- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #45892 üzenetére
Nagyon nem jó a link.
-
Bodz
nagyúr
A vén DT880-ból a normális állapotú darabok 28-35e körül szoktak eBay-en elkelni. Én is haszonnal adtam el.
Szóval ha valaki lát megint 13-ért, akkor azonnal vegye meg!
-
Bodz
nagyúr
válasz
contaxg #45829 üzenetére
A filmvetítés nem érdekel, itthon kellemesebb körülmények közt is meg tudom oldani.
A koncerteket úgyis hallom, ezért sem kell elmennem.
A tizenéves, drágán adott fos bortól lerészegedett bandákkal nem vagyok kompatibilis.
A színházi előadások közül talán egy még érdekelne is, de mivel lehetetlen nyugodtan megnézni (nyivákol a gyerek, rengeteg elmés beszólás, stb.) inkább azt is passzolom.
Egyébként meg rengeteg egyéb, értelmesebb dologra is költhetnék a Vidor árát. Föld utak felszámolása, vízelvezetés, stb. Pár helyen komoly gondok vannak ilyen téren a városban. -
Bodz
nagyúr
válasz
gordonfreemN #45824 üzenetére
A 10-20-30e forintos fejhallgatóknál még egyértelmű, nagynak mondható a javulás. De így általánosságban, százalékban megadva ez nem fog menni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45823 üzenetére
Szerintem kicsit túl van misztifikálva a Galaxy. Egy remek hangú telefon, de semmi több. Egy Dacport szintű eszközzel nem veszi fel a versenyt. De mint már említettem igazából a Dacport rossz példa volt hordozhatónak, okostelóval. Azt a forróságot senki sem fogja elviselni a zsebében.
-
Bodz
nagyúr
válasz
gordonfreemN #45820 üzenetére
Szerintem jó lesz az. Az igényeid és a kereted figyelembe véve nem nagyon tudok jobbat mondani.
Ha van rá lehetőséged feltétlen hallgasd meg azért vásárlás előtt! Ha esetleg nyíregyi vagy, akkor kölcsön is tudok adni egyet. -
Bodz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45800 üzenetére
A Dacport? Elég sokkal.
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy mennyi idő alatt merít le egy átlagos okostelót... -
Bodz
nagyúr
válasz
Deadzone41 #45798 üzenetére
Egy telefon + Dacport atlagos zsebben siman elfer pl.
Szerk: Na ez rossz pelda volt. Dacport zsebben... Aludni kene meg... -
Bodz
nagyúr
válasz
gordonfreemN #45772 üzenetére
Néhány órát igen, egy filmet mondjuk meg lehet vele nézni (no nem a Gyűrűk ura bővített változatát), pár albumot meghallgatni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #45765 üzenetére
-
Bodz
nagyúr
válasz
Deadzone41 #45512 üzenetére
Több lesz, ez igaz. Viszont pozitív változásokat is hoz. A közép tartomány javul, a térre szintén jó hatással van.
Lehet van itthon bőr Beyer párnám, de nem vagyok benne biztos. Majd ma körülnézek. -
Bodz
nagyúr
válasz
Deadzone41 #45510 üzenetére
Itt, de inkább plüsst tegyél rá szerintem. Abból is a szürkét.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Barnee88 #45481 üzenetére
Nem divat utálat, tényleg szar.
És a szokásos válasz a mély szeretetre... -
Bodz
nagyúr
válasz
Deadzone41 #45355 üzenetére
Jó lesz a HD330. A spirál kábele viszont gyalázatos, nagyon merev. nem nyúlik. Kell hozzá egy hosszabbító, ha messzebbről szeretne filmezni.
A Takstar Kínából érkezik, az vasárnapra nem lesz itt. -
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #45271 üzenetére
A műszaki szintet én sem értem. Szerintem bemutató darab volt.
-
Bodz
nagyúr
Takstar HD2000
Forrás: Cowon i10Csodálatosan fényes, kopogós műanyag az egész. A kábel vékony, nagyon kell rá vigyázni. A párna anyaga kellemes, puha. Sajnos a fülem nem fér bele teljesen, de egész kényelmes ettől függetlenül. Zárthoz képest nem túl jó a szigetelés. Szorítóereje gyakorlatilag nincs is, egészen hátra kell tolni a fejemen a pántot, hogy megfeszüljön és ezáltal jó szigetelést, jó hangot kapjak. Mert bizony jó hangja van a kb. 10000 forintos árért. Világos, nagy felbontású (nyilván csak árához képest) enyhén V karakter. Biztosan jó sok Beyert hallhattak a tervezői, mert kb. ugyanott van magas kiemelés. Elsőre a Shure SRH940 ugrott be róla egyébként.
Nincs meg vele a fejedben szól érzés, zárthoz képest meglepően szellős a hangja, széles térrel.
Jobb forrásról remekül skálázódik, bár ilyen 100-250e forintos rendszerhez lehet nem ezt veszik az emberek.
A Takstar tud valamit szerintem. Az eddig hallott két modelljüket, főleg a HI2050-et bátran csatába lehet küldeni akármelyik Superlux ellen, de akár 20-30e környékén is okozhatna meglepetést... -
Bodz
nagyúr
válasz
eric.cartman #45101 üzenetére
Nem győztél meg.
Jöhet nekem is egy pü T1 ügyben, kíváncsi vagyok. Köszi. -
Bodz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #45097 üzenetére
Szerencsémre a T1-en nem cserélhető, így nem tudom mással milyen lenne.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
capulet75 #44621 üzenetére
Kitartó vagy!
Nem hallottam még, SR225-öm volt.
A probléma, hogy a Grado hangzás elég furcsa. Azt hallani kell!Általánosságban elmondható hogy rockhoz és metálhoz szokták szeretni az emberek. Ha az AVX-es SR80-ról van szó, akkor gyorsan vedd meg szerintem. Az ára se vészes. Itthon elég ritkán lehet Gradohoz jutni. Ha nem tetszik, akkor meg eladod bukta nélkül.
-
Bodz
nagyúr
Grado SR80 valakinek? 20 alatt alternatíva nyitottra, bátraknak.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
ntomka #44419 üzenetére
A mosógépet egész jól kizárta.
(#44435) SOAD19: Nekem elmúlt. Mire eladtam a fejest már elég lazán járt, az asztalról felemelve is beállított magának valami méretet.
Egyébként a régi Beyerek jobbak ilyen téren. A 40 év körüli DT440-et izomból kell állítani, a szintén öreg DT 330-at szintén.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
ntomka #44367 üzenetére
Jut eszembe... Még nem is írtam a DT1350-ről, amit voltál olyan kedves kölcsönadni.
Boldogan és elégedetten dőltem hátra, miután végre sikerült a fejemre applikálni. Ez a múltkori fejhallgatós összejövetelen nem sikerült. De megéri megtanulni a megfelelő mozdulatsort. DBAtti! Ezt kényelmesen lehet igazgatni nagyobb fejen is.
Szóval baromira bejött a hangja. Eszméletlen kellemes, minőségi mélyekkel rendelkezik. A közepével valami nem teljesen oké, olyan fura, élettelen. Viszonylag hamar meg lehet azért szokni, ezért nem gondolnám ezt olyan nagy hibának. Részben orvosolható egy Yulong D100 II-vel.
A magas tartománnyal semmi problémám nem akadt, nekem nem sok, és nem is kevés. Gyors, képzett játékos. Mindenfélét nagy élvezettel hallgattam vele. Ha hordanék utcán fejhallgatót egy másodpercig sem haboznék, biztosan megvenném. Talán már megvan az a szint is, hogy szükségtelen mellé venni másik fülest otthonra.
Aztán itt van ez a Beyer Tesla dolog. Oké, marketing bullshit főleg, de az biztos, hogy a Tesla fejhallgatóknál a mélyek minősége rendkívüli. Ezt a T70 (jó szigetelés esetén!), DT1350, T1 után bátran ki merem jelenteni. -
Bodz
nagyúr
válasz
dudika10 #44229 üzenetére
Persze.
Az alsó a képen. eBay, JHL amp. Több embernek is nagyon tetszett a hangja mikor nálam volt fejes tali.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
SOAD19 #44217 üzenetére
Gondolom nem meglepő, hogy nekem metállal jobban tetszett a T1.
Sajnos rövid ideig volt nálam a HD800, de kétlem, hogy változott volna véleményem.
Children Of Bodom - Hellhounds On My Trail: T1-el "adjad neki", hangerő fel magasra. 1:57-től őrjöngés... HD800-al pedig "ez mi ez".
Többek között ezek is szóltak:
Bloodlined Calligraphy - Last Goodbye
Nightwish - Wishmaster
Draconian - She Dies
AC/DC - Highway To Hell
Eluveitie - Inis Mona
Blackguard - Firefight
The Agonist - Business Suits and Combat Boots
The Project Hate MCMXCIX - Dominate
És a bónusz... Ez mindenen szarul szól, de marha jó.
Wolfchant - A Pagan StormAbba nem óhajtok belemenni, hogy melyik a jobb fejhallgató. Max annyi, hogy a T1 gyorsabb, azt hiszem ezt objektíven is ki merem jelenteni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
ntomka #44212 üzenetére
Az ilyesmiket élveztem vele.
-
Bodz
nagyúr
válasz
fi:zi'k #44200 üzenetére
A lélek tengerem hullámain lovagolva arra a következtetésre jutottam, hogy a DTX 710 rétegzettsége a Mizo Flörthöz hasonlóan durva, sajnos néha már elviselhetetlen mértékben. Rücskös is, mint a szobám fala, de a fűrészporos tapétát fehérről kékre festve hirtelen Danone görög krémjoghurttá avanzsálódott. Ezzel szemben a T1 gyémánt hordós, csillogó hangjával azonnal az audiofil orgazmus legmélyebb bugyrának hídjára taszított. Egyszerűen Milli Mia krémtúró.
Teszteket olvasgatok most, de lehet inkább nem kéne.
Kicsit olyan érzésem van néha, hogy maga a tesztelő sem érti egészen a saját mondókáját. Az egy dolog, hogy szépen, választékosan kell fogalmazni egy tesztben. Viszont sok esetben ez csak nagyrészt értelmetlen, üres, fellengzős szöveggé válik.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Új versenyző a Beyernél.
-
Bodz
nagyúr
Khm, a Takstar HI2050 elég durván jól szól HD53N-ről. Szóval ha valaki erősítőt keresne egy ilyenhez, ne habozzon!
-
Bodz
nagyúr
Csodálkozva olvasom, hogy a 440-ben sok a mély.
-
Bodz
nagyúr
válasz
chrisnagy13 #43832 üzenetére
Inkább hallgasd!
-
Bodz
nagyúr
válasz
chrisnagy13 #43824 üzenetére
Grat. Ez a vándor W1000?
-
Bodz
nagyúr
Kicsereltek a kipurcant HD330-am. 1,5 het volt mindossze. Kellemesen csalodtam a Muzikerben.
-
Bodz
nagyúr
válasz
SOAD19 #43614 üzenetére
A nagyon rossz felvételeket kegyetlenül bünteti, de univerzálisnak tűnik.
(#43615) krichd1: Csak az M-Stage van most itthon, erről egy leheletnyit sötét. De nem zavaró mértékben.
(#43616) schawo: Tudtommal még nem. Ha elhisszük a grafikont, akkor mély az lesz rendesen, DJ füleshez méltóan.
Egy normál, átlagos magasakkal operáló Superlux nagyot szólhatna a piacon szerintem. -
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
csikosdapro #43582 üzenetére
Szia!
Ha nem ragaszkodsz nagyon a vezeték nélküliséghez, akkor kb. ilyen keretből remek füleseket lehet venni.
Beyer DT 235/DTX 910, Superlux HD330/HD660/HD661, stb.
-
Bodz
nagyúr
Beyerdynamic DT 292 PV
A szokásos vacak minőségű képeim.Jó áron sikerült megnyerni eBay-en. Stúdióban szolgált eddigi életében. A párna elég koszos, remélem túléli a mosást. A szag amit az egész füles áraszt magából leírhatatlan, alapos tisztogatást igényel majd.
Szerencsére könnyű apró darabokra szedni. A kábel marha vastag és nehéz. A mikrofonról nem tudok még nyilatkozni, gondolom működik és a minősége is elfogadható.
A hangja roppant tetszetős, a zárt mivoltát ügyesen leplezni, ezen meglepődtem. Nagy tér és szellős hangzás.Világos, nagyon gyors, részletes, nem hazudik sehol. Egy picit kevés a mély, de viszonylag hamar átáll rá a fülem, tehát annyira nem zavar.
Mást nem is tudok írni tulajdonképpen. Szépen, színezetlenül, kíméletlen valójában meg lehet hallgatni rajta bármit. Nálam ez 10/10 simán.
Gondolom a mikrofontól eltekintve megegyezik a 250 ohmos DT 250-el, az is megkapja a különösen ajánlott minősítést. 50 körül zárt fejhallgatóra ez lesz az egyetlen válaszom ezentúl.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest