- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Arra kíváncsi lennék, hogy a DT 990 túléli-e a T 90 megjelenését... Vagy ugyanaz lesz, mint a DT 770-T 70 párosnál, és csak a Pro vonalat hagyják meg?
-
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #41033 üzenetére
Le is cserélték rajta a T 70 érdekes párnáját. DT 990 karakter, fun füles. Ide vele.
-
Bodz
nagyúr
válasz
MasterMind #40991 üzenetére
DAC, erősítő, hangkártya van?
-
Bodz
nagyúr
válasz
MasterMind #40985 üzenetére
Ha nem írsz összeget akkor nagyon elborult ajánlatok lesznek.
Meg is kezdem. Zártból legyen mondjuk Beyer T 70 vagy T 70p. Nagyszerűen lehet vele játszani, szerintem a megjelölt zenei stílusokhoz is passzolna.
-
Bodz
nagyúr
válasz
plaschil #40961 üzenetére
Megvan, beazonosítottalak.
A DTX 710 inkább dörmögősebb, melegebb hangú a HD681-hez képest. Külön extrája a világvégét is túlélő kábel.Személy szerint én jobban preferálom a 681-nél, hiába az a jobb füles. A DT235 meg nem a kényelem csúcsa, rusnya is, viszont jobb a másik két versenyzőnél.
De ha a V hangzást keresed (sok mély, sok magas), akkor várd meg a Superluxot. -
Bodz
nagyúr
A D1100 remekül elvan telefonról, mp3 lejátszóról, bármiről. De az igazi móka egy Canaamp társaságában indul...
Marha sok a mélye, ez dominál, de mindezt úgy teszi, hogy közepe, sőt magasa is van. Paradoxon, de normális hangú basshead füles. Rap, dubstep, ilyesmik, ez teljesen az ő világa. Szerintem...
Köröket ver a Sony XB családjára, a hasonló árú Beatsekre, stb. A hordozható (vagy annak is használható) kategóriában legalábbis.
-
Bodz
nagyúr
válasz
freemanone #40888 üzenetére
Denon D1100. Szigoruan kulfoldrol, itthon nagyon draga.
-
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #40830 üzenetére
Igen, kemény alku volt.
De most még marad nálam a DT 880.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Egyben válaszolok mindenkinek.
Igen, T1 lesz. Úgyis vágytam már egy felturbózott DT 880-ra.A T 70 és a metal kapcsolata valami hasonló, mint a miről ntomka beszélt. Egyszerűbben mondva ez már egy túl jó fejhallgató az általam hallgatott zenékhez, ez a marha nagy részletesség, analitkusság már vicces eredményeket szül. Masszából nem lehet várat építeni.
Hogy pontosítsam a stílust, talán így jobban érthető: főleg death metal, metalcore, trash metal, black metal, viking metal, stb. Na ezeket (tisztelet a kivételnek) szenvedés egy jobb fülessel hallgatni gyártótól, kedvelt hangzástól függetlenül is.
Aztán ott van a másik oldal, amiért van értelme fejleszteni, költekezni. Igényes jazz, akusztikus, stb, stb zene, sőt újabban bizonyos komolyzenei darabokkal is próbálkozom. Az ilyesmik iránti szeretet főleg a DT 880 váltotta ki belőlem és ennek örülök is. Rengeteg olyan dolgot hallgatok már, ami korábban teljesen hidegen hagyott.
Az valóban egy remek dolog ebben a topikban, az ide járó fejhallgatós közösségben, hogy az emberek nem ugranak egymásnak, csak mert mindenki mást szeret. Senki sem szarozza le a másik cuccát, mert nem tetszik, vagy a nagy márka buziság miatt. Kivételt képez a Beats...Sajnos ez sok más topikban már szánalmas méreteket ölt...
Ott van az is, hogy nem feltétlen azért cserélgetünk fejhallgatót, mert az előzővel probléma van, nem tetszik. Igen erős a hobbi faktor is a zenehallgatás mellett. -
Bodz
nagyúr
válasz
SOAD19 #40668 üzenetére
Ó, a mostani DT 880-tól is megválok, sőt valószínűleg a DT 990 is búcsúzik. Meg minden, amit itthon találok.
Szerintem jobban. Nyilván ez teljesen egyénfüggő, de én pl. képtelen vagyok rajta metalt hallgatni. Óvatosan azért egy esetleges cserével, néhány dologban jobb a DT 880-nál, de az árát is figyelembe véve nem kell elkapkodni.
Még nem volt. Valószínűbbnek tűnik egy pár emberes, sörözős hallgatózás, mint egy tali. -
Bodz
nagyúr
válasz
SOAD19 #40659 üzenetére
Kellemes. A mélyek minősége egészen kiváló a DT 880-hoz képest, gyorsabb is. Analitikusabb, részletezőbb, néha talán már túlzottan is. Nagyszerűen lehet vele hangszereket számolni...
Zárt ugye, de egészen szellősen szól ehhez képest.
Mint már a blogomban is említettem a párnát elnézték. Marha jó anyagból van ugyan, kényelmes is, de nem könnyű megfelelő szigetelést elérni. Próbálgattuk itt többen, volt akinek az istennek se akartak a mélyek előbújni... -
Bodz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #40512 üzenetére
Még napközben rákérdeztem. Van és pontosan annyiba kerül.
Úgy emlékszem sipi83 is itt vette a DT770 Prot jó áron. -
Bodz
nagyúr
válasz
Deadzone41 #40510 üzenetére
Annyira kivételesen nem borzasztó. Most vagy soha, ha új K701 kell valakinek. Ennél olcsóbb már nem lesz szerintem.
-
Bodz
nagyúr
Az ATH-AD1000 hangja mennyire hasonlít az AD900-ra, vagy akár a DT 880-ra?
Olvasgattam a topikban róla, de nem vagyok előrébb. Kicsit ellentmondásos a dolog. -
Bodz
nagyúr
Basszus, de rossz Beyer plüss párnát fényképzeni. Minden képen koszosnak tűnik.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Heromark17 #40229 üzenetére
Nem egy nagy valami. Egy Slux HD661 megeszi reggelire.
(#40230) CsKdL: Creative vonalon az X-Fi HD USB a nyerő. Egy meghallgatást ez is megérhet.
-
Bodz
nagyúr
Köszi. Játékhoz mennyire tartjátok megfelelőnek az SHP5401-et? A szigetelés lényegtelen. Pl. van annyi mélye, hogy egy robbanás élvezetesen robbanjon?
-
Bodz
nagyúr
A Philips SHP5401 nagyon szorít?
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
fi:zi'k #39924 üzenetére
Esetleg a Reloop RHP-5 jöhet még szóba. Fogalmam sincs, hogy milyen a hangja, viszont 20 alatt van és mikrofonos. A Major és a ZX301/302 szintjét lehet ez is megugorná.
-
Bodz
nagyúr
Yulong D100 + Supra EFF-ISL + Matrix M-Stage (OPA2107 bias moddolva) + DT 880 + M.J. - Dirty Diana (16/44.1, 920 kbps, flac).
Csak a forrás kérdésről jutott eszembe, hogy ennyire jól még soha nem szólt ez a szám. Komolyan, szavakat nem találok rá, hogy mennyire.
Pedig csak a DAC új a rendszerben.
-
Bodz
nagyúr
[link]
Ha lenne Paypal...
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #39451 üzenetére
Gratulálok! Jól muzsikál az öreg? Milyen amúgy a mostani 990-hez képest?
Mi a forrásod? Azt hiszem lassan te vagy az egyetlen, akinél ezt nem tudom.
-
Bodz
nagyúr
Arra jó, hogy 3000 forintért egy normálisan kinéző, elfogadhatóan szigetelő fejhallgatónk legyen utcára. A tucctucc elzizeg benne (1 egész számot meg is hallgattam vele túlzott fájdalom nélkül), másra nem való.
A Renkforce-hoz képest szar, Retro DJ-t nem hallottam még.Egyébként a linkelt számmal a Slux HD330 villant nagyot.
-
Bodz
nagyúr
Az viszont gáz, hogy a Canyon fülesekre 2 év a garancia, míg az olcsóbb (de még így is sokszor annyiba kerülő) Beyerekre 1 év...
-
Bodz
nagyúr
válasz
schawo #39276 üzenetére
Annyira nem tűnik vészesnek. Sőt, akkor már csak a 4 csavar van hátra.
-
Bodz
nagyúr
eBay, Ciprus. Már írtam délután az eladónak, hogy ez így nem lesz oké. Ócska piacon vette állítólag, bla, bla. A 42 fontból fel is ajánlott rögtön 30-at és még vissza sem kell küldenem.
Sosem szedtem még teljesen darabjaira fejhallgatót. Van valami, amire nagyon vigyáznom kellene?
-
Bodz
nagyúr
válasz
baluka26 #39038 üzenetére
Én.
Pl. a DTX 710 majd minden fülesemhez képest egy kalap szar, mégis szeretem.
Vagy most pl. a Xonar DG van az M-Stage előtt egy "fantasztikus" Choseal kábellel, ez is szerethető. Előre paráztam, hogy világvége lesz, nincs rendes dac, jajajaj. Ok, az első egy óra nehéz volt ezzel a felállással. Mosott, relatíve torzak a magasak, stb. Aztán megszoktam és elkezdtem ezt is szeretni. Feltűnt, hogy dögösen van színezve a hang. A mélyekre rájátszik, a tér mintha szélesebb is lenne, mint szokott lenni, stb. Olyan "Kannásan" beleszínez mindenbe. -
Bodz
nagyúr
Kozelit a senior tag rang mzso?
-
Bodz
nagyúr
Egy egészen kitűnő füles. Jó nagy térrel. szellős hangzással. És pont ez a két dolog, ami eladja. Lassabb, akusztikus, stb. zenékkel hatalmasat villant. Sokszor megesett, hogy az állam keresgéltem... Tényleg nagy élmény volt. Örülök, hogy kipróbáltam. A mélye nekem viszont egyértelműen kevés, a DT 880 pl. egy kész mennydörgés utána.
Tulajdonképpen mondhatom, hogy még szeretni is tudnám, de úri luxus lenne megtartani, mert ezekhez a nyugisabb dalokhoz a DT 880 is teljesen megfelel nekem, hiába közelíti meg máshonnan a zenét. -
Bodz
nagyúr
Köszönöm mindenkinek.
Nem sok lehet. Elég újszerű valóban. Az eladóval picit beszélgettünk. Neki vékonyka volt a hangja. HD650, D1100, D2000 van/volt neki. Nem csodálkozom túlzottan.
Milyen változás várható a zsebkendőtől? Elfelejtettem. -
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #38500 üzenetére
Az XB1000 milyen lehet?
-
Bodz
nagyúr
válasz
Shufny #38403 üzenetére
Ez van rajta. A pánt is cserés lenne. Az a 990 így sem ér annyit.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DOOM - The Dark Ages
- Kikristályosodik a Razr 60
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest