- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
drakonisz
csendes tag
Egy egyszerű GPS-t keresek, aminél számomra feltételek:
1. Működjön a full europa, ha rápakolom memóriakártyáról.
2. Gyorsabb legyen, mint én, tehát találjon utat, mire elérek a lehajtóra.
3. Belerakok egy 8 gigás memóriakártyát (Van itthon micro sd, nem kell, hogy adjanak hozzá) félig mp3-al, akkor azokat játsza le. (Még egy kazettás magnó sincs a kocsiban, a lap-top meg 3-4 óra alatt lemerül, hosszabb utakhoz kevés. Zene nélkül meg 8-10 óra után álmosodom erősen, főleg autópályán...)
4. Autóból lehessen tölteni (gondolom ez nem nagy kitétel...)
5. Kijelzője legyen legalább 4", mert kicsit macerás ceruzázni menet közben, ennél kisebb meg kifejezetten problémás én újjaimmal tapicskolva tapasztalatom szerint.
6. Program nélkül legyen meg 30-on belül...Milyen programot tegyek rá? Van itthon sygic 8.30, jó az, vagy van annál jobb? Nekem nem kell semmi extra, csak hogy működjön, és legyen benne sávaszisztens... (Kicsit szívós dugóban 10 méteren 3 sávot váltani, ha későn kapcsoltam...)
Munkához kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest