- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
5k körül milyen fejhallgatót ajánlotok?
Sennheiser HD201, esetleg Hd202 II? -
laci06
senior tag
válasz
asadasad22 #7758 üzenetére
Szia!
Nekem az van, és a repedések is stimmelnek.
Ettől függetlenül, azt nem hiszem, hogy ez bármiféleképpen is hatással lenne rá... Mondjuk van amikor az enyémet mások is használják, és akkor állitgatva van mindig, ill ha szállitom akkor összecsukom, és gondolom a műanyag megunta... -
-
laci06
senior tag
Sennheiser HD465:
Vélemények? A kategóriában érdemes mást venni, vagy nyugodtan megvehetem? -
laci06
senior tag
-
laci06
senior tag
-
laci06
senior tag
Szóba hoztátok itt, hogy lehet, hogy a HD555-höz kellene egy erősitő (egyébként jelenleg egy X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro hangkari hajtja, ez nem elég hozzá?), tehát előfordulhat, hogy még igy is javitana a hangminőségen? Egyébként tervezek egy hangkari cserét is, habár nem tudom mikorra (asus xonar essence stx, nagyon jókat irnak róla), meg lehet, hogy a füles is cserélődne(HD650 talán), tehát ezek tudatában érdemes lenne beszerezni egy erősitőt? Ha igen melyiket?
Visszatérve öcsémhez...
Őt a gaming felirat nem fogja meghatni, idén lesz 18, nem igazán játszik, leginkább film, zene, msn... Meg mint irtam egy durván 6-7éves alaplapi hangkariról menne majd a "füles", tehát igy is érdemes lenne venni egy 15-16k-s HD515-t? Én egy HD435 körüli kategóriára(10k) gondoltam, az is eszembe jutott, hogy pont a kari miatt HD202 fölé menni felesleges lenne... De ötletek? Akár AKG fronton? -
laci06
senior tag
válasz
rauschie #5472 üzenetére
Fejhallgatót keresnék...
Öcsémnek lenne szülinapra...
Alaplapi hangkarival menne (realtek alc850), tehát ehhez mérten kéne valami olyan amit ez "ki tud normálisan hajtani". Nekem egy sennheiser HD 555-m van, tehát amennyiben lehetséges ebben a márkában szeretnék gondolkodni, de nyilván más árkategóriában (mivel ezt szerintem abszolút nem tudná kiszolgálni a alaplapi karesz)...
Mi lenne szerintetek a megfelelő? -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok, eddig nem igazán használtam semmilyen extra fejhallgatót, viszont most rászántam a fejemet egy vásárlására
A kérdés az, hogy melyik legyen...
Ajánlottátok nem túl régen a SENNHEISER HD-555-t...
Én is egy ilyen 20k körüli fejlhallgatót szeretnék, lesz alá normális hangkari is.
Ti mit ajánlánátok, ha van valami nagyon jó ár/érték arányú, akkor 20k fölött is lehet, de 20k alá is mondhattok jókat...
Amiről pedig a véleményeteket szeretném hallani, az a SENNHEISER PC 155?
Előre is köszönöm
Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest