- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
prolad #99253 üzenetére
De, van, hogy azt is lehet, általában 50-es léptékekben (pl. ASUS ROG Harpe Ace, Corsair Sabre Pro).
"Pl a mostaninál gyárilag volt 800 és 26000 dpi profil, mindkettő haszontalan."
Hát az meg mi volt?
Amúgy ilyennel sem szivatom magam direktben, és olyat felbontást használok, amit kb. minden tud alapból vagy 15 éve. A 400/800/1600/3200 cpi a felhasználói bázis döntő többségének adekvát választék, 100-ból 98 ember meg a cpi-deviációt sem veszi észre. Néhol még az 1000 vagy 1200 is be szúrva, 3200 felett meg irreleváns.
-
-
Mephike
őstag
válasz
prolad #97470 üzenetére
Eléggé változó náluk, hogy mit mikor töltenek fel. Kb. egy egér ha megjelenik náluk pár nap és lefosztják a készletet, ami érthető, mert ár/érték arányban eléggé jónak számítanak.
A JTC-hez most érkezett be egy adag szállítmány a Keychrontól. Ott most van:
M2 Wireless Mouse - Black
M3 Mini Wireless Mouse - Black
M3 Mini Wireless Mouse - White -
gaben22
senior tag
válasz
prolad #96510 üzenetére
Superglide-ra viszonylag sok panaszt olvastam (persze internetes panaszoknál mindig nézni kell/kéne ki is panaszkodik pontosan), nekem pl. ezért nincs. Apró mikroszkopikus éle lehet, ami el tudja nyírni a szövetpadodat illetve azt írják bevonat van rajta, ami lekophat elég hamar (link1 + link2). Nekem ez meg ez van helyette, de egyiket se használtam még, továbbra is PTFE van szöveten
.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
prolad #96508 üzenetére
Na, akkor tőle köll venni mondjuk egy Hien SOFT-ot S-es méretben (a vörös nagggyon gusztán fest amúgy), és high-end motyó van a maus alatt 6 pénzből (szotyiért). Nem túl durván textúrázott mid-speed pad, igényes varrással, és a poliuretán habszivacságy miatt egyetlen millimétert sem fog csúszkálni használat közben.
Egyébként az asztallapnak és az üvegtalpnak sem feltétlenül jó a közös program. Nem véletlenül nem szokták merev padokhoz társítani az üveget.
-
válasz
prolad #95869 üzenetére
Igen, nálam 2 hetet bír ki az egér, de nekem is jó lenne egy nagyobb akksi.
Ha javasolhatom, mint Pulsar tulaj, hogy az autosleep-et állítsd be 1 min.-re, illetve kapcsold ki a ledet. Ha lemerülőben van úgy is jelez, ha pedig feltöltött, akkor meg azt is jelzi. Közben meg felesleges, hogy világítson. Csak viszi az akksiból a dzsedájt. -
prolad
addikt
válasz
prolad #95169 üzenetére
Eddig meggyőző a Pulsar, jó, a dizájn, a forma, ahhoz képest, hogy több a lyuk, mint az egér, nagyon egyben van, jó kézbe venni. Tetszik, hogy a lyukak hosszúkásak, nem zavaró a tenyérnek. Szoftver remek, csak az aboszolút minimum. A Viper Ultimate után külön tetszik, hogy az egész sima matt műanyag, nem hangos a görgő és a kapcsolók sokkal feszesebbek (ott nekem kicsit puhának érződtek, plusz volt valamekkora oldalirányú mozgás). Jó látni, hogy 20-25 ezerért ilyen korrekt vezeték nélküli megoldások vannak.
Amit megnéznék, ugyanez az egér, csak a rengeteg üres hely belül feltöltve akksival. Lenne talán 20-25 grammal nehezebb, lehet egy hónapot is elmenne. Tudom, ilyet itt nem illik -
fecke78
senior tag
válasz
prolad #95169 üzenetére
pulsar mini-m van otthon én szeretem , most a melóhelyemre vettem ezt a glorious d- , és , szívok vele 3 órája mire kiderült , hogy nem én vagyok a hülye hanem nem optimalizált az egér GloriousCore vezérlője az én ultrwide felbontásomra , ami azért nagyon gáz , nem egy mai egérről van szó .
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
prolad #95169 üzenetére
"Fájni meg napi 12 óra után se fáj a kezem."
Egyelőre.
--------------------------------------------------------------
(#95168) revonz: "Azonnal kaptam cseredarabot a Leet-től, jófejek voltak egyébként."
Ismerem a vezetést, a kezdetekben egy rövid ideig dolgoztunk is együtt. Korrekt arcok.
--------------------------------------------------------------
(#95167) koxx: "A viper ultimate az nem egy nagy egér ha jól sejtem (még nem volt kézben)"
Mid-size, alacsony púppal. Ha volt már a kezedben Model O, akkor ez is. -
revonz
tag
válasz
prolad #95164 üzenetére
Nézd meg az Xtrfy M4 WL-t. Az első példányom szerencsétlenül akksi hibás volt (úgy láttam ez nem jellemző egyébként) és vezetékkel használva sem volt semmilyen gondom vele. El is gondolkoztam rajta, hogy kell-e nekem egyáltalán wireless egér. Azonnal kaptam cseredarabot a Leet-től, jófejek voltak egyébként. Sőt, tudtam ott egereket is próbálgatni, és szinte minden egér náluk volt a legolcsóbb, amiket kinéztem.
Járt is jónéhány a kezeim között (Deathadder, Xlite V2, MM720, Xtrfy M4, Lamzu atlantis, MM712, Model D WL) de az Xtrfy M4 volt eddig a legjobb. Az Xlite V2 is baromi jó volt, de mivel ennyire jól viseltem a vezetéket, lehet visszatérek én is a vezetékes MM720-ra
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest