Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
-
mrbig25
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Üdv
Az GZ-X4 valószínűleg innen kapja a levegőt. Csak a honlapjukon lévő kép nem elég éles, hogy jól lássa az ember...

lehet hogy túlzottan egyszerű, de legalább szemléletes

Bocaa: csak ismételni tudom önmagam --> Lancool K58
Bocsánat, ha elfogult vagyok, de nekem nagyon bejön ez a ház, ezért ajánlgatom mindenkinek. -
werszomjas
addikt
-
Bocaa
senior tag
Mit ajánlotok aminek:
- jó a szellőzése de nem tésztaszűrő
-tágas
-25.000 magyar valutánál nem drágább
-egy 4770 moddolt S1 el passzívba elmegy
-nem hangos( 2 12cm-es venti hanját még elbírom )
-
Quan-Chi
őstag
válasz
potyi23
üzenetére
hááát, én a saját házamat ajánlom neked is CoolerMaster 590 Centurion ebben van egy HDD keret gyárilag, amit egy halk 12cm-es venti hűt és gumi bakokon van a vinyó ami a saját rezgésüket elnyeli , sajnos csak 4 hely van a keretbe de 4K körül lehet venni külön is ! nekem 2 darab WD 250gb RE4 vinyóm van a keretbe és nincs hangja

-
potyi23
senior tag
Hellotok! hazat szeretnek Intel e 8400 procira, seagate 750 gb hdd,ra ! olyat szeretnek amibe a hdd gumi szallagokba ul,multkor lattam olyat egyik ismerosnel:mar attbongesztem minden raktarat de nemtalalok olyat.Milyet tudnatok ajnlani ? fo pontom ,h hatul 12 cm -s venti ferjen el,es a hdd nek csendes helye legyen ! 800 - 23000 ft ig !!
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
nekem annyira nem tetszik a GS1000 bár belülről nagyon igényes de a külseje nem adja ... ennyi pénzért már Cosmos S

-
d@minator
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nemrég volt 32k-ért asszem. Én is nézegettem...Jól néz ki igényes cucc. Csak hát sok a gázszámla.

-
Zalman GS 1000 valakinek eladó esetleg? Most erre fáj a fogam...
-
mrbig25
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A gyártó oldalán 29cm-t írnak, ha jól emlékszem. Nekem legkésőbb szerdára lesz meg, azután már tudok majd személyesen is nyilatkozni...
-
Gerpop_27
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy jó, az előzőnél kisebb, könnyebb hordozható számítógép házat?Am3-as rendszer lenne benne, phenom 955 v 720, GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lap. Olyan 15-25k-n lenne. Ha lehet ne egyet ajánljatok.
Előre is köszönöm
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
nemtudom, egy GTX275 akadály nélkül bele fért

-
nyunyu
félisten
válasz
xEon1337
üzenetére
Szerk.: Ennek a LanCool-nak van köze a Lian-Li-hez? Mert a honlapjuk kísértetiesen hasonlít.
Nem akartak ledegradalni az aluhazakkal szerzett hirnevuket (meg az ezzel indokolt magas arcimket) mindenfele bovli acel monstrumokkal, igy inkabb uj brandet hoztak letre a megfizetheto aru hazaknak. (Lian-Li=alu, LanCool=acel)
-
aero.
veterán
válasz
xEon1337
üzenetére
ez nem csúnya, de a kábeleket nem fogod tudni elvezetni.
cm gladiator 600
cm centurion 590az említett Lancool K58 ( a lian li kistesója ) pedig szerintem is a legjobb választás lehet.
-
mrbig25
őstag
válasz
xEon1337
üzenetére
Hali!
Nézd meg ezt --> Lancool K58! Én is ilyet fogok venni a napokban.
18k az ára, szóval ennyiért szerintem nagyon megéri
-
csl1982
tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni:
Gigabyte MA770-UD3P alaplap + Phenom II 955 + Radeon 5770-es konfighoz kellene ház.
Sileo-t néztem ki. Belefér-e ez a cucc, és elég-e a szellőzés tuning nélkül?Mennyivel hangosabb egy Gigabyte GZ-X ház?
Köszi,
CsL -
Gerpop_27
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy jó, az előzőnél kisebb, könnyebb hordozható számítógép házat?Am3-as rendszer lenne benne, phenom 955 v 720, GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lap. Olyan 15-25k-n lenne. Ha lehet ne egyet ajánljatok.
Előre is köszönöm
-
Sziasztok!
Olyan házat keresek, ami a következő paramétereknek felel meg:
- Alsó tápegység
- ATX méretű alaplap elfér benne
- Kábelek normális elvezethetősége alaplaptálca mögött
- Jó szellőzés
- Szolid megjelenés, a plexi oldallap inkább hátrányEddig a CM HAF 922-t néztem, ~25.000 forintért, azonban az utolsó pontomnál ez bukik.
Esetleg van valami jó minőségű ház hasonló vagy olcsóbb árban, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel?
-
sz.j
nagyúr
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ha valamiért a HAF922 nem jön be, akkor olyan házat keress aminek a mélysége legalább 500mm, de inkább nagyobb.
A HAF922-nél ez 550 mm, a CM 600 G-t felejtsd el a maga 440 mm mélységével. -
matthew95
tag
Helló! max 6Ft-ig milyen házat ajánlotok? Lehetőleg Iponról, mert onnan szeretném rendelni, majd az egész gépet! És fehér kellen, mert olyan a meghajtóm!
Erről vélemény? http://ipon.hu/webshop/product/asus_ta_b71/32207
Konfigom valószínűleg ez lenne:
Hd 5750
Proci: Athlon II X4 620
2gb ram 1333Mhz DDR3
ASRock M3A770DE
1 HDD -
Core2duo6600
veterán
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
üdv
látom nem piskóta lesz az új konfig

ha könnyű vinyó ki-be pakolászást szeretnél akkor a nemrégiben tesztelt CM 600 Gladiator házat ajánlanám ! mert hűs - csendes - igényes -szép ! ezen kívül elfér benne a legnagyobb kártya is ! és a vinyók oldalra fordítva vannak benne egy műanyag sínen amivel könnyen ki lehet venni és be lehet rakni őket
bár venti szabályzó nincs gyárilag de nem túl drága ház így egy szabályzó panelt is vehetsz mellé
-
Core2duo6600
veterán
Milyen házat vegyek ?
Egy Core i7 860 as lakna benne, 3-4 hdd vel (Relative gyakran cserélgetve)
Nagy hosszú vga, jelenleg Nvidia 8800 gtx, férjen el benne kényelmesen.
Kék szinnel villágítson, mert a táp kék színnel világít és nem lehet kikapcsolni.
Legyen rajta venti kézi szabályzó, hőmérséklet kijelzés nem érdekel.
Jobb oldali usb kivezetés elöny.
Jó szellőzés, és csend.
Kábelek jó elrendezhetősége, hogy ne legyen benne pókháló, mint most.
Winyok 90 fokban elforgatva a szokássoshoz képest.Az ok, amiért ide írok, hogy bevásároltam egy Aerocool V touch pro-t, és nem fér el benne a vga, képtelenség beszerelni.
-
nyunyu
félisten
válasz
kircipeti
üzenetére
Gondolom ezert tudjak olcson adni a Sileot, mert nem kellett egy uj vazat tervezni, gyartani, hanem felhasznaljak a Centurionet.
Hajaj, ha az a kinai gyartosor meselni tudna, hanyfele haz gordult mar le onnan, lassan ossze sem birom szamolni

(CM C5, C530, C532, C534, S500, G600, M631, M632, i932, Gigabyte Triton, Poseidon, Aurora, NZXT Alpha, Beta, Gamma, asszem Delta is)Na jo, Aurora az kakukktojas, az ugyanis a nagytorony meretu, meg a gumibogyok helyett kapott rendes kihajthato talpakat.
Hopp, kozben Aurora megszunt, most mar Mars meg Sumo neven toljak
-
kircipeti
senior tag
Jaja, irtak a ph-s tesztben is:
"Szerelés tekintetében a Sileo 500 nagyon korrekt volt. Egyedül a szigetelőrétegek miatt kissé szoruló tápot kellett a helyére erőltetni. Viszont így, hogy megszorult, még halkabban, rezonanciamentesen tudott dolgozni a beszerelt Cooler Master táp."Saccra 1-1.5cm lehet ez a szivacs. Gondolom ezert tudjak olcson adni a Sileot, mert nem kellett egy uj vazat tervezni, gyartani, hanem felhasznaljak a Centurionet.
Halk gepet epitoknek tudom javasolni a kovetkezoket:
Olyan hazikot kell valasztani, aminel az oldallapok, teto zart es csak elolrol hatrafele visz a cug, valamint felsotapos (ez a szellozes miatt fontos), 12cm-es ventihelyek. Hogy csak a nagyjabol megfizetheto kategorianal maradjunk pl. a CM Sileo 500, Scythe FenrisWolf, Silentmaxx ITA-2767 (Pure), Lian Li PC-8N, Silverstone Kublai K01B.Geniust: fullfekete tenyleg
-
nyunyu
félisten
válasz
kircipeti
üzenetére
A Sileonal konkretan azert nehezkes a tap beszerelese, mert a hangszigetelo anyag utban van kozben. Gondolom ez abbol adodik, hogy nem noveltek meg a haz szelesseget, valamint a magassagat is egy kicsit a Centurion 5-hoz kepest a beepitett szivacs miatt.
Utban van a szigeteles???

Hogy a rakba?
Centurion 5-ben tobb, mint fel centi hely van a tap felett, siman befert oda a padloszonyeg.
Ossze kene mar egyszer teljesen rakni, mert most oldalak hianyaban kihallatszik a tapventi+vinyoseek, na meg a 4V-rol jaratott 22 centis ventim is szeret neha morogni

Plane, hogy egy honapja vettem ra plexis oldalt
Na meg akkor talan nem nott volna pokhalo a vinyotarto+vizpumpa koze
-
Geniust
tag
Sziasztok!
EZ a házikó belülröl is 100% h fekete?
Aki tudja a választ az nem nyer semmit
Csak annyit h köszönöm a segitségét
-
kircipeti
senior tag
-
drizzt1666
tag
Sziasztok!
Nemrég összeraktam egy gépet gyakorlatilag 40 ezer forintból. Van benne egy A8n-E lap, 3700+-os Athlon64, ~másfél giga ram, 2 vinyó egy 1950pro. Namost a gond az, h a vidkari még AC X2-es hűtővel is nagyon melegszik. Pontosabban a vrm részél, ahol nem ér rá a hűtő és nem kap levegőt sem sehonnan, ezért 1-2 izmosabb játéknál hanyatt vágja magát a rendszer és jön a BSOD. Hax megoldásként annyit tudtam tenni, h előkotortam egy 8-as ventit és nekitámasztottam egy szalag meg egy sata kábelnek. Így most a hűtő gyakorlatilag a levegőben lóg, de szépen végzi a dolgát és azóta nem olyan sűrűn fagynak ki a játékok.
Tudnátok olyan házat ajánlani, amiben van a vga közelében foglalat ahová fel lehet fogatni pár hűtőt? Olyan megoldás kellene, hogy mondjuk ahol a standard atx kiépítésnél a floppy meghajtó helyen van, oda lehessen tenni egy ventit ami a ház végébe terelné a meleget. Vagy az is elég, ha csak a kártyára merőlegesen jön a levegő? Tehát ha a ház oldalán van egy venti? Sokat nem tudnék áldozni a mutatványra. Amit én néztem ki az a CM Elite 331.
Ez elég lenne?Kösz a segítséget előre is.
G.
-
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
valahonnan biztos lehet intézni! a CM 840 meg bazinagy és teljesen egyszerű ... nem is hasonlít a Stackerre
-
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
hm, el is felejtkeztem a CM830 Stacker házról, olyanom még nem volt... és nem is ismerem igazából a típust

-
-
somasz
addikt
Lancool k58 az mennyire éri meg a pénzét?
Továbbá milyen tápnak ér fel az alaplapig a vezetéke? -
nyunyu
félisten
válasz
kircipeti
üzenetére
a nehezkes tapbeszereles hozza jar a Sileohoz. En is szivtam vele anno, de amikor sikerult, akkor allt benne, mint Katiban a gyerek.
Hja, alaplap+procihuto elegge utban tud lenni a tapcserehez

Legalabbis a Centurion 5-nel voltak ilyen buktatok, hogy nem mindegy az alkatreszek beszerelesi sorrendje, de ha kitapasztaltad, akkor mar tenyleg jol szerelheto.
(Sileo 500 majdnem ugyanez, csak ujabb a vinyotarto resze, meg hangszigetelt.) -
Quan-Chi
őstag
válasz
kircipeti
üzenetére
én is volt hogy vért izzadtam a táp beszerelésével ! adott egy CM690-es ház és egy CM 550 Xtreme táp ! azt hinné az ember hogy legalább azonos gyártók cuccai kompatibilisek 1mással ... de megjegyezném hogy NEM
, a táp alján van egy rács védő és az kitartja olyan magasra a tápot hogy nem lehet becsavarozni
így fordítva kellett bele tenni
tulajdonképpen nincsen vele gond, csak igénytelen , nem épp olcsó táp / ház és mégis ilyen hibákkal küzd 
-
kircipeti
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Csak az elolapjuk kulonbozik. Erdemes megnezned meg a Gigabyte GZ-X sorozatu hazait, ezek is csak elolapban, meg a ventilatorokban ternek el a CM Elite hazaktol.
Rubbi: a nehezkes tapbeszereles hozza jar a Sileohoz. En is szivtam vele anno, de amikor sikerult, akkor allt benne, mint Katiban a gyerek.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
ATX házat szeretnék venni.
olyan 10.000 körül szeretnék rákölteni.
A lényeg, a jó szellőzés.
nézegettem:Cooler Master Elite 331
Cooler Master Elite 335kettő között mi a lényeges különbség, azonos áron vannak, melyik a jobb ház?
vagy esetleg más márka?

-
SpongyaBob
veterán
Hú gyerekek, most rakom össze a Sileot de ne tudjátok meg mit szívtam a táp behelyezésével...Nem egyszerű...
Majd ha készen leszek dobok egy pár képet a gépről illetve a hőmérséklet alakulásáról.
-
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Itt meg egyszerűen majmok voltak a PC-s üzletben. Megrendeltem, volt raktáron... aztán meg nem hozták, mert elfogyott
Ha meglesz a másik helyről, akkor azonnal megy majd a tesz 
Egyébként én 3 év garanciát kapok a házra (habár ezt a ház garanciát soha nem értettem mire jó...) és 90€. -
Óóó, bakker. Közel 2 hete megrendeltem a CM Scout házat az egyik közeli PC-s üzletben és most telefonáltak, hogy nem jött... majd 2 hét múlva, ha újból rendelnek a CM-től
Mondtam, hogy akkor nem is kell. Most megrendeltem máshonnét és 1 hét múlva lesz csak meg a ház logout-os teszt. Gondoltam szólok, ha már beígértem. -
d@minator
addikt
Magyarázza már el nekem valaki, hogy ha külföldön 15k egy HAF922 akkor ebben a csóró f@sz országban miért adják 26-ért!?
73% az kicsit durva nem? Bocs...ez kijött. -
killer1203
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
A kapcsoló nekemis működik, csak az a műanyag gomb amivel benyomod a kapcsolót, annak a vége nem éri el a kapcsolót.

-
Ace Ventura
addikt
válasz
killer1203
üzenetére
Szia.
Igen, müködik a reset.Nem lehet hogy rossz helyre kötötted?LÖKJÉTEK A SILEO TESZTEKET

-
Quan-Chi
őstag
válasz
killer1203
üzenetére
nekem az 590-en nincsi s reset gomb , egy hibalehetőséggel kevesebb

-
killer1203
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Neked működik a cm335-ön a reset gomb? Nekem az a pöcök ami benyomná nem éri el a kapcsolót.

-
SpongyaBob
veterán
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Hali! Keddre Nekem is össze lesz rakva a ház, tudok majd képet küldeni róla, illetve a hőmérsékletről is tudok majd nyilatkozni..
Már Én is nagyon kiváncsi vagyok... 
-
d@minator
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az szuper. Még egy OFF hátha tudod, hogy az AURAS Fridge rászerelhető e az 5850 v. 5870-re. Ugyanis egyik gyári hűtő sem kielégítően halk számomra.
-
válasz
Ace Ventura
üzenetére
PH!-s teszt? Ehol-e: [link]
-
freeapro
senior tag
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Üdv Ace
, jövő7 elején tudok neked róla képeket esetleg teszteket küldeni, 1ik cimbim vett/vesz 1 ilyen házat 
alig várom a logout -os tesztet

-
Ace Ventura
addikt
Valaki teszteljen már egy Sileo 500-at, kiváncsi lennék, mennyire melegszenek benne a cuccok.Nem használ itt senki ilyet?

-
- = Zk = -
félisten
válasz
d@minator
üzenetére

....
nemigazán. halkan akartam sok levegőt megmozgatni.
ez a két brutálisan halk Coolink volt a legmegfelelőbb e célra
....(OFF)és PH teszt igazolta tökéletességét.(/OFF)
2 darab kecsesen elvan ezen a bordán. hűti amit kelli...nemkell a ventit igazgatnom...
ha S1-em lenne, arra is két ilyen ventit pakoltam volna
csak ezáltal feltűnt, hogy milyen picike is a közepes méretű bodegám

-
válasz
freeapro
üzenetére
No, néztem néhányat (de sztem az Elite 335 nem rossz):
[THERMALTAKE VB1000BWS Soprano
GIGABYTE iSolo 230
CHIEFTEC CH02BBMOP
THERMALTAKE VI1000BWS M9 (A gyári ventik cserére szorulnak. Hamar megjön a hangjuk.)
GIGABYTE Poseidon
ENERMAX ECA3170 (Nagyon halk gyári ventik)
COOLERMASTER RC-534-SKN2 Centurion 534 (Régi harcos, de jó)Így kapásból ennyi, amit tudok is, hogy nem rosszak és 20k alatt vannak.
Én most egy ilyet rendeltem: Cooler Master Storm Scout. 15.-e után mehetek érte
Csak hát ez alsó tápos. -
válasz
freeapro
üzenetére
Szia!
Felső tápos házak esetén nem hiszem, hogy sokkal nagyobb távolság lenne a proci és a táp között... Vannak Chiftec-ek, ahol kicsit nagyobb az a távolság mint a normál házakban, de azok drágábbak. Azért jó lenne ha mondanál árat is, mi az ami neked megfelelne.
Sileo500- ne nagyon akarj benne tuningolni, mert attól függetlenül, hogy jó a hangszigetelése a hőelvezetés nem a legjobb. Elől a ventilátor nem nagyon kap levegőt sehonnan...
Elite 335- mivel lukacsos(több helyen mint most a te házad) biztosan több zaj jut ki. No, de szerintem elenyésző lesz a mostani 8 cm-es ventijeid mellett... ha azokat 12 centisre cseréled. Tehát ha elől és hátul is a 8-as helyett 12 centisek lesznek, akkor már halkabb lesz. A lukacsos oldallapra meg max ragasztasz egy habszivacsot

Ez a kettő közül én inkább ezt a 335-öt ajánlanám.A TT házat nem ismerem.
-
freeapro
senior tag
Sziasztok, öregecske Azona házam kezdi megadni magát, az oldallap tartó furatok is kiszakadtak így döng az oldala. Kérdésem, hogy milyen megfizethető árú házat ajánlotok egy csend mániásnak? Mérete 190x385x430 (SZxHxM). Belseje:

Azt szeretném ha az új ház kicsit hoszabb volna, mert RAM-ok és a drive-ok egymásba lógnak:

Az alsó táposokkal szemben szkeptikus vagyok a por miatt, viszont szeretném ha a táp és a proc között nagyobb távolság lenne mint most:

Vagy ez független a ház magasságától??A kiszemeltjeim:
- CM Sileo 500 - bár félek attól hogy a hangszigetelés egyben hőszigetelés is, a HDD-k mellé tett zajszigetelőkkel van rossz tapasztalatom: megakadályozzák, hogy a keret elvezesse a HDD-rúl a hőt
- CM Elite 335 - az ilyen tiszta luk házakból nem jön ki túl sok zaj??
- THERMALTAKE WingRS 201 -
Geza26
senior tag
Hello!
Sharkoon Rebel 9 Economy házról érdeklődnék? Milyen minőségűek ezek a házak?
A felső fiók elvileg a floppy meghajtónak van, lehet oda rakni DVD meghajtót is?
Köszönöm!
-
d@minator
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Fridge?
Nekem egy venti van rajta de rájöttem jobb a kettő, mert eggyel a légáram nem éri a vrm-eket. De nem lenne elég két 8-as? -
aero.
veterán
én az antecet emelném le a polcról, mert inkább az alsó tápelrendezést favorizálom, de ebben nem lehet elvezetni a kábeleket ( ha ez neked egyáltalán fontos ).
a sileo 500 is egy nagyon jó ház, ráadásul szigetelt.
a beta szerintem hozza a sileo 500 szintjét, csak fekete belsővel, ill. hozzá kell még tenni, hogy nem sok mindenkinek van nzxt.
szóval vagy alsó táp, vagy szigetelés, vagy fekete belső

-
somasz
addikt
* Place for installing two 120- or 140-mm fans on the top panel.
* Power supply goes on the bottom part of the case.
* Dust filter on the bottom panel to match the power supply fan.
* Hole on the motherboard tray for accessing the back plate from the CPU cooler.Én ezt találtam, előbbi hszben a házak közül szerinted melyik a legjobb?
-
somasz
addikt
Sziasztok!
Megtetszett nekem az NZXT Beta EVO típusú ház.
Be lehet ezt szerezni valahol itthon? Én nem találtam sehol, lehet, csak béna vagyok...
Vélemények a házról esetleg?
Köszi! -
d@minator
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mi az a nagy VGA hűtő? Az enyém az alaplaptól mérve 16cm magas.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
a CM 590 háznál árkategóriájában se szebb se jobb ház nincs , nagyon sokat kipróbáltam már de ennél leragadtam ! amúgy az alsó táp és a por problémát is könnyű megoldani lásd a 9171-es HSZ-emet , csodás gépem egy kis fa széken

-
- = Zk = -
félisten
válasz
kircipeti
üzenetére
nem csúnya, de eléggé giccses. hivalkodó. nekem sok

a Zalmi MS1000 nem csúnya. de valszeg nem kétfillér..ez van.
a GS1000 meg már absz nem az én reszortom
..ahogy kinéz + az ára
köszönöm

....(#9208) aero.
valóban szép az a Centurion.
ha sikerül megszereznem a szgép asztalomat, akkor gondolkodhatunk alsótáposban is...
elvégre kikel lpróbálnom, hoyg 100%-os véleményt mondhasak róla
köszönöm
az igazán nagy álom egy Dragon Edit. Haf 932

-
SpongyaBob
veterán
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Köszönöm! :-)
-
-
kircipeti
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hi!
Scythe FenrisWolf? Hosszabb, mint a tobbi midi torony a kategoriaban, felsotapos, fekete, egyenes elek. Alapbol 2db 12cm-es venti, de elore meg lehet venni meg1 Kama Bay-t es akkor lesz meg1 befujo venti.
Egyebkent meg van Zalman MS1000, GS1000. De ezek alsotaposak.
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok...
a hétvégén lecseréltem a VGA-m hűtését egy nagyon nagyra. (majd ha kintlesz LogOuton, látni fogjátok. persze akit érdekel
) és mikor beszereltem a VGA-t, szemem elé tárult a kuckom valós mérete
....
tehát lassan-lassan kuckót kéne cserélni. fanatizmus ide vagy oda...
segítség kellene, mert nemtudom merre induljak
a CM690 külsőre nagyon tetszik. belső elrendezése annyira már nem. a mostani bemutatott PH-s házikó is tetszik, de belsőre még mindíg nem az igazi. bár kompromisszumot hajlandó vagyok kötni, ha arról van szó....
lényegében egy jól szellőző (120mm-es ventikkel), leginkább lekerekítetlen, ("kocka",) fekete kuckóra gondoltam, amiben kényelmesen elférnek a cucaim. ha lehet felsőtápos legyen. az ára "elfogadható" legyen, de ne a csillagos egek...minden segítséget szívesen fogadok

köszönöm
zk -
Ace Ventura
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Szia.
Nekem SimonYana festette ki, nagyon jó áron.Igaz ő pesti, de azért hátha meg tudtok egyezni. -
Quan-Chi
őstag
üdv
nem rég szereltem össze egy gépet GTX275 és CM 600 galdiator ház ... nagyon bőven elfért
CM 690-be meg aztán főleg ! 8800GTX és hasonló orbitális VGA csodák! ezek a "jobbfajta" Midi házak bőven benyelik a nagy VGA-kat is
ja és a fekete belsejű és nyitott oldalú CM 690 kegyetlen jól néz ki

-
SpongyaBob
veterán
Srácok segítsetek már Nekem. Tudom, nem teljesen ide tartozik, de hátha tudtok segíteni.Kb egy hete van meg a Sileo 500-am és úgy volt, hogy egyik ismerősöm ismerőse lefesti nekem, mert autófényező. De mégsem tudta elvállalni
Tudtok nekem ajánlani valakit? Adatlapomon rajta van ugye a helyszín
Köszönöm szépen! -
killer1203
senior tag
1-2 hónapja már megvan az Elite 335 házam, Ennek a reset gombja az alapból olyan hogy az a kis pöcök nem éri el a kapcsolót, vagy csak nekem ilyen ?

Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LEGO klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!

Ha meglesz a másik helyről, akkor azonnal megy majd a tesz 
Mondtam, hogy akkor nem is kell. Most megrendeltem máshonnét és 1 hét múlva lesz csak meg a ház logout-os teszt. Gondoltam szólok, ha már beígértem.
73% az kicsit durva nem? Bocs...ez kijött.
Busterftw