- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kezdetnek. Aki tudja, egészítse ki, javítsa!
Ajánlott fejhallgatók 20000 forint alatt
AKG K518
Fő karakterisztika: mélyorientált
Jellemzők: zárt, supra, hordozható
Előnyök: könnyen hajtható
Hátrányok: mélytúlsúlyos
Ajánlott: hordozható fejhallgatókéntAudio Technica AD300
Fő karakterisztika: semleges
Jellemzők: nyitott, circum
Hátrányok: mélyhiányos
Ajánlott: komolyzene, jazzAudio Technica M30
Fő karakterisztika:
Jellemzők: zárt, circum
Előnyök:
Hátrányok:
Ajánlott:Beyer DT235 (DT231)
Jellemzők: zárt, circum, hordozható
Előnyök: könnyű
Hátrányok: hordozhatóként kicsit nehezen hajtható
Ajánlott: általános használatraCreative Aurvana Live! (CAL!)
Jellemzők: zárt, circum (Denon D1001 származék)
Hátrányok: mélytúlsúlyos
Ajánlott: elektronikus zenéhezKoss Porta Pro
Fő karakterisztika: középorientált
Jellemzők: hordozható, összecsukható, nyitott, supra
Előnyök: könnyű és kényelmes
Hátrányok: kinézete megosztó, hordozhatóként kicsit nehezen hajtható
Ajánlott: hordozható fejhallgatókéntShure SRH240
Hátrányok: kicsit mélyhiányos
Ajánlott: komolyzene, jazz, rockSuperlux HD681
Fő karakterisztika: mély orientált
Jellemzők: félnyitott, circum
Hátrányok: mélytúlsúlyos, sok magas
Ajánlott: elektronikus zenékhezSuperlux HD681B
Fő karakterisztika: V-alakú
Hátrányok: kicsit mélytúlsúlyos, sok magas
Ajánlott: általános használatraSuperlux HD681F
Hátrányok: kicsit mélyhiányos, kicsit sok magas
Ajánlott: komolyzene, jazz, rockSuperlux HD668B
Hátrányok: kicsit sok magas
Ajánlott: általános használatraSuperlux HD662
Fő karakterisztika: mély orientált
Hátrányok: mélytúlsúlyos, sok magas
Ajánlott: elektronikus zenékhezSuperlux HD330
Előnyök:
Hátrányok: nehezen hajtható
Ajánlott: általános használatraSuperlux HD660
Előnyök:
Hátrányok: nehezen hajtható
Ajánlott: általános használatraSuperlux HD661
Jellemzők: zárt, circum, hordozható
Hátrányok: kicsit sok magas
Ajánlott: általános használatraSony MDR-XB500
Hátrányok: nagyon mélytúlsúlyos
Ajánlott: csak elektronikus zenékhez -
válasz
bajnokpityu #29270 üzenetére
Dehogy, Symbianosok régiek.
-
válasz
Shufny #29263 üzenetére
Tulajdonképpen az Apogee is ki tud jönni 600mW-tal 150ohmba, a gond az, hogy nincs elég tartalék a csúcsértékekre. Csúcsteljesítmény közelében lekonyulnak, és nem tudják kiadni a szükséges (és jóval magasabb) pillanatnyi csúcsértéket. Ezért kell hozzá egy jóval nagyobb teljesítményű végerősítő.
-
válasz
Shufny #29261 üzenetére
SGS kimenője az erősítés mértéknek függvényében változó, így nincs fix értéke. A hangerőszabályzás olyasmi, mint egy kimenetre kötött potméter, de közben a gaint is diszkrét értékeken változtatja. Nem értek hozzá eléggé, hogy pontosan megértsem a működését.
K1000 Elég az neki, múltkor is azt számoltuk, hogy 5-600mW kell bele max.
-
válasz
Shufny #29259 üzenetére
Az az SGS2, amit itt linkeltél, és semmi köze az SGS-hez. Az SGS2 Yamaha DAC-ot használ, és egy nagy határ f*s.
Ettől függetlenül nem szól jól az SGS-ről a füles. Illetve hogy is mondjam, fogyasztható, de meg sem közelíti az Apogeet. DF-fel viszont sokkal kisebb a különbség.
-
válasz
dudika10 #29253 üzenetére
De ezt is írtam:
"Viszont most elolvastam az eredetit. Nexus S a kiválasztott, amire szinte kötelező a Voodoo kernel kiterjesztés. Azzal bármilyen fejhallgató jó lesz telefonáláshoz is, mert a telefonba épített mikrofont és a fejhallgatót együtt lehet használni."
(#29254) bajnokpityu
Biztos vagy benne? A HTC Dézim és a Samsung Galaxy S-em alapból nem tud ilyetKorábban a Symbianosok (5800, SE Vivaz) tudták.
-
Dehogy olvastam
A te kivonatod alapján ajánlottam, de nem értettem a telefon jelentését.
Viszont most elolvastam az eredetit. Nexus S a kiválasztott, amire szinte kötelező a Voodoo kernel kiterjesztés. Azzal bármilyen fejhallgató jó lesz telefonáláshoz is, mert a telefonba épített mikrofont és a fejhallgatót együtt lehet használni.
-
válasz
bajnokpityu #29188 üzenetére
Miért kéne hazudnom?
"én túlzottan kíméletlen voltam a 840el. visszaolvasva, annál azért sokkal jobb."
Ez viszont a létező legrosszabb, amit írni lehet egy fülesről. Magyar fordításban: "K..va sz.r, de azért egy kicsit jobb annál" -
A K500 jó állapotú gyári párnával nagyon jó. A K601 párna sajnos jelentéktelenné teszi a hangját. Mondjuk még mindig jobb, mint a rossz K500 párnám
Csak tudnám, hogy ez az idióta AKG miért nem gyártja az eredeti K500-t?
-
válasz
Ákos97 #29125 üzenetére
A beírásaid a téma ismeretének teljes hiányát mutatják. Nincs ezzel semmi gond, senki nem születik tapasztalatrak semmilyen témában, ahogy a fejhallgató sem az anyaméhben nő az ember fejére. Egyelőre nincs megfelelő memóriád/emlékeid a különbségek összehasonlítására, nincs elképzelésed arról, hogy mit szeretnél, továbbá süt a hozzászólásokból, hogy még nem igazán érzed, hogy mit is kéne hallani. Pl a Q460 egy hatalmas bumm a fejbe, csak mélye van, zavaros és nagyon fárasztó hangja van.
A fő probléma, hogy óriási magabiztossággal írsz kapitális baromságokat, és kötöd az ebet a karóhoz, vitázol értelmetlenül.
A helyedben egyelőre vennék valami egyszerűbb fejhallgatót 20k körül, élvezném a zenét, és ha megszoktam a hangzást, kitaláltam magamban, hogy mit szeretnék, utána lépnék feljebb.
Persze a te döntésed, ha gondolod mehetsz fejjel a falnak is, de nem biztos, hogy egészséges.
-
-
válasz
bajnokpityu #29047 üzenetére
Lehet, hogy komolyzenére nem tökéletes, csak 90%-os, de minden másra 90% fölött van.
-
válasz
bajnokpityu #29041 üzenetére
Omg, elég jó ízlésed van, bár nekem cirógatná olyan jó hifi a fülemet minden nap, mint ami nálad van. Hallottam már párat, de eddig a tiéd nyert, minden szempontból, milliós rendszerek fölött is.
Szóval ez nem ízlés kérdése, amiből honnan is lenne nekem jobb/több, mint neked v. bárki másnak, hanem inkább fülakusztika és elvárás kérdése.
Én a nyugodt hangot kedvelem akár a részletesebbel szemben is (főleg azzal szemben?), engem a K500 (igaz nincs eredeti párnám hozzá
) hangja fél/egy óra alatt teljesen lefáraszt és idegessé tesz. Számomra a 840 szofisztikáltabb.
Ha gondolod, adhatsz egy esélyt a 440-nek, az talán egy kicsit részletesebb, viszont több a mélye, és sziszegősebb.
-
válasz
szakibá... #29037 üzenetére
Nekem csak fekete feliratos DF-em van, az egyáltalán nem magastöbbletes, de 241-et sosem hallottam.
-
válasz
szakibá... #29030 üzenetére
K241 egy öszvér, Sextett membrán DF kagylóval.
(#29021) bajnokpityu Én örülök, hogy kipróbáltad, és megosztottad róla a véleményed, már legalább nem csak én írok róla.
-
válasz
bajnokpityu #28958 üzenetére
Pont a K500 egyik hibája, hogy van egy magasfrekis torzítása. Mint mindig: szerintem.
Pont ezért sokszor sziszeg, és részletesebbnek tűnik, mint amilyen, szerintem.
Valószínű, hogy a fülek akusztikája különböző, ezért más hallgató más hibákat hall meg, és emiatt más fülest szeret.
-
válasz
bajnokpityu #28952 üzenetére
Árul K601-t helyette. Kapható kb annyiért, mint a 840.
-
válasz
bajnokpityu #28948 üzenetére
20 éves
Az árakat ne így hasonlítsd. -
válasz
bigmasterg #28939 üzenetére
800-hoz képest jóval kevesebb van neki (úgy hallottam, én)
KMT miért vagy ennyire prekoncepciós? Hallgasd már meg, plz.
-
válasz
bajnokpityu #28936 üzenetére
Süllyesztett a teteje. Pont ez az egyik ok ami miatt a K1000, a HD650 és az SRH840 is tetszik.
szóbűvészeknek Nem, nem ugyanaz a kategória.
-
válasz
bajnokpityu #28919 üzenetére
Egy-egy perc becsapós lehet.
Kár lenne komolyabb következtetést levonni belőle.
-
válasz
bajnokpityu #28916 üzenetére
Igen, Juli@+klón, a beépített erősítőJével kár erőlködni.
-
válasz
bajnokpityu #28911 üzenetére
Juli@-ról próbáltad már?
Az alapzaj szerintem a klónból jön.
Érdekes, hogy a K500-t hasonló potiállásról hallgatod, mint a 840-t. Ez alapján a 840 nagyon hangosnak kéne lenni. Nálam 15-20% és 40% a két potiállás, ha egyforma hangerőt szeretnék, de a 840-t a zártsága miatt inkább alacsonyabb hangerőn.
-
válasz
Ákos97 #28841 üzenetére
Ne aggódj, először senki sem tudja, hogy mit keres. Hallasz itt egy halom tanácsot, javaslatot, de hidd el, a válaszolók által javasolt fülesekig mindenkinek 3-5 másik fülesen át vezetett az útja. Nem hiszem, hogy bárkinek is az első komolyabb fejhallgatója tetszett a legjobban, főleg egy-egy találkozó után.
DT880/600
Ma hallgattam a DT880/600-t és teljesen más, mint a 250 ohmos változat. A 600 ohmosban jelentősen több mély van, és jóval melegebb tónusú füles. A DT990 jutott róla eszembe. Még nem volt rendesen bejáratva, és valószínűleg bejáratás után jó lesz, de a magas tartomány pár óra után meg sem közelítette a bejáratott 250 ohmos változatot. -
válasz
contaxg #28798 üzenetére
Ez a probléma hangerőfüggő. Direkt metált hallgattam hozzá illő hangerővel mindegyik fülesen. Így jött elő a probléma. Egy komolyzene, és a hozzá tartozó hangerő valószínűleg nem hozza ki, ahhoz elég merev a kagyló. Mivel addig csak jazz volt a "tesztkörülmény", nekem sem tűnt fel a hiba, de mivel a tegnapi vita metálról szólt, úgy döntöttem, vele is meghallgatom.
-
Most sok SRH840 K500 és HD540 hallgatás után visszatértem az SRH240-hez.
A SRH240 transzparenciája számottevően kisebb, mint a 840-é. A közepei megvannak, de nem elég tiszták. Kicsit 555-szerűen maszatolja a közepet. A mély tartomány is (hasonlóan a 440-hez) szenved a gyenge anyagminőségből eredő vibrációktól, amik visszaszólnak, és rontják a mélyek részletességét. Lehet, hogy ez a két hiba összefügg, és a 440-nél gyengébb kagylóház már a középfrekvenciákon is rezonál, ezért keni a közepét is.
-
válasz
p_adam #28788 üzenetére
Nekem viszont nagyon nagyot domborított a K1000. Gyengébb fülesre számítottam. Azt gondoltam, hogy több a füstje, mint a lángja, de a HD800-at nagyon eltette a helyére. Nem is részletességben, hanem "tökéletességben". A HD800 részletessége az én érzékeim szerint mesterkélt. Túllövéssel (nem, nem arra gondoltam) és kiemelésekkel úgy tesz, mintha a valóságnál is részletesebb lenne. Ráadásul ezek a kiemelések direkt rosszat is tesznek sok esetben.
-
válasz
dudika10 #28775 üzenetére
A Skullcandyt is viszik mint a cukrot, nem attól jó, tudod nagyon jól. Olyan is viszi aki nem tudja, hogy miért viszi (ez a többség). Ha attól lenne jó, hogy viszik, nem mondanám.
(#28778) p_adam Hallottam olyan DAC-ot, ami valószínűleg sokkal jobb, mint egy Lavry, de te azt úgysem vállalnád be.
Ja és sokkal olcsóbb
-
-
válasz
dudika10 #28769 üzenetére
Én nem vagyok érdekelt az értékesítésben, hidd el. Merre laksz, holnap elhozom a SRH840-t, és meghallgathatod a hétvégén. Utána elmondhatod minden szarnak, tényleg, szétcincálhatod apró darabokra a hibáit.
Ádámnak odaadtam a DF-t, vártam, hogy ír róla, de csak pü-t írt. Neki nem tetszett, mert sávhatárolt alul fölül, ami való igaz. Súlyos hibája, sajnos.
-
válasz
bajnokpityu #28764 üzenetére
Egyébként félreértések elkerülése végett, nincs az az Isten, hogy eladjam a K500-amat. Ha minden más repül, ő marad meg legtovább. Ez egyszer érzelmi kérdés, másodszor komolyzenére ez a legjobb fejhallgatóm, és számomra az a legfontosabb műfaj.
szerintem objektiv Nem véletlenül húztam alá, és fogalmaztam így.
Minden szubjektív.
-
válasz
dudika10 #28757 üzenetére
Klasszikus zenét legélethűbben egy Staxtól esetleg a K1000-től kapod vissza. Az a baj, hogy komolyzene alapján a legnehezebb megítélni egy fülest, mert komolyzenét nagyon sok fejhallgató képes nagyon jó minőségben (még ha nem is tökéletesen, hanem itt-ott kisebb hibával) előadni (De pl HD800 a térből össze-vissza kiugráló magas tartományával elég gyengén teljesít itt). Ja igen, apropó komolyzene, a K500 szenvedésem stációiból kihagytam a crossfeedet.
Ha akartok objektíven rosszat hallani a Shureokról:
240: gyengus anyagminőség, nyekereg, kétoldali kábelezésű, vékony szirszar kábele el fog szakadni, ha nem eléggé vigyáznak rá, kicsit kevés mély, a párna kemény, mélyben aktív zenékhez nagyon nem ajánlott
440: kicsit sok mély, kicsit sok magas, túl nyomulós, túl agresszív hang, lágyabb zenékhez nagyon nem ajánlott
840: batár nehéz, szar megoldás a 2,5mm-es jack csatlakozója a házba, továbbá emiatt sosem lehet szimmetrikusan kábelezni (na jó némi fúrkálás árán), kicsit kevés a magas tartománya, ebben a kategóriában lehetne akár kicsit részletesebb, a fel csavart és dögnehéz kábele sokaknak nem fog tetszeni, kicsit kemény a fejpántja, ami a füles és a kábel súlyával kombinálva könnyen lékeli a koponyát
(#28764) bajnokpityu Van egy k*vajó hifi rendszered. Komolyan k.va jó. Hallgasd meg egymás után a kettőt, és tedd fel magadnak újra ugyanezt a kérdést.
-
válasz
ntomka #28747 üzenetére
A K601-gyel (K500-zal
) évek óta küzdök, próbálok mindent, DAC-erősítő-párna-anyámkínja, amióta megvan azóta erőlködök. Visszaolvashatsz a fórumban szenvedésem stációiról. Tisztelem a hangját, de nem szeretem. Az a baj, hogy ez a tisztelet kevés számomra.
Van egy bizonyos hangzás, amit örökké kerestem. Talán azért maradtam objektív (egyébként ki van zárva), mert még nem találtam meg a saját hangomat. Még az élő fába is belekötöttem, ez igaz, de hogy ez lenne az objektivitás, azt nem hiszem. Amióta megvan a kutatott hangzásom, (3 másodperc alatt meglett a szeptemberi talin), azóta ezt tökéletesnek érzem, nem tehetek róla. Lehet, hogy ez egy hiba és ezek szerint valószínű másnak nem ez a tökéletes, de ha te a Jim Beamet szereted én meg a Jack Danielst (
), akkor valószínű te mindent ami nem JB szidni fogsz, én meg ugyanez JD-vel. Ha pedig egymással beszélgetünk, akkor nem találunk közös nevezőt.
Egyébként szerinted a K601 annyira jó fejhallgató?
-
-
-
válasz
bigmasterg #28675 üzenetére
Nem tudom, hogy a HD250 vagy egy elektrosztatikus/planár mit fog szólni a szar minőségű metál/rock felvételekhez.
(#28678) Deadzone41 Akkor tulajdonképpen mindenre jó
-
válasz
bajnokpityu #28664 üzenetére
Van benne, a Luxmanban is van, de minek.
-
válasz
Ákos97 #28659 üzenetére
Jesszus
Ez ám a vaktában lövöldözés.
K701 az örök ellensége minden rocknak/heavy metálnak. A Denonról f*ngom sincs, de a D1100 ismeretében a B2 mellett nagyon utálnád.
Még egyszer mondom, a Rotel egy végfok, nem fejhallgató erősítő. Hangfalak meghajtására való.
(#28658) p_adam Úgy tűnik, Ádám nagylelkű kedvében van, és eladja az egyik elektrosztatikus fülesét 80-ért Ákos97-nak
-
válasz
schawo #28649 üzenetére
Valószínűleg az összes Shure érzékeny a szigetelésre, ezért hallja mindenki máshogy. A 840 egységesebb hangzást ad, mert annak a párnája olyan, hogy mindig tökéletes a szigetelés, cserébe viszont csillapít a mélyeken. A 440 nálam mindig tökéletes szigetelést tud adni, mert a kagyló szépen befordul a fej alakjára, akinek viszont olyan formájú a feje, hogy nem tökéletes az illeszkedés, annak lehet, hogy kevés volt a 440 mélye. A 240 kagylója fix kialakítású, nem forog a függőleges tengely mentén, így nehezebb elérni a szigetelést, ezért hallottam először kevésnek a mély tartományt.
-
válasz
schawo #28646 üzenetére
1. A 840 párnája nem nagyon akar rajtamaradni a 240 kagylón. Ez valószínűleg még kisebb, mint a 440, de lehet, hogy csak csúszósabb az anyaga.
2. 840 párnával még kevesebb lett a mély és kicsit kevesebb a magas. Szóval nem igazán jó irányba változtat.
3. Talán pont a 440 párnája hozhatna javulást rajta, mert az meg erősíti a mélyeket, és még rajta is marad. Azt nem tudom kipróbálni, mert nincs itt 440szerk:
4. Egyébként nem is olyan kevés a mély benne, mint elsőre gondoltam. Nagyon érzékeny a felhelyezésre, és azon belül is a szigetelésre. Ha sikerül jól lezárni a a belső teret, akkor megjön a mély tartomány is. Még mindig kicsit kevesebb, mint a 840, de a különbség mennyiségi tényleg nem óriási. Úgy már igencsak pofás füles. -
válasz
bajnokpityu #28645 üzenetére
Mindjárt megnézem a 840 párnájával. Meglátjuk.
-
válasz
contaxg #28641 üzenetére
Marha jó, ettől függetlenül nehéz lesz eladni. Aki első fülesét veszi és 15ezer forint a kerete, az nem hallgat komolyzenét/jazzt, aki meg már túl van 8+2 fülesen, az nem fogja sajnálni a 840-re a pénzt, ami (szerintem és sokal) jobb ennél. A 240-nek füles hangzása van, a 840-nek meg komoly HIFI rendszer hangzása van.
Az SRH240 egyébként nagyon-nagyon hasonlít a K240DF-re. Mintha azt akarták volna másolni hangban. Ha egyforma alakjuk lenne, nem biztos, hogy meg tudnám különböztetni őket csak hangzás alapján.
(#28644) contaxg Oké, második/tartalék fülesnek tényleg nagyon nyerő.
-
válasz
#93966848 #28636 üzenetére
Az árat figyelembe véve/nem figyelembe véve, saját magamnak mindenképpen a 240-t. (értsd: szerintem jobb a 240) Neked inkább a 440-t.
Azt azért meg kell jegyezni, hogy a 240-ben kevés a mély tartomány. Ezt egy rutinos fül helyén tudja értékelni, de aki még 2.1-ekhez szokott, annak valószínűleg kevés lesz. Épp ezért szerintem nehéz lesz eladni a 10-15ezer forintos kategóriában. Aki ilyen hangzásra utazik, annak ott a 840, ami az anyagminőséget és a hosszú hallgathatóságot is ötvözi a még lineárisabb hangzással.
A PÜ-t láttam, de inkább itt válaszolok, mert nyilvános az infó.
-
válasz
#93966848 #28630 üzenetére
Dehogy izzad bele a fejed, illetve nem jobban, mint bármi más zártba/félzártba.
Térérzet: pont olyan, mint a középcentrikus füleseké, szűk, viszont pontos.
Hangminőségét nem tudom máshoz hasonlítani, mert nem jellemző ez a hangzásvilág semmilyen másik fejhallgatókra.
mindenkinek Ki ismer másik mid/hi-fi középcentrikus fejhallgatót?
ntomka Kerestél kevesebb méllyel rendelkező hasonló fülest, mint a 440: lásd SRH240 Egy újabb bőr ugyanarról a membránról. Kicsit gyengébb anyagminőség, kevesebb mély, egy kicsit nyugodtabb hangzás, de egyébként hangminőségileg ugyanaz, mint a 440 vagy a 840. A 240 kicsit jobban hasonlít a 840-re mint a 440-re. Az árát valószínűleg anyagminőség alapján lőtték be.
-
válasz
HollyBoni #28619 üzenetére
Biztos, hogy "megcsinálta". A járatás, az annyit tesz, hogy hallgatás. Az első pár tíz óra számít, utána számottevő változás nem valószínű. Mivel a 440 egy nulla órás fejhallgató volt, és csak két napig volt nálam, nem volt esély, hogy hallgatással bejáródjon, ezért éjszakára is betettem, lett benne huszonpár óra. Most már a valódi hangját mutatja.
-
válasz
R4NG3R9715 #28581 üzenetére
Van valami konkrét oka hogy ez képbe került? Ennek az árért sok sokkal jobb füles van.
-
válasz
bigmasterg #28570 üzenetére
Ja, igen, tényleg, a Z-2300-hoz képest nyomozni kell benne a mély tartományt.
-
válasz
#93966848 #28564 üzenetére
Jól van nyugi, az ifjúságot néha elkapja a hév, senki sem haragszik, és senki sem ellenséges.
Szóval füles ajánlat: Shure SRH440 20 és 30 között per pillanat vitán felül ez az egyik legjobb füles. Szerintem A legjobb, ezen viszont már lehet vitázni. Azt mondom, hogy első körben próbáld meg egy Xonar DG-vel, vagy ha notebookod van, akkor annak integráltjával. Ha valami nem szimpi (notinál előfordulhat), akkor találunk valami kellemes FiiO megoldást olcsón.
-
válasz
bajnokpityu #28523 üzenetére
Nem világverő források, de igenis van közöttük használható. A 840 bizonyos laposokról egész jól szól.
(#28530) Jimanszky Ezt a témát hagyjuk, plz, ha te hallod, örülünk neki, mindenki boldog.
Aktív témák
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest