- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A szűrőt nyilvánvalóan te magad öblíted/mosod rendszeresen ugye? Ettől eltekinthetnek, ha ezt közlöd, viszont a beltéri gombaölős tisztítás, illetve normális esetben a kültéri egység hőcserélőjének alapos tisztítása, alapos műszaki ellenőrzés szerintem megér évente 7000 Ft-ot.
-
F-ECT$
titán
Ööö nem értek hozzá, de a 2.5kW és 3.5 kW között csak "felprogramozásnyi" különbség van, hardveres nincs? Mondjuk akkora helyet még talán a 2.5 kW-nak is bírnia kellene, így ahogy írták is:
-vagy nincs rendesen feltöltve, így nem eléggé hideg a befújt levegő
-vagy a kültéri van nagyon meleg helyen (bár a cégnél nálunk egész nap süti a nap a kültérit, de nincs gond a klímával) -
Petya25
őstag
A letakarást nem javaslom mert szellőznie kell, de ha azzal kell dolgoznia, hogy a 60 fokos dobozt hűtse az nem túl jó. Valami árnyékolást találj ki, pl állíts elé fregolit egy törölközővel.
A pontos típusra nem emlékszem, két éve vettem. Ahol ezt használom szint az kb 60 m2 minusz fürdő és előszoba. Autoban kapcsol be, ma mikor hazaértem 28-ról fél óra alatt visszament 25-re a szobai hőmérő. -
Petya25
őstag
A hőcserélőd árnyékban van, vagy tűzi a nap?
Meg ugye a ház kialakítás is számít, pl panel 35 fokban napos oldalon?
Azért az nem mindegy.Nekem a 3,5 kW-os Samu simán megeszi a 45 m2-t úgy hogy 25 fokra van állítva és gyorsan el is éri, majd csendben tartja is.
A szobai hőmérőd mit mutat? -
Petya25
őstag
Én általában úgy használom, hogy amikor bekapcsolom auto-n megy, ilyenkor ő szabályozza a sebességet, erősen kezd aztán idővel visszavesz a sebességből. Ha már megfelelőnek találom a hőmérsékletet, akkor inkább nem várok átrakom a csendes üzembe. Nem mintha hangos lenne amúgy nagy légszállításnál, mert nem, csak feleslegesen kelt nagy légáramot. A visszahűtött teret így már tudja tartani.
-
Petya25
őstag
-
Petya25
őstag
Ezek a klímák (pláne az inverteresek) folyamatos üzemre vannak tervezve.
Nem árt neki ha több napon keresztül járatod.
Igazából jobb is neki, mert egy mindig visszamelegedett házat keményebb meló újra és újra visszahűteni, mint ha folyamatosan kisebb teljesítményen menne.
Persze az pénz kérdés is, nálam se jár 24 órában a klíma.
Tegnap a 26-17-re melegedett lakást sec-perc visszahűtött a beállított 24-re, ami felüdülés volt, persze érdemes tovább járatni, hogy a falak ne fűtsék vissza a légteret, aztán éjjelre kinyomtam pedig szuper csendes.
A kinti egységen meg is lepődtem, épp csak zümmög nem teker ezerrel, persze nem napon van és nem a 35 fokos panelt kell megdolgozza. -
ttoth
tag
Nekünk bejött. Mondjuk első klíma, nem nagyon tudjuk mivel összehasonlítani, de elégedettek vagyunk. Inverteres, mindig jár és fújja a levegőt, de legkisebb fokozaton egyáltalán nem hangos. Kellemes hőmérsékletet tartott a szobában/lakásban egész nyáron. kb 20nm-es szobában van, de nyitott ajtónál a többi helységet is hűti. Egyébként olyan melegben úgyis felesleges 20-fokra hűteni a lakást, ha a klíma kikapja a párát a levegőből, a 26 fok is kellemesnek hat. Ja, napi egy vödör víz -> leander az erkélyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó KTM női bicaj!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest