- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
ferni #105624 üzenetére
Igen köszi ez lesz! Nincs hiányom amúgy egy csepp sem, mert az 1000 polling atom stabil azt leteszteltem. Nagyon kényelmes egér, jó a szenzor, jó a kapcsoló, egyenlőre fura hogy ennyire könnyű ezt még szokni kell
Persze jó értelemben. Elsőre féltem a lukaktól de használat közben fogásnál észre se venni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ferni #100678 üzenetére
Egy picit keskenyebbek és magasabbak, de tulajdonképp igen, szóval a Razer vagy a Glorious nem sok időt és pénzt ölt a forma kifejlesztésébe.
-------------------------------------------------------------------------
(#100677) TechN7ne:
"ha az Apple ennyiért képes csinálni full üveg -premium fém és tele érzékelős egeret"
Ez jó poén volt.
Kicsit kisimítva az élek mentén ez a "ha az Apple ennyiért képes csinálni egy full átgondolatlan, foghatatlan, használhatatlan, fos szenzoros és nehéz asztali díszt, akkor..."
Üveg legfeljebb a tappancs legyen egy egéren. A fém meg magnézium, és nem dísznek.
Az Alma a fennállása óta nem csinált egyetlen értelmes egeret sem. Olyat biztosan nem, ami 3 forint 20 fillérnél többet ért volna a búcsúban. Az ADB-s korszakban viszont legalább még meg lehetett őket fogni.
-
-
kiralytom
aktív tag
válasz
ferni #100603 üzenetére
Az előző egerem (Steel Rival 5) dpi beállítása 1200 volt, ingame sens 0.71 ami edpi-ban azt jelentette, hogy 852-t használtam.
Most a deathadder v3-nál 1200 dpi, eddig 0.61-vittem le a senset és még nem volt meg teljesen a comfort érzés. Most próbáltam a 0.58-at. De ez is már ,,ordenáré" alacsony.
Érdekes, hogy ugye könnyebb az egér , jobban siklik, emiatt borult fel az érzet DE a 0,58-as sens, amin az előbb játszottam bár pontosabbnak tűnt, jobban fáradt a kezem.
Visszanéztem az eddigi egereim súlyát.
IME 3.0: 160 g (!!)
MS comfort mouse 6000: 114 g
Steelseries Rival 5: 85 g és itt már éreztem, hogy ez könnyű de ezt sikerült azért még megszoknom, meg azért nagy is azt egér.Most a Deathadder v3 59 g , meglátjuk meg tudom-e szokni. Forma nagyon tetszik, iszonyat pontos, csak hát a felhasználó ( én!) ezen a súly/ellenállás dolgon még nyenyereg
-
kiralytom
aktív tag
válasz
ferni #100581 üzenetére
Lejjebb vettem , igen. Néha talán kezdem megjönni a komfort érzés, de még nem az igazi.
Egyszerűen frusztrál, hogy nem találom a helyemet. Próbálok türelmes lenni.
Azt hittem a talp az fontosabb nagyobb tényező az egyenletben.Két egérpadom van egy régebbi Qck+ (amit ma kimostam és ezzel egy kicsit máris más az érzet) , valamint egy Qck Heavy, ez kevésbé használt.
Egy szó mint száz, igyekszek türelmes lenni.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
ferni #100431 üzenetére
Bármelyikőtöktől kérdezem, aki belefolyt a témába, visszatérve a túlságosan csúszós razer talpakra:
Ha esetleg egy kicsit megkoptatnám a stock razer skates-et valami nagyon finom csiszolópapírral? (Ha van létjogosultsága, milyen finomságút vegyek?))
Ha meg nem jön be veszek rá egy csomag corpads póttalpat (vagy nem tudom már eldönteni melyik az amelyik lassabb lehet a gyárinál) ?
Ez járható út, van értelme?
-
kiralytom
aktív tag
válasz
ferni #100426 üzenetére
Egy ugyancsak DAv3 felhasználó rám írt és azt javasolta, hogy windows beállításban ezt egészen a piros vonalíg húzzam le, az majd segít abban, hogy ne érződjön gyorsnak az egér. Na mármost ezzel csak az a bajom, hogy ezzel nem ahhoz hasonlót csinálok, mintha az egérmutató mozgási sebességét babrálnám (ami ugye középen optimális), vagy mintha a rámutatás pontosságának gyorsításán változtatnék?
Tehát ehhez érdemes hozzányúlni?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
kiralytom
aktív tag
válasz
ferni #100426 üzenetére
Akkor egyelőre adok magamnak időt, hogy megszokjam.
VISZONT alternatívaként kinéztem a #100414 Csandi által linkelt táblázatból:
- Esport Tiger Arc1-et (elméletileg egy fokkal lassabb, mint a gyári Razer talp) . Viszont nem találok ilyet DeathAdder v3-ra.Ügyetlenkedek vagy tényleg nincs?
- Lamzu is egy fokkal lassabb , ezt írja a táblázat : solid, just a tad slower than razer stock de jól gondolom hogy ez csak a saját egereire van? Tehát a DAv3-ra ez nem lesz jó?Táblázat alapján a razer stock skates 3-as gyorsaságú, gondoltam 2-est keresek (ha nem tudom megszokni). Ha abszolút nem tudom megszokni, akkor eladom az egeret másfél hónaposan.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
ferni #100409 üzenetére
CS2-vel játszom.
Jelenleg egy SteelSeries QcK+t használok 45x40-es méretben, ami 4mm vastagságút.
Tudsz/tok olyan egérpadot javasolni, amelyik mondhatni kicsit lassabb? Szívesen maradnék a steelseries házán belül, mert évek óta ez a szövet egérpad a favorit.Tudsz javasolni egérpadot ami ,,lassabb" ?
Az előző egerem (Steel Rival 5) dpi beállítása 1200 volt, ingame sens 0.71 ami edpi-ban azt jelentette, hogy 852-t használok.
Lemértem hogy egy 360°-os kört kb 48 cm mozgatással érek el a Rival 5-tel ezen a QCK szövet egérpadon.
Ugyanezt a beállítást próbáltam eszközölni a DAv3-on, hogy a muscle memory a megszokott körülményekkel találkozzon. Viszont, ahogy említettem, ott mivel az egér talpa csúszósabb ez nagyobbnak érződik.
-
-
-
h1mpi
félisten
Köszi én is ezt gondolom, néha elkezdek budget áras, de jó termékeket keresgélni, de most nem ez volt a lényeg. Gyorsan elérhető, top kategóriás és 2 hétig elállható egeret kerestem. Pl. billben neki egy Keychron van, Nekem egy Varmilio, amiről anno azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák, de mindkettő nagyon bevált.
-
Komplikato
veterán
-
ferni
őstag
-
knoxhu
senior tag
-
dqdb
nagyúr
Honnan tudod nem tudok kínaiul?
Onnan, hogy AliExpress volt említve és nem Taobao, ahol 30-40%-os nyugativilág-adó nélkül tudsz vásárolniBillentyűzetes körökben ez a legjobb Taobao használati útmutató, látszik, hogy nem egy egyszerű bedobom a kosárba dolog onnan rendelni. Na ez egy "kicsit" könnyebb, ha tudsz kínaiul
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én meg ott tartok, hogy a HTX-ben bekapcsoltam az angle snappinget, mert időközben rájöttem, hogy eddig szinte az összes old school kedvencemben volt több-kevesebb (kivétel az 1.1-ek).
Ja, és 500 Hz, úgy, mint régen, legalább az akku is egy picit tovább húzza. Windowsban lemennék egészen 250-ig, ha nem lenne bugfagyós a szoftver, és hagyná felbindolni a polling rate léptetést a cpi-váltóra error ablak dobálása helyett.
-
Ja, viccesek már a fiúk. Régen, tényleg nagy szám volt amit produkáltak.
De ha ez tényleg igaz, hogy műanyag a teteje, és nem szénszálas, akkor az nagy blama.
Amúgy korábban azért hagytam ki ezt az egeret, mert amilyen QC problémákat olvastam, az nálam nem fért bele a tűréshatárba. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Itt még mindig 27k volt a legtöbb, amit valaha egérre kiadtam, a Hati S Classic a Pixelből, még 2021 májusában. A 1,5 hetes HTX Ace is megállt postával 26,5k-ban.
Rádobtam a gripeket, meg a gyatra gyári tappancsokat hat Hyperglide MX-2 váltotta, és máris barátságosabb a történet.
-
ADAM1337
nagyúr
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, ÍGY néz ki az értelmes hardver office köntösben, és még az ára is abszolút korrekt. Ami szintén nem mindegy, hogy a Type-A-s mellé egy Type-C-s dongle is jár hozzá.
A kérdés csak az, hogy akkor most mennyivel lett szánalmasabb a már amúgy sem épp matyóhímzés MX Master széria?
--------------------------------------------------------
(#97022) PROTRON: Leveszed a polling rate-et 250-re, office-ra jóvanaz (azért PAW 3395-tel mégse legyen má 125), és így talán lesz belőle 9-10 nap is. BT-vel meg kb. biztos.
-
-
dqdb
nagyúr
Ha töltés közben kényelmes használni, akkor bírjon legalább egy hetet. Ha töltés közben kényelmetlen használni, akkor bírjon hónapokat. Az Xlite V2 tudja nálam az előzőt, a kábele szinte észrevehetetlen töltés közben, az MX Master 3 tudta az utóbbit.
Ennél gyakoribb töltés vagy töltés közbeni használhatatlanság számomra kizáró ok, nem akarom esténként kikapcsolni és reggel bekapcsolni magát az egeret, nem tamagocsi, amit állandóan gondoznék, hanem periféria.
Billentyűzetnél nálam kizárt a wireless, az semmi előnyt sem ad, cserébe macerát hoz a rendszerbe.
-
PROTRON
addikt
Tapasztalatok alapján ebből az 50 dodóból közvetlenül Tőlük rendelve mennyi lehet a vége forintban mire megérkezik hozzám?
Irodai munkára tényleg tökéletes lenne a + gombok és a kis tömeg miatt lehet mégis megérné a felárat...ellenben a 80 óra az kissé kevésnek hangzik laikusként, írom ezt úgy hogy nem használok wireless egeret így egyáltalán nemtudom hogy milyen energiatakarékos beállítások vannak az óránkénti szünetekre... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"100 FPS mellett a 240hz-es monitor olyan mintha 100hz-es monitor lenne"
Azért nem egészen. Attól még az input lag kevesebb, mint 100 Hz-en.
Nem használtam soha semmilyen sync-et (és nem is fogok), de soha nem volt gondom a képtöréssel. Mármint láttam már olyat, de közel sem nevezném meghatározó vagy emlékezetes jelenségnek. Itt legalábbis.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezek felől eddig sem volt kérdés.
Amit mondok, az az, hogy 100 emberből kb. 3-nak (legyen 5) hoz marginális előnyt, ha a csillagok együttállása (értsd hardver/szoftver) is megfelelő. Ez annak fényében szerintem kimeríti az overrated fogalmát, hogy még a csapból is ez folyik.
-
Mephike
őstag
Pont azért írtam az M3-at, mert nem egy hatalmas összeg és ki lehet heverni, ha mégsem jön be.
Viszont ha bejön a formája (nekem az Atlantis formára oké volt, de nem estem tőle hanyatt, ez ugye ember függő, ugyanakkor az M3 nekem formára jobban bejött, ez utóbbi megint ember függő), akkor csak talpat kell rajta cserélni.
Még kiegészíteném annyival, hogy a Kailh switchei is jobban bejöttek, mint az Atlantis Huano kattógói, de ez is egyén függő ugye.
Szóval igen, a nagy többség azt fogjam ondani, hogy az Atlatis jobb egér, szerintem is, mert az M3 talpa nagyon rossz, de az ugye megoldható. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest