Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hi!
Sajnos tönkrement a jelenlegi fülesem, ezért rögtön 2 kérdéssel fordulok hozzátok, bár az első nem egészen idevág.
Jelenleg egy Speed-Link Medusa 5.1 füles tulaja vagyok, csak sajnos egyik utazásnál a pánt megadta magát, történetesen eltörtNosza megragasztottam, jó is lett, de sajnos pár nap után a ragasztás elengedte, többször már hiába próbálkoztam, úgyis el fog törni. Ezért az első kérdés: ezt vajon lehet-e javíttatni (azaz ki kell cserélni a törött részt, ez tuti), ill érdemes-e egyáltalán? Mert lehet, hogy olyan nagy költséggel jár, hogy jobban megéri új fülest venni. Mert a füles jó, szépen szól (csak ha hangosan hallgatom, sajnos torzít picit, pedig van erősítője is + Audigy hangkari), de igazából 1 nagy gondom van vele: mégpedig az, hogy nyitott, baromira kihallatszik az egész. Mivel én szeretem hangosan hallgatni a zenét, lakótársamnak ez igen zavaró lehet, tehát nekem mindenképp a zárt megoldás jönne jól.
Itt jön szóba a 2. kérdés: ha új füles vásárlása mellett döntök, akkor melyiket ajánljátok?
Tehát amire kellene: zenehallgatás, filmnézés, némi játék, de főleg zene, esetleg DJ-skedés. Mint említettem, nagyon fontos, hogy zárt rendszerű legyen, tehát a lehető legkisebb mértékben hallatszódjon ki. Szeretem a basszust, de az nem jó ha túlságosan elnyomják a közép ill magas hangokat. Nem a legolcsóbb kategória érdekel, de nem is a legdrágább. Ui: Sennheiser fanvagyok, ha lehet olyat vennék
Segítsetek választani pls!
Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest