Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
contaxg
veterán
Mennyit érhet egy pár éves, makulátlan AKG K501?
-
contaxg
veterán
válasz
szakibá... #37384 üzenetére
Nagyon kösz a linket!
Már azért is érdekes, mert egy FC700-at használok a telcsimhez. -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #37225 üzenetére
Basszus, mindegyik fával szépséges!
Annyit illik tudni a dologról, hogy az At-éknél fa eredete meghatározza a fejhallgató hangolását. Az 1000-es egy dögösebb hangú fejes a 3000-es és az 5000-es inkább vékonyka (előbb rosszul írtam), vagyis japános karakterű. Nekem nagyon bejönnek ezek a finom utalások.
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #36552 üzenetére
Jaaa, also! Ich can nicht sprechen deutsch!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #36550 üzenetére
Ez egy nagyon pörgős hangú fejes...
Az erősítővel ajándék volt ennyiért. -
contaxg
veterán
válasz
szakibá... #36532 üzenetére
Nagyon, nagyon köszönöm!
Már rá is találtam! -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
LordFanTomas #36493 üzenetére
Egy K99-et kipróbálnék szívesen magam is. Árban sem megfizethetetlen...
-
contaxg
veterán
válasz
LordFanTomas #36489 üzenetére
Kecskeméten szerintem találsz hi-fi boltokat.
-
contaxg
veterán
válasz
LordFanTomas #36487 üzenetére
Budapesten kívűl is vannak erre lehetőségek. Merre laksz?
-
contaxg
veterán
Nagyon köszönöm! Lehet , hogy élek majd a lehetőséggel.
Először is tegnap egy elírás történt... RCA helyett természetesen 6.3-as jack-re gondoltam. A fejhallgató dobozán egy olyan toldalékot vélek látni, mint egy 3.5/6.3-as átalakító csak itt DIN 5 pólusú/6.3-as lehet. Készítek majd egy fotót a dobozról is!
-
contaxg
veterán
Tudod mire vadászok nagyon? Egy 5 pólusú DIN - RCA átalakítóra!
Az öreg Grundigon ugyan van DIN csati és röhögve hajtja ki a 600 Ohmos fejest. de: 1 Nem kapcsolja le a hangszórókat. 2. Jó lenne átszerelés nélkül használni 6,3mm-es forrásról is.
Különben meglepően jó hangja van a fejhallgatónak! (viszont rádiónak kellene egy átnézés, javítás, mert nagyon brummogós a hangja)
-
contaxg
veterán
válasz
Audison #36378 üzenetére
No még 1 kép! A DT990-es nem fért már fel!
-
contaxg
veterán
válasz
Lewzke #36373 üzenetére
Hát az... de legalább a fejhallgató jól néz ki (kb.35 éves)
-
contaxg
veterán
Megjött a vintázs DT440!!
A trans-o-flex szállítócéget pedig kerüljétek ha lehet. Betették a villanyórába a dobozt, majd kiragasztottak egy értesítőt, hogy csomagom érkezett. Mikor rácsörögtem a futárra, elárulta, hogy hol a csomag!
-
contaxg
veterán
válasz
Shufny #36282 üzenetére
Kösz az ajánlást!
Dt770 már nem rendelhető, de azért elérhető még belőle pár darab. Ha mindenképpen nagy pénz elköltése a cél, akkor T70 (250 Ohm) vagy egy T70p (32 Ohm) ajánlott szerintem.
Ezek a cuccok mind magasan verik a Dr. Dre fejeseket..
A Dt770 kegyetlen jó tudni lenni egy iPoddal is. -
contaxg
veterán
Jahhh, pont ezt írtam.
-
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #36240 üzenetére
A Leica krémes középtónusait szívesen gondolnám a Lavry hasonló tartományának. De ezt csing-csang fejhallgatókon az életben nem halljuk ki. Kb mint egy sötét szobában fotókat elemeznénk.
-
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #36223 üzenetére
Szerinted meg lehet különböztetni egy Leica és LOMO gép lencséjének rajzolatát két teljesen azonosan exponált kép estén?
-
contaxg
veterán
Baromság, hülyeség? O.o
Szerintem nincs az a komoly mérnök, aki mérésekkel akar igazolni 10x-es árkülönbözet. De itt nem is ár a lényeg, hanem az ezzel járó műszaki tartalom, ami mellett nehéz még csukott füllel is elmenni.A kéz megkötést nem értem, hogy jött ide. Ebben az esetben a keze annak van megkötve aki hagyja, hogy megkössék
-
contaxg
veterán
válasz
Ghost89 #36192 üzenetére
Ha jól láttam p_adam szeretne eladni egy Aurvana Live-ot.
Esetleg néz utána az aprók között. -
contaxg
veterán
válasz
Ear001 #36118 üzenetére
Fából vaskarika??
Itthon ez érhető el egyenelőre...Hamarosan visszakapod a fórumod!
-
contaxg
veterán
válasz
dudika10 #36073 üzenetére
Az egész egy nagy katyvasz. Itt egy példa:
::Honnan vásároljunk?
A legtöbb fejhallgatót megtaláljuk a hazai webshopok kínálatában, de szinte minden esetben magasabb áron a külföldi boltokhoz hasonlítva. Ezért különösen ajánlott a Thomann.Az árgépen szinte az összes hirdetett ATH-M50-et itthon olcsóbban lehet megvenni, mint a Thomannról. De biztos találhatnánk más példákat is bőven. Ez hogy lehet szerinted?
-
contaxg
veterán
válasz
IzmosChavo #36064 üzenetére
Ha 110db-es tuc-tuc hangnyomása mellett szeretnél szinkronba hozni két tracket, akkor arra talán még jó is lehet... Tudniillik erre készítik ezeket és nem zenehallgatásra.
-
contaxg
veterán
A Grado nem kényelmetlen. Szerinted az?
Nekem olyan PortaPro szerű volt emlékeim szerint.(#36044) Ba cy lus
Én csak a DT880-at hallgatom az általad említett fejhallgatókból.
Lehet, hogy neked is ez vagy valami hasonló lenne a legjobb??(#36042) csonti07
Bár egy mobilról halgattam és nem volt bejáratva sem nekem nem jönne be az általad említett zenékhez. Nincs benne elég mély ezekhez a műfajokhoz. -
contaxg
veterán
Vásároltam én is valamit!
Hát nem tudom, hogy nem vetted észre..
Ahogy megláttam beleszerelmesedtem!!
Bocs!!Írd ki nyugodtan!
Szerintem is odabasz.
A legszebb fejhallgató amit életemben láttam...Tegnap óta mutogatom Neked a fórumomban!
-
contaxg
veterán
Ezt a cikket Neked írták!
(#36017) Domc30
Itt nézz körül vezetéknélküli fülesek között.(#36018) plx2
Bingó! De már az M30 is tökéletes erre! -
contaxg
veterán
válasz
szatocs #35993 üzenetére
Valóban jó döntés és erősítőt sem különösebben igényel. Max. a hibája annyi, hogy egy picit sprőd és vastag a vezetéke. Árakat itt találsz!
(#35994) Bodz
Gyere már át pár napra!!
A nyakamat rá, hogy a DTX 910-et nem a Beyer gyártja... -
contaxg
veterán
Gratulálok!
(#35985) slfln
Nézd meg mekkora a Fischer vagy Brainfavz és mekkora a Maxell. Hányszorosát rendeli le a két kis cég mellett egy típusból szerinted?? Továbbá még az is közrejátszik, hogy a Maxell nem hiszem, hogy sokat hasonlítgatta más termékekhez az árazásnál a cuccot.
Maxell marketing osztály:
- Jól szól?
- Jól!
- Mennyi volt?
- 5
- OK! Akkor 10 ért adjuk a nagykereknek...Kb ennyi lehetett...
-
contaxg
veterán
Ez a HomeStudio is ismerős darab.
-
contaxg
veterán
Át kellene nézni a teljes ajánlatot! Hátha akad még egy gyöngyszem!
(#35947) bigmasterg
Holnap veszek egyet neked szívesen!
Itt vannak a közelben... -
-
contaxg
veterán
válasz
SOAD19 #35919 üzenetére
Néha napján (éppen ma is, mert fázott a fülem az agydugóban) szoktam egy ath-fc700-ast használni, de ez határozattan több mint 10k. Hangra jobb is talán mint a PortaPro. Kifutó modell egyébként! Az újat Fc707 néven forgalmazzák, Nézz utána esetleg ennek is!
Külsőre nagyon hasonló de szerényebbnek tűnő alternatíva lehet még a Creative HQ1900. De fogalmam sincs, hogy milyen a hangja, viszont 10k alatt beszerezhető!
-
contaxg
veterán
válasz
szakibá... #35873 üzenetére
Hogy legyen helye beragadni a kosznak!
-
contaxg
veterán
Khmm offolni máshol is lehet.
( kb így vettem tévét karácsony előtt a Metróban) -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #35856 üzenetére
Őőőőőő szerintem nem ér annyit
Na jó annyit igen, de a valós árát.. hát nem tudom. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #35852 üzenetére
-
contaxg
veterán
Az a kellemetlen helyzet adódott, hogy az Ön által megrendelt termék rendszerhiba miatt kétszer, egyszer tévesen került fel oldalukra. A pénteki napon kaptuk meg a Beyerdynamic termékek aktuális árlistáját. Ebben a T5 P két különböző termékkóddal, kétszer szerepelt. Miután pénteken a helyesbített lista csak munkaidőnk után érkezett meg, így fordulhatott elő, hogy a hétvége folyamán a termék tévesen is szerepelt oldalunkon. A termék típusa amelyet 54.700 Ft -ért tudunk adni helyesen T 50 P. ( időközben a megnevezést és a termék képét is módosítottuk rendszerünkben) A T 5 P típusú fejhallgató ára 239.900 Ft, amely összeg szintén szerepelt rendszerünkben. Az elérhetőséggel kapcsolatban egyébként azt az információt kaptuk, hogy a termék szerepel ugyan a nagykereskedő listájában, de jelenleg nem elérhető, beérkezése 4-6 hét múlva esedékes. Megértését kell kérnünk, de a fentiek tükrében megrendelését nem tudjuk teljesíteni. A kellemetlenségért hatványozottan is elnézését kérjük!
Mindez SOAD email címére küldve!!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #35792 üzenetére
Valószínűleg a dobozok mérete is más
(nincs pontos információ a birtokomban) -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #35788 üzenetére
Én is!
Ez a cég nem hivatalos magyar Beyer Premium Partner tudtommal.
Kiváncsi leszek...A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltuntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
-
contaxg
veterán
válasz
undisputed12 #35781 üzenetére
Cool!!
(#35780) Dave™
Gondolom eladod...A $269.00 szépen meghízott az X betűtől $399.00-re!
Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest