- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Üdv. Kaptam karácsonyra egy MM giftcardot, most gondolkodtam hogy eldurrantom egy külső akksira. 10k Ft alatt kellene megoldani, nézegettem őket, az Asus külsőre nagyon szimpi, de árukeresős vélemények alapján már 6 éves lehet, szóval nem túl mai...
Ami szempont lenne
- minél nagyobb - 10k mAh elég lenne, van ennyi pénzért 20 is, nem tudom az mennyire minőséges
- nagyon jó lenne, ha tudna gyorstölteni egy Honor 9-et (9V 2A)
- USB-C kényelmes lenne, de nem létszükséglet
- meg persze minél megbízhatóbb legyen -
FistXL
senior tag
válasz
atoszmester #1560 üzenetére
Köszönöm, tegnap ment a rendelés, már várom
-
FistXL
senior tag
válasz
atoszmester #1555 üzenetére
Szia! Mindkét portról megy a gyorstöltés?
-
FistXL
senior tag
Venni szeretnék egy BlitzWolf aksit, pontosabban ezt:
https://www.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html?stayold=1&cur_warehouse=CN
Aki használ valamilyen BlitzWolf aksit hosszabb ideje, mik a tapasztalatai vele? Megbízható? Valamint tudnám vele "gyorstölteni" a Honor 9-emet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest