esetében túlhűtéskor, mikor a beállított hőfokot túllépi negatív irányban a hőmérséklet, lekapcsol a kültéri de a beltéri ventilátor megy tovább. Az FTXF alapból nem ilyen, a kültérivel együtt leáll a beltéri is. Kinek mi a szimpatikus, néhányaknak (velem együtt) ez nem tetszett. Link
-
Met
nagyúr
válasz
teszt345 #46473 üzenetére
Nálam tavaly kezdett csöpögni (2017 óta van fent), azóta egyszer sem.
Nagyrészt Comforton megy.
Nem tudom miért csinálta, a táv kijelzőjén láttam hogy a párátlanító ikon is kint van.Melóhelyen az egyik klíma (Samsung) ugyan így elkezdett folyni időnként, töltöttek még bele gázt, azóta nem folyik.
-
fulton
addikt
válasz
teszt345 #34184 üzenetére
Szívesen. Ez a képen és amit leírtam egy Fuji Luca09. Van egy LTCA09 is azt korábban szedtem szét még (de elmondhatom így utólag, hogy ugyan úgy kell szétszedni mind a két klímát, talán 1 csavar van más helyen, de az elv ugyan az). Ettől jobban megbontani nem tanácsos szerintem "laikusként". Az elektronikai részeket pedig lehető legjobban le kell fedni, ragasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Bluering Libra irodai forgószék
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest