- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prime110
aktív tag
válasz
johnny82 #9874 üzenetére
Szia,
Tulajdonképpen - ahogy sokszor írtam is - merőben más a navigációs szoftver logikája.
A Garmin alapvetően amerikai cég és mint ilyen a menüje és a funkciók is arra a logikára épülnek. Az iGO ezzel szemben magyar agyak munkája, a mi logikánkra szabva. Vagy lehet, hogy én magasztalom túl kicsit a dolgot!
A Navonnal alapvetően nem a szoftver a baj, hanem a HW. Voltak rossz sorozatok, mondjuk az utóbbi pár évben ezt némileg kiküszöbölték, bár Isten óvjon, ha garanciára kerül a sor, mert akkor sokáig nem navigálsz sehova.
A Garmin hazai szervize ezzel szemben példaértékű, besétálsz hozzájuk, mindegy, hogy hol vetted a készüléket és egy KV mellett kvázi megcsinálják neked az esetek 99%ában, míg a Navon-nál mehetsz Veszprémbe ha személyesen akarod intézni.
De én nem beszélek le senkit semmiről, mindenki azt vesz, amit szeretne, nálam a navigáció a Becker-rel bezárult, azt idehaza méltatlanul elfeledték, szóval ha lehetne javasolni, inkább azt tenném első helyre, de így nagyon már nincs választás. -
m.jeno
senior tag
válasz
johnny82 #2946 üzenetére
"Az sem baj, ha térkép nincs hozzá alapból, mert olcsón hozzá tudok jutni pl igo8-hoz."
Ezt a mondatot nem is láttam
A navon470 alapból tartalmaz iGO8 vagy Amigó térképet, viszont 0,7" nagyobb a WayteQ kijelzője + ha BT-t veszel, akkor telefonkihangosítás is lehetséges, TMC antennával a forgalmi helyzetet is mutathatja, de navi program hivatalosan csak sygic van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest