- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
válasz
PuffyMinnie #59782 üzenetére
Én is sokmindent csináltam magamnak régebben, aztán eljutottam arra a szintre, hogy minden szakiparra van ismerős, aki kicsit kedvezőbb áron/gyorsabb határidővel dolgozik nekem, így baromira nem éri meg pöcsölnöm, ha valamit meg akarok csinálni magamnak, mert jobban jövök ki anyagilag, ha én elmegyek dolgozgatni, az ismerős meg kifest nálam/burkol/felhúz egy kerítést, stb.
Aki ma építőiparban/gépészetben dolgozik és nincs így ezzel, az vagy gyanús, vagy nem tud számolni.
Azt meg hidd el, pont leszarjuk, hogy mit csináltok meg magatoknak, de nekem pl mostanában van egy szabályom, hogy csak általam telepített klímát javítok, és ezzel nem vagyok egyedül.
-
Aszi123
tag
válasz
PuffyMinnie #59502 üzenetére
A fa furcsa, bevállalás kérdése. Egy tömegkályhával felületfűtésre napi 10-15 kg fával (hidegben) bevállalható, romantikusoknak. Én ezt sem támogatnám, a hagyományost pláne nem. Így sincs az egész országban télen két egymást követő tiszta lélegzetvételnyi idő.
pjen: Ahogy fentebb írtam, sztem fogalmad sem lehet mit tud egy mai modern ház. Összehasonlíthatatlan komfortban költségben bármiben egy klímával vagy radiátoros rendszerű, bármilyen korszerűtlen házzal. Sajnos ilyenekből még errefelé kevés van, de éled a remény.
szerk: Egy jó levegő levegő hőszivattyú már évek óta propánnal (is) megy. Ha érdekel jobban a téma ajánlhatok pár fórumot, vagy offoljunk itt?
-
PROTRON
addikt
válasz
PuffyMinnie #59239 üzenetére
Én azt gondolom, nem vagyok klímakutató, csak a beérkező adatok alapján, hogy tényleg kicsi az esélye egy elhúzódó -15 vagy hidegebb időnek, de kilengésekkel el leszünk látva, amikor épp szibériából beérkezik egy-egy hullám 3-4 napra farkasordító hideggel és szélcsenddel.
Én ezért akartam erős fűtésű egységet, de azóta beláttam hogy elcsesztem a méretezést, sima Mitsu télies változat is bőven elegendő lett volna... -
margithid
veterán
válasz
PuffyMinnie #59239 üzenetére
Nekem a szerelő - 25 fokot mondott a deltara fűtésnél, hogy addig bírja.
De ja, itt már nem lesznek akkora mínuszok, főleg nem a dél dunántúlon ahol én vagyok. -
poli27
veterán
válasz
PuffyMinnie #58897 üzenetére
Te állványcsavart linkeltél a menetes szár az más
[link] 10 es a jó klímához
-
poli27
veterán
válasz
PuffyMinnie #58882 üzenetére
Én menetes szárral tenném fel (otthon is így tettem fel a klímákat), ott rá tudsz tenni kontraanyát a szigetelés magasságában egy alátéttel, és akkor nem nyomja meg a szigetelést se... Van hozzá a fishernek dűbele, amibe simán beletekered a menetes szárat
-
rmihaly
tag
válasz
PuffyMinnie #58882 üzenetére
Kell egy darab cső is, hogy meg tudjon feszülni, rá tud húzni a csavart. A szigetelés nem tart ellen a konzolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest