Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Szeretném a futásaimat követni, regisztrálni, azonban a futáshoz nem szeretném magammal vinni a telefont. Létezik olyan fitnesz karkötő, amelyik a telefont otthonhagyva is végigköveti (akár GPS) a futást, amelyet aztán hazaérve a telefonon is meg tudok jeleníteni, illetve az edzőtársakkal megosztani?
-
Sziasztok!
Mennyire ajánlott a Fitbit Charge 2?
Valaki használja?
-
LámaZ
addikt
Azoknak írom, akiknek van pénze (ilyesmire):
Sony-féle SmartBand Talk SWR30Ami tetszik benne: e-ink kijelző.
Amúgy 31k Ft-ért lehet megvenni egy hazai forgalmazótól.Ilyen már kéne nekem is! ☺
-
LámaZ
addikt
A Xiaomi Mi Band 2 biztosan tudja ezt, és az a kínai Fitbit-klón is, amelyről korábban írtam.
Alapból szerintem minden okos fitneszpántnak kell tudnia, amely (pl. androidos) okostelefonra telepített alkalmazással tud kommunikálni (általában a Bluetoothon keresztül).
Vannak olyan fitneszpánt-gyártók, amelyek...
- külön appot adnak ki a termékhez. Ilyen a Xiaomi;
- nem adtak ki dedikált appot (pl. az én Fitbit-klón fitneszpántom gyártója), de kis sikerrel az eredeti termékhez (Fitbit) kifejlesztett appal működnek;
- nem adtak ki dedikált appot, de a pánt valamilyen univerzális appal működik.A legjobb rákérdezni a gyártónál/forgalmazónál/felhasználóknál (→dedikált fórumok), hogy milyen funkciók működnek a konkrét kütyün, és milyen appal.
Remélem, hogy elég részletes voltam.
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan karkötőt, ami rezeg hogyha hívásom van és mellette méri pulzust is? A karácsony közelsége miatt magyar boltok érdekelnének.
Köszi!
-
LámaZ
addikt
A Google titokban dolgozik egy okos karkötőn: Alphabet.
-
LámaZ
addikt
Íme a vérnyomást is mérő fitneszpántok a Geekbuyingon!
-
lacuska74
tag
Ajándékba szeretnék fitnesszkarkötőt.Akinek adnám infarktus után van, ezért olyan kellene, ami folyamatosan nézi a pulzust, nem csak gombnyomásra.Esetleg, ha túl magas akkor jelezné.Ha tőbbet tud az nem baj, de ennyi lenne a lényeg...bár az alvást is monitorozhatná.
Tudtok ajánlani valamit?
Köszi -
LámaZ
addikt
Mivel hétvége van, nézzetek bele ebbe a PDF-be!
Győrváry Erika angol nyelvű összefoglalója az egészségügyi célú okocskákrólokocska = kicsi okos kütyü
Megszakítom az adásom!
Találtam egy e-papíros kínai okosórát kb. 50 dollárért!
-
LámaZ
addikt
Az egyik kolléga egy másik topikban belinkelte a Withings oldalát. Azért van ám minőségi különbség a kínai kütyükhöz képest. Nem is értem, hogy a kínaiak miért nem alkalmazzák az e-ink kijelzőt, vagy a gombelemet, amellyel akár félévet vagy többet is működnek ezek az eszközök.
-
F4f0rg1
csendes tag
Vásároltam a TD-en egy W2S típusú okos karkötőt. Eredetileg egy Lenovo Vibe Shot-al kellene működnie, de valamiért nem teszi. 4.0 mindkettő Bluetooth verziószáma, így ez nem lehet probléma. A telefon meg is találja az eszközt és elvileg még párosodni is tud vele, de az karkötő ezt nem így látja. Van hozzá egy külön Androidos program (iMove Plus), amely a telefonon fut, de az nem találja meg az eszközt. Elvileg ez lenne az, amellyel a lépésszám, az alvás információk, stb. a telefonra átkerülhetnének. Már kipróbáltam egy másik Lenovo telefonon is, egy P70-en, de azzal is ugyanez a helyzet
Valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatosan? -
LámaZ
addikt
Na, itt van a szunnyadó bökkenő!
Cellpeti: egy gyalogló lépés kb. 70 centi, a futó akár egy méter. De egyénfüggő.
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
olyan fitnesz karpántot keresek(ami lehet inkább már okosóra), ami mutatja, akár telón is szinkronizálás után is, hogy mennyi idő alatt, mennyit futottam és hol. Lépésszám nem érdekel, csak a megtett távolság és az ideje. illetve BT-n keresztül tudna nekem zenét nyomatni vezeték nélküli fülesre.
Szóval:
legyen benne GPS
és BT
meg egy kis tárhely, hogy zenét onnan kapjam.Létezik ilyen?
-
LámaZ
addikt
Nem próbáltam ébresztetni magam vele, de nem olyan erős, én nem ébrednék fel.
Amúgy már második alkalommal fordul elő röpke 2 hét használat alatt, hogy nem rögzítette az alvási adataimat. Nem tudom miért, de pl. ma reggel arra ébredtem, hogy nem aludtam, sőt, már 3 ezer lépést megtettem, ami lehetetlenség, mert nem vagyok alvajáró.
(Lehetséges magyarázat: reggel 5-kor feküdtem le, és aludtam 10-ig, de éjféltől biztosan nem gyalogoltam 3k lépést. Szerintem összezavarja őt, ha valaki éjjel nem alszik.)Szóval, én nem vagyok elragadtatva ettől az Mi Bandtől, de lehet, hogy a többi ilyen eszköz sem remekel, kivéve talán az Apple-ét, ha van neki ilyen.
-
LámaZ
addikt
Nemrég vettem egy Xiaomi Mi 2 okoskarkötőt kb. 30$-ért. Ez egy továbbfejlesztett kütyü, mert előtt ugye volt az Mi 1, amelyet most 15$-ért dobnak a vásárlók után.
Mit tud ez a fitneszpánt?
- OLED kijelzője van, amely kevés áramot fogyaszt, kb. 2 hétig bírja a pici elem.
- Kijelzi az időt, a megtett lépések számát az adott napon, és a pulzusszámot (amelyet csak akkor mér, ha rálépek a forgómenüben, amúgy nincs mintavétel megadott időközönként? vagy csak nem jelzi ki...).
- Van benne egy olyan funkció, amely ha sokat ül az ember, akkor megrezzenti a pántot, hogy mozogjon már egy kicsit. Érdekes módon ez alvás közben nem rezeg.
- Mert tudja figyelni az alvást. Hogy miként van ez megolva, nem tudom. Gondolom, ha sokáig nem mozog valaki, és alacsony a pulzusszám (akkor mégiscsak van mintavétel rendszeresen?), akkor tudja, hogy alszom. Igenám, de megkülönböztet felületes és mély alvást. Hogy csinálja ezt, nem tudom.
- Tudna rezegni, ha bejön valami az okostelón, de ezt nem használom;
- Tud ébreszteni;
- Ja, és az appja kijelzi a napi kalóriafogyasztást.Amivel nem vagyok megelégedve:
1.) Ha már kijelző, miért nem használtak e-papírt? Erre a célra tökéletes lenne.
2.) A lépésszám nem minden. Lehet 5000 lépés sétálva vagy futva, és akkor nem ugyanaz a kalóriafogyasztás.
3.) Miért nem tud figyelmeztetni futás vagy más sporttevékenység közben, ha a számomra megengedett maximális pulzusszámot túllépem?Szóval, lenne ezen még fejlesztenivaló, mert ebben a formában g-a-g-y-i!
-
fenky
tag
Sziasztok!
Olyan karkotot keresek, ami folyamatosan tudja rogziteni a pulzus szamot, es 1-2 napig tarolja is, ha eppen nem tud szinkronizalni a telefonnal.
A Mi Band 2-t, es az Alcor Move-ot neztem, de azoknal nekem az jott le, hogy csak akkor merik, ha megnyomom a gombot.
Valami tipp, kb. 20e ft-ig? -
Bakak
újonc
Sziasztok!
Van tapasztalata valakinek v5s okos karkötővel kapcsolatban? Sajnos nem működik a hívás értesítés és az sms értesítés,ezeken kívül minden. 3 különböző telefonnal + 3 féle androiddal kipróbálva,de sajnos semmi.
Valaki?
Link a karkötőhöz:
http://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_227780.html -
Imy
veterán
Most egy jó ajánlat a Telekomnál a HUAVEI B0 okosóra TELEKOM2016 kuponnal 10900Ft.
-
viny
tag
Sziasztok!
tudnatok ajanlani egy karpantot, amely tudja ezeket:
- ora van rajta
- alvasfigyeles
- rezgo esemeny ertesites (sms, hivas, ...)
- Android kliens van hozza- futas, napi aktivitas meres nem fontos
- nem kerul egy vagyonba...Koszonom!
-
Shia-ko
aktív tag
Nekem valós időben kellett volna a 12-13 óra, munkaidőben akartam monitorozni a pulzusváltozást.
Közben ez változott, munkahelyváltás miatt. Most már csak egy olyan kellene, ami időt mutat és pontosan méri a pulzust is.
Továbbra is FitBit vagy van valami olcsóbb, bejövős alternatíva? Nem akarok próbálkozni, a pulzusmérés elég érzékeny téma.
köszi -
Songo
senior tag
Sziasztok
A Samsung Gear Fit-et használja, próbálta valaki? 1 éve szemezek vele páromnak. most szeretném megvenni de meghallgatok mindent előtte.
Üdv
-
Jabby
őstag
válasz
Richvargas #62 üzenetére
Nem használnak heart rate sensort, álomban "mocorgás" alapján dönti el, hogy mély alvásban van-e a viselője.
Legolcsóbb és legnépszerűbb termék a Xiaomi MiBand 10 USD körüli áron.
Saját topicja is van.
-
Richvargas
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen pls!
Milyen karperec a legjobb az alábbiakra:
- smart wake up (figyelje, hogy mikor optimális ébredni)
- ne legyen túl nagy
- nem fontos a kijelző
- nem kell futást, és egyebet mérnie (tehát gps sem kell)
- mikorofon és kamera sem kell
Az optimális ébresztéshez kell heart rate sensor, vagy működik anélkül is?
Köszi. -
Jabby
őstag
Nem tudom aktuális e még?
6 ezer körül vehetsz az igényeidnek megfelelő I5 Plus Smart Bluetooth 4.0 Watch karkötőt.
-
RBJ
addikt
Erdekes ez az ido 001 nem futott be. Pedig nem tűnik gagyinak.
[link] -
Carry0714
csendes tag
Sziasztok. Én az oprendszer miatt vagyok meglőve. Van olyan karkötő,amit esetleg össze tudok hozni android 4.1 vagy 4.2-es oprendszerrel? A 4.1 lenne az elsődleges. Köszönöm a segítséget.
-
TopGun
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérem. Szeretnék egy okoskarkötőt venni, amik az igényeim: legyen kijelzője, órát mutassa, lépés számláló, megtett táv, lépcsőzés mérő, vagyis, ha lépcsőzök (lépcsőt használok) akkor azt is mérje, elégetett kalória, alvásfigyelő monitor, "gyengéd" ébresztés, Android szoftverrel működjön együtt. Azt hiszem röviden ennyi, szerintetek melyik karkötő felelne meg ezeknek a kitételeknek? Előre is koszi a segítséget.
-
T_Stark
őstag
Üdv!
iPhone-hoz keresnék valami olcsó (10K körül) kütyüt, de annyi van hogy fogalmam sincs merre induljak.
Kijelzős kellene, mutassa az órát, legyen rajta fényképező elsütő, meg a szokásos alvás figyelő, ébresztő, fitness dolgok, hívás jelzés stb... A jó akku idő sem hátrány. -
waces
aktív tag
a miband hamarosan bekövetkező elhalálozása ürügyén kérdezném, hogy mi az a miband klón, ami használható (mert n+1 féle másolat van). ami kell: alvásmonitorozás, inteligens ébresztés és lépésszámlálás. ami nem kell: minden más, mert azokat kezeli az okosóra (ezeket is kezelné, de aludni kényelmetlen benne).
ha esetleg van, aki próbált már ilyen olyan olcsó "egypálcás" miband klónokat, és megosztaná a véléményét azt köszönettel veszem -
joey04
titán
Gondolkodtam fitnesz karkötő vásárlásán, ami fontos lenne a mozgás figyelésén, kalória számoláson kívül, hogy tudjon pulzust mérni és az alvást is monitorozza, ehhez kapcsolódóan legyen benne ébresztés funkció. És az alvást ne időponthoz kösse, mert pl a mi band a nappali alvást nem számolja, de mivel én éjszakás vagyok nappal szoktam aludni.
Ezeken felül jó lenne ha tudná, de nem kötelező: Telefonnal összekötve értesítéseket kapjam meg, csak annyit hogy írtak viberen, vagy valaki hívott, ilyesmik. Jó lenne ha lenne felület pc-n is, webes vagy saját program ahol a statisztikákat látom, nem csak a telefonon/tableten futó programban. Ami még nagyon fontos hogy minden szempontból kompatibilis legyen androiddal és ios-szel is!
Hátha van valakinek valami tippje. -
Fitbit cgarge hogy kel a firmvare frisiteni? Jelenleg 8.80 van
-
KTU
addikt
-
axlfsi
veterán
De ez a 10 oras uzemido pulzusmeressel gondolom ugy van megadva, hogy folyamatos (pulzusmeressel). Ha Te egy nap lemesz a terembe, akarhova sportolni, az nyilvan nem lesz 10 ora, max 1-2. Tehat boven tobbet kell birnia, ha az nem folyamatos pulzusmeres (minek is kellene napi szinten 10 orat merni?).
En a Surge-val szemezgetek, de egyelore nem fer a keretbe a 80 kopelyka erte... -
Shia-ko
aktív tag
Nézegettem még a MIO Fuse-t is, de az 10 órát bír pulzusméréssel, az kevés, legalább 12-13 órát kellene, hogy az egész nap beleférjen, nincs időm/kedvem napközben töltögetni.
Ahogy nézem, 'emberi' áron nem kapni olyat, ami nekem kell. -
Shia-ko
aktív tag
Most a Digicare ERI-vel szemezek. Valaki ismeri esetleg?
-
Shia-ko
aktív tag
Hello,
van valami ötletetek olyan karkötőre, ami mutatja az időt, méri a pulzust (nem ujjbegyen keresztül, hanem folyamatosan)?
Minden más funkció ajándék, esetleg egy ébresztés vagy hívásjelzés jöhet, de nem lényeg.köszi
-
KTU
addikt
Megjött a TW07 és a miband is.
a TW07 sokkal kevesebbet bír akkuidőben kb. 2 nap, de ugye ez nem csoda, kijelző, azonnali információt ad, és tudja azt is hogy ha megszakad a kapcsolat a telefon közt, jelez a telefon és a karkötő is,
és sokkal jobban tetszik mint a xiaomi, (ami szerintem mint 1 bazári 2 pálcás) jöhetnek a kövekráadásul TW07 -en lehet cserélni a szíjat, de ez alapból is kicsivel nagyobb mint a miband
-
Imy
veterán
A TW64 most 11.99$.
Nem tudom, lehet egy ilyet is ki kellene próbálni.
Nekem most MiBand van, de az idő kijelzést hiányolom. -
waces
aktív tag
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Windows Phone 8.1-es telóhoz létezik megfizethető árú fitnesz karkötő?
Egy cikket találtam ahol "ultraolcsónak " nevezett kütyü is 199 dollár... Mindeközben olcsó kínai oldalakról androidra már 15 dolcsiért is van ilyen eszköz. -
Rundll32
tag
Nekem egy Alcatel One touch Idol Ultrám van amivel maximálisan meg vagyok elégedve, semmi gondom nincs vele, jó gyors, szép a képe be van lakva stb... Ahhoz meg nem találok semmit
(Android 4.1)
-
Imy
veterán
Egy újabb ígéretes karkötő.
[link]
-
Rundll32
tag
Az X6 vajon android 4.1 -el elindulna ? Én ezen filozom
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Azért nyitom ezt a topicot, mert én sem tudok eligazodni, hogy mit is vegyek.
Első nekifutásra a Xiaomi Miband-jével szemeztem. De például egy óra funkció is jó lenne.
Most ráakadtam a Vidonn X6-ra. De nem is tudom. Ebben már van óra.Én max 10-12e-et adnék érte egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest