Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhn
tag
sziasztok!
egy csendes házat keresek az alábbi konfighoz:
phenom II x4 840 proci
hd 6750 silent
ASROCK 970 Extreme3 atx lap
1 ssd, 1 vinyó, 1 dvdfontos, hogy beleférjen egy AC Freezer 13 Pro (159mm magas).
táppal szerelt verzió is lehet ,mert tápot is kell vennem (ha csendes a hozzáadott táp).tuning nem lesz.
árat jó lenne 40e alatt tartani (táppal együtt!).
köszönöm!
üdv! -
Dexter-2000
őstag
erről a házról valaki véleményt tudna mondani aki már netán találkozott vele?
de ebből már van 220 is de azt egyelőre még nem kapni

vagy maradjak a shinobinál?(miért is?)
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Mi a vélemyénetek az 2 alábbi házról?
Chieftek ba-02B-B-B
Chieftec LCX-03B-B-AW-OP
A választ köszönöm! -
törölt tag
válasz
sznyunyi
üzenetére
Ajánlom a Coolink Swif2 ventijeit, 800-as és 1200 rpm-es van, 1700 Ft-tól elérhetőek. A 800-as alapban halk, az 1200-as is, de annak értelemszerűen nagyobb a légszállítása is ha kell.
Másik lehetőség az Arctic Cooling F12. Ő már 850 Ft-tól elérhető, kicsit talán kevesebb levegőt szállít mint a Coolink-ek, de szintén nagyon halk. Nézd meg jól melyiket veszed meg, mert vannak 3,5 cm magasak is, melyek csak kifújási irányba szerelhetőek be, beszívásira nem.
Amennyiben esetleg a CPU ventivel közösen akarod szabályozni a házventiket, megteheted, mert +2 db simán párhuzamosítható, akár 3 is szerintem. Ebben az esetben PWM-es Coolink-et vagy AC-t vegyél, mert ezekhez adnak 4 pines elosztót.
-
reset
senior tag
Halihó!
Becuccoltam a Corsair Carbide 400R házba. Öröm és boldogság. Annyi negatív meglepi volt, hogy a gyárilag három 120 mm-es ventilátorból, az elől lévő kettőn, a világító LEDEK "kiszorították" a fordulatszám visszajelzésének lehetőségét...3 pinesek a ventiken a csatik, és ezeken a 3. pin nem a ford.szám érzékelésében működik közre, hanem a LED-ek ki/be- kapcsológombjához csatlakozik...Ebből eredően, ez a két venti csak a tápegységről működik valamennyi opcióval. A csatik némi reszeléssel az alaplapra is rádughatóak, de a ford. számról így sem kapunk infót, és így a világító LED-ek sem működnek...Volt kéznél 2 db tartalék, LED-nélküli 120-as, azokat beraktam - így már faca. Karácsonykor, lehet, visszateszem kis időre a kék színben pompázó csodákat...Nem a fényük zavar, csak időnként szeretem látni, milyen fordulaton tekernek a lapátok... -
sznyunyi
tag
válasz
üzenetére
Hali!
Ha a Bitfenix Merc Alpha házat választanám, akkor milyen ventiket lenne érdemes bele venni? 1 darab van benne alapból hátul. Azt is érdemes lenne lecserélni? Ha nem, akkor 2db kéne bele, ha igen akkor 3db új venti. 5-6ezer forintból ki kéne jönni mind a 2 vagy 3 ventinek!
Köszi! -
Daert
őstag
válasz
GhostLead
üzenetére
Ha tetszik,akkor azt kell venned.
De pontosan melyik verzió?
A simában nincs rejtett kábel elvezetés házon belül.
Az Advanced-ben már ezt megoldották az alaplapi tálca mögé el lehet dugni a kábeleket,
A GT-ben szintén.Ez kívülről más.Ennek az I/O panelje szebb és böségesebb csatlakozó található.
Egyébként borzasztó csicsás(szvsz)
Hűtéssel nem lesz gond,de a hűtés hangjával már igen.Valamint nem tudni hogy milyen nehéz,amiből a merevségre és szerkezeti stabilitásra lehet következtetni. -
GhostLead
tag
Aerocool x strike erről a házról mi a véleményetek?
-
ratam23
aktív tag
Összefoglalva:
a számomra kevésbé dizájnos de jól szellőzők: - NZXT Tempest 410, - BitFenix Shinobi, Fractal Design Core 3000 (ez nekem tetszik is nagyjából)
és a nagyon szép, halk de talán melegedő: -cm 550 - FR Define R3igen ezt az antecet már ajánlották de újonan drága és a többi szigetelt jobban tetszik, használtam meg nem találtam jó állapotút eddig. Na most már tényleg elteszem magam és akkor majd döntés
köszi még 1x mindenkinek 
-
93.Szabi
aktív tag
Vagy mongyuk ami méh nagyon be jön nekem és meg akartam veni az ez a kis kuckó [link]
-
ratam23
aktív tag
igen a cm házak annyira nem jönnek be.. most megint visszatértem a Fractal Design márkához gyönyörű házaik vannak.. az esélyesek ebből a márkából: - Arc Midi Tower [link] - Core 3000 [link] - Define R3 Titanium Grey (ezzel ugyanaz a helyzet mint a cm 550-el a hűtés miatt kiesik vszinű :S) [link]
Na de most már alszok is rá egyet hátha megvilágosodva ébredek!
-
93.Szabi
aktív tag
De szerintem még egy CM-922 es bőven elég és jó is
vagy nem 
-
törölt tag
Szerintem olyan unalmas mint ez: NZXT H2 Midi-Tower

-
ratam23
aktív tag
válasz
93.Szabi
üzenetére
hát most nézegetem amiket ajánlottatok.. de tudjátok hogy van.. a bőség zavara
kezdek lemondani a nagyon zárt házakról de azért még a cm 550et bent tartom a kalapban. mellette persze a shinobi is. és akkor amik most jöttek ez a bitfenix survivor core nagyon tetszik, és még a CM 690 II Advanced is bekerült az esélyesek közé. egyenlőre külsőre a survivor a nyerő de az egyéb adatainak még most nézek utána de ahogy nézem még a Tempest 410
is szóba jöhet.. most belemerülök kicsit jobban
változtatok a véleményemen
külsőre még mindig a cm 550 a nyerő! csak hát a hűtés miatt vszinű nem lehet befutó 
-
93.Szabi
aktív tag
Szia.
Én ha már szelős házakról van szó és ha HD-6850-ed van én minden féle képen egy CM-házikót vennék nagyon szelősek és nagyon jók is fontold meg

-
naszvalo
tag
válasz
ratam23
üzenetére
Az Antec P180 is gázos hűtés szempontjából,főleg azokhoz a hardverekhez amit írtál.No meg nincs benne kábelelvezetési lehetőség.Ennyi pénzért már nem szabad szerintem olyan házat venni amibe nincs kábel managment.Phenom II x4 955, és Radeon 6850 mellé szellős házat vegyél.Én a BitFenix Shinobit választanám.

-
ratam23
aktív tag
-
Daert
őstag
válasz
ratam23
üzenetére
Antec P180 phapróban,kuksi rá.A CM Silentio szellőzés szempontjából gázos,de talán csak a 800rpm-es ventik miatt.
Alsó tápos házakban érdemes lefelé néznie a ventinek bár így több port szedhet be a táp.A Silenciónál óvatosan a magas CPU hűtőkkel,hozzáérhet a hangszigetelő szivacshoz az oldalán:
Maximum Compatibility CPU cooler height: 6.10-inch (154mm)
VGA card length: 11.10-inch(281mm)(With HDD cage)
15.80-inch (400mm)(Remove HDD cage w/120*25 fan)16.80-inch (427mm) (Remove HDD cage w/o fan)
-
albert8
veterán
válasz
ratam23
üzenetére
2 venti is lehet elég, de én vennék egy harmadikat is

a tápot ventivel lefelé raknám+ a procira vennék egy CM 212+-t ami nagyon jó árhoz képest
a gyári hűtő egyrészt nagyon hangos, mint egy porszivó, másrészt nem sokat ér főleg ebben a házbanMindkettő jó ház, rosszat nem vehetsz

-
bsh
addikt
válasz
ratam23
üzenetére
egy ilyen hangszigetelt házban a szellőzés általában nem olyan jó, úgyhogy oda kell figyelni vele. a phenom2 és a radeon azért be fog oda fűteni rendesen, azt a meleg levegőt pedig ki kell onnan vinni.
kezdésnek javasolnám a proci alulfeszelését, hogy minél kevesebb hőt termeljen.
a gyári hűtőt én mindenképp cserélném. egyrészt melegebb lesz a házban, hangosodni fog a hűtő, vagy akár nem is fogja bírni. másrészt meg egy hangszigetelt házban röhejes egy gyári hűtő
a hátsó ventit átraknám előre, és hátra egy 1200-as fordulatú ventit tennék be.
a tápot is ventivel felfelé raknám, hogy az is segítsen a szellőzésben.de előzetesen ne vegyél semmit. majd ha megjön a ház, rakd össze, és próbáld ki, hogy milyen. aztán lehet kísérletezni, hogy hol legyen a venti, merre nézzen a táp, hogy a jobb? kell-e még bele valami? bírja-e a procihűtő? stb. a próbálgatás ingyen van, ventit meg hűtőt venni meg ráérsz akkor is, ha tényleg muszáj.
-
ratam23
aktív tag
válasz
albert8
üzenetére
hát terveim szerint egy phenom II x4 955 és egy radeon 6850 kerül majd bele egy CHIEFTEC CTG-500-80P 500W-os táppal. Tuningolni nem nagyon fogom szerintem a processzoron is hagyom a gyári hűtőt (vagy érdemes lenne tuning nélkül is egy jobbat vennem?!)
a 2 alap ventin kívül szükséges még venni hozzá? A másik amiben még nem vagytok biztos h ezekben az alsó tápos házakban a tápot ventivel lefele ideális berakni ugye?
-
ratam23
aktív tag
-
sznyunyi
tag
válasz
Complete
üzenetére
Hát üzletet sem akarok rontani, mert az ACF13PRO-m onnan van és azt kb 2-3 napon belül vissza is igazolták, hogy mehetek érte, de ez azért tényleg nem volt szép húzás tőlük! Íme a bűnös: [link]
Jim-Y és ShellKretor: köszönöm a válaszokat és a tippeket, megfontolandó mindegyik
ha esetleg még másnak is lenne hozzáfűznivalója, akkor ne tartsa magában pls
köszi -
törölt tag
válasz
Ghosti
üzenetére
Szerintem kérdezd meg a hivatalos nagyker beszállítót, szoktak email-re is válaszolni.
-
törölt tag
válasz
sznyunyi
üzenetére
Szerintem ezek közül az NZXT a legjobb, második a Dokker. Az LCpower szerintem fapad, a tápjaik miatt pedig elvből pénzt sem adnék érte. A 430-ban nincs kábel support. Amennyiben kell USB3 előre, akkor ez sem lehet rossz:
THERMALTAKE VN600A1W2N Spacecraft VF-I, ~17k
A TT V3-as USB3-as háza pedig nemsokára meg fog jelenni, szerintem 13k körüli árban:
Thermaltake V3 BlacX Edition
Ha pedig nem kell USB3, akkor ez egy igen jó árban lévő gamer ház most:
Bitfenix Merc Alpha, ~10kAmi a Sharkoon sztorit illeti, felelőtlenség volt a kisker részéről, hogy úgy igazolt vissza egy terméket, hogy nem volt a nagykerben raktáron. Ilyen esetben, ha a nagyker később csak drágábban tudja hozni a cuccot, akkor szerintem a kiskernek kellene lenyelni az árkülönbözetet. Hozzáteszem közel 20eFt-ért a T9 már valóban nem éri meg az árát.
-
BMWFan
senior tag
CM Cavalier 3 vélemények?
-
Complete
tag
Ez melyik cég? Mert tőlük, ha lehet nem rendelnék semmit

-
Jim-Y
veterán
válasz
sznyunyi
üzenetére
Szerintem ezt vedd: [link] Nagyon jó ház, szerintem az igényeidet is kielégíti, és ha később lesz plusz pénzed akkor szépítheted is ezzel, valamint ezzel, és még ilyen is van hozzá
Persze az előző alkatrészek 5-6 féle színben kaphatóak itt. Amúgy is ennyiért egész jó vétel két ventivel, gyorszárakkal, plexivel, és a T9-nél jóval minőségibb anyagokkal. üdv -
sznyunyi
tag
Sziasztok!
Hát sajnos 2,5 hét után sem érkezett meg a megrendelt T9 Value fehér ház, így betelefonáltam. Azt mondták, hogy nem hozott a beszállító, csak a másik 3 színből. Kb 3 hét múlva jön újabb szállítmány, amiben talán lesz fehér, de már drágábban (eur/usd miatt). Mondom ok, akkor a zöldből kérnék, hisz abból jött. Erre jött a válasz, hogy rendben 18,4k. De hát rendeltem egyet 15k-ért, nem jött meg, kértem másik színből, ami akkor ugyan annyi volt. Akkor is 18,4k! Na faca!! Hát nem szuper?
Így hát vagy maradok a fekete verziónál, ami másik boltban ha van akkor 15k, vagy másik ház után nézek.
Na most ezek a variációk vannak:
Sharkoon T9 Value fekete
Sharkoon T9 Economy
ThermalTake Dokker
Cooler Master Elite 430
LC-POWER Pro-920BL
NZXT Source 210 Elite
Sharkoon Rebel9 Pro Economy
Ki melyiket ajánlaná? Vagy ilyen áron másik ötlet? A keret meg van rá, 15 nagyon max 16ezer!! De ha olcsóbb, azért nem panaszkodnék!
Fontos a jó szellőzés, az adatlapi cuccaim elférjenek benne, vga-nak legyen úgy min 29-30as hely (6950 vs 480gtx miatt), minőségi ház kábelmenedzsmenttel és könnyű szerelhetőséggel.
Esetleg indokokat is írnátok melyik miért lenne jobb? Illetve egy olyan kérdésem is lenne, hogy alsó vagy felső tápos ház a jobb? Lenne valami hátrányom a felső táppal? Mivel nézegettem még egy ilyet is, nagyon tetszetős: Sharkoon AL4
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!! -
törölt tag
NZXT H2 Midi-Tower, feketében és fehérben, 89EUR, hátsó USB3 csati, 9 kg, elég széles: 215 x 466 x 520 mm, tetőn dokoló, csatik a ház tetején. Korrekt.
-
Ghosti
aktív tag
Vki erre tud mondani árat, vagy hogy mikor jelenik meg? Thermaltake V3 BlacX
Köszi előre is.
-
Grave_444
nagyúr
Szerintetek lehet valami baja a gépházamnak hogy néha átviszem haveromhoz a szomszéd utcába?
(havonta 1x, max 2x)Egy Cooler Master elite 430 házról lenne szó.
-
Dexter-2000
őstag
új nztx ház
de lehet régi és csak nekem új 
-
S.Feri
őstag
Dehogy főne meg, azért na...
Regirck: Ez esetben az Antec P193 V3 talán megfelel néked, esetleg Antec P180 V3.
-
Regirck
senior tag
válasz
S.Feri
üzenetére
A mostani gépem ebbe beleférne? Ez miniATX vagy microATX vagy nem tudom, de nekem rendes méretű kellene aminek a jobb oldala nincs felesleges rekeszekkel tele (vagy ha tele van akkor kivehető és attól ház stabilitása megmarad.
Ne haragudj a most írtam hülyeséget vagy a kérdésemben fogalmaztam legelőször kicsit furán!
Amúgy pofás a ház
-
S.Feri
őstag
válasz
Regirck
üzenetére
Ezt javaslom megtekintésre.
Azt antec minimet cserélném erre, ha cserélném.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
csak érdeklődők olyan ház felől ami teljesíti az alábbi feltételeket:
-USB 3
-kivehető HDD-ODD tartó (ez alatt azt értem, hogy lenne egy SSD-HDD-ODD a gépben annak legyen tartója de a többi feleslegesen ne fogja a levegőt meg a helyet, végül is félig-meddig kivehető legyen akkor)
-alsó tápos
-jó kábel managment
-egy GTX590 vagy 6990 is befér (ha HDD keret nélkül az sem baj, de a 3 felsoroltnak maradjon)
-szép letisztult forma (minimál dizájn) vagy "Gamer" dizájn
-kívül-belül fekete
-ventilátort lehessen bele tenni rendesen(esélyes, hogy Aqua-ba venném, ha onnan írnátok árat az lenne a legjobb és az ára minél olcsóbb természetesen)
Speed limit: Rosewill Range az mondjuk tetszik!
-
Speed limit
tag
Még mindig nincs hír hogy mikor lehet itthon is kapni a Timaios-t vagy a BR665-t?
Viszont most néztem az alaplap leírását és van rajta ha jól látom olyan hosszú usb3 csati.
[link] Na de felmerült bennem hogy szükségem van erre a lapra. Meg éri azt a pluszt ez a lap ehhez képest?Így viszont ha tényleg van akkor kibővült a lista.
Cougar Evolution: 23k
Rosewill RANGER 16,5k
COOLER MASTER Storm Enforcer 20k
BitFenix Shinobi + USB3 adapter 19k
Cooltek Timaios 16kBocsi hogy ilyen hosszúra sikeredet de már ezek kellenének csak

-
Levi's
tag
Üdv
Elég sürgős lenne tehát...
Olyat szeretnék kérdezni hogy a Corsair 650D háznak a 200mm ventilátorai kicserélhetők e esetleg más méretre? A Felső helyére tudom hogy rakható kettő normál méretű de a winchesterek előtt lévőt is ki lehet cserélni esetleg 120 v. 140mm-re? -
törölt tag
válasz
TomiLi
üzenetére
Szerencsére Ő most kivétel, de a legtöbbjüknek nincs ilyen belső USB3 csatija. Neki ebben az esetben egyébként ezeket a belső USB3-as csatival szerelt házakat lehet pl. ajánlani:
NZXT SOURCE 210 ELITE Midi-Tower 14k
NZXT Tempest 210 15k
NZXT Tempest 410 (?k)
Fractal Design Arc 24k
Thermaltake Chaser MK-I 37k
Gigabyte Sumo Alpha Fekete Middle Tower 20k
(nem tom milyen az usb3 :)
Coolermaster Enforcer, ~27k -
TomiLi
addikt
válasz
üzenetére
KaiotEch kollégára gondolsz? Az adatlapján Msi Z68 GD65 van! Ezen van 20pines, belső usb3.0-ás csati! Neki inkább a külső, hátlapi (normál) usb csatlakozóval szerelt ház a macerásabb, mert azt vagy hátra csatlakoztatja, így ha később kell több usb3.0ás csati, akkor azokat bukja, vagy pedig vesz egy 20pin, belső usb3.0 csatihoz átalakítót. Ez ugye plusz költség...
Inkább a felsőtápos ház manapság a nehéz ügy.... meg, hogy felső tápos létére kívül - belül fekete legyen....
-
törölt tag
válasz
albert8
üzenetére
Akinek USB3-as kell, annak USB3-as házat ajánlani, akinek nem szükséges, annak meg nélkülit. A Bitfenix csodát pedig talán jobb elfelejteni, mert ahogy írtam belső usb3-as csatis alaplapja szerintem nincs sok mindenkinek.
Ami a ház gyártókat illeti, én úgy látom egyre több USB3-as verzió jön ki, lásd most pl. a TT V3-at is...
-
törölt tag
Mondjuk az sem megoldás, hogy akinek USB3 kellene, annak odavágjátok (Lásd pl. Albert) ezt a 6eFT-os bitfenix csodát: BitFenix USB 3.0 Front, ami egyébként belső széles USB3 csatlakozóval rendelkezik és lényegében senki sem tudja használni, mert csak a drágább alaplapokon van.
Van USB3 hátra dugható ház nem is kevés:
Thermaltake V3 BlacX Edition (új) nincs ár jelenleg
Sharkoon MS120 / MS140 10k
SHARKOON Vaya Value 10k
Thermaltake Commander MS-1 VN400A1W2N 13k
Sharkoon T5 Value 13k
In Win Mana 136 14k
THERMALTAKE VN600A1W2N Spacecraft VF-I 17k
Sharkoon T9 Value 15k
IN WIN BR665 Midi-Tower - black 16,5k
Cooltek Timaios 17k
LANCOOL PC-K57 17k
ThermalTake Armor A60 19k
IN WIN Dragon Slayer Black 20k
IN WIN Track Midi-Tower 20k
IN WIN BUC Midi-Tower 21k
Cooler Master Silencio 550 21k
XIGMATEK PANTHEON 22k
THERMALTAKE VM400M1W2Z V9 BlacX Edition 25k
Corsair Carbide 400R Midi-Tower 30k
Antec Nine Hundred Two V3-EU Gamer 30k
IN WIN Dragon Rider Black 1.0 - 0.8mm SECC Steel ATX 40k -
Van a lapomon usb 3, de az előlapi jobb nem kell nyúlkálni hátul. Az a hosszabbítós dolog meg csak egy pótlás, én ezt nem így szeretném megoldani, hanem olyan gépházat akarok venni ami megint kiszolgál X évig tetszik is és fel van készítve a jövőre, pontosan ezért van az is, hogy mindenki olyan gépházat akar, nem azért, mert nem lehet élni nélküle, csak magamból kiindulva nem fél évre vesz az ember egy házat.
-
Jim-Y
veterán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Vegyel olyan lapot amin van usb3. Valamint lehet olyan male-female usb3-as kabelt kapni amit be tudsz dugni hatulra es a haz mellett/alatt elore vezeted. Sokkal jobb megoldas mint havonta bejelenteni, hogy nincs szamodra megfelelo haz. Mindent lehet csak akarni kell. Az utobbi egy ket hetben kezdem ugy erezni hogy mindenki ugy beszel mintha elolapi usb3 nelkul mar nem is lenne haz a haz. -.-
-
válasz
albert8
üzenetére
HAF-ba nincs usb3.0 (912 van havernak és rezonál a vinyó eléggé), FD-k egyáltalán nem tetszenek, nekem olyan semmitmondóak. 692, sniper szintén nem tetszik.
Tudom nem könnyű a választás, de megint jó pár évig fogom nézni. Ezzel a mostanival kb semmi bajom, azon kívül, hogy nincs usb 3.0 és a másik, hogy már uncsi 6. éve ezt nézni.

-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Házakban nem vagyok otthon, ezért kérek segítséget.
100 éve ugyanaz a házam van, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, csak már régi és nagyon zörög, ezért jó lenne lecserélnem.Olyan házat keresnék, amiből létezik korom fekete, masszív(súly nem érdekel), elől fedett(tehát nem látszik az optikai meghajtók helye, sőt a legjobb, ha semmi, még power gomb is jó lenne takarva), de jól szellőzzön. Ami továbbá nekem létkérdés, hogy ne zörögjön egyáltalán, tehát a maximum zaj az legyen, ami ventikből jön. Nagyon jó lenne, ha felső tápos lenne, de fektetve. Az egész pedig minél nagyobb, annál jobb. Formatervben pedig minél minimalistább, annál jobb. Tehát az ilyen alienware-es extreme gamer házak alapból ki vannak zárva

Az egész azért nem könnyű, mert nincs rá 60 ezer forintom
Nyílván akkor nem lenne bonyolult választani.Segítséget előre is köszönöm!
-
TomiLi
addikt
válasz
KaiotEch
üzenetére
Usb 3.0: jaja... szerintem azokra gondoltak, akiknek olyan a lapja, hogy nincs alaplapi "belső" usb3.0 kivezetés, csak a lap hátulján.
De ha a lap hátulján lévőt is szeretnéd használni, és a belül is van csati, akkor van már ilyen átalakító is.. (az már más kérdés, hogy fér el normálisan....de van!)Szerk: (#20401) AxBattler: gyorsabb voltál, és szakszerűbb...

Elysium: nekem még egy érdekes dolog tűnt fel a házzal kapcsolatban, ha valakinek esetleg fontos lenne, hogy BTX-szerű háza legyen és nem riad vissza egy kis moddingtól!
A ház alja, és teteje úgy van kialakítva, hogy pikk-pakk megfordítható benne az alaplapi tálca a hátfallal együtt.... Még fúrni sem kell....
-
AxBattler
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
Jó az a ház!
Felül is van hely a tápnak - akár egy másodiknak is...
Ha az alaplapodon van 20-pin-es usb3 csati, akkor egy ilyen átalakítóval megoldható a kivezetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
külsőre még mindig a cm 550 a nyerő! csak hát a hűtés miatt vszinű nem lehet befutó 

Busterftw