Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Aktív témák
-
Predator2
addikt
Superlux HD662B ajánlott szerintetek elektronikus zenéhez?
-
Predator2
addikt
Melyik Superlux fejhallgatót ajánlanátok egy olyan embernek aki sok Trance/Techno/RnB zenét hallgat? És eléggé hangos is! + Filmnézés/némi játék
Alaplapi hangkártyával hajtanám!Pár bejövös zene
:
1 2 és végül egy régebbi kedvenc
Szerintetek nekem ajánlható lenne a HD662B?
árban a plafon a 12e ft
-
Predator2
addikt
lenne egy elég "fura" kérdésem
fejhallgatónál melyik adat az ami egy adott cucc hangerejéről árulkodik?
tudom ez függ géptől is de én igazából arra vagyok kíváncsi mekkora az a teljesítmény amit a fejhallgató ki bír magából préselni!?THX
-
Predator2
addikt
válasz
DEJVID #24967 üzenetére
hát már kezdünk picit elkanyarodni a kérdéseimtől (dudika10, DEJVID, schawo, Bodz,
Sajnos nem vagyok BP-i így "vakon" veszem a fejhallgatót (Nógrád megyében lakom azon belül is Borsosberényben)
schawo ajánlotta nekem a Superlux HD681/HD681B mivel ezek a bazárban 8e környékén járnak és ez nekem árban megfelelne viszont 11e környékén vannak a nagyobb "tesói"
azért kérdeztem h az a 3e plus megéri a nagyobbért jobb annyival mint amennyivel drágább?
Nekem az SHP 2500 is megfelelne ha hangosabb lenne+kényelmesebbLinkeltem pár zenét az előző kommentemben szerintetek adott típuson belül ezekhez a zenékhez melyik illik jobban? Sima v F v B? Egyáltalán mi a külömbség? Mit takar a jelölés?
A 681 és a 668 hangosabbak mint a SHP? (Alaplapi integrált hangkártyával használnám: ASROCK P67 Extreme4 B3)
dudika10 írta:
Najó, ez túlzás, ott van még a HD330 és a HD660 is (talán még jobbak is, sőt...), de a 668B egy nagyon népszerű és jó választás
Ezek is Superlux-ok? mert a bazárban nem láttam őket És kb milyen árban mozognak?
Bodz írta:
"Beyerdynamic DTX 710. Ha van rá lehetőséged füleld meg valahol. A DT 235-nél bőven jobb és sokkal kényelmesebb is. 668B-nél nem valószínű hogy jobb, de akár jobban is tetszhet"
Beyerdynamic DTX 710 jobb mint a 681? mert árban kb egyformák
Sry a sok kérdésért és Köszi a válaszokat előre is
-
Predator2
addikt
válasz
schawo #24886 üzenetére
köszönöm bár az igazat megvallva több választ/lehetőséget vártam de gondolom ebbe az árkategóriában nem vagytok annyira benne (több alternatívát
)
Superlux
Van valakinek ilyen fejhallgatója? Vélemény? Tapasztalatok? Megbízhatóság? Hangzás?
Látom h van belőle több változat is mit takar a "B" és "F" jelölések?
Megérné egy halandónak rááldozni azt a plus pénzt és drágább változatokat választani?
(662B/668B) vagy már ebben az ársávban lenne jobb? (kb 11e ft)Linkelek pár zenét h mik azok amiket kb szeretek: (azért teszem ide h ez lapján tudjatok nekem a változatok között ajánlani
http://youtu.be/k2xUMiUrCs8
http://youtu.be/3IHQC1E7UWY
http://youtu.be/Xijh9Q8vXL8
http://youtu.be/SgM3r8xKfGE
http://youtu.be/a2RA0vsZXf8THX a válaszokat előre is
-
Predator2
addikt
2. nekifutás:
Üdv
Fejhallgató cserén töröm a fejem mert a jelenleg meglévő Philips SHP2500 halk és nyomja a fejemet is!Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon egyedül használom nagy ritkán lépek utcára vele.
Milyen célra szeretnéd használni?
Szerintem átlag felhasználó vagyok de lényegében: játékra, skypeolásra, zenehallgatásra, filmezéshez stb...
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
9000Ft a plafon de inkább az alatt "best buy" vételt szeretnék de őszintén szólva minél olcsóbban
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes
Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
Zárt vagy nyitott?
Mind1 rátok bízom amelyik szebben szól!
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Ez is mind1 ha van nem baj ha nincs az sem gond
Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Utálom ha nagyon halk, szépen szóljon (szeretem ha a mély egy kicsit erősebb) de ne nyomja el a "többit"
Honnan vásároljunk? || Mire figyeljünk oda?
Nekem nem gond ha van olyan külföldi bolt ahonnan jó árban lehet beszerezni a cuccot csak legyen megbízható (a termék és a bolt is) és azt kapjam amit a pénzemért jár! még ha az a pénz másnak nem is sok
de az sem gond ha hazai webshoposTHX a válaszokat előre is
-
Predator2
addikt
akkor inkább úgy kérdezem h mit ajánlotok 9e ft alatt?
Hasonló kialakítású legyen mint a Philips SHP2500 mert azzal nem volt bajom sem a méretével pont illik a fejemre/füleimre csak nagyon halk
Köszi a válaszokat lőre is
Ui: Nem tudom mennyire számít de leírom: integrált hangkártyám van és trance, techno párti vagyok ahoz kéne legfőképpen nem kell h 23km vezeték legyen hozzá
az nem gond ha strapabíró és "megbízható" -
Predator2
addikt
üdv
nemrég vásároltam egy Philips SHP2500 típusú fejhallgatót de sajna nagyon halk (amellett h süket vagyok) szeretnék valami hangosabbat d ezt minél olcsóbban!!
Hasonló kialakítású legyen mint a SHPKöszi a válaszokat lőre is
Ui: Nem tudom mennyire számít de leírom: integrált hangkártyám van és trance, techno párti vagyok ahoz kéne legfőképpen nem kell h 23km vezeték legyen hozzá
az nem gond ha strapabíró és "megbízható" -
Predator2
addikt
üdv
a 2 fejhallgató közül melyiket válasszam?Philips SHP 1900 v Philips SHP2500
THX a választ előre is
-
Predator2
addikt
üdv
szeretnék venni egy új fejhallgatót
3-4e a max keret rá
rem tudtok egy jót ajánlani
THX előre is
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest