Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jugar
tag
válasz
kircipeti
üzenetére
Jónak látszik a megoldás amit linkeltél, köszi. Szerinted a konfimat elbírja?: alaplap GIGABYTE GA-MA770-UD3, proci: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz 5000+, videokari radeon HD 4550(512Mb), ram ddr2: corsair 2x2GB + kingmax 2x1GB, winyó seagate 250Gb + WDC 500Gb, és 2db optiarc dvd író és egy kártyaolvasó.
-
Jugar
tag
Sziasztok!
Tudnátok ehhez az alaplaphoz :GIGABYTE GA-MA770-UD3 atx 30x19, valami olcsó de jó házat ajánlani. Esetleg olyat ami táppal van.
-
codec
senior tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani a CM Elite 335-hez hasonló(árban is..) házakat.. 4-5 db-ot.
Az üzlet nem tudja beszerezni ezt a típust..(hiány lett belőle..), és mondták, hogy nézzek más típust.Előre is köszi!
-
nyunyu
félisten
válasz
Mandarinn
üzenetére
Foxconn DH-kat lefelejtettem, de azokba csak felmagas kartyak fernek be.
-
mrbig25
őstag
válasz
Mandarinn
üzenetére
Szia!
Nézd meg ezt: CoolerMaster Elite 341.
Volt már ilyen házam és nagyon pofás kis kuckó. Méretéhez és tömegéhez képest masszív, nem rezonál és az ára is elég korrekt. -
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki valami jó kis mATX házat ajánlani?
Ami mondjuk kisebb is mint egy sima ATX? Mert amiket eddig néztem alig kisebbek
-
aero.
veterán
válasz
theboobaq
üzenetére
En az amd-t javasolnám, ha a későbbi bővíthetőséget nézzük. Az Elite 335 bőven jó ház ehhez, az utolsó kérdésedre válaszolva pedig azt tudom mondani, hogy nagyjából semmit, ezt a búgást a winchester adja ki, és berezonál a ház tőle. Egy 6 ezer forintos ház ennyit tud, nem sok minden lehet tenni ellene.
Esetleg a Scythe Hard Disk Stabilizer 2 megoldja a problémát.
-
mrbig25
őstag
Szia!
Porszűrőt azt lehet kapni itt és itt is.
Hangszigetelőt is lehet náluk venni, azok viszont drágák. Próbáld meg esetleg valami helyi autóhifi/elektronikai vagy hasonló boltban...ezekben állítólag 700-1000Ft körül lehet kapni körülbelül 30x70cm-es táblákat, de pontosan nem tudom, mert én még nem jutottam el odáig
-
theboobaq
aktív tag
Hello
Igazából Gépösszerakás elött állok.
Nemtudok dönteni a 2 konfig között.Az első:
Dual Core E5200
Asus P5B-VM SE (ez van most a gépemben)
Radeon HD4550A második:
AMD Athlon II X2 240
Asus M4A78PROBármelyik konfig mellet is döntök szeretném őket egy jó házba pakolni.
Néztem ezt a Cooler Master Elite 335 házat. Mindenki csak ajánlja. Szerintetek jó lenne nekem erre a 2 konfigra? Egyáltalán hamár Így belementem melyiket válasszam a kettő közül? Tudom Házas a Topic de kapcsolodik a témához.Másik kérdésem pedig az lenne hogy van egy másik gépem az egy Asus TA-B71 tipusú házban van és az a bajom vele hogy halkan Búg mikor megy. Mikor rátehénkedek a tetejéáre a búgást elmulik. Ezzel kapcs. az lenne a kérdésem hogy a búgást hogy tudnám megszüntetni? Láttam a házban van egy ilyen merevitőnek hely lehet azt kell vennem és akkor jó lesz? A házhoz nem adtak ilyen Vasat.... Hol tudnék ilyet venni?
Előre is köszi a segítséget és bocsi hogy ilyen nagyra sikerült a postom .
-
kircipeti
senior tag
Hali!
Ha jol latom, akkor 20k-ba kerul a kicsike. Ezt egy kicsit sokallom erte, meg akkor is, ha ebben benne van a tap is. Egyebkent eleg fura az elrendezese: a winyokeret nem huti semmi, valamint nincs megoldva a rezgesmentesitesuk sem (ez mondjuk eleg sok haznal nincs megoldva). Hacsak nem a vekonysaga miatt venned meg, akkor jobban jarnal ezekkel szerintem:
GIGABYTE GZ-X1 Fekete 460W
GIGABYTE GZ-X2 Fekete 460W
GIGABYTE GZ-X3 Fekete 460WEzekben elol, hatul 12cm-es venti van. Az elso venti huti winyokat is. Valamint csak 15k most!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Erről a házról mi a véleményetek? LINK
Sokat számít, hogy hátra csak 9cm-es ventit lehet szerelni?Z
-
kircipeti
senior tag
válasz
Bozsó22
üzenetére
Hali!
CM Elite 33x szeria ala nem erdemes menni arban. Pl: CM Elite 331
-
Bozsó22
tag
sziasztok!
egy olcsó, de viszonylag jól szellőző ATXes házat szeretnék venni!
mit ajánlatok? olyan 7E lenne rá.
köszönöm -
ViTaZi
aktív tag
-
carrot
tag
-
Quan-Chi
őstag
válasz
baranyit
üzenetére
üdv
szerintem a HAF 922 bőven elegendő méretű és szerintem egyáltalán nem kerül többi mint a más gyártók által kínált ilyen kategóriás házak! ajánlom figyelmedbeezt a kis tesztet
szerintem teljesen meggyőző
-
baranyit
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a CM HAF 922 gépházról van valakinek valami tapasztalata? Elég soknak találom az árát, de olyan gépházat akarok venni ami könnyen szerelhető, dizájnos (led világítás, formatervezés stb.), jól szellőzik és könnyedén belefér bármilyen kártya a HD5800-as szériából. Legfőképp az érdekelne, hogy mennyire hangos ez a ház a sok ventilátorral és van-e egyáltalán értelme ilyen házat vennem. Ismerős CM Elite335-öt javasolt, de az egyszerűen nem tetszik, valahogy nem illik egy 210ezres konfigurációhoz. Thermaltake házak alapból jobban tetszenek, de azzal meg nincs beszállítói kapcsolatuk és h tőle veszem a gépem kb. 20ezret fogok az áron.
-
mrbig25
őstag
válasz
gabesz.1986
üzenetére
Igen minden oké a házzal. Teljesen meg vagyok elégedve. A tápegység most már lentről szívja a levegőt, és kb. 1,5cm-re van a ház aljától, szóval kap eleget. A gyári porszűrő pedig megakadályozza a porosodást, bár nem árt 2-3 hetente kitakarítani a szűrőt...
Úgyhogy ennyi pénzért szerintem még mindig bestbuy
-
aero.
veterán
válasz
gabesz.1986
üzenetére
ha megengeded, hogy válaszoljak, akkor:
- ventivel lefelé is teheted, sőt így inkább ajánlott is, friss levegőt kap (porszűrő ajánlott).
- felfelé is rakhatod, de akkor a házban lévő meleget fogja szívni, ami miatt magasabb fordulaton is járhat a ventilátor. -
gabesz.1986
tag
mrbig25 házaddal minden ok?
Még egy kérdést ha megengedsz a házzal kapcsolatba a tápot nem tudom hogy tegyem majd be tud szívni levegőt rendesen ha ventivel lefele rakom?
A képeken amiket felraktál ha jól láttam te ventivel fölfele raktad a tápod. -
Az asztalom elég nagy szerencsére, így át tudnám rendezni úgy, hogy jó legyen, de első körben majd megpróbálom beszerelni, legfeljebb a vinyókat kirakom a ház mellé ha nagyon nem akar elférni, egy darabig kibírja, amennyiben nem megy akkor marad az asztal, egy ilyen kártya megy bele, nem tudom mennyire számít nagynak.
Köszönöm az eddigi segítséged mindenkinek! -
nyunyu
félisten
Teny, hogy nem tul felhasznalobarat ez a haz.
Tavtartok: akkor alulra kozepen ne rakj, az alaplap sarkan levo lyuk szerintem fontosabb, mivel ott dugdozod a kulonbozo bekapcsgomb, ilyen led, olyan led dugokat.Asztalon is ossze lehet rakni a gepet, csak akkor elfoglal egy fel iroasztalt, maceras odebbrakni, ha utban van, plane oda kell figyelni, hogyan kapcsolod be/ki, mert ha veletlenul melledugod a jumpert, akkor jo esetben csak az alaplap ugrik, rosszabb esetben viszi a procit is.
Nagyobb kartyak sem szeretik, ha csak ugy bele vannak allitva egy alaplapba, es nincsenek odacsavarozva a hazhoz, billeghetnek.Garimatricat meg tenyleg beneztem, nem nagyitottam teljes meretre, messzirol meg tipikus Mistral matrica kinezete volt.
Nem tudtam, hogy a kekhalasok is ilyen matricat hasznaltak. (Ott meg ritkabban vasaroltam, mint a Mistralban
) -
Én is arra gondolta, hogy jó lenne ha nem kellene a házba szereléssel foglalkoznom, mert tartok tőle, épp a hátrányai miatt, meg nem is vagyok egy hardver zseni.
Szóval ha az asztalon összerakom, szépen lepakolom mellé a vinyókat, tápot, meg mindent ami kell akkor nem lesz gond vele 1 hétig?
Legalább a hűtése is jobb lesz.
nyunyu:
Bluefish szörny.
mATX lap volt benne valóban.
Van rendes tápom, egy Enermax Liberty 500W-os, én sem merném kockáztatni ezzel a táppal, el sem bírná.
Köszi a képet, amúgy a legutolsó tartó nem tudom hova lett, de az tuti nem is lesz meg.Azt tudom, hogy amikor legutoljára lapot cserélt benne egy haverom már akkor is gond volt a tartókkal, több mint két órán keresztül szórakozott vele mire sikerült mindent normálisan beraknia.
-
nyunyu
félisten
Bejeloltem, hova kene atrakni a tavtartokat.
-
nyunyu
félisten
Ejj, mistralszokeveny noname ATX haz, kitudjamilyen iparihulladek tappal.
Elmeletileg bele kell hogy ferjen a lap, gyakorlatban viszont a vinyok+kabeleik ra fognak logni a full ATX lap szelere rakott IDE, SATA, satobbi csatlakozokra, igy lehet legozni, hova szereld a vinyokat, hogy ne legyenek utban.
Legtobb VGA kalyha befer, max az extremhosszu 8800GTX, 5870 jellegu szornyekkel lehet gond.Van valami rendes tapod, vagy csak a hazhoz adott regiseg?
Utobbival nem mernem bekapcsolni a zsiruj draga gepet... -
H0bi
tag
köszi a jó tanácsot
-
Raptor 666
tag
Én a helyedben mindenféleképpen vennék egy minőségi jó tápot. Ha valamin, hát azon ne spórolj. Hidd el nem túl jó érzés, amikor a gondosan összekuporgatott pénzeden megveszed a konfigot, amit kinéztél, nem költesz a tápra, majd a táp gondol egyet, felmondja a szolgálatot, és közben kisüti a lapodat, videokarid és merevlemezeid.
A prioritás mindig először egy minőségi jó tápon kell, hogy legyen véleményem szerint. Ezt gondold át. Szerintem megéri.Szerk.: átrakva offba

-
z00li
senior tag
-
Raptor 666
tag
válasz
mrbig25
üzenetére
Jól van köszönöm. Annak ellenére, hogy tényleg lenyűgözött az a ház (még álmodtam is róla... tudom kocka dolog, de tényleg megtetszett), úgy néz ki, hogy mégis a Cosmos S háznál maradok. A zajszinntje szerencsére végzetesen nem fog érinteni, mivel vizet fogok használni minden hűtéshez, szóval max a vinyókat kell egy kicsit rezgéscsillapítóval bedolgoznom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
H0bi
tag
Alaplap ASRock K10N78M
Processzor AMD Athlon II X2 240 Dobozos
Videokártya Sapphire HD4670 1GB DDR3 HDMI
Memória Kingston DDR2 1066MHz 2GB Kit CL7
Merevlemez WD Caviar Blue 500GB (WD5000AAKS)
Optikai meghajtó NEC 24x AD-7240S SATA Fekete
Számítógép ház Codegen 6223-CA MIDI Torony 400W FeketeElég lesz szerintetek ez a ház ezzel a táppal ehhez a konfighoz? Mert arra nem akarok sokat költeni.
-
nyunyu
félisten
-
Ha jól értelelek, nálam a bal oldalát lehet levenni a háznak és jobb oldalt van az alaplap, amennyiben szembõl nézem.
Akkor ez már az újabb?
Képet max holnapra tudok, mert jelenleg csak a melóból van net elérésem, azért megpróbálom majd átnézni, hátha valahol fel van tüntetve a típusa. -
nyunyu
félisten
10 evvel ezelott meg lehetett kapni osregi AT hazakat is, de 5 eve nem nagyon volt mas, csak (m)ATX.
Ha meg jobbrol nyilik, es bal oldalon van az alaplaptarto tepsi, akkor beszoptad, BTX.
Elvileg az valtotta volna le az elavult ATX-et, de nem tudott elterjedni, igy tovabbra is toldozzak-foltozzak a nem 100+W-os 4 lapos villanyrezsora+videokalyhara tervezett szabvanyt, aztan megtobb, megnagyobb venti kell a huteshez.
Ha tolsz egy kepet a haz hatuljarol, abbol megmondjuk, milyen szabvanyu.
-
Szerintetek egy 5 évvel ezelõtti, Noname(vagy legalábbis valami olcsó) ház már fel volt készítve ATX és microATX lapok fogadására is?
Vagy hogyan tudom eldönteni, hogy egy ATX lap belemenne-e?Azért érdekelne, mert mrbig25 információinak köszönhetõen(
) OC-n keresztül megrendeltem a "Fractal Design Define R2 Black Pearl" házat, ami elvileg jövõhétre jön meg, de én már most szerdán megakarom venni az új alkatrészeket és használnám a gépet, csak nem tudom, hogy vajon addig is bele tudom-e mûteni a régi házamba. -
mrbig25
őstag
válasz
Raptor 666
üzenetére
Nincsmit.
Szerintem még csak Magyarországon nem elérhető. Milyen meglepő

Esetleg e-mail-ben rákérdezhetsz, hogy nem-e tudnak szerezni, illetve itt ph-n 5@$ foglalkozott régebben Nexus cuccokkal, nála is rákérdezhetsz. -
aero.
veterán
válasz
Raptor 666
üzenetére
tuti belefér ... két 5970, jézusom

-
mrbig25
őstag
válasz
Raptor 666
üzenetére
Sztem simán belefér az EATX lap és az 57cm-es hosszúságból ítélve az 5870/5970-el se lenne baj.
-
aero.
veterán
ú, benéztem, bocsi, én a hátsó ventilátorra gondoltam

oldalra befelé kell, és így nyílván hangos, mert közel van a rács.
esetleg ha kis gumibakokat tudnál alá tenni ... de a legjobb lenne, ha le tudnád szabályozni, nem tudom milyen lapod van, de a legtöbb tudja szabályozni. -
ZaXXoN
tag
Hátul ott a kiszívó, nincs azzal gond. A szempontjaim a következők:
- túl sok nyílás van a házon (CM690), amik az "elol beszív, hátul kiszív" elvet kinyírják, mert mindenfelé kilibben-belibben a levegő, nincs átmenő légáramlat. Persze le is lehetne fedni őket, lehet, hogy ezt még megpróbálom.
- ha kiszívónak rakom be az oldalsót, akkor ugyanannyi ki és beszívó lesz (2,2), így nem jön össze, hogy "túlnyomás" legyen a házban. Márpedig abban az a pozitív, hogy a réseken nem jön be a por, inkább csak megy ki a levegő rajtuk.
- próbából, a hangosságot elviselve felraktam befújóra oldalt és hipp-hopp zuhant a proci és az alaplap hőmérséklete.Toldónak már arra gondoltam, hogy veszek hibás ventit, kiszedem belőle a lényeget, csak a keretet hagyom meg, mint távtartó. Ha nincs jobb, ez lesz.
De, ha meggyőz valaki, hogy kiszívó módban jobb, akkor örömmel úgy fogom berakni
. -
ZaXXoN
tag
14cm-es thermaltake ventit tennék a házba, oldalra, ahol a procival szemben méhrácsosan ki is van vágva. Igenám, de ha befelé irányítva teszem fel (ahogy szerintem értelme van, hiszen így jól ráfúj az alaplapra és a procira is), akkor zajos. Feltehetőleg túl nagy turbulenciát okoznak a rács mellett elhaladó lapátok. Ha kifelé irányítom, vagy, ha 1 cm-rel eltávolítom a rácstól, akkor már messze vannak annyira a lapátok, hogy csendes.
Létezik erre valami toldó, távtartó, vagy valami efféle, hogy eltávoltítva lehessen felszerelni egy ventit? Esetleg porszűrővel kombinálva?
-
válasz
mrbig25
üzenetére
Még a Nexus EDGE ami egész jó, de hatalmas, ekkora ház egyszerűen nem kell, nem tudnék mit kezdeni vele, a többi meg csak simán nem jön be, még talán az NZXT, kissé dizájnos, de még épp a határon.
Amúgy nem feltétel a sima előlap, de tény, hogy az bejön.
Szerintem 2 lehetőségem van, vagy megpróbálom bepréselni a cuccokat a mostani házamba, amire szerintem nem sok esély van s megvárom amíg betudom szerezni valamelyik nekem tetszőt vagy beérem egy CM 690-essel, elég nagy s elmegy a kinézete, az ára is arányban van a tudásával.
Majd utánanézek még, hogy a jelenlegi házamba/nem tudom a típusát az a baj/ belemenne-e az új alaplap, a többi annyira nem érdekes, legfeljebb ideiglenesen nem rakom rá a ház oldalát. -
mrbig25
őstag
Nem tudom mennyire tetszenek Neked, de szerintem elég egyszerű házak:
- Nexus EDGE - igaz, hogy full-tower, de hátha bejön - hardverker.hu foglalkozik Nexus termékekkel
- CoolerMaster ATCS-840 - no comment, sztem gyönyörű
- NZXT Whisper - hangszigetelt, nagy, külső egyéni megítélés szerinti...
- Thermaltake Element S - előzőektől olcsóbb, de szerintem egész korrekt és relatíve egyszerű40k körül illetve alatt beszerezhetők. Hirtelen ennyi jutott eszembe...
-
hami85
aktív tag
Ordítrani nem ordít csak a mostani házam nem éppen záart, van rajta mindenhol szellőzés, meg nem is vagyok annyira megelégeve ezzel a mostanival, csörög zörög mióta először szételtt szedve.
Üdv
-
nyunyu
félisten
válasz
total90
üzenetére
Én az NZXT-t választanám. A CM-től jobb, de a TT is jobb. Viszont úgy vélem, hogy az NZXT minőségibb anyagokból rakja össze a PC házait.
Mar miert lenne az NZXT minosegibb, mint egy, ugyanarrol a ferdeszemu gyartosorrol legordulo CM vagy Gigabyte haz?
Max a fenyezese, meg az elolapja mas. -
mrbig25
őstag
Igen a beszerzés elég sokáig tart. Én anno pár ventire azt hiszem 3 hetet vártam, de akkor ráértem, illetve máshonnan nem tudtam volna megvenni.
Ez a Fractal ház nálam is favorit, de sajnos a nehézkes beszerzés miatt én lemondtam róla...pedig biztos frankó lenne.
Igazából ha a kritériumok közül kiveszed a "hangszigetelt"-et, akkor szerintem könnyebben találsz új házat. Csendes ventikkel is lehet halk rendszert építeni, nem szükséges hozzá a hangszigetelés. De ez csak személyes vélemény.Carrot: részemről egy szavazat a cikkre. Sztem sokan kiváncsiak arra a házikóra...
-
carrot
tag
Mivel annyira nem ismertek, ezért felteszem a kérdést: gyors quizzz: NZXT BETA logout-os cík? Nem a legextrább házikójuk, de ott van azért.
-
gooool
őstag
Én karácsonykor újítok be 2db Coolink SWIF2 1201-re(1200rpm-esek).
Ezek nagyon halk ventik,van hozzájuk rezgéscsillapító gumi is.Vagy persze még jobb választás a SWIF2 120P,ami PWM szabályozású és van hozzá adapter is.(nekem ilyen lesz a procihűtőmre)Csupán azért nem veszek házventinek is ilyeneket,mert a lapomon nincs PWM-es ventillátor csati,csupán a CPU_FAN. -
gooool
őstag
Hali!
Nekem ilyen házam van,és hogy mi róla a véleményem:
-a gyári ventiket célszerű lecserélni vmilyen jobb típura,mert engem speciel zavar az alacsony fordulatból adódó fura motorzaj
-a hangszigetelést én hatásosnak találom,főleg a tápnál elhelyezett rezgéscsillapítók jók
-azt,hogy elfér-e benne egy 4890 azt nem tudom,de sztem 99%,hogy igen
-én hamarosan egy Noctua NH-U12P-t rakok a procira,simán bele fog férni,szal a toronyhűtőkkel sem lesz problmád
-Linkelek egy képet,hogy eldönthesd beférsz-e:a házam belülről
Ha még kérdésed van írj nyugodtan!
-
hami85
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy CM Sileo 500 házzal kapcsolatban van valamiylen tapasztalata? Most 16e ftért jutnék hozzá és nemtudom megér e ennyit?
Egy Q9550+Radeon HD4890 Toxicot meg 3 winchestert szeretnék belerakni, van esélyem rá hogy halk legyen?
mert most egy Thermaltake házam van de abból úgy jön ki a hang mint állat 
Másik kérdésem az lenne hogy ez a HD4890 hosszra belefér ebbe a házba?
Köszi előre is!
ÜDv
-
válasz
mrbig25
üzenetére
Megnéztem őket, Silverstone nem tetszik, Lian Li tényleg nagyon drága, a Fractal-Design viszont bejön, a legnagyobb gond az, hogy meghalt a gépem és azért raknék össze egy újat, de mielőbb kellene, mert nélküle halott vagyok, ezt meg gondolom csak pár hét alatt lehetne beszerezni kintről.
Úgy utálom, hogy nekem mindig az olyan cucok jönnek be amik vagy nagyon drágák vagy nehezen beszerezhetőek.

-
Raptor 666
tag
Köszi a tippet. Átnéztem most rendesen a coolermaster tornyokat. Hát nincsenek valami baráti árban az tuti... 37k-56k
Őszintén szólva ezt egy kicsit sokallom értük. Főleg mive miután ajánlottál, kinéztem magamnak a coolermasterek közül a Cosmos S, illletve az 1000-es típust. Nagyon szép dizájnjuk van, de az áruk...
Majdnem infarktust kaptam. Szóval valószínűleg maradni fogok a HAF 932-nél ezek után. Pedig beleszerettem a Cosmos S-be 
-
aero.
veterán
válasz
Raptor 666
üzenetére
CM HAF932?
szép tágas, csak kicsit túl van díszítve.
-
Raptor 666
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni Chieftec Dragon da-01bd tornyomat. A problémám, hogy a vinyó kiosztás miatt nem fogom tudni belerakni a hd5870/5970 videokarimat kényelmesen, úgy, hogy a kábelek is elférjenek. Valami hasonló méretűt szeretnék, a beltér lehet kicsit tágasabb a mai hosszú videokarik előnyére. Természetesen a jó szellőzés kritérium, lehetőleg ház ventik nélkül szeretnék használni, vízzel, egy i7 rendszert. Az alaplapnak kelleni fog a jó szellőzés. Szóval magasság lehet ugyanekkora, vagy nagyobb is akár, széltében megint nem számít, viszon hosszban mindenképpen nagyobb kéne, vagy jobb kiosztással. Az alaplap EATX lesz szóval olyan érdekel, amibe ez és a videokarik is belemennek kényelmesen, és a kábeleket nem kell össze-vissza tekernem, hogy elférjenek

Tudtok valami ajánlani ilyen kritériumokhoz? Chieftechez nem ragaszkodom, de időtállót szeretnék

-
-
zozz12
tag
Hali!
NZXT Gamma
Thermaltake V3
CoolerMaster Elite335Ti melyikre szavaztok? Melyik a jobb?
-
mrbig25
őstag
A fractal-design házat lehet venni az aquatuning.de oldalán kb. ~ 25000Ft-nak megfelelő euróért. És ha jól tudom, akkor vannak egy páran itt PH-n, akik szoktak onnan rendelni.
Én mondjuk már rendeltem onnan, rajta keresztül, viszont többet nem tudok ebben a témában segíteni, mert nem vagyok benne otthon. -
mrbig25
őstag
Szia!
Az általad írt kritériumok alapján az első ház, ami beugrott: Lian-Li PC-B10 - bár aranyárban mérik
A másik favorit: Silverstone FT-01 - sajnos ez is drágaHirtelen ennyi jutott eszembe, ami kritériumodnak megfelel...de biztos lesznek még mások is ötletekkel...
Ha nem lenne kitétel a MO-i beszerezhetőség
, akkor relatíve "olcsón" a Fractal-Design Define R2 Black Pearl-t ajánlanám. -
Sziasztok,
Antec P182 helyett mit tudtok javasolni, ami ugyanolyan tágas, könnyen szerelhető, hangszigetelt és legfőképp annyira szép, letisztult, minimalista külsővel rendelkezik?
S persze beszerezhető MO-n... -
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze lehet, hogy neked nem ott rezonál.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az a coolermaster cosmos s nagyon dög, de túl sok. Remélem ez a Nexus Edge azért kicsit olcsóbb 

Majdnem infarktust kaptam. Szóval valószínűleg maradni fogok a HAF 932-nél ezek után. Pedig beleszerettem a Cosmos S-be 
Busterftw