- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
ussseal #68918 üzenetére
Az utolsó kérdés arra vonatkozott pl. ha mondjuk egy török webshopból rendelve a legolcsóbb, akkor az ÁFA-s számla felejthető, mert ott nem ismerik ezt a fogalmat.
Viszont most nézem hogy Amazon.de-n 60 EUR-ért van ingyenes szállítással ami elméletileg hétfőre ideérne. Szerintetek is ez a Razer DeathAdder Elite amiről beszélgetünk, mert az a Chroma RGB kicsit megtévesztő nekem...
UI: sör és whiskey természetesen érthető, főleg az utóbbi, de télen inkább bort iszok. Az meg van elég a konyha szekrény tetején...
-
válasz
ussseal #68815 üzenetére
Kíváncsian várom az írásod! Néztem éppen egy másik egeret, hogy annál mennyire nehéz összeszerelés, ha egyszer már szét van kapva; a ledek néha úgy vannak bekötve... jó lenne, ha az MM530 ilyen szempontból is remekelne! Gari nem olyan fontos 2-3 hét után. Annyi idő alatt kijön, ha valami gond van.
kemotox: Olvastam már ilyen progikról, de sokkal jobban szeretem, ha az egéren nyomkodok, a billentyűzeten úgyis foglalt minden jobb hely a legtöbb játékomban.
-
Wolfskin
őstag
válasz
ussseal #68739 üzenetére
Köszi a tippeket, megnéztem. A g203 tényleg jól néz ki, de akkor már a G pro jobb ebben a kategóriában. Bár én nem hinném, hogy kihasználnám a különbséget. Ami nem tetszik benne, ez a világítós - űrhajós dizájn, így sem győzöm leragasztgatni a gépem és perifériái köröl derengő több tucat led-et, olyan az asztalom , mint egy karácsonyfa
Megnéztem, egyébként tévedtem, 2012 év elején vetem az 518-at, de használtan, tehát februárban lesz 6 éve, hogy nyüstölöm. A dpi állítgatáson kívül eddig nincs baja, lehet a kapcsoló "húz át" vagy zárlatos, lehet a kábel van megtörve és ezért lassul be időnként.
Közben olvasgattam még teszteket éjszaka, meg a régi összefoglalókat is. Arra jutottam, lehet, hogy felújítom inkább, és tovább használom. Itt lehet venni japán kapcsolókat, az aliexpresen láttam házat (igaz 400-hoz, de kompatibilis. Ennek tetszik a festése, de a hátán már kezd bemattulni a lakk, ahol állandóan rajta tarom a tenyerem, sajnálnám, ha lekopna, elteszem emlékbe), van görgő is, kábel s, teflon talpak is, még lencse is. egyedül a led és a szenzor, ami nem cserélhető.
A tervezett elavulást meg nem is kell bemutatni. Ami meg nem megy tönkre hardveresen, azt pedig a fejekben kell elavulttá tenni - én is a marketing területén dolgozom.
-
válasz
ussseal #68663 üzenetére
Mondjuk a lényeg kimarad. Kifogástalan állapot, egyedül az oldalsó fekete részen "rohadni" kezdő gumiborítást szedtem le róla valamint a görgő alatti gomb már nem szuperál rendesen.
Double click nincs, többi gomb alatti mikrokapcsolók jók, kábel nem töredezett, szenzort meg mindenki ismeri, aki valamennyire is ad magára normális minőségű egérhasználat tekintetében.
Egyetlen esztétikai hiba a hátán lévő logitech logo kopotsága.
-
Camembert
csendes tag
-
Ruinous188
csendes tag
válasz
ussseal #60947 üzenetére
Az a baj, vidéki vagyok, most néztem, hogy még a MM is megszűnt a megyében xd.
Havi 1x járok Pesten, a kérdésem akkor az lenne, hogy hova térjek be nézelődni, ahol valószínűleg a legtöbb számomra ajánlott egeret meg tudom fogdozni
Akkor te is azokat ajánlod ebben az árkategóriában, mint Vanir?
-
Vanir
veterán
válasz
ussseal #60917 üzenetére
RJN-nel nincs baj azon kívül, hogy nulla tudományos háttere van a videóinak, és csak érzetre hasonlítja össze az egereket. Így, hogy ekkora lett a csatornája és ennyien nézik igazán elkezdhetne input lagot, smoothingot, polling stabilitást meg hasonlókat mérni.
Ez az esport1 viszont... arrghh. -
ribizly
veterán
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ussseal #17613 üzenetére
Igen. eBay-ről 15-30 $ között patent egereket lehet venni.
-----------------------------------
Destroyer91:
Kicsit helyesbíteném, amit Wolf mondott; az egerek karakterisztikája teljesen különböző, más játékstílushoz passzolnak. Mindkettőt lehet bárhogy fogni, bár az Abyssus-t tenyeresen elég nehézkesen - hacsak nem kis kezed van.
Szigorúan objektív támpontokat vizsgálva, hosszútávú befektetésnek a G400 valószínűleg jobb vétel abból a szempontból, hogy a Logitech egerek összeszerelési minősége nagy általánossságban a Razer felett van, a garanciapolitikájuk pedig példás. Ez persze nem zárja ki azt, hogy a kígyós márka rágcsálói is hosszú éveket szolgálhatnak le nálad (vegyük pl. a legendásan tartós első Diamondback-szériát), ez azért valljuk be, erősen felhasználó-függő is.
Meg aztán az egérvásárlás meglehetősen szubjektív cselekmény, hogy az embernek ne legyen annyira egyszerű dolga.Az Abyssus-oknál előfordulhat (bizonyos) szövetpadokon jitter, tehát kurzorremegés. Nem mindegyikre igaz ez, tény, hogy az első generációs darabokra jellemzőbb, azonban a szenzor felbontását 450 cpi-re visszavéve (amúgy is a legjobb beállítás az egéren IMHO) jelentősen csökkenthető, hacsak nem teljesen eltüntethető. Ahogy korábban is írtam, ez NEM MINDEN Abyssus-ra jellemző.
Az viszont igen, hogy a legtöbb nem igazán szereti a QcK padokat, szóval a legbiztosabb választás melléjük egy Razer Mantis / Goliathus (esetleg Everglide Titan) vagy valamilyen műanyagpad.
A LOD-ja némileg nagyobb, mint a Logitech-é, de végső elkeseredésben a bevezető hsz-ban is taglalt ragasztószalag-trükkel lehet rajta csökkenteni.Érdemes még azt is tudni, hogy az Abyssus kompatíbilis a Salmosa-val, a kettő alsó műanyag része (ebből következően a talpak is) gyak. ugyanaz, a kábel érelosztása is azonos, a felső részük csere-berélhető a görgő kis megmachinálását követően.
A műanyag burkolat kompatíbilitása igaz a G400 - MX518 v1 / v2 - MX510 - MX500-ra is. De a legjobb akkor is az MX500, piros MX510 burkolattal.
Én az Abyssus-t venném (vagyis, nem, mert már van nálam egy olyan is
- thx, Wolf
-), mert számomra a G400 túlságosan nehéz lenne (és méretéből és formájából adódóan - pedig nincs kis kezem - jobban passzol a claw / fingertip hybrid flick-stílusú egérkezelésemhez), és abszolút nincs szükségem 3 gombnál többre, csak holtsúly, ellenben a hardware-es polling-rate és felbontás kapcsolókat nagyon tudom díjazni, mivel így a drivermentesség egészen új magasságokba emelkedik (fránya 500 Hz, hogy nincs rajta), elég csupán egy mousefix-et felrakni.
Tehát végeredményben teljesen egyénfüggő dolog, ezért nem hátrány, ha élesben is ki tudod próbálni őket. A G400 formát már gondolom ismered, hiszen az MX500 óta változatlan, az Abyssus-t meg pl. a Pixel-ben ki is tudod próbálni, akár játék közben, mindenféle felületen.
Egyéb minőségi egerekért lsd. a (hamarosan bővülő) 1. hsz-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest