Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecko03
csendes tag
Sziasztok,
Egy irodai géphez keresek házat, ami azért nem egy bádoglemezes tákolmány. Amik fontosak/tudnivaló:
- lesz bele ssd
- USB 3.0 nem fontos annyira, majd lesz a lapon
- hűtés sem elsődleges, integrált vga, közepes proci, szóval nem lesz hatalmas hőmérséklet (nem kell rá 5-6 ventihely.. 1 elől 1 hátul joccak)
- viszont nagyon fontos, hogy halk legyen (ezért sem kell annyi lyuk rá
)
- jó lenne ha könnyen szerelhető lenne, hátlapi takarók visszarakhatóak (nem KO kritérium)
- max 15kTudnátok segíteni, hogy az indító hsz-ben lévők közül 15k alatt melyik a legjobb zajszűrés/ár arányú ház és lefedi a fenti pontokat?
Köszönöm!
-
tranceplanet
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Információszerzése ajánlom trufa12 fórumtársat!
Be Quite - Z11 Plus kombóval rendelkezik! -
Gabor8634
tag
Sziasztok megvettem a Zalman z9 plusz-t csak ajánlani tudom mindenkinek nagyon jó ház nem túl hangos 34 db-nél nem volt még hangosabb pedig bekötöttem mind a 4 ventit a kábelezése nagyon jó a feleségem el se hitte ,hogy rá tudjuk tenni az oldalát pedig simán ráment! A proci max melegedése 91 fokról lement 83 ra pedig még hűtőt nem is cseréltem rajta az majd most jön ( tényleg ha van ötletetek 10-15 között valami jó hűtőre tuning nem lesz azt várom
)
Aki ilyen árban gondolkodik szerintem nyugodtan vegye meg !
-
törölt tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
A Silencio sorozat gyengén hűt, legalábbis a 450, 550, amit mértem az nagyon gyenge.
Én ezt a kettőt ajánlanám:
NEXUS Prominent R, kb. 24k, hardverker-nél van
(ez az RC 692-re épül, hangszigetelt, aránylag jól hűt, minőségi)Másik a
NANOXIA Deep Silence 2 lenne
ő is hangszigetelt, még jobban hűt, 28k körül(#39689) ballington : Az N200 nagyon vacakul hűt, gondolom az N300 sem jobb. 8 magos AMD-t abba tenni, hát én nem ajánlom!
-
bluyoo
nagyúr
-
Muhaha
Most nem előztek meg a PH-s srácok.A Corsair bemutatott egy új házat, a Graphite 230T-t.
Egy szabvány ATX-es kuckó, mely három színben lesz elérhető. (fekete, narancs, olyan yoga-s, és csatahajó szürke) Lesz ablakos és sima oldallapos változat, előbbit inkább ablakocskának hívnám. A felső ventirács minimális dizájnt kapott, most már az eleje háromszöges. A csatlakozók szokás szerint elöl felül foglalnak helyet, természtesen USB3-mal, alatta a három 5.25-ös bővítőhely takaró lemeze található. Külsőnél még megemlítendő a táp alatti porszűrő.
Belül elöl a négy állásos HDD torony szúrhat szemet, és az, hogy nincsenek tálcák. Felette helyezkedik el a 2×2-es SSD tartó. Ezek előtt helyezkedik el két ledes 120-as venti. Ezeken kívül hátul található még egy 120-as légkavaró, és felülre tehetünk még két 120/140-est, és alulsónál szintén mi választhatunk méretet.
Kapunk egy méretes CPU kivágást, kábel menedzsmentet, és minden tool free.
Hardver kompatibilitásról nem esett szó, (bár VGA-nál csak a többkarisoknak fontos a hossz), és az árról és a boltok polcain való megjelenésről sem. -
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
FM2+ gépet szeretnék összerakni (bár lehet, hogy AM3+ erős gép lesz a végére) és ehhez szeretnék venni egy házat, 20 max 30e környékén.
Amik fontosak:
- Legfontosabb: HALK legyen, unom, hogy a mostani házam néha rezonál, stb... az alsó szinten is lehet hallani ha megy
- usb 3.0 előlapon vagy a tetején
Elsőre a Cooler Master Silencio 652 -re gondoltam, de kicsit húzós az ára s nem találtam sehol épkézláb tesztet róla, hogy egyáltalán megéri-e ilyet venni, vagy a kisebbik tesóját az FM2+ rendszerhez (Silencio 352)
Mit ajánlotok? Vélemények?Köszönöm!
-
ballington
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Közben Én is keresgélek, ami eddig tetszik: CM N300 Nem tudom, ebbe elfér-e a cpu hűtő
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Milyen házat tudnátok ajánlani kb. 15e Ft-ig a következő konfighoz:
AMD FX 8320 + AF 13 Pro vagy CM 212 EVO
ATX alap
HD7850 2GB vagy GTX660 2 GB
2x4 GB ram
SSD + SATA HDDKívülre kellene minimum 1 USB3.0-s csati, fülhallgató kimenet.
Inkább a letisztult formát keresem, a cpu-t nem nagyon fogom húzni (nem kell teli legyen ventivel), kábel elvezetés annyira nem érdekes.
Egyszerűen szerelhető, halkabb működést szeretnék inkább.Köszi
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Akcok94
üzenetére
Hi!
"tényleg kompatibilis E-ATX lapokkal?" Hát a gyártó biztos nem állít ez ügyben valótlant. CORSAIR 330R(#39683) ShellKretor
Köszönjük ismét a munkád!
-
Akcok94
senior tag
üdv,
valaki találkozott már CORSAIR 330R házzal? ha igen tényleg kompatibilis E-ATX lapokkal? -
törölt tag
FRACTAL Design Core 3000 házcikk

Lehet folytatni a szavazást
Bár úgy látom a Zalman MS 800 nagyon vezet. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Megosztok egy népszerűségi listát:
Rank /Case/ Találat
1 Zalman Z9/Z11 .......3777
2 Corsair Carbide 300 ..1707
3 Xigmatek Asgard Pro 1597
4 Xigmatek Midgard II ...1552
5 CM 692 ...............1407
6 CM HAF XB ......1074
7 Xigmatek Alfar ......1052
8 Corsair Veng. C70 ..932
9 Bitfenix Ghost .......905
10 SilverStone PS 07 ..861
11 Nexus Prominent R.. 841
12 SilverStone Raven 3... 834
13 Sharkoon REX 3 ........825
14 Sharkoon MS 140.... 775
15 Gigabyte GZ-G1 Plus 710
16 TT Level 10 GTS. . .. 682
17 CM Scout II ........497
18 Fractal Define Mini 456
19 Aerocool QS 202 ...440
20 Enermax Ostrog.. 433Fentiekből ítélve szerinted?
-
törölt tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni a Zalman Z11 ház szerintettek jó választás lenne? Köszi a segítséget.
-
törölt tag
válasz
emiki6
üzenetére
Az Asgard Pro 13eFt. Az első ház volt a piacon, ami USB3-at tudott, széles 19 pines belső dugóval, ezenkívül kábel menedzsmentet kínált és letisztult külsővel látták el. Azóta is tartja, szerintem ezt a titulust. Mindamellett jó néhány házat fel tudnék sorolni, ami drágább és szarabb.
Ezenkívül elég sok CPU hűtőt is forgalmaznak, LOKI, GAIA és nem drágák.
Szerintem a Xigma egy jó gyártó és egyáltalán nincs túlárazva, mint pl. néha a CoolerMaster vagy az Aerocool. -
emiki6
veterán
Xigmatek Aquila milyen?
Nekem nagyon tetszik. A Xigmatek magas vagy megfizethető árakkal operál? -
Bozsó22
tag
válasz
üzenetére
Szia!
Köszi a sok segítséget de még mindig nem tudok dönteni, belegondolva nem is fontos hogy oldalt áttetsző legyen a ház. Egy megbízható és egy könnyen szerelhető házat keresek (még soha nem szereltem össze gépet egyedül) a hardwareversand és a computeruniverse oldalakról kellene összeszednem a cooler master cm 690 II Advenced nagyon tetszik csak egy kicsit sokallom érte a majd 100 eurót és az a fajta nincs is ezeken az oldalakon.
Köszönöm a segítséget!!!

szerk: Zalman MS800?
-
emiki6
veterán
Kb mennyi legyártatni egy házat?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
emiki6
üzenetére
"microATX-es szellős / hűvös és halk házat keresek, melybe befér egy HR-02 Macho (163 mm magas). 1 vga (max 350 mm hosszú) 1 ssd 1 hdd fog benne helyet kapni. Odd-t csak akkor teszek bele, ha muszály (azaz lehet). A wireing spacen se spóroljon a ház"
Táp a VGA felett van.
VGA max: 33,7 cm
CPU cooler max: 165 mm
SILVERSTONE TJ08VGA alatt mondjuk nincs cooler. Bár szerintem a 18as Penetrator venti elég jól teszi a dolgát.
Hátra is tehető egy 12-es venti, sőt, ha a tápot úgy rakod be, akkor akár a VGA nyák hátoldaláról, felülről is húzhatja ki a levegőt a házból. Persze ez esetben a TÁP gondolom kicsivel jobban melegszik. -
törölt tag
válasz
Bozsó22
üzenetére
Még ez is jó:
COOLERMASTER CM690 II Advanced RC-692A-KWN5 fekete ATX ház
21eFt
ablakos, jól szellőzik -
kalozhun100
őstag
Ezt már láttátok? Kicsit alakítottak rajta: [link] Remélem minél hamarabb elérhető lesz nálunk, mert egyre befizetek

-
törölt tag
válasz
Bozsó22
üzenetére
Bármekkora VGA belefér, mivel az első PCIe slot-tal szemben nincs HDD bay.
"Mire kell figyelni egy ház megvételénél?"
A kérdés egy kicsit összetett. Mire gondolsz?
Én és még néhányan az országban valószínűleg több mindenre figyelünk ház választásnál.
Első kérdés milyen konfig lesz benne?
Mennyire kell avgy ajánlott azt hűteni.
Melegedő nagy VGA és CPU.
Ebben az esetben jól hűtő házat választanék.
Fontos még az anyagminőség, stabilitás, szolgáltatások, bár utóbbi változó, kinek mire lehet szüksége (eSata, sata dock, USB3, ventiszabályzó, hőfok kijelző, stb)
Talán legutolsó szempont, hogy mi az ami az egyénnek tetszik.
Bár nem mindenkinek ez ez utolsó.
Sokan sajnos csak úgy válasznak, hogy külsőre tetszik.A széles usb3 csati az a 19 pines dugó.
Az Enforcer egy USB3-as ajánlható ház. Aránylag jól hűt, bér én a 20-as ventiktől nagyobb teljesítményt vártam.
(#39656) tranceplanet : Sharkoon tauron instabiity
-
-
törölt tag
válasz
tranceplanet
üzenetére
A Tauron-t inkább ne, nagyon instabil.
-
zolee0307
őstag
Találtam egy új házat, kicsit a HF XB-re hajaz. Szerintetek?
Mennyire lehet ez jó ház: [link]Nem néz ki rosszul.
-
tranceplanet
addikt
válasz
Bozsó22
üzenetére
Z9
Z11
Z12
Storm Enforcer
Carbide 300R
Sharkoon TauronA hűtési rangsort itt tudod megnézni:
SK delta-t(lassú voltam)
-
törölt tag
válasz
Bozsó22
üzenetére
CORSAIR Carbide Series 300R WINDOWED GAMING CASE BLACK
-
Bozsó22
tag
Sziasztok!
Asus h87m-Plus, intel i5 4570, gtx770, 120gb SSD, 1TB HDD, 2*4GBRam
ehhez keresnék egyd jól szellőző házat aminek egy átlátszó oldalfala van. A keret 25ezer max.
Köszii -
=HG=
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ebbe elférsz:[link] , de kétlem, hogy 15 körül találsz... Vagy Corsair carbid 540

-
Peaceliker
addikt
válasz
tranceplanet
üzenetére
Cpu tól 166, de laptól 173, alaplap tálcától 182... és legtöbb tesztben alaplap tálcától mérnek. Ahol ott 170mm van, az nem elég...
Lehet többe is beférne, gyári adat ide vagy oda, csak tesztekben ilyesmit nem nagyon mérnek (úgy fest nem általános egy ilyen magas hűtő...).
z még mindig sok kicsit, de azé köszi!
-
tranceplanet
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
Peaceliker
addikt
válasz
tranceplanet
üzenetére
-
tranceplanet
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Minek vettél ekkora dögöt, szerintem drága lesz ez neked, hogy elférjen ilyen extrém magas hűtő! SK majd ír neked valamit. Ebbe biztos belefér
-
steewcv65
őstag
sziasztok!
mi a velemenyetek az nzxt m59hazrol? -
enginev3.0
félisten
Helló
Nincs ehhez hasonló másik ház, ami azért olcsóbb?
Tudom kicsit beteg, de nekem tetszik
[link] -
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Válaszolna valaki?
-
Peaceliker
addikt
Na, lemértem pontosan. Alaplap tálcától 182mm magas a hűtőm... tudtok olyan házat mondani 15 ig (plusz pár ezer beleférhet), amibe ez a dög befér?
Köszi! -
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
15k-ért maximum mi lehet a legjobb vétel a nem belső kábeles usb3-as házak közül?
Egy zalman z3 plust néztem ki 13500-ért, találhatnék nála jobbat? Z9 és Z5 szinttől milyen messze lehet? -
Hokunda
senior tag
Üdv
Olcsó házat szeretnék vásárolni (15e ft-ig) az ipon kínálatából. (FSP Hexa500as, Asus HD 7850es, FX8320as, 1 hdd, 1ssd, Gigabyte GA970A UD3as kell hogy belemenjen a proci hűtőt majd variálom az ajánlott méretek szerint.)
Támasztott követelmények: Jó hűtése legyen elsősorban valamint ne legyen csilli-villli. Egyszerű, letisztult fekete ház kell!
A Bitfenix Outlawt nézegettem (eredetileg a Merc Betat de azt valamiért egyszer lehet kapni, egyszer meg nem)
Ti, akik értetek hozzá légyszíves világosítsatok fel melyik lenne a legjobb vétel.
-
talmam
tag
köszi a választ srácok

-
kalozhun100
őstag
Nincs hír még arról, hogy a CM HAF XB EVO (kkn2) mikor kapható nálunk? Csak mert ebben az újban már kivehetőek az odd és hdd tartók.
-
törölt tag
válasz
t.kristof
üzenetére
A 60. oldalon is lehet látni, hogy a CPU PWM fan-t és a Chasis PWM Fan-t lehet szabályozni. Utóbbit nem tudom hogy CPU hőfok szerint is, de mind1, mert úgyis PWM-es ventik kellenének ehhez az alaplaphoz. 2500 Ft egy Bitfenix Spectre PWM. Vagy váltasz arra, vagy tekergeted manuálisan a venti fordulatokat, ha hangos maxon.
Mondjuk tehetsz bele Arctic Cooling 12 PWM-et is, annak darabja 1500 pénz, csak gyengébben hűt. Viszont nem kell hozzá külön elosztó, mert adnak hozzá

-
törölt tag
válasz
t.kristof
üzenetére
Írtam, 3 pinesek. 4 pines PWM-es ventiket még házban nem láttam. Gyárilag.
4 pinesen 3 pinest nem fogsz tudni vezérelni, a power fan meg sohasem vezérelhető. Szopás. Milyen deszkád van, elég szegényes a venti szabályzása...
ezzel lehet szabályozni, csak 1 ezres
ezzel meg leoszthatod 2 ventire -
törölt tag
válasz
t.kristof
üzenetére
3 pines csatik vannak rajta. Lehetne ezeket is a tápra kötni, de akkor direkt és maxon full fordulaton mennek. Nem ajánlom.
Jobb az ha az alaplapra kötöd őket. Persze az alaplap függő, hogy melyik venti kimeneten tudja szabályozni. Erre választ a saját alaplapod manual-ja adhat.
Ha csak 1 csati van az alaplapodon, az sem baj, mert lehet venni 500 Ft-ért venti elosztót is, ráköthetsz 2 db -ot is.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Gabor8634
üzenetére
Nekem is nagyon bejön ez a ház, de basszus féle, hogy nem férne be a coolerem. Nekem az alaplaptól 175mm a hűtő, nemhogy az alaplap tálcától (onnan többnek tűnik 180mm-nél, de pontosan ugye azt nemtom lemérni)...nem is értem miért onnan mérik, hogy mekkora cooler fér bele, holott ez nem igaz, mert az alaplapnak is van egy magassága...
Max 15 ig mi van, amibe beférnék?
-
t.kristof
senior tag
válasz
üzenetére
A ház hűtése igazából nem nagy szempont, mert ahogy írtam egy noname gagyi házról váltok aminek az oldala nincs felszerelve -valamerre eltűnt
-. Szerintem ez a 200-as is fényévekkel jobb a jelenleginél. A ventire visszatérve tudnál válaszolni? Illetve ha jól tudom gyárilag 2 ventit adnak a házhoz(előre és hátra)..ezeket a ventiket az alaplapra szoktátok kötni vagy a tápra? Már csak azért mert ha jól tudom 1 vagy 2 csatlakozó van az alaplapomon. -
Gabor8634
tag
Sziasztok beszereztem egy Zalman z9 pluszt az lenne a kérdésem ,hogy a hőmérő érzékelőét hova kell a házon belülre rakni ?
-
t.kristof
senior tag
válasz
üzenetére
Gyártó szerint lehet belerakni..na mindegy. Akkor tudtok ajánli max 15-16-ig házat? Kb ilyen fajta kellene mint ezek a corsair-ek, nem kell semmilyen csilli-villi hülyeség.
Szerk: Most hogy nézem a méreteit még nagyobb mint a mostani házam és ez is atx-es..akkor csak atx-es nem?
-
törölt tag
válasz
t.kristof
üzenetére
Igen, elég sok különbség van a 200-as és a 300-as modell között.
Legnagyobb hogy a 200-as csak mATX-es, tehát ATX-es alaplapot nem lehet beletenni.
Ezenkívül csak közepesen hűt, 80 db házból kb. 40. helyen van. -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Leakarom cserélni a kb 8 éves enoname házamat. A Corsair Carbide 200R-rel szemezgetek. Olvastam ShellKretor 300R tesztjét (lényegében ott tetszett meg) de lenne pár kérdésem. A méreteken kívül van más különbség a 200R és a 300R között? (anyagminőség, kábelmenedzsment, gyári ventik..) Illetve ha jól tudom gyárilag 2 ventit adnak a házhoz(előre és hátra)..ezeket a ventiket az alaplapra szoktátok kötni vagy a tápra? Már csak azért mert ha jól tudom 1 vagy 2 csatlakozó van az alaplapomon. -
törölt tag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Fekvőt is szívesen terveznék, az eddig felsoroltak után

(#39612) rene85: Lehetséges, hogy még nem láttál stabil házat és nem tudsz különbséget tenni. Az Ostrog az instabil, ha leveszed az előlapját és megmozgatod, akkor inog, nyekereg.
-
talmam
tag
Sziasztok
Megkérdezem újra
Olcsó házat keresnék max 15 ezer. Ha olcsóbb nem baj, az egyetlen lényeges dolog hogy bele kell férjen egy
AC A30 as hűtőMit tudnátok ajánlani ? Design nem számít. Köszi
-
rene85
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem nagyon jó a ház, tegnap éjjel beköltöztem, a fehér verziót vettem oldalablakkal.
Nem tettem bele sok dolgot, viszont a cikkedhez képest van legalább 1 változás a fehér verzióban: adnak hozzá pluszban porszűrőket illetve nem kitörhetőek, hanem egyesével kicsavarozhatók-kivehetők a bővítőkártya takarólemezek. Nekem nagyobbnak tűnt a 8-pineshez való átvezetés is, bár az én tápomból 2x4 pines csatlakozó ágazik le, lehet pont hasonló indokok miatt.
Egyszóval csak lehet hogy szerencsésen válogattam össze az alkatrészeket, de nekem nagyon bejött a ház. -
törölt tag
Többször vitatkoztam már emberekkel, hány venti van a Sharkoon Vaya-ba.
Szerintük 3, szerintem max 2.
Miért?
Most is raktam a házba oldalra egy ventit, egyik komponens hőfoka sem változott.
Lényegében semmit sem csinál.
Befelé fúj a VGA-ra, de nincs hőfok csökkenés. -
-
törölt tag
válasz
lipido
üzenetére
A CTG500-as egy igen jó táp. Hosszú kábeles is ráadásul.
Én azt a 7 ezret inkább a házra költeném. A szóban forgó Mtech ház amúgy sem ér többet használtan 3-4eFt-nál és ahogy mondtad is, nem tartozik a minőségi házak közé.XIGMATEK Asgard Pro-ban már van értékelhető kábel menedzsment, 13k körül megvehető.
-
lipido
senior tag
válasz
üzenetére
Szia! Segítséged szeretném kérni! Fiamnak van egy ilyen ház, amiben tápcsere lesz. Kérdésem a következő.. véleményed szerint, vegyek egy moduláris tápot (mert kabel management ebbe egy fikarcnyi sincs), vagy vegyek egy "szerényebb" árú házat amiben van kábel management, és jó lesz bele a ctg 500-as nem moduláris táp is!
Válaszod előre is köszönöm!
szerk: Egy normálisabb moduláris táp 20k... a CTG pedig 13k környéke!
-
Aryon87
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére

nekem már megvan minden, csak sikerüljön is megvalósítani..
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Lexus, Toyota topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

-. Szerintem ez a 200-as is fényévekkel jobb a jelenleginél. A ventire visszatérve tudnál válaszolni? Illetve ha jól tudom gyárilag 2 ventit adnak a házhoz(előre és hátra)..ezeket a ventiket az alaplapra szoktátok kötni vagy a tápra? Már csak azért mert ha jól tudom 1 vagy 2 csatlakozó van az alaplapomon.
Valami diszkrét világító "SK" embléma, vagy bekapcs gomb körül valami fény, perem alatt vékony diszkrét csík HDD led helyett, vagy valami
Busterftw