Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
truefx #14633 üzenetére
Én mondtam, hogy kell neki a kakaó. Ha kap eleget, akkor szépen domborít.
Átetted a jumpert nagy erősítésre? Hogy szól a naggyal és hogy a kicsivel. Asszem még senki nem tesztelte a HD2 komolyabb erősítőjét, csak a gyengébbet.
KMT: Miért kéne a latencyt levenni? Latencyt én egy szép nagy számra szoktam rakni.
-
válasz
cintula187 #14581 üzenetére
Ezt a választ nem tudom értelmezni. Nem quiz kérdés volt, hogy ismered-e. Gondolom azért tettél itt fel kérdést, hogy megismerd a lehetőségeket.
Per pillanat az a helyzet, hogy 20k alatt még gondolkozni sem érdemes másikon. 20k felett már jöhetnek egyéni preferenciák, de 35k- ig még mindig kiváló alternatívák a hat- nyolcezer forintos Superluxok.
Most pedig, hogy már ismered, nyugodtan választhatod.
-
Nem éreztem javulást ezen a téren. Tulajdonképpen nem olyan gáz ez, a "my all beloved" sextettem is elég komolyan kiemeli a magas tartományt, viszont részletesebben, szélesebb hangszínpaddal teszi ezt. Mindkettőnél eq-t alkalmazok, szóval semmi gáz. Az meg hogy egy 30 évesen is 3x annyiba kerülő füles kicsit jobb itt- ott, az a Superluxra nézve hízelgő.
Továbbá a sl előnye, hogy könnyen hajtható, most épp a Galaxyról szól, és még maxra sem tudom tenni a hangerőt. Ilyenről a Sextettnél nem is álmodhatnék.
-
válasz
p_adam #14519 üzenetére
Tere és felbontóképessége nem lesz akkora, ebben a 668B nem olyan erős, pont ez a gyengéje. Ebben sem rossz, de van fölfelé hely. Jelentős változást nem éreztem a hangjában a bejáródás során, egy kicsit lehetne precízebb, viszont kevesebb a magas tartománya. Ez meg is hozná a nagyobb teret (főleg a magas frekvenciák felelősek érte), de 8-10ezer forintért (meg még többért is) nagyon szépen teljesít.
Hocsika (#14517) Ebben az árkategóriában a 668B nagyon jó, ugyan nem zárt, mégis sokkal jobban szigetel, mint az AKG-tól megszokott félnyitottak. Jópár zártat is lenyom szigetelés terén. Kényelme korlátozott, a gyári párnával 1-2 óra után elkezd izzasztóvá válni. Párnacsere segít rajta, viszont az AKG párna kicsit csökkenti a szigetelést (még mindig jó marad).
-
válasz
jaffa 2843 #14510 üzenetére
Öcsém a nyitott füleseket szereti játékhoz, azt mondja jobban érzi vele a teret. Én csak teamspeakhez használom, oda meg minden tök mindegy. Szóval van aki a zártat, van aki a nyitottat szereti.
010203 (#14502):
Igazából a puding igazi próbája az lenne, ha te ennéd. Ha nagyon zajos a környezet, akkor mindenképpen jobb a zárt, de a hangerő egy nyitott esetén is elég hatásosan kizárja a külvilágot. Pl egy ember egy méterre beszél, azt nem is hallani. -
BUÉK mindenkinek!
-
válasz
peterdiablo #14499 üzenetére
Így van, asio a jelszó.
Ha részletesebben elmondod a rendszered szoftverelemeit, akkor többet tudunk segíteni.
-
-
Van 668B-d? Csak azért kérdezem, hogy tudod-e, hogy mennyire hallatszik kifelé. Ha az AKG félnyitottakat ismered (Pl K24x), akkor azokhoz hasonlítva ez sokkal kevésbé szól kifelé, ez sokkal zártabb azoknál.
A CAL sem szigetel annyira, mint más zártak, szóval nem lennék meglepve, ha a valahol hasonló lenne a szivárgás kifelé a két fülesnél.Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
válasz
bigmasterg #14350 üzenetére
Milyen a kis hivox? Elbír az erősítője a 650-nel?
---Superlux---
A 668B még csak 12-15 órányi bejártást kapott, szóval még képlékeny, kis változást tapasztaltam a magas és a mély tartomány is egy hangyabokányit kevesebb lett, magas tisztaságába még belekötök, ott nem érzek változást.Ma este pár órán át teszteltem a Superlux HD668B-t, ellenfelei:
- K242HD (továbbiakban K242)
- K240 Sextett (600 ohm) (továbbiakban K240, de nem összekeverendő a Monitor, a Studio, vagy az MKII változatokkal)
voltak.Bocs, de számokra és stílusokra nem bontom, mert a mostani leírás csak egy impresszió, és a Superlux még amúgy sincs eléggé bejáródva. Ha lesz kedvem, akkor a két ünnep között írok egy részletes tesztet a 668-ról.
Kényelem:
K242: Nagyon kényelmes, mondhatni tökéletes 9/10
K240: Zsebkendős mod után kényelmes, de időnként fel kell újítani a zsepit, mert alapvetően túl lapos a fülpárna. 8/10
HD668B: Alapvetően kényelmes, a fülpárnák vastagabbak, mint a K240-n, de mivel nagyon műanyag hatásúak, 1-2 óra használat alatt alaposan befülled. Tegnap 15 perces teszt után még azt mondtam, hogy nem kell cserélni, ma már azt, hogy megéri a csere a K242 párnákra. A fejpántok helyett alkalmazott támaszok nekem elég kényelmetlenek, feszegetés után elviselhető, de kerek fejűek komoly hátrányban vannak. 7/10 (K242 párnával 9/10)Anyagminőség:
K242: Teljesen rendben van. 8/10
K240: Néha kicsit gagyinak érződnek a műanyag elemei, de az idő bizonyította, hogy a tartóssága végtelen. 7/10
HD668B: A bőrnek álcázott műbőrnek álcázott gumi párnák és támaszok finoman szólva is viccesek. A kábel csatlakozási megoldás sem világverő, a K240 Studioban alkalmazott mini-XLR sokkal jobb. A műanyag alkatrészek tapintásra kellemesek. 5/10 (K242 párnával 7/10)Hangminőség:
Mély tartomány:
K242: Dinamika hatalmas, intenzitás eltúlzó, torzítás nem jellemző. Magánvélemény, hogy eltúlzónak találom a mély dinamikát is, én személy szerint nem kedvelem a K242 fülcimpalökdöső mélyeit, rombolja a térérzetet, mindig arra figyelmeztet, hogy egy füles van a fejemen, elvonja a figyelmet a zenéről. 6/10
K240: Dinamika lassú, intenzitás kiváló, nagyon enyhe mély torzítás jellemzi. 9/10
HD668B: Dinamika lassú, de valamivel több, mint a Sextett, intenzitás kiváló, torzítás nem jellemzi. Az összes között ennek a mélyei tetszenek a legjobban. 10/10Középtartomány:
K242: Dinamika jó, intenzitás elegendő, részletesség kiváló. 8/10
K240: Dinamika jó, intenzitás kiváló, részletesség kiváló, a legjobb az összes között. 9/10
HD668B: Dinamika picit kevesebb, intenzitás kiváló, részletesség kiváló 9/10Magas tartomány:
K242: Részletesség kiváló, intenzitás jó, torzítás nincs 9/10
K240: Részletesség kicsit túlzó, intenzitás kicsit túlzó, torzítás nincs 8/10
HD668B: Részletesség kicsit kevés, intenzitás kicsit túlzó, nagyon pici torzítás jellemzi 7/10 (itt várok javulást a bejáródást követően)Hangszínpad
K242: Mélység jó, szélesség kiváló, pontosság kiváló 9/10
K240: Mélység kiváló, szélesség túlzó, pontosság kiváló 9/10
HD668B: Mélység jó, szélesség kicsit kevés, pontosság jó 7/10 (itt is várok javulást)Hangminőség összesen:
K242: 32/40
K240: 35/40
HD668B: 33/40Mindösszesen:
K242: 49/60
K240: 50/60
HD668B: 45/60 (K242 párnával kb 49/60) -
válasz
baluka26 #14295 üzenetére
Nem jutott még idő alaposan kitanulmányozni a hangját, de amit eddig hallottam, az alapján jobb, mint a most kapható K240/242. A Sextettel még nem jutott időm összevetni, mert kicsit lebecsültem, és először a K242-vel hasonlítottam össze, de holnap este erre is sor kerül, addig is járatni fogom. Sajnos nagyon nagy rohanás van év végén, ma is este 10-ig dogoztam, épp csak sikerült belehallgatni, remélem, holnap jut erre is és az erősítőre is idő, mert nagyon kíváncsivá tett ez a negyed óra is.
-
Ma megkaptam a Superlux HD668B-t Shufnytól, köszönöm szépen.
Eddig 15 percem volt belehallgatni, de csak egy szóval tudom jellemzni: wow.
Első blikkre bejáratás nélkül 2-3 (komolyzenei) számmal összehasonlítva a K242-vel azt kell mondanom, hogy ez jobb számottevően jobb, mint az AKG. Sose gondoltam volna, hogy ezt kell majd mondanom. Ha még a magas tartományban tisztul kicsit a Superlux (ott még AKG jobb), akkor nem marad semmi, ahol jobb a K242...
Nagyon hasonlít a karaktere, hangzása a Sextetthez. -
válasz
Blackhole13 #14099 üzenetére
Mindegyik ebben a kategoriaban, ugyhogy azt mindig erdemes belekelkulalni
De teljesen jogos az eszreveteled, mert erre mindenki utolag dobben csak ra.
Szoval ha nincs jo hangkartyad, erositod, akkor inkabb oszd fel az osszeget, vegyel belole ed Audiotrak HD2-t, meg mondjuk eh Superlux HD668B-t (ha vegre megerkezik Thomannhoz). A ketto egyutt lesz kb 25 penz, es marad egy 10esed fagyira. Es jobban fog szolni, mint a HD380 alaplapirol. Ha viszont be van tervezva, hogy a HD380-hoz is veszel hamarosan mondjuk egy HD2-t, "addig meg kibirod", akkor miert ne.
-
válasz
balazsbük #14093 üzenetére
Ha turelmes vagy, akkor januar 29-en eljossz a Fejhallgatos talalkozora, ott sajat magad meghallgatsz tobbfele megoldast, es utana vasarolsz. Ha nem vagy ennyire turelmes, meg akkor is eljohetsz, hogy meghallgasd a tobbi megoldast, meg mi is meghallgassuk a tiedet.
-
válasz
Don't Panic #14089 üzenetére
Az pl egy keneyelmes, hallgathato fules
-
válasz
baluka26 #14077 üzenetére
De meg ket vasalonal is kenyelmesebb
En nem szeretem a suprakat.
Csinaltam egy tesztet, bevittem a roman kolegaknak a K240-t, meg az uj szerzemeny HP-1-t, hogy hasonlitsak ossze, mi a velemeny rola. Rutintalan fullel is sokkal jobbnak talaltak a K240 hangminoseget, es a HP-1-t nagyon kenyelmetlennek talaltak. Pedig ennek aztan nincs is komoly nyomoereje.
-
válasz
Don't Panic #14068 üzenetére
Az a bajom, hogy 50ezer forintert azert vesz fulest valaki, mert sokat hallgatja. Igen am, de ez egy supraaural DJ fules a maga minden kellemetlensegevel. Meg ha jol is szol, nem tudsz a zenere koncentralni, mert a fuledre mert nyomas rendszeresen magara vonja a figyelmet.
Tehat ez meg mindig a munkaeszkoz kategoriaba tartozik, akarmilyen jol is szol, es esetleg az ar-ertek aranya jobb mint az ebbe a kategoriaba tartozo tobbi DJ fulese. Hozzatennem, hogy ebben a kategoriaban otthoni hasznalatra szant fulesek kozott mar eleg komoly darabokat lehet kapni, es a teszt ezt nem azokhoz hasonlitotta, hanem munkaeszkozkent vizsgalta.
"Ez az acelbetetes bakancs jobban ved mint a tobbi, es meg kenyemesebb is azoknal."
-
válasz
balazsbük #14049 üzenetére
Poen magyarazat kovetkezik.
Irtad: "erősítő-DAC combós cuccot"
Ebbol egy erdekes nonemu leny kerekedett ki, akinek van erositoje, dacja meg combja. Erre reagaltam.A "kombo" a kombinacio vagy a kombinalt szavak roviditese, ennek megfeleloen k betuvel jobban ertheto, mint angolosan c-vel
-
válasz
balazsbük #14042 üzenetére
Kulon-kulon szelesebb palettan mozognak a termekek. Ez azt jelenti, hogy sok penzert (hatar a csillagos eg, akar milliokrol is beszelhetunk) kulon egysegkent magasabb minosegu termeket is lehet kapni. De alacsonyabb kategoriaban (50k es alatta) jellemzoen jobb szokott lenni a kombo.
-
válasz
Il Dottore #14017 üzenetére
Audio Technica ATH-W1000? Ebayen rendszeres vendeg.
-
válasz
Shufny #13996 üzenetére
Hát, pont a fejhallgatót váltanám le legkésőbb. De ez más tészta
Ettől függetlenül egyetértünk, szerintem is a fejhallgatóra költött pénz térül meg legjobban a hangban.
Nem vagyok elégedett a hangkártyámmal, per pillanat azt érzem a leggyengébb láncszemnek. De sebaj, otthon jobb hangkártya vár, csak azt a behemótot nem akartam cipelni. Ez a darab is kiló fölötti
-
válasz
dudika10 #13990 üzenetére
Még egy szavazat a 44/16-ra
Amúgy én most épp a notebookomon egy 16 ezer forintért vásárolt fülest hajtok egy 30k-ért vásárolt hangkártyáról és egy 3k forintos kábellel kötném össze a 12k forintos erősítőmmel, ha épp nem fogytam volna ki a csövekből, ami szintén párezer forintos tétel.
Szóval 16k füles, 50k forrás
-
válasz
balazsbük #13969 üzenetére
Mind a kettő jó megoldás. A kombó egyszerűbb, könnyebben használható, a különálló könnyebben fejleszthető.
@(#13970) mzsolti: A 668B sajnos már 2 hónapja elfogyott egész Európából. Következő szállítmányok januárban várhatók. A következő "áldozat" a 681B volt, ami nagyon hasonlít a 668B-re.
-
Hehe, valaki új reggel licitált a CanAmpra. Valaki közülünk volt? Kivel párbajozok?
-
Hát akkor ebből a listából csak a HD201 maradt.
Hangerőszabályzót ne akarj, csak egy újabb hibaforrás, élettartam kolrátozó elem. Minőseg amúgy is zérus köb ezeknek a potmétereknek. A kábelek meg nem olyan törékenyek, ha pedig mégis történne valami, akkor a legrosszabb esetben is egy forrasztópáka segíteni fog.
Én a helyedben gyűjtenék még 2-3000 Ft-ot, és HD202-t vennék. Most kibírod ezen a karácsonyon, hogy nem lesz fülesed, azért hogy utána jópár évig normális fülesed legyen. Vagy esetleg beszélsz jézuskával
-
-
válasz
balazsbük #13914 üzenetére
A HD25 70ohmos, ami talán az egyik legkönnyebben hajtható impedanciatartomány, nem túl érzékeny a súgásra, az erősítő kimeneti impedanciájára, nem kell bele lapátolni az ampereket, és a feszültséggel is jóban van.
@(#13916) balazsbük: A külső USB-s hangkártyának (hangmodul, DAC, ki hogy hívja) teljesen tök mindegy, hogy milyen gépre van rádugva, csak legyen rajta USB. Ha van asztali géped, arra is átdughatod, éppolyan jól fog szólni.
@(#13918) baluka26: elemes
-
A HD202 annyival jobb a listád összes többi eleménél, hogy nehezen tudnék mást ajánlani
@(#13910) balazsbük: Ide is írtam, csak olyan gyorsan pörgött a fórum, hogy mire végeztem a szerkesztéssel, fél oldal elszaladt
De ezt is olvasd el plz: #13902
@(#13913) baluka26: Vasárnap érek haza, szóval idén bele fog férni, megoldjuk
-
válasz
rauschie #13899 üzenetére
Még nem koppant, ma jár le, de senki sem akar rá licitálni, pedig csak 70k-nál jár.
@(#13901) balazsbük: Egy notebook kiemenete alapvetően fejhallgatóra van kitalálva. Azonban a 4-6 ezer forintos minőségre. A HP által Entertaninment PC néven marketingelt notebookom füles kimenete egy vicc. A másik üzletinek szánt HP notebookom kimenete már nem is vicces, annyira szar. A jobbik is kásás, hártyás, basszushiányos, részlettelen, és magasfrekvencián torzít. Normális fülest rádugni pazarlás. Persze, ha nincs más, akkor én is rádugom a fülesemet, mert azért nem káros
De egy jó füles sokkal jobban szól egy rendes forrsáról, rendes erősítővel.
-
Egyelőre úgy néz ki, hogy lesz egy különleges Heed Canamp Special Edition is a fejhallgatós találkozón
-
válasz
dudika10 #13877 üzenetére
Nem egészen, sőt, könnyen lehet hogy egyáltalán nem az lesz az eredmény egy jó fülessel, mint egy audio rendszerrel. Semmi értelme egy 100 ohm alatti fülesre tervezett kimenetet 10k ohmos audio rendszeren tesztelni. Nem mond semmit. De a impedancia problémáját legalább a szakértőnek el kellett volna mondania, de nekem úgy tűnt, hogy nem igazán hozta lázba a teszt
Pont az, aki a gyári fülessel hallgatja ezeket, azt egyáltalán nem érdekli a hangminőség. Ergo az egész teszt alapjaiban véve értelmeltenre sikeredett. Egyszer véleményt alkottak arról, hogy milyen minőségű fülest csomagolnak a lejátszóhoz, utána, meg hogy hogyan szólnak vonali bemenetre kötve. Pont azt nem tudjuk meg, hogy mint hordozható lejátszó hogyan szólnak.
-
válasz
Don't Panic #13871 üzenetére
komolyan gyári fülessel próbálták őket? OMG
-
Akkor a fülessel lesz gond, valószínűleg a forrasztással nem jött össze valami.
Magyarázat: ha egy hiba egy nagyobb impedanciájú fülesen jelentkezik, míg egy kisebben nem, akkor a hiba a fülesnél van. És azért nem jelentkezik az alaplapinál, mert annak nagyobb a kimeneti impedanciája (szabvány szerint 100ohm), mint a fülesre tervezett kimenete az erősítőnek (kb 20-30 ohm lehet).
-
válasz
MmDorian #13802 üzenetére
Még mindig CAL!, esetleg K514.
K512-ről sok jót nem mondott senki.Mikrofon. Mire kell? Ha csak skype, meg egyéb voip, akkor bármely random 1000-2000Ft-os mik megteszi. Van pár stúdiómikrofonom, dinamikus és kondenzátoros is, teszteltük skype-pal, és a vonal túlvégén képtelen voltam megkülönböztetni őket a 2000 ft-os teszkóstól.
-
válasz
dudika10 #13793 üzenetére
Fizikaórai emlékeim szerint a polimereknél közelítőleg exponenciális. Ellentétben a lineáris acélrugóval.
Amúgy emlékeim szerint a K340 és a HP-1 hasonlóan szól, de majd ha hazaérek, összehasonlítom. Nem szeretem a K340-t sem, az is gyengén szól, az is ugyanilyen elektrotechnikai különlegesség.
@(#13795) guppy: A gumi is egy polimer, a polimerek mind hasonlóan viselkednek.
-
válasz
baluka26 #13790 üzenetére
Tulajdonképpen a mechanikai kontaktus hiánya miatt lehetne elméletben jobb. Mivel a membrán egy erős állandó mágneses térben lebeg, nem hatnak rá olyan, nehezebben tervezhető dolgok, mint a polimerek exponenciálisan változó rugóereje, vagy anyaminőség, anyagfáradás. Cserébe viszont rohadt magas a membrán gyártási költsége, jóval magasabb, mint az elektrosztatikusé.
Gyakorlatban viszont semmi előnyt nem sikerült ebből kovácsolni. Részletesség gyenge, hangszínpad kicsi, de legalább pontos, a mélyek és a közép rendben van, de a magasak 12kHz körül eldobják magukat, 15kHz-ről pedig már álmodni sem hagy a HP-1.
Lehet, hogy a kagyló hibája a dolog, nem a membráné, meglátjuk.
-
válasz
schawo #13786 üzenetére
Hülye itt.
Bedugtam a szerencsétlen HP-1-t úgy, hogy a K240 ekvalézere volt betöltve. Így nem elég, hogy egy kiegyenlített K240 ellen kellett csatába indulnia, de még rontottam is rajta egy rossz eq beállítással.
Még mindig nem éri el a szexit, de már sokkal közelebb van, simán hallgatható. Ha csinálok rá egy fasza kiegyenlítést, lehet hogy még szeretni is fogom.
Na, így már lehet értékelni a fülest, első blikkre ami negatívum, hogy kicsit sok a mélyközép, ami pozitívum, hogy nagyon tiszta a közepe. Majd még tesztelem, mert már van mit
-
-
Megjött az orthodinamikus Yamaha HP-1 fülesem. Komoly csalódás. A K240-hez viszonyítva csak annyi mondható el róla, hogy nem egy ligában fociznak. Head-fi-n azt mondták, hogy átalakítás után simán leveri a K240 szexit. Aki ezt írta, az valószínűleg nagyon nincs képben. Meg fogom próbálni majd a módosításokat, de egyelőre el nem tudom képzelni, hogy ez annyit javulhat.
-
-
válasz
schawo #13723 üzenetére
Ja, igen, egyvalami módszeresen kimarad a számításokból, hogy a vonali kimenet saját impedanciája 100ohm körül van. Most nincs kedvem megint előről kiszámolni mindent, de a +100ohm miatt (100ohm vs 124ohm, nem pedig 0ohm vs 24ohm) elégnek kéne lennie feszültségnek és az áramerősségnek is. Szvsz ott műszaki probléma van.
-
válasz
Shufny #13720 üzenetére
Sennheiser specifikáció alapján 108dB/V, ami 24ohmon valóban 92dB/mW.
Ez tény, de a kis impedancia miatt az 1mW gyakorlatilag minimális. Normál vonali kimeneten (~0,32V-RMS) már 4mW-t kellene kapnia, ami 98dB RMS SPL-nek felel meg. Annak meg elégnek kéne lennie.@(#13722) Shufny:
Az is igaz viszont, hogy lehetséges, hogy áramerősséglimites, nem pedig feszültséglimites. -
válasz
Fera_27 #13712 üzenetére
Húúú, ez egy nagyon nehéz kérdés.
1.48k az nagyon jó ár.szerk: akkor thomann miatt mégsem, és ha használt, akkor sem.
2. Nagyon érdekes dolog, de a nyitott fülesek között nincsen kiemelkedően jó vagy rossz ajánlat, a teljes palettát az egyes gyártók nagyon precízen árazták be (talán a HD598 az újdonsága miatt kilóg még egy kicsit)
3. A Senn és az AKG nyitottjai más karakterrel szólnak, mindenképpen ajánlom kipróbálni mindkettőt, kinek mi gyere be. -
válasz
Pantok #13710 üzenetére
"Nemtudom ennyi pénzért a vezetéknélküliség mennyire megoldható"
Egyáltalán nem."10k körül szeretnék venni egy vezetéknélküli fejhallgatót [...] Ha ez annyira lehúz akkor érdekelne még egy kábeles is"
Superlux fejhallgatót szeretnél? Itt megtudhatod hogyan... és HD681 a jelszó -
válasz
AMDFan #13672 üzenetére
Abszolút egyetértek. Pont a rock és a metál az, ami nem igényli a dübörgő mély hangokat. Én magam is imádom a rockot és a metált, és kicsit se hiányzik belőle az agresszív mély. Sőt pont az csinál belőle zenét, hogy a mélyek nem nyomják el feleslegesen a középtartományt, és minden úgy szól, ahogy kell.
@(#13671) hennessys: Köszi a részletes ismertetést. Örülök, hogy tetszik a nagyöreg K501
-
válasz
baluka26 #13669 üzenetére
Fogalmam sincs, még nem ért ide. Ma fogom megkapni, ha minden igaz. De még ma sem fogom megtudni, mert nincs normális erősítőm. Per pillanat (sőt már hónapok óta
) nincs itt füles erősítőm, csak a hangkártyám kimenete, sz meg szvsz nem lesz neki elég, ha pedig elég is, nem igazán jó.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest