- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
bandi0000 #58896 üzenetére
Megszokás kérdése. Pontosság, vagy gyorsaság, válassz. Előbbi hiánya nem küszöbölhető ki sehogy, míg utóbbiét meg lehet szokni.
Nem olyan nagyon vészes a helyzet amúgy. Némelyik Razer 1800-on is tök pontos. Illetve ha kicsit feljebb mész, még nem a világvége. Az 500 DPI-s egér is (ha jól sejtem az SS Rival 100 az) még elmegy kategória 1000-en is. -
dobragab
addikt
válasz
bandi0000 #54102 üzenetére
Keresőbe beírva: Asus Cerberus, 9. találat. Megszámoltam.
Az egérpad és a LOD viszonya erre. Valószínűleg az A4tech döggel is ez a baj, bár azoknak a lézereseknek kb. minden baja van, volt már a kezemben pár.
Kábé bármi más, ami nem fekete Sica + fekete szövetpad. Az az egyetlen, aminek olyan brutál alacsony a LOD-ja, és még bugos is. Fehér Sica mehet, de az meg fényes, csúszós. Kattintással semmi baja nincs szerencsére.
Logitech G100s-sel nem igazán tudsz melléfogni, csak ha megdöglenek a kapcsolói. Ebayen bagóért van, és még az esetleges javíttatással együtt is olcsóbb, mint kb. bármi.
Vagy SS Kana i-Cafe, még olcsóbban. A jobb oldalgombja útban lehet, és max. 800 dpi.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bandi0000 #54102 üzenetére
valszeg hanyagolom, és akkor a sica lesz
viszont írták, hogy könnyen lehet kattintani, én olvasás közbe szeretem rajta hagyni a kezem az egéren, és akinek ilyen van vagy van vele tapasztalata, az megtudná mondani, hogy ha rajta hagyja az ujjait akkor kattint e az egér? mert nekem az lenne a jó ha csak akkor ha én akarom és véletlen ne
-
-
TeebyKay
őstag
válasz
bandi0000 #54069 üzenetére
A jobb szenzorral szerelt egér pontosabban érzékeli a mozgást amit végzel vele. Ez azt jelenti, hogy az olcsó egeredet ha megrántod lehet hogy az eget fogja bámulni a karaktered, míg egy normális egér oda mozdul ahova szeretnéd.
A te egerednek két fajta verziója van, ha az utóbbi pár évben vetted akkor valószínűleg a rossz minőségű lézeres példányod van, régen jóféle optikával gyártották. Ha feltöltesz egy fotót az aljáról meg tudjuk mondani.
Az, hogy milyen egér jó neked attól függ, hogy hány gombra van szükséged, és legfőképpen, hogyan fogod az egeret (palm, claw, fingertip).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest