Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Itt a fórumban olvastam többször is, hogy a HD 598 -as pántja hajlandó megrepedni normál használat mellett is. Nos én május óta használom a sajátom de semmi ilyen nem jelentkezett nálam szóval remélhetőleg javították ezt a hibát vagy szerencsés példányt fogtam ki. (csak gondoltam érdekességképpen beírom)
-
Az tény, hogy a hagos zenehallgatás károsítja a fület. De azért esetemben közel sem erről van szó. Sőt én igazából csak kímélni szeretném a fejhallgatómat illetve a neki való beállítással használni, hogy még sokáig élvezhessem. Magyarán abszolút emberi hangerőn használom és fogom is.
Szóval akkor még egyszer megkérdezem.
Ezt
Mennyire állítsam Sennheiser HD 598 esetén (gyári értékek)
THD, total harmonic distortion < 0.1 % (1 kHz/100 dB SPL)
Sound pressure level (SPL) 112 dB
Impedance 50 Ω -
-
-
Üdv
Ha tévedésből az ellenállást "< 64 Ω" helyett "64 Ω - 300 Ω" -re állítottam a hangkártyán akkor 1 hét alatt szerintetek keletkezhetett valami kár a HD 598 -ban (nem használtam hangosan illetve sokat sem). ? -
Sziasztok két kérdésem lenne.
Mivel egy házimozi erősítőt mindenképpen vennem kell a tv miatt (Denon -t néztem ki olyan 60000 körül mar kapni jót) aminek ugye van hdmi bemenete. Nos...
Mivel elsősorban az lenne a cél hogy a pc be ne kelljen külön hangkártyát venni az lenne a kérdés hogy ha a hangot GTX 580 ről kapná az erősítő (ugye hdmi 1.3 as kimnet van rajta tehát hangot és képet is küld) akkor hangminőségben ha az erősítőre kötném a fejhallgatót és úgy használnám a gépet akkor hangminőségben okoz e ez valami romlást egy jobb hangkártya és az arra kötött fejhallgatóhoz képest?
Gondolom egy ilyen házimozi erősítő már kiszolgál egy komolyabb fejhallgatót is tehát ezzel nem lehet gond.Másik kérdésem az lenne hogy tudnátok mondani egy jó üzletet ahol van választék és ki is lehet próbálni a fejhallgatókat. Eddig csak MM ben voltam de ott a HD518 jelentette a csúcsot meg úgy összességében nem volt túl nagy választék inkább olcsóbbakból volt sok.
-
Sajnos itt ahol lakom nem nagyon tudom tesztelgetni a fejhallgatókat mert nem igazán van választék de MM ben kirakott Sennheiser PC / HD szólt a legszebben közép és magas tartományban de a mély hangokat hiányoltam belőle. Kérdésem az lenne hogy max 35.000 körül létezik olyan fejhallgató ami legalább szól olyan szépen mint az említett füles de a mély hangokat is megszólaltatja kellő mértékben? PC -ről lenne használva zenehallgatásra/játékra/mozira És mind1 hogy zárt vagy nyitott csak szépen szóljon.
Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest