- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Lusta vagyok megkeresni, hogy kinek akartam válaszolni.
Erősen szubjektív vélemény következik, mert most ez a divatos.
Szóval a 440 nekem se fekszik, keményebb metálra meg aztán pláne nem. Egy jó kis zúzáshoz Grado SR225 vagy Beyer DT 990/990 Pro kell. -
Bodz
nagyúr
válasz
schawo #28348 üzenetére
Hallgattad is esetleg a demó példányt?
(#28349) guppy: Végül nem az Aquától lett, az előleget is visszautalták simán. contaxg-től vettem. Megérte várni, remek fejhallgató mint tudjuk.
Járatom pár órát, mielőtt a fejemre tenném.
(#28350) Tothgera30: 50 felett.
contaxg-t keresd és mond egy árat
(#28351) katonam: Köszi
(#28352) csƵ: Köszi. A doboz?
Amúgy nem tudom. Lehet korábbi évjárat vagy csak simán a dizájn változott. A DTX 710-é, DT 990-é is ilyen fehér szürke csíkkal.
Jelenleg veszettül variálok az ic kábelekkel és az erősítőkkel.
-
-
Bodz
nagyúr
Visszakértem a Slux 681-et, hogy komolyabban összehasonlítsam a DTX 710-el.
-
Bodz
nagyúr
válasz
fi:zi'k #27906 üzenetére
8995 ft szállítással együtt. Ez több, mint baráti az árgép szerint.
Természetesen új, magyar garral.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
A csomagolás a Jays-től megszokott módon végtelenül igényes. Szerintem egy boltban meglátva súlyos birtoklási vágyat ébreszt.
Tartozékokkal sem fukarkodtak: egy bélelt, durván jó minőségű velúr bőr szütyő, 3.5-->6.3 átalakító, 70 centi hosszabbító kábel (ami rajta van az 60 centi), jack elosztó, és a képen a második (így elsőre nem esik le, hogy ez mihez is kell).
Remek minőségű műanyagból van az egész, nagyon hajlékony. A pánt belső részét valami érdekes anyag borítja, a dobozán megnézve ez alcantara.
3 féle párna jár hozzá, tehát rögtön 3 fejhallgatót kapunk 1 áráért.
Sok benne a magas, ez a párnák cserélgetésével sem változik. Mindhárom párnával kényelmes, de a legjobb a nagy párnával.Kis párna: sok mély, a közép nagyon eltűnt, tér nem nagyon van.
Közepes párna: még több mély, így szól a legjobban. A közép tartomány is előkerült, egészen kiegyenlített a sok magastól eltekintve.
Nagy párna: Szellős, tágas tér. Kissé mély szegény lett így, magasakból még több van, sziszeg, de éppen elviselhető még.
Kifejezetten fun, agresszív, Gradós hang úgy összességében. A részletességre sem lehet panasz, több mint korrekt ebben is. A szigetelése sajnos nem százas, mivel félig nyitott. Nagyon megérte az árát. Hordozható fejhallgató kipipálva nálam.
-
-
Bodz
nagyúr
A 990 Pronak több a mélye és kisebb a tere, mint a 990-nek. Pl. a Canamp társaságában roppant szórakoztató és fárasztó is egyben. Karcos magasak, sziszeg mintha a farkára léptek volna, nagyon agresszív a hangja. Mondjuk simán el tudom képzelni, hogy ez így tökéletes lenne sok embernek. A Bubóval lényegesen nyugodtabb, nem is sziszeg. Cserébe sokkal jobban feltűnik a kissé süllyesztett közép.
Megint belefutottunk abba, hogy a kialakult vélemények erősen függenek az erősítőtől (és a forrástól is). -
Bodz
nagyúr
Vegre megjottek a parnak a HD40-re. Kb. 2x olyan vastag, mint a 100 eves kilapultak rajta. Remelem megerte a befektetest, mert majdnem a duplajaba kerult, mint a fules.
-
Bodz
nagyúr
Az mp4nation-ről ugye nyugodtan lehet rendelni? Megbízhatóak?
-
Bodz
nagyúr
De jól néz ki ez az állvány.
-
Bodz
nagyúr
Aha. Figyelembe veve, hogy a Blade ritka szar forras, a HD40 pedig 600 ohmos. Es igy sem rossz.
-
Bodz
nagyúr
Megjott a HD40. Egy ZTE Blade-rol (ami alig kepes megszolaltatni) is viszonylag elvezheto.
-
Bodz
nagyúr
Mi van itt, mindenkit elkapott a Schiit láz?
-
Bodz
nagyúr
válasz
ndever #27286 üzenetére
Szerintem menj el fi:zi'k kollegához egy röpke Superlux hallgatásra. Ezek remek ár/érték arányú fejhallgatók (sokkal jobban, mint az általad felsoroltak) és majd kiderül, hogy mit bírsz magasból.
Egyébként én csapnék egy kört a Media Marktban és társaiban is hallgatózni (bár nem túl mérvadó, de a semminél jobb).
Ha a kényelmet vesszük, akkor a DTX 710 elég kényelmes. Ezt elsősorban nem a kialakításának köszöntheti, hanem a kis súlyának .Az AD300 is biztosan kényelmes az AD700-ból kiindulva. De ha kényelem mindenek felett, akkor egy Pioneer SE-A1000. Abban bármeddig el lehet lenni. -
Bodz
nagyúr
Valaki régebben fejet keresett olcsón. Íme (gondolom a 6 kilójával nem műanyagból van).
-
Bodz
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #27210 üzenetére
Örülök, hogy tetszik.
Megvettem az apróról a 2000 forintos Sennheiser HD40-et.
-
Bodz
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #27156 üzenetére
Megvolt már a hatás?
-
Bodz
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #27151 üzenetére
Jobb, mint a 202. Az 518 meg ha olyasmi, mint az 515, akkor nagyon nem ér 30-at.
-
Bodz
nagyúr
Amúgy van a Sennheiser HD 515 és 518 között valami hatalmas különbség?
(#27127) ntomka: A találkozó után elég sok embert irányítottam az avx-re Canamp ügyben. Ez egy célzás volt, hogy lehet ám teszt darabokat biztosítani mindenből kedves gyártók/forgalmazók a találkozókra, mert van értelme.
-
Bodz
nagyúr
30-ból egy Canamp klón és egy Superlux HD 330.
-
Bodz
nagyúr
válasz
FireKeeper #27113 üzenetére
Ó, ez még egy visszafogott darab az iFrogz kínálatában...
Amúgy c-Jays esetleg? Még jól is szól a tesztek szerint. Tetszetős a 3 fajta párna is.
-
Bodz
nagyúr
Jó kis iFrogz Earpollution Throwbax esetleg a hölgynek?
-
Bodz
nagyúr
DT 880 még mindig sehol, az Aqua nem győz elnézést kérni.
1 hónapnál tartunk... -
Bodz
nagyúr
fi:zi'k
661 lesz a szállítmányban? -
Bodz
nagyúr
válasz
Complete #26862 üzenetére
De vannak. Az áráról majd fi:zi'k nyilatkozik pontosan, nem akarok hülyeséget mondani.
A Media Marktról jut eszembe, hogy a nyíregyiben normálisan lehet hallgatózni. Ki van téve egy mikro hifi, amin rádió szól és azt a fejhallgatót dugod rá, amelyiket akarod. A saját lejátszóért sem szólnak természetesen.
-
Bodz
nagyúr
Ezért is jutottam arra a következtetésre, hogy nem feltétlen megfelelőbb a technikailag jobb fejhallgató az adott egyénnek, inkább legyen hallgatható számára. Az mindenkinek az egyéni preferenciája, hogy számára mi a fontosabb. Hiába veszek majd (mert fogok ám) HD330-at venni, ha 2 hét után itt is főbe lövöm magam a magasak miatt és bevágom a szekrénybe.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Shufny #26856 üzenetére
Technikailag alatta van, de nekem jobban tetszik a hangja. Nincs olyan magas kiemelés, meg szerintem térbeli pozicionálásban jobb (ezért is szeretem játékra használni). Amúgy bármilyen Beyert is hallok, ebben mind jó. Nálam lassan ez olyan márka védjegy lesz.
20 alatt ott van még a DTX 910, amit ugyan nem hallottam, de csodákat nem várnék tőle. A DTX 710 nyitott testvére. Mindkettő messze van a nemsokára érkező Slux HD330-tól pl.(#26858) ntomka: Jól láttad. Igyekszem objektív maradni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
schawo #26728 üzenetére
Valóban, te voltál az egyetlen aki nem sikítva kapta le a fejéről, hanem megmagyaráztad mitől szar.
(#26745) baluka26: 5-ért remek.
(#26749) Shufny: A szivacs ki volt szedve, viszont a gyári párna visszakerült rá. Az AKG kábel nem tudom mennyiben változtatott a hangján.
A mikrofonos HD660-at is próbáltam az nem tetszett túlzottan, 5 másodperc alatt beleizzadtam és szorít is. Egy Beyer párna alap hozzá szvsz. Nekem többnek tűnt a magasa is, mint a 330-nak. Igaz ezt csak a Superlux erősítőről hallgattam, ahol egy iRiver E150 volt a forrás meg néha telefon.
-
Bodz
nagyúr
A találkozón a K1000 remek volt természetesen, közvetlenül utána hallgattam a H800-at és elmaradt a húúúú faktor.
A Grado SR225i nagyszerű fejhallgató főleg rockhoz és metálhoz, ntomka példánya még kényelmetlen se volt.
A Sennheiser HD540(?)/580 nem hagyott bennem mély nyomokat. Meghallgattam, de el is felejtettem.
Az AKG K601 nagysága sem vitatható, minden tetszett vele, főleg ha egy Canamp is kerül alá.
A DT 880 szuper, megint meggyőződtem róla, hogy tökéletes lesz pihenni a 990 Pro után. Csak legyen majd mivel erősíteni a 600-ast...
A Superluxok is jók voltak, főleg a HD 330 tetszett és ami a tali végén előkerült. Az mi is volt? -
Bodz
nagyúr
Meséljetek a Denonról is...
Azok az arcok, amik voltak...
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest