- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tejföl #71559 üzenetére
Eredetileg egy L alakú műanyag csőcsatlakozónak kellene ott lennie, próbálj beszélni a telepítővel és kérj tőle. Arra majd tudsz plusz csövet applikálni az elvezetéshez. Ha a gyári megoldást választod, a kis keresztmetszet miatt nem árt fűtőszál bele a fagyveszély, jégdugó miatt.
-
Gergely2319
csendes újonc
válasz
Tejföl #71560 üzenetére
Gondoltam erre is, de ez Mitsubishi
Hetek óta olvasom ezt a topicot, az elmúlt 1-1,5 évet vissza olvastam növekvő időrendben. Követek 2 csoportot facen is. Azaz igazság hogy itt és ott is, meg persze német és angol oldalon, fórumokon "panaszkodnak" minden féle hibára a Greetől kezdve, Midea, Fisher, Panasonic, Polar és sorolhatnám a kisebbtől a nagyobb hibáig, de talán 1000ből 1x volt valami észrevétel Micuval kapcsolatban és nem is hiba még. Mindenki azt írja, tanácsolja, hogy ha igazán jó gépet akar venni és van rá plusz 100-200e ft-ja akkor csak is Mitsubishi, mert azok jók. Szóval az a fél év minusz a gariba a jövő évi áremelessel szemben ami akár ha jön a "klímahullám" 30-50e Ft legalább, nekem megéri. És ha ott a készülék akkor a kültérit le tudom mérni és elő tudom neki készíteni a helyét, mert a földön fog állni. Beszereléskor meg csak rá kell ülteni majd. Hozzáteszem, hogy az autónk is Micu, olyan a hangja alapjáraton hogy ha mellette állsz akkor a szél zaja hangosabb mint a motorja
Beállsz mellé egy mai modern autóval ami nem elektromos és észre sem veszed, hogy jár az autóm. Meg aki mer az nyer és áldozat nélkül nincs győzelem
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Tejföl #70784 üzenetére
Hisense kellene a bánatnak
Nem véletlen 160ezer...
Gree Pulse vagy Syen Bora Plus alá ne add, ezek hűtésre valók inkább
Ha meg picit hozzáteszel akkor Daikin Sensira vagy FTXC vagy Mitsu Pana gépek
Nem egy évre veszed hidd el a minőségnek ára van de sokkal jobbakMondom ezt úgy hogy most jöttem Rudy fórumtagtól akinek Daikin Perferát mostam. Sensira van nekem kettő de az még attól is halkabb és brutálisan jó gép
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest