- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Csurga #13750 üzenetére
2db Jamo SL 180 hangfal és alig lehet hallani a különbséget
Entry level hangfallal ne is csodalkozz, ha nem hallod a 128kbit es a 192kbit kozti kulonbseget.
Havernak volt ilyen tuskogazdasagos allo Jamo, basszusa dong ezerrel, kozep+magas, alig hallatszik, en polcra valo Jamo E630-amnak sokkal reszletesebb hangja van, pedig ez sem a csucsok csucsa, K242HD fulesemnek sokkal jobb hangja van.
(Mondjuk az E630 2x annyiba fajt anno, mint az SL180, hiaba van feleannyi fabol.)
-
AMDFan
addikt
válasz
Csurga #13738 üzenetére
"Igen, ezen már én is gondolkoztam, hogy vannak olyan szépen grabbelt mp3-ok, hogy alig lehet megkülönböztetni egy lossless fájltól."
Nyugodtan leírhatod, hogy nem lehet megkülönböztetni
Én legalábbis nagyítóval kerestem azokat az mp3akat amikben felfedezni vélek némi különbséget. De bárki kipróbálhatja a foobar ABX teszttel, hogy meg tudja-e különböztetni az mp3at a flactól. Nem egyszerű, nagyon nem
-
válasz
Csurga #13540 üzenetére
Keverőnek és fülesnek vajmi kevés köze van egymáshoz.
A DJ füleseknek jellemzően nagyobb a nyomóereje (6,0N), mint a monitor/stúdió (3,5N) vagy otthoni (1,5-3,5N) felhasználásra szánt füleseknek. Ebből persze nem következik egyenesen, hogy mind kényelmetlen hosszú távon, de azért nem meglepő.
Csak azért mondom, mert amit lőttél (STANTON DJ Pro 2000), az megint egy DJ füles -
válasz
Csurga #13529 üzenetére
Creative Aurvana Live!
Superlux HD681Esetleg használtan AKG K530 LTD
Ezek mind megeszik reggelire a Reloopot.
-
Shufny
őstag
válasz
Csurga #13525 üzenetére
Ha jól vettem ki akkor hordozható kéne. Ha visszaolvasol látod, miket szoktunk ajánlani az árkategóriában. Például kezdheted az itt felsoroltakkal. Hozzátenném esetleg a Numark PHX -et. Jókat olvastam róla, és itt (mármint abban a boltban, amit linkeltem) össze is tudod hasonlítani a Reloop -pal.
Ha ez sem elég, akkor túrkálhatsz head-fi -n. Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot.
(#13530) sipi83: Ha nem sűrgős, akkor remélhetőleg pár hónapon belül lesz alkalmad összehasonlítani az M-Stage -emet a Bravo V2 -vel.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest