- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bertiee #57911 üzenetére
Jó egér! Mind a fekete, mind a fehér.
Némelyik példánynál előfordul "cursor skipping", de ez attól is függ hogy használod az egeret. Pl volt olyan egér ami nálam és másnál is járt, de csak nekem tűnt fel, mivel én másképp "pakolgatom" az egeret az egérpadon.
Pörgős FPS játékban lehet ez inkább szerintem probléma alacsony érzékenységen játszva, ahol folyamatosan apránként pakolgatod az egeret óvatosan, majd hirtelen pakolgatást egy rántás követi esetlegesen egy félig lerakott pozícióból. Ilyenkor előfordul, hogy ugrik egyet a cursor kihagyva X egységet. Nem tudom, hogy lehetne ezt jobban körülírni, de nem egy embernek okozott már problémát, tehát nem mondanám, hogy én vagyok fura egerésző.Ezt a példát használtam múltkor: [link]
Amúgy, ha ez nálad nem jön elő, minden más szempontból rendben van a cucc! Szerintem menj tutira és vegyél fehéret a biztonság kedvéért. -
kemotox
addikt
válasz
Bertiee #57911 üzenetére
Megmondom neked a frankót, én nem értek a lovakhoz, nem ismerem azt az egeret. Én is csak annyit tudok róla amit itt összeírogatott a jó nép. Valami ultra nagy kavarás van vele. Van amelyik fekete szar, de fw frissítéssel jó lett, talán volt olyan is ami még úgy se. Fehérrel talán még nem volt gond, de nem emlékszem már, hogy mi végülis a tényállás, majd jön valami nálam okosabb és megmondja.
-
kemotox
addikt
válasz
Bertiee #57875 üzenetére
Aprón most van egy Razer Abyssus 6 ezerért egérpaddal, az eléggé megérős. Egy alap kis 3 gombos egér, de nagyon fasza, és az egérpad is az.
Szerk.: Itt van. Nemtom, hogy hamisítvány-e, mert amúgy előfordul, meg kell kérdezni a csávót hol vette. Itthon boltokban nemrégiben sok ilyen pakk volt, de ebayen elég sok a fake.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest