- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ussseal
tag
válasz
kemotox #60196 üzenetére
A rozsdafoltos Fallout setupra itt egy custom példa, akkor már ezerszer inkább ez a kék-sárga design
Amúgy meg valóban ízlés és preferencia kérdése, nekem speciel sokkal fontosabb a színnél a gumírozott felület (ami az alap feketénél van csak még). -
-
Lmh
őstag
válasz
kemotox #58948 üzenetére
Hmmm Hmmm...érdekes...érdekes. A csomagoltak is? Vagy azok tényleg ilyen kimentett és elfeledett tartalékok pár vidéki raktárból?
Fura, hogy eredetit nem éri már meg gyártani belőle. Pedig amikor elfogytak akkor is még bőőven keresett egerek voltak. Nem értem a piacot.
Na mindegy. Ha egyszer nagyon bevállalós kedvemben leszek, lehet rendelek egyet. Csak még sosem rendeltem se ebayről se aliról..sehonnan külföldről konkrétanEsetleg ha valaki rendel akkor betársulnék
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kemotox #58897 üzenetére
lehet rosszul fogalmaztam, a mostani egeremmel csupán annyi a baj, hogy elég érzékeny a felületre, és ha magasabbra veszem a DPI-t, akkor mikor egyenesen húzom, a mutató mintha pattogna, ugrálna, szar a szenzor benne nyilván, de akkor olyan egeret nézzek, aminek az ajánlott DPI-je minél magasabb?
Vanir:
Köszi, kitöltöm, bár már párszor voltam itt, csak sose vettem végül1. Mennyi a keret? 10-15k de inkább 10
2. Használtpiac, és / vagy eBay? itt a PH-n használtat vennék
3. Mire használnád az egeret? Általános leginkább, de előferdülhet, hogy játszani is fogok FPS-t
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? PALM
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? mostani kb 2000-2500 talán
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) talán 1 + gomb nem ártana, inkább csak a minőség, legtöbbször a görgő ment tönkre nekem -
ribizly
veterán
válasz
kemotox #58751 üzenetére
Jaja! Látom, hogy közben többen is belinkeltek ilyen megoldásokat.
Egyébként az ötlet egyáltalán nem elvetendő, amit írtál.
Ha lenne rá néhány vállalkozó szellemű, hozzáértő kolléga, akkor tuti nagy business-t lehetne belőle csinálni:
Megírja a megrendelő, hogy melyik egér házba, milyen típusú alkatrészeket szeretne és csá.
Ami trükkös lenne, hogy a hozzá tartozó SW hogy nézzen ki, mert gondolom az okozna némi jogi vitát, ha mondjuk az adott belső alapján lenne javasolva hozzá 1-1 gyártó alap szoftvere, de ez egy más kérdés...Na mindegy. Álmodozom még egy kicsit a dologról...
-
ribizly
veterán
válasz
kemotox #58745 üzenetére
Ez eléggé elszomorító...
Akkor ha jól értem max azzal lehetne játszani, ha mondjuk fogom az eredeti szeretett egérben lévő nyák méretet / formát meg egy olyan egér belsejét, amelyben a kívánt sensor van és áttervezem, legyártom.
LoL!Pedig szerintem simán lenne ilyenre igény...
-
Skullwipe
senior tag
válasz
kemotox #58598 üzenetére
Igen, nekem is feltűnt, hogy tök jó hogy vissza jött, és csak úgy eltűnt. Nem tudom hol lehet ilyen logot látni, de ilyen szokott lenni, lehet rossz helyen lépett be bejelentkezve maradt és bumm. De attól még újra regelhetne, könnyen felismerhető lenne, de ez igen csak direkt lehett, na mindegy nem szólok bele
Ja, jó, akkor csak... -
goamantra
tag
válasz
kemotox #58362 üzenetére
Természetesen az olimpikon véleményére adok. De hogy jön ez ide? Az egér témát már lezártam.
Szakmai szempontból az itteni 'topic' véleménye releváns, szemben a játékosokéval (mivel ők nem tesztelnek). Pont.
Ettől függetlenül meglepően jól lehet játszani némelyik lézeres egérrel is .. ezt tegyük hozzá. (ha érdekel küldök pár olyan demo-t, hogy berosálsz -
goamantra
tag
válasz
kemotox #58351 üzenetére
Nem értem miről beszélsz.
Ha arra gondolsz , hogy egyesek -érdekből pénzért- promoznak ilyen olyan márkát... nemtom, lehet igazad van, előfordulhat.
De itt egy olyan játékról van szó ami már 15éves (rtcw) és a scene nagy része oldschool arcokból áll (40+ os korosztály .. ahogy énisRáadásul már nagyon kevesen vagyunk... Egyszerűen csak elmondták, hogy milyen egeret használnak, mert rákérdeztem (nem ők nyomultak, hogy ezt vagy azt vegyem). Másrészről, megbízok a ti véleményetekben is, mivel az országban itt van a legkomolyabb szakmai csapat, akik egerekkel foglalkoznak. Ami aggaszt, hogy egyik sincs benne az ajánlottak közt, aminek gondolom megvan az oka.
-
guftabi96
addikt
válasz
kemotox #58329 üzenetére
0.00032km x 0.00027km
(#58315) Erunosta
Érdekesnek érdekes, de hogy ez ennyire érdekli az embereket, az furcsa.
Nem gondolom, hogy ebből a valóságban egy jól használható termék születhet. Aztán lehet rámcáfolnak, és az mmo-sok szeretni fogják. Igazából más játékstílust nem látok, ahol ezzel jól lehetne játszani. Én fps-re biztos hogy teljes mértékben kizárnám.
(Bár, ha azt nézzük, ott is vannak olyan elvetemültek, akik 10000 dpi-n meg az amúgy is téglát megszégyenítő súlyú egeret még tovább súlyozva játszanak, szóval én már semmin nem lepődök meg)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
kemotox #58065 üzenetére
sztem ő a kiforrasztási folyamatra gondol.
én általában rakok még hozzá egy kis ónt, ólmost, annak alacsonyabb az olvadáspontja és nem olyan merev, aztán ilyen vákumos ónszippantóval leszívom a forraszt, és a lábakat melegítve elkezdem lehúzni a kapcsolót a nyákról. utána az újat bepattintod, és simán megforrasztod.
a g100s nyákja ráadásul egy oldalú, és a furat nem galvánozott, amiből jóval egyszerűbb kiforrasztani a cuccost. a kétoldalas, furatgalvános diamondback nyákból kész élmény volt kiszedni pl az enkódert
-
Szoszo94
őstag
válasz
kemotox #57561 üzenetére
Igen, arra válaszolva, hogy ott az egér a postán, átvehető.
Pontosítanék, azt is írják, hogy gyorsan ott lesz akkor náluk - eddig amit írtak, úgy is voltVolt már pár dolog, amit vissza kellett küldenem kínába, ott hetekig állt a postán a csomagom, nem szándékoztak gyorsan átvenni, így most reménykedek
Talán jövő héten újra Avior lehet a kezem alatt, bízok benne -
MarioAna
senior tag
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
kemotox #57508 üzenetére
Bélésre értettem inkább.
Oké, hogy olcsóbb, de én pl. arra számítottam, hogy akkor a "teljesítmény" feleződik majd, valami belépő szintű vagy középkategóriás szenzorral. Bár attól, hogy nincs pénz kisz áziainak, attól még a teljesítmény kéne mi?
De itt egyedül csak a DPI feleződött, egyébként meg szinte semmiben nem marad el G Pro-hoz képest.
Akinek meg van agya meg ebay fiókja és gyűjtögetett volna a Pro-ra, az most lecsap erre és jól belekuncog a markába, hogy szinte ugyan azt veszi féláron. És ez még fehírben' is van! -
dobragab
addikt
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
kemotox #57452 üzenetére
Szerintem maradjunk az egér ajánlásánál, igényeknek megfelelően. Ha a delikvens kádat akar fúgázi az élével, azt is el kell fogadni. Mindeni úgy használja, ahogy neki tetszik. Dpi váltogatás a legkevésbé furcsa felhasználás vélhetően.
Mi dolgunk az, hogy a hülyeséget a lehető legjobb eszközzel csinálja.
-
ChuckyCheese
tag
válasz
kemotox #57454 üzenetére
CSGO-t ugyanazzal játszom. Kivéve ha olyan van, és snipert használok. Akkor kisebb sens-et használok. Ott ennyi.
Viszont játszok mással is, ahol jól jön, ha nézelődéshez gyorsan, viszont más esetekben meg finomabban tudom mozgatni.
A Photoshop-ot viszont nem kell bemutatni senkinek. Ott jól jön a különböző finomság. Én megszerettem, és tudom is használni. Ez nálam így megy. Van, akinek ez nem jön be, nekem igen. -
rdanii13
tag
válasz
kemotox #57370 üzenetére
Igen a gari miatt mondom, mert örülök ha betudok ruházni az egérre, a +költség a "tuningra" is beleférne ha annyira sokat számít, de mivan ha mondjuk az érzékelő hal meg vagy valami olyan ami nem egy kapcsoló/kábel szintű csere?
Skullwipe: Te hogy intéznéd magad? Mármint ha ilyen hiba lenne mint amit írtam. Mert a régi egeremen a kapcsolót még én magam is átforrasztottam egy másikra (világítós ruszki 40éves valamivel). De ha komolyabb a gond az mégis hogy?
-
ChuckyCheese
tag
-
-
válasz
kemotox #57281 üzenetére
Szerintem van. MX518-ban legalábbis nekem nagyon jó lett. Játssz a feszítő fém pöcök meghajlításával és kenj rá zsírt is. A scroll belsejébe rendesen rakj körbe és konkréten a feszítőre fejére is.
Ha ez sem válik be szerintem azt is megpróbálhatod, hogy a műanyag házban, ami tartja a feszítőt, raksz mellé vattát, így nem fog berezonálni. Ezt még nem próbáltam, de szerintem működhet. -
MaTpr0F
senior tag
válasz
kemotox #57281 üzenetére
nem hiszem, hogy nagyon lenne rá, mivel a rugó kerreg ami belemegy a görgőbe. Esetleg azt megpróbálhatod, hogy arra a részére a rugónak, ami közvetlenül érintkezik a görgővel tekersz egy kis darab szigszalagot ami "puhít" rajta. Én is agyalok már rajta egy ideje, majd azt akarom megpróbálni, hogy van itthon szilikon szigetelésű vékonyka vezeték annak a szigetelését húzom majd rá a rugó végére.
-
sz.mich
tag
válasz
kemotox #57194 üzenetére
Nem-nem! Zömmel fps-t játszom, meg néha mmo-t, ezért gondolkoztam több gombosban. De azok, amiket kinéztem, nem ajánlottak. A formát embere válogatja, és írtam is, hogy a kinézet akkor már nem érdekel, csak a minősége/teljesítménye.
Ha most kizárom az mmo-t, mert igen, valószínűleg fps-ben csak zavaró lesz a sok gomb meg talán a súly is, akkor csak és kizárólag fps-re ennyiért (25-30k) mit tudnátok ajánlani? A RAZER DeathAdder Chroma-ról elég jókat írtak, ezzel talán nem lövök mellé. Ja és igen! Gondolom, hogy egy ilyen egérhez már elkél valami komolyabb egérpad is nem? Gondolom én nagy naivan, mert egyrészt nem vagyok a témában jártas, másrészt meg talán nem a semmiért több ezer forint egy gamer egérpad.
Nekem most ilyen kis teszkós' van, az a csuklótámasztós kis aranyos szövetsz4rság.
Így meg 30ból meglenne az egér, meg hozzá egy ugyancsak Razer egérpad is.
-
hajraolaj1
tag
válasz
kemotox #57159 üzenetére
Hali,
az én problémám is ez, duplakatt. és kattintáskihagyások egyre többször, G100s-ről van szó.
Már felvetődött bennem, hogy veszek ilyen Omron kapcsolót vagy mifenét, de hiába venném meg, ha nem értek a beszereléséhez (forrasztáshoz), elrontani meg ugye nem akarom. Esetleg tudsz ajánlani valami helyet/valakit, ahol ezt megcsinálják aránylag olcsón? Előre is köszi -
dobragab
addikt
válasz
kemotox #57159 üzenetére
Hátrább az Omronokkal. MX Anywhere-be ilyen kapcsoló kell, nem a standard. Amúgy ha megveszed, pár sörnyi összegért (~1500 HUF) beforrasztják neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest