Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #34620 üzenetére
A K500-nak emlékeim szerint nagyobb a párnája és teljesen más az anyaga és a komfortja. Éppen tegnap hallgattam egy K501-et, de szerintem még be sem volt rendesen járatva. A gazdija 6 éve vette és olyan állapotban volt, mintha most vették volna le a polcról.
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #34618 üzenetére
Ennek nagy és köralakú. Ha erre jársz, adok kölcsönbe...
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #34615 üzenetére
Megpróbáltatnék vele egy Beyer DT770-et. Mivel 32Ohm-os eszméletlenül jól szól még egy iPodon is. A kényelme biztos hogy van olyan mint a 595-é. Viszont zárt és nem ilyen szép.
-
contaxg
veterán
válasz
F.B.I. #34583 üzenetére
"A cigaretta füstje menthetetlenül beivódik a kanapé és a fotelek kárpitjába - legalábbis ezt hiszik sokan, akik még nem vetették be ilyenkor a szódabikarbónát. Ez a hatékony, ugyanakkor filléres szer kitűnő szagtalanító, és nem csak a hűtő esetében. A kárpitozott bútorok cigarettaszagát könnyen eltüntetheted a segítségével: csak szórj belőle egy keveset a bútorokra, néhány óráig hagyd, hogy magába szívja a szagot, majd alaposan porszívózd át a bútorokat."
Aztán, hogy tényleg jó-e azt nem tom...
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #34558 üzenetére
PÜ
-
contaxg
veterán
-
-
-
contaxg
veterán
válasz
szakibá... #34423 üzenetére
IP Address 180.67.205.190
Host goldenears.net
Location KR, Korea, Republic of
City Seoul, 11 -
Organization SK Broadband Co Ltd -
contaxg
veterán
válasz
Cimbooora #34413 üzenetére
Pioneer SE-MJ151-K.
Hogy nehezebb legyen a döntés! -
contaxg
veterán
válasz
ntomka #34407 üzenetére
Előbb írtam, hogy teljesen egyetértek azzal, hogy egyedi ajánlás nem elég a címlaphoz (mondjuk kettő sem). Véleményem szerint a listára főleg személyes szimpátia, mint a valós műszaki tartalmak és képességek alapján kerültek az ajánlott fejhallgatók. A csapat 90-95% teljesen más eszközöket használ. Azért ezen érdemes lenne elgondolkodni.
-
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #34401 üzenetére
Az AT egy monitor fejes. NIncs olyan basszusa mint egy At M50-nek, de meg van neki mindene. Most nem csak jazz illetve klasszikus volt a cél, hanem rock is, ami Shure-nak nem a legnagyobb erőssége...
Továbbá a Shure-nak 2 hónap alatt eltört a kábele a jack tövében, ennek acélházas 3.5mm-es jackje van, rugós törésgátlóval.
Még olyan apróságokat nem is említettem, hogy a Shure dölésszőge a fülre nem állítható, no meg az anyagminőség. Az At nem recseg... Ettől függetlenül imádom a kis Shure-t hisz a nyarat "vele töltöttem"! Az sem véletlen, hogy aki vett ilyet az minden hibájával nagyon szereti!
-
contaxg
veterán
válasz
Reaper04 #34360 üzenetére
Max. 10eFt-ért ez az egyik legjobb választás.
A No1. hozzászólás out of date(#34363) dudika10
Maradnék a segítségednél ebben a témában öszinte tisztelettel!! -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #34352 üzenetére
Álmaim digigépe....
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
ntomka #34312 üzenetére
1. hozzászólás lassan out of date
Viszont eszembe jutott, hogy tegnap volt kezemben több Bose füles...
15eFt kérnyékén simán lenyelem az olcsó műanyag hatás "békát", de 50eFt-ért?Irdatlan gagyinak tűntek szegények, de állítólag viszik...
(#34317) Bodz
Nekem tetszik a Beyer plüss fülpárnája, nekem jobb bárminél.
Még a zártfejeseket is hajlandó vagyok a fejemen tartani ezzel a párnával.(#34315) PuMbA
Nyikorogni nem, de azért megreccsen egy erősebb kéz alatt.
Mi történt a Superlux füleseddel, hogy elpattant a borítása a fejpánton? -
contaxg
veterán
Én ezt értem, de pl a Shure SRH240 recseg mint az istennyila és még nem is szól jól egy DTX910 mellett. De mint írtam, 20eFt alatt szerintem mind kopogós múanyagból van.
Egyébként pont ettől lesznek tartósak, de csak akkor, ha kellő mennyiségű nyersanyagból készültek és nem vékonyka plasztikból. Talán ezért is adnak ezekhez 2 év garit.A DTX910-nek egyébként egy baja van. Hihetetlen vastag a kábele!
Mondjuk lehet, hogy éppen ettől is szól jól! -
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #34272 üzenetére
(#34275) Iomega
Technics
De ha nem látszana a végén soha nem jönne rá senki.Már elaludtam, de "valaki" nyomott egy kis Time To Pretend-et a szomszéd helységből.
Bocsesz, hogy nem tartottam be a játékszabályokat, de csak addig jutottam, hogy milyen fejes van a képen....
Mityeregni??
-
contaxg
veterán
Itt egy videó a fejhallgató kicsomagolásáról...
Termékadatok az importőr honalpjáról. Árakat meg szerintem találsz magad is! -
contaxg
veterán
Mini tali van ma....
Még jöhettek egy ideig! -
contaxg
veterán
Nekem túl mély a karaktere, egyébként kényelmes.
Olyan mint egy öreg Cadillac lenne a fejeden!
Brummog és ringat!Jó lenne meghallgatni a Lavry-val is!
Azzal valószínűleg jobban érezné magát.Pesten van Audezze tulaj...talán el tudnám érni, hogy eljöjjön a talira.
De ez korántsem biztos! Zsoltnak HD650 van! -
contaxg
veterán
Tegnap azon szöszmököltem magamban, hogy jó lenne egy Win7 gép a tesztedhez!
Nehezen tudom elképzelni, hogy a Fiio vagy akár a másik cégnél nem szakértő mérnökök dolgoznának. Ezek a cégek eldöntötték, hogy 80USD-ért vagy 140USD-ért ennyit adnak. Period.
Tudnának (tudnak is) ők többet is, de az már nem érné meg nekik a gyártás. Nyilván Kínában, ahol még magyar szemmel is sokan éhbérért dolgoznak, kevésbé terheli meg a gyártást a munkaköltség és a környezetvédelem.
Van aki akar ezzel versenyezni van aki meg nem!
Nekem nagyon szimpi volt különben a Fiio (hangra is), de még most is azt gondolom, hogy a DACPort szintjét nem ugrotta még meg senki (400USD). -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #34192 üzenetére
Elképzelhető mert a 250-es és a 600-as általában csak rendelésre volt kapható. A DT770 a legjobb iPod fejes amit hallottam!
Még annyit, hogy az új Shure fejesek, a nyitottak a tervek szerint februárban lesznek először kaphatók. Igérem, Te fogod bejáratni az első példányt!
-
contaxg
veterán
válasz
contaxg #34184 üzenetére
Közbe rákérdeztem és jött 240A valóban. Bármikor rendelhetek belőle, de szerintem egy kicsit körbenézve találni más alternatívákat is.
DT770 hivatalosan nincs, de végül is van, mert felvásároltam az egész magyar készletet
(Lassan új raktár után kell néznem).Számítástechnikai boltok nem lesznek bent ebben a körben.
A Pro-t egy másik cég forgalmazza (ott is regisztrálva vagyok), de annyira akcióztak az utóbbi időben, hogy ezzel ki is nyírtak mindennemű viszonteladást
-
contaxg
veterán
válasz
Shufny #34180 üzenetére
Bocs, de lemaradtam egy körrel... minek a forgalmazásával kapcsolatos ügyekről van szó??
Beyerdynamic?
Azok a szakkereskedők árusíthatják akik Premium Partner jogosítványt kaptak.(#34185) SHiZUOKA
Nem tudom. Szerintem az új, nyitott Shure-ok együtt fog jönni ezzel.
Nagyon várom már! Ti is?? -
contaxg
veterán
Hallgatom, próbálgatom az Audio-technika M30-at és szerintem ez is beférhet a 20eFt alatt ajánlot fejesek közé. A Shure SRH240-hez képest sokkal szélesebb spektrumban szól, basszusa elégséges, talán magasban egy picit fedett. A sztereó színpada lehetne szélesebb. Viszont nem nyekereg mint a kis Shure, könnyű és roppant kényelmes és a kidolgozása is szuper. Pl a jack csatlakozója fémházas az igen hosszú egyenes kábel végén! Szóval megérdemel egy ajánlott plecsnit!
Az M20-ról annyit: ha lenne rajta egy mikrofon, kítűnő Skype fejes lenne, amivel néha egy-egy zenei felvétel meghallgatására is vállalható lenne
Szóval az áráért jobbat lehet kapni, az M30-ehhez képest maga a mennyország!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #34095 üzenetére
A eDigital nem árulhat T1-et.
Viszont nagyon más a hangja mint a HD800-nak.
Ha bejön a DT880 hangja, akkor T1 is tetszeni fog. -
contaxg
veterán
válasz
dudika10 #34072 üzenetére
Tudod, a fotóban azt mondják, hogy egyszer minden kép értelmet kap, vagyis nem oktalanul született. Szerintem ez mással is így van, így a fejhallgatókkal is. Én nagyon félek konzekvensen kijelenti dolgokat kellő tapasztalat és gyakorlat nélkül és azt sem árt figyelembe venni hogy nem mindenki azt keresi a zenében, a hangokban mint Te vagy éppen én.
Szóval nem vagyunk egyformák. -
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
farkasd #34015 üzenetére
Koss PRO DJ100? Ez még jól is szól.
A Audio-technika WS55 sem rossz, de ez már inkább bass heavy cucc. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #34008 üzenetére
Nekem 32 Ohm-os van, de valóban volt ilyen is belőlük.
Akit érdekel, hogy szól egymás mellett a Beyerdynamic DT235 a Shure SRH240 ellenében (és viszont), az keressen meg priviben.
-
contaxg
veterán
válasz
Shufny #33869 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. A gond az, hogy a Creative magyarországi nagykere a Live név alatt a DJ fejes képét mutogatja. Sajnos nem tudok rálinkelni az oldalra mert csak viszonteladók láthatják.
A gyári száma 51EF0060AA001. A Google fotók sem adnak egyértelmű választ. Ha 51EF0060AA002 számú lehet az amit mi keresünk, de ilyen meg nincs a hivatalos forgalmazó adatbázisában. -
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #33856 üzenetére
Az utóbbi időben Creative Aurvana Live név alatt egy ilyen fejhallgatót lehet kapni. Biztos erre gondoltál?
(#33866) Torry
Ezt a fejhallgatót most 10eFt-ért akciózzák több helyen is??[ Módosította: Ndruu ]
-
contaxg
veterán
válasz
CsiguszMaxim #33825 üzenetére
Már ott van!
Itt is ír ClieOS az új Soundmagic fejesről.
Ő különben vmi kultikus figura?
Többször is hivatkoztatok rá. -
contaxg
veterán
válasz
CsiguszMaxim #33823 üzenetére
Kiraktam a Facebookra a Chase & Status-t.
Soundmagic HP100
Állítólag nagyon jól sikerült darab!
Nem is lesz népfejhallgató az ára alapján. -
contaxg
veterán
válasz
CsiguszMaxim #33819 üzenetére
Te jártál ma nálam?
Jót dumáltunk! Jól tetted! Jó az utcára is!Tegnap is volt nálam egy kedves fórumtárs.
Na vele annyira belemelegedtünk a beszédbe, hogy a végén nem fizetett
Úgy telefonáltam utána, hogy bocsi, gyere vissza lécci!
Persze számlát, meg mindent összeraktam neki előtte rendesen!Bodz
Ebből aszem a másodikat ismerem!
Tőle van kb. 25 LP-m.
Teljesen áttértem a 990-re, de ennek főleg forrás oka van. -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #33814 üzenetére
Nálad is van esély, nem? Meg mihez képest?
-
contaxg
veterán
válasz
iverson3 #33732 üzenetére
Akcijós az Audio-technika ATH-M20 és állítólag elég jó basszusa van.
Én ma nem jutottam oda, hogy fülre kapjak egyet ( és a karomba párat) de 9900Ft-ért a fene venne mást. Még talán jól is néz ki, de nem rosszabbul mint a Senik.Nehéz napom van ma!
Finoman elküldtem a fenébe egy fejhallgató gyártó szélszesét és Eminemet hallgatok egy cuki dízájn fülesen!(OFF)(#33738) baluka26 (/OFF)
Valami hihetetlen marketing tervet akart tőlem olvasni oszt megkérdeztem, hogy abból a 8 viszonteladóból a honlapján, az egyik miért csak egy azaz 1 fejhallgatóját árulja? Biztos azért mert nincs ideje rendelni, mert marketing tervet kért tőle!
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest